Crusader Kings II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bátorkodtam csinálni Steamre egy közösséget, hogy akik esetleg egymással szeretnének játszani azok is megtalálják egymást (így hátha egy nagyon csoport is összejön és nem kerüljük el egymást itt a fórumon).
Csatlakozzatok bátran és hívjatok meg bárkit, aki szeretne multiban játszani vagy csak szimplán tanácsot kérni másoktól!
A belépés itt lehetséges:
http://steamcommunity.com/groups/hunck2
Köszönöm!
"I've won every battle, but I'm losing this war."
- Added auto-invite function to plots
- Added auto stop plot functionality under intrigue tab.
- Added Siege leader trait
- Added so bastard dynasties are generated when the first bastard is born.
- Fixed so holy orders can use their special units in a defensive war where they are the primary defender.
- Fixed CTD occured when starting between 1184-1185
- Fixed Duke Dafydd II of Gwynedd invalid state in history files
- Slowed down fleet movement
- Increased movement time for armies onto or off fleets
INTERFACE
- Added Favorite IP table to multiplayer menu
- Added an approve button for laws so you can change your mind later if you initially ignored the law.
- Fixed so you can see what characters has had a plot proposal sent to them.
- Now support to select ship-exclusive using ALT key.
MODDING:
- It's now possible to read additional data into existing landed titles in mods
- It's now possible to read additional data into existing religions in mods
- Added 'intermarry' parameter to religions, so you can specify if members tend to marry those of specific other religions
- Exported EXTRA_NR_OF_CHILDREN_FOR_PLAYERS to defines
- Fixed custom tooltip trigger and effect always returning true
- Exported ARMY_LOAD_UNLOAD_MOVE_COST to defines
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.07.17. 19:14:56
Megnézhettem volna, csak véletlenül leokéztam, amikor kiírta, hogy be leszek börtönözve. Be kellett vezetni az ultimogenitúrát, aztán egy olyan csajjal maradtam, akinek nem matrilineáris volt a házassága. Bebörtönöztem a férjem, kinyírtam, újra férjhez mentem, aztán mivel mindenki annyira utált, hogy esélyem sem volt helyrehozni, szextombolásba kezdtem a királyságban. Elcsábítottam a királyt, a püspököket, meg kb aki szembejött. Aztán az új apu valamivel megvádolt, bebörtönzött és kinyírt. Nem mondom, hogy nem volt oka, de kíváncsi lettem volna a bűnvádra. <#zavart1>#zavart1>
Sőt, szerintem DLC sem kell hozzá, elég ha egy független, tribal nemzettel kezdesz.
Utoljára szerkesztette: Szerzetes89, 2015.07.10. 20:25:36
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Szerzetes89, 2015.07.10. 19:24:26
Utoljára szerkesztette: Szerzetes89, 2015.07.08. 17:05:25
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az lenne a kérdésem hogy a játékban köztársaság mint államforma hogy lehet létre hozni. Ugyebár kezdésként lehet kezdeni de hogy én a karakteremmel létre tudok-e hozni?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A felesége a kémfőnök, több, mint négyszer akkora intrika értékkel, mint ő és nem is kedveli túlzottan aput. Ebben helyzetben, a mindenhatótól kapott teljes bölcsességét felhasználva, úgy gondolta, hogy a legjobb, ha a fiának újonnan szerzett feleségét megdöngeti egy hideg tavaszi éjjelen és maga gondoskodik a második generációs utódlásról. Van egy olyan érzésem, hogy a liezonok szervezésekor a négyes intrika érték azzal fog járni, hogy nem végelgyengülésben fog meghalni.
A halál csupán a kezdet...
Elkezdtem az írekel 1066-ban, mert olvastam hogy kezdőbarát, ismerkedni a játékkal.
Dublinban voltam, a fater még életben volt, de azt a tesó örökölte. Bevezettem a primogenitúrát, úgyhogy végül is én kaptam. Nem teljesen értem, hogy ez rá miért vonatkozott, de így sem rossz.
A másik amit viszont még most sem értek és ez lenne a kérdésem, hogy ezután tudtam szent háborút hirdetni a szomszéd Kildare ellen, csak nem tudom hogy ezt alapból lehetett ott valamiért, vagy azért tudtam, mert leküldtem a főpapot a pápához és összehaverkodtak. Mert körülbelül az ős halálának időpontjában kaptam egy üzenetet, hogy a pápa szerint én nagyszerű fickó vagyok, de szent háborúról egy szót sem szólt.
Ezt tudja valaki miért van?
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2015.06.04. 10:16:27
van erre valamilyen megoldás?
Az írek az igazán easy-mode, ott meg lehet tanulni a játékot.
Ha nagyon a magyarokat akarod erőltetni akkor esetleg próbálj egy vazallussal játszani, kevesebb dologra kell figyelni és közben megtanulod a játékot, plusz külön kihívás, hogy a dinasztiád legyen az uralkodó család.
A halál csupán a kezdet...
Egy kis pünkösdi milti?? A steam elérésem http://steamcommunity.com/id/rumlibatya . Nincs meg az összes DLC de attól még jót játszhatnánk.
Megvettem az alapjátékot, és amikor indítanám a Steamről, azt írja ki, hogy a játék működése leállt. Mi lehet a baja? Mi a megoldás? Tudna valaki segíteni? Köszi.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egy olyan problémám lenne, hogy nem értem ezt a hülye örökösödést :D Van már 300 órám lassan a játékban, és még indig meg tud lepni valamivel. Most a bizánci birodalmat terelgetem a hódítás útján. A problémám, hogy valamiért megalkottam a Görög és az Anatólia királyi címeket. Anatóliát kiadtam egy családtagnak, akinek nincs claimje a császári trónra, a görögöt viszont megtartottam magamnak. Agnatic-cognatic seniority az öröklés a görög királyságban és a bizánci császárságban is, mégis más a két örökös. A görög címet egy 19 éves ifjonc vinné, a bizáncit pedig a legidősebb férfi a dinasztiámból. Pár évig nem volt ezzel gond, mind a két címet ugyanaz az ember vitte volna halálom után, majd egyszer csak kiírta, hogy új örökösöm lett a császárságban, és nem értem, miért. A fiatal örökösnek van strong claimje a görög, bizánci, és anatóliai trónra is (aki a császárságot örökli), a görög királyság örököse (az idős) pedig csak egy weak claimmel rendelkezik a császárságra. Lehet ez a baj?
Steam fiók: hentagramm
Ui: Ezt a fórumot is rendszeresen olvasom.
Szóval amennyiben Windows 7-ed van, úgy menj a Start-ra és írd be a keresőbe, hogy cmd. Mikor megjelennek a találatok, a cmd-t ctrl+shift+enterrel nyisd meg (admin mód) és ezt másold be, vagy írd be:
bcdedit /set increaseuserva 3072
Ha esetleg később vissza akarnád vonni, akkor ezt:
bcdedit /deletevalue increaseuserva
Ez elvileg csak akkor működik, ha van legalább 2 Gb memóriád a gépen. Nem akarom elkiabálni, de eddig működik nálam,
Annyit tehetsz, hogy mikor mentesz, mindig megnézed, hogy tényleg elmentette-e, és ha látod, hogy nem, akkor újraindítod a játékot (automentésnél meg úgyis kidob hibával).
Próbáltam törölni a régi mentéseket, mert bár egyáltalán nincs tele a lemez, de ki tudja mi a kínja. Nem segített.
Tudna valaki segíteni? Mi lehet a probléma?