Ragadozók - A mi fiunk megint megcsinálta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg ez egy regivagasu akciofilm, gagyi sztorival, hatalmas keptelensegekkel.
Az ujabb Predator-filmtol en vhogy sci-fit vartam, vmi komoly tortenettel.. dehat ez szubjektiv. Ha ma megnezunk egy regi Stallone v Schwarzi filmet, ugynilyen baromsagokkal van teli, csak anno az hatott az ingerkuszobunkre is, ez mar nem tud uberelni egy mai effektorgiat, a tortenettel sem ut, a fenykepezes vagy a szineszi jatek sem komoly... kb csak nosztalgia.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
10/6 finoman mondva(csak mert Nimród)
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
A rendezõ nem igazán tisztázta magában forgatás elõtt hogy pontosan milyen mûfajú filmet akar vászonra vinni, így a Kontrol egy zavarosan összerakott szocio-thriller-horror-drámavígjáték lett, a Ragadozók pedig egy ennél is mûködésképtelenebb mix.
Egyrészt próbál visszanyúlni a 80'-as évek stílusához (az elsõ Predátorhoz), de ezt rendkívül erõtlenül teszi (mintha félt volna attól hogy elkönyvelik a filmet agyatlan akcióorgiának), másrészt ebbõl fakadóan mindenáron karakterdrámát próbált beleerõltetni oda is ahonnan az nagyon kilógott (pl. a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Külön szívfájdalmam hogy a film az égvilágon semmit sem tesz hozzá a predator-univerzumhoz (a "nagypredik-öldösik-a-kisprediket-a-hatalomért" megainformációt leszámítva).
Szóval a nagy Predator-visszatérés erõsen felemás lett... Már csak az Expendables-ben bízok! 😊
ui: a 3d-ben az a vicces, hogy meglehet, hogy valaki nem is képes valamiért jól látni, és sosem tudja meg, hogy mi a nagy felhajtás. más pedig már attól az élménytõl is oda vissza van. egy dolog tény: a 3 az olyan mint a kódolt hbo. nem látod jól a képet, csak, ha magadra kapsz egy dekódert, amiért fizetned kell. összeesküvés a jegyárak növelésére. ezért jók az olyan filmek, mint a titánok harca, ahol szemüveg nélkül is élvezhetõ a kép😊))
Laurence Fishbourne jelenléte fölösleges volt, mint lecsóba a méz, (gondolom Nimróddal összespanoltak a szállítmány alatt) pedig benne bíztam, hogy rendet tesz...többet lehetett volna operálni az elsõ film-el, jobban rájátszhattak volna a 23 éves alap Predatorra, bár avp-knél erõsebb volt, lehetett volna többet kihozni az egészbõl, bolygó részletesebb bemutatása, több lény, stb...olyan érzésem volt, hogy Rodrigez mosatja a pénzét Antal Nimróddal...Talán jól éreztem....
Arrüól nem is beszélve, hogy egymást hülyítetteék az emberek: te nem jó 3d-ben láttad, az se jó, ez a 3d a legjobb, hol ültél, nem jó helyen ültél stb.
Több ismerõsöm is 4-5. alkalommal azért ment moziba, hogy "végre úgy láthassa, ahogy kell".
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Az írásban az a baj, hogy azért, mert magyar és nyomni kell, még mondhatod a filmre, hogy szar. Nem kell a mellé szövegelés...
3D-rõl meg annyi, hogy a Végsõ Állomás 3D elõtt és óta nem láttam szép 3D-t. Avatar is szar volt, semmit nem adott a 3D
Egy valami nagyon gyorsan lejön belõle: ha negatív, akkor az nem is a magával a produkcióval, hanem olyan lényegtelen szálakkal foglalkozik, mint a rendezõ NEVE, NEMZETISÉGE vagy hogy Brody nem egy "ALFA-HÍM" kategória és a többi.
Az hogy a színészi alakítások hihetõek-e vagy a karakterek hogyan lettek megszemélyesítve arról persze csak a pozitív kritikákban lehet hallani.
Külön szívmelengetõ vagy épp torokszorító volt, hogy újra az eredeti zenei alapok csendültek fel benne!
Amúgy meg a kezdet kezdetén 7.6-ról indult a film, ha jól emlékszem és most is 6.9-en áll a szavazásban.
Ez a film, ebbõl a költségvetésbõl nagyon szépet alakított.
De hadd kérdezzem meg a szagértõket: eltudnák mondai omg és lol nélkül mi bajuk van a forgatókönyvvel vagy a scriptel?
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
az avatar esetében pont errõl nincs szó. az elmúlt idõszak nagy 3d-s filmjei közül az avatar esetében volt a legmagasabb a 2d-s bevételek aránya. nem véletlen, hogy a fapados dvd-k is ilyen népszerûek.
akik nem istenítik a filmet, azok szeretnék azt hinni, hogy a siker kulcsa csakis a 3d. nem.
Szóval egy sima, nagy költségvetésû sci-fi.
És ha csak 3D-ben nézhetõ az baj. És bizony az Avatar esetében is pont errõl van szó.
hiába olvasod el szüzen 10évesen, hogy a vaginába belerakjuk a péniszt utána meg fel le mozgunk nem fogd tudni mi a jó benne, sött rossznak itéled mert undorító.
Egy életrajzi drámában nem az, ott elmegy a rosszabb képmínõség, hang, de egy akciófilm értelmét veszti ha gagyi-mozis változatot nézed otthon homályos képpel és vízalatti hanghatásokkal...
Egyik ismerõsöm mondta még decemberben, hogy õ megnézte az Avatar-t és nem tetszett neki. Mondom, na, és IMAX3D-ben, vagy sima moziban láttad? Erre õ: otthon.... na jóó van....
A sztori megítéléséhez nem kell HD kép. S egy film minõségét a történet adja, vagy a látvány? Persze kinek mi a fontos. Ki is az igénytelen akkor?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet hogy a forgatókönyv hibája - biztosan - de Antal Nimród ezt elég csúnyán benézte.
Gyakorlatilag a Predator filmek meg lettek erõszakolva egy ilyen szar forgatókönyvvel/sztorival. Még szerencse, hogy csak a camos verziót néztem meg, mert így biztos nem adok ki rá egy vasat sem, hogy moziba menjek megnézni, de még a dvd-t sem fogom letölteni.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Mint ahogy a Terminátor is elsõsorban Schwarzeneggerrõl szól, õ a kulcsfigura. Ez a szánalmas Salvation meg sem érdemli, hogy a Terminátor elõcímet használhassa. Szvsz.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ezt a filmet 40 millióból hozták ki, na most egy blockbusternél nem ritka a 100-200 milliós költségvetés sem.
Azt hiszem ezt nem kell tovább magyarázni, bizony ebben a predatorosdiban van még bõven kraft, csak kell egy pár zsíros producer, akikvalóban lelkesen támogatják, és nem csak a névbõl akarnak megélni.
Ha azt vesszük, a film már most nyereséges, 100 milla felett jár a bevétele és ez a kibaszott szomorú.
Van egy B kategóriás film - amirõl mindenki tudja, hogy sokkal jobban, komolyabban is meg lehet valósítani - és dollártízmilliókat szakítanak vele.
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Körülbelül 30an voltunk, a beszélgetés egy nagyjából 100 férõhelyes teremben zajlott, mely során a rendezõ elmesélte az életét gyerekkorától kezdve a mai napig. Lehetõségünk volt kérdezni tõle szó szerint akármit, akármirõl, rendkívül barátságos volt..." itt hallotta elvileg
amúgy nem arról van szó ,hogy elhiszem-e mert az az igazság, hogy leszarom, hogy igaz-e, csak érdekességként írtam
Annyira hurka volt a film is, meg alapból Nimród se rakott túl sokat amitõl eddig hasra vágtam volna magam. amúgy gratula neki, hogy azért csak csak dolgozgat halivudban