Ragadozók - A mi fiunk megint megcsinálta

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Ez azert van, mert mindenki a penzre megy.
Mellesleg ez egy regivagasu akciofilm, gagyi sztorival, hatalmas keptelensegekkel.
Az ujabb Predator-filmtol en vhogy sci-fit vartam, vmi komoly tortenettel.. dehat ez szubjektiv. Ha ma megnezunk egy regi Stallone v Schwarzi filmet, ugynilyen baromsagokkal van teli, csak anno az hatott az ingerkuszobunkre is, ez mar nem tud uberelni egy mai effektorgiat, a tortenettel sem ut, a fenykepezes vagy a szineszi jatek sem komoly... kb csak nosztalgia.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ez szar, az szar. :S Nevetséges!! Ezért utálok fórumra járni, mert csak ezt olvasom! Ha valaki esetleg beírja hogy neki tetszett, akkor õ van leoltva a sárgaföldig hogy milyen kretén hülyegyerek hogy ilyen szennyedék hollywoodi film tetszett neki. :S

Én a rendezõ filmjeit nem láttam de amit innen onnan olvastam ill. láttam nem igazán tetszett úgyhogy fenntartásaim vannak a filmmel kapcsolatban.
jaspercry
HÚ basszuskulcs! Kisé szidni szerettem volna ,ezt a filmet,de végigolvastam a hozzászolásaitokat.Azt gondoltam ,hogy sokaknak tetszik..,így mondom beszolok!Ahogy látom, már nincs mit mondanom,kivételesen a egyettértek a többséggel.
10/6 finoman mondva(csak mert Nimród)

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Hát részemrõl egyszer megéri, talán mozi is lesz, de tuti elõkaparom a régi swarcis dvdt otthon, hátha sürgõsen mek kell néznem😊
Attól se várjál többet, vagy pont annyit, amennyit a trailerben láttál. Robbanások meg lövöldözések, illetve inkább az elmúlt évek akciósztárjaiból egy mustra.
Megnéztem múlt héten moziban, de szerintem sem lett nagy durranás. Nekem a szállítmány sokkal jobban tetszett, bár akkor egyedül néztem meg egy közepes teremben, gyõrben lol.

Running
Moziban láttam, és fájó szívvel távoztam. Ez a film egy rakás szar lett. Gyenge volt minden szempontból, a rendezést is beleértve. Értelmetlen sztori, unalmas karakterek, idétlen visszanyúlások, tulajdonképpen az egész filmnek semmit értelme se volt. Jobb lett volna inkább másra költeni ezt a pénzt.

Sokáig tûnõdtem mi zavar a filmben mert alapvetõen nem lett szar, csak valahogy nem volt az igazi... Utána rájöttem hogy ugyanaz a baj mint a Kontrollal volt:
A rendezõ nem igazán tisztázta magában forgatás elõtt hogy pontosan milyen mûfajú filmet akar vászonra vinni, így a Kontrol egy zavarosan összerakott szocio-thriller-horror-drámavígjáték lett, a Ragadozók pedig egy ennél is mûködésképtelenebb mix.
Egyrészt próbál visszanyúlni a 80'-as évek stílusához (az elsõ Predátorhoz), de ezt rendkívül erõtlenül teszi (mintha félt volna attól hogy elkönyvelik a filmet agyatlan akcióorgiának), másrészt ebbõl fakadóan mindenáron karakterdrámát próbált beleerõltetni oda is ahonnan az nagyon kilógott (pl. a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
film végi sorozatgyilkos-doki (akit nem is értek mire fel választottak ki a predátorok, talán imponált nekik egy "nõstényeket" orvul hátulról méreggel elintézõ majd feltrancsírozó sorozatgyilkos?)
tipikusan ilyen elem volt).
Külön szívfájdalmam hogy a film az égvilágon semmit sem tesz hozzá a predator-univerzumhoz (a "nagypredik-öldösik-a-kisprediket-a-hatalomért" megainformációt leszámítva).
Szóval a nagy Predator-visszatérés erõsen felemás lett... Már csak az Expendables-ben bízok! 😊

azt, hogy észre kell venni, hogy mirõl szól a poszt. például az a grafika. annak mi értelme? a hétvégén mutatták be a piranha 3D-t. megbukott. ott lehetne érvelni a 3d ellen. viszont a grafikonon az 90%-kal szerepelne, mert annyi volt a 3D-s bevétel aránya. (egyébként az év 12 legsikeresebb filmjébõl 7 3D-s volt. nem hogy nem haldoklik, hanem az ellenkezõje.) azért a csökkenés, mert egyszerre annyi 3D-s film jött, illetve egyes filmeket annyi vásznon mutatnak be, hogy a 3D-s vásznak aránya csökken, ez fizikai törvényszerûség.

ui: a 3d-ben az a vicces, hogy meglehet, hogy valaki nem is képes valamiért jól látni, és sosem tudja meg, hogy mi a nagy felhajtás. más pedig már attól az élménytõl is oda vissza van. egy dolog tény: a 3 az olyan mint a kódolt hbo. nem látod jól a képet, csak, ha magadra kapsz egy dekódert, amiért fizetned kell. összeesküvés a jegyárak növelésére. ezért jók az olyan filmek, mint a titánok harca, ahol szemüveg nélkül is élvezhetõ a kép😊))
Hát, Dynamic-cal részben egyet értek, már cáfolom saját magamat is...nagyon kiszámítható klisés volt, a párbeszédek ócskák voltak...Hálózat tv-n szoktam ilyet látni....Karate tigris 6 - a leszámolás napja
Ma néztem, a bugyuta csavarok ellenére és a rossz befejezés ellenére, erõs B film lett, szóval, gyenge A 😊

Laurence Fishbourne jelenléte fölösleges volt, mint lecsóba a méz, (gondolom Nimróddal összespanoltak a szállítmány alatt) pedig benne bíztam, hogy rendet tesz...többet lehetett volna operálni az elsõ film-el, jobban rájátszhattak volna a 23 éves alap Predatorra, bár avp-knél erõsebb volt, lehetett volna többet kihozni az egészbõl, bolygó részletesebb bemutatása, több lény, stb...olyan érzésem volt, hogy Rodrigez mosatja a pénzét Antal Nimróddal...Talán jól éreztem....
...hát ami azt illeti jobbakat,pl a cg alienek nyomába se érnek a régi zacskószörnyeknek
kurvára nem tartozik ide, szóval gratula, hogy sikerült a sok tökkelütöttnek ide is beleszõni az Avatart
Dynamic
Jaj hagyjuk már! Egy idõ után már szánalmas volt az a felhajtás, ami a 3D körül ment. Sokan már szinte koszinusz pí-vel számoltak mértani közepet, hogy a lehetõ legjobb legyen a 3D-s élmény. Aztán végül is olyan gyenge volt az Avatar 3D-je, hogy merem állítani, bármelyik más 3D-s film(amit én láttam) térhatása nagyságrendekkel jobb volt, mint az Avataré.
Dynamic
A forgatókönyv olyan, amilyen. Egy predátor filmtõl nem várok nagy fordulatokat, de ettõl eltekintve is végig olyan érzésem volt mintha valami gagyi Film+-os vagy ócsó Asylum filmet néznék.
Ehhez mit szólsz?

Arrüól nem is beszélve, hogy egymást hülyítetteék az emberek: te nem jó 3d-ben láttad, az se jó, ez a 3d a legjobb, hol ültél, nem jó helyen ültél stb.

Több ismerõsöm is 4-5. alkalommal azért ment moziba, hogy "végre úgy láthassa, ahogy kell".

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

hogy jön a 3D a predators-hoz? <#ijedt>
Két erõs probléma van. Egyik az írással a másik pedig a 3d kérdéssel lentebb.
Az írásban az a baj, hogy azért, mert magyar és nyomni kell, még mondhatod a filmre, hogy szar. Nem kell a mellé szövegelés...

3D-rõl meg annyi, hogy a Végsõ Állomás 3D elõtt és óta nem láttam szép 3D-t. Avatar is szar volt, semmit nem adott a 3D
Egy gyenge "történetrõl" lehúztak egy újabb felejtõs bõrt! Az eredeti az újdonságával egy jó fantasztikus akciófilm volt, de ez a *Rómeó és Júlia IV. kiadásban* csak idõpocsékolás a vászon elõtt!

Olvasom az IMDB-én és a magyar "fórumokon" is a negatív kritikákat.
Egy valami nagyon gyorsan lejön belõle: ha negatív, akkor az nem is a magával a produkcióval, hanem olyan lényegtelen szálakkal foglalkozik, mint a rendezõ NEVE, NEMZETISÉGE vagy hogy Brody nem egy "ALFA-HÍM" kategória és a többi.
Az hogy a színészi alakítások hihetõek-e vagy a karakterek hogyan lettek megszemélyesítve arról persze csak a pozitív kritikákban lehet hallani.
Külön szívmelengetõ vagy épp torokszorító volt, hogy újra az eredeti zenei alapok csendültek fel benne!
Amúgy meg a kezdet kezdetén 7.6-ról indult a film, ha jól emlékszem és most is 6.9-en áll a szavazásban.

Ez a film, ebbõl a költségvetésbõl nagyon szépet alakított.

De hadd kérdezzem meg a szagértõket: eltudnák mondai omg és lol nélkül mi bajuk van a forgatókönyvvel vagy a scriptel?
hehe... ez egész jó, de nem az ízlésem, legalább neked van képzelõerõd... <#action>
uniu
hagyd...sztem õ még ott tart, hogy milyen ha más rakja a péniszét a popsijába 😊)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

"És ha csak 3D-ben nézhetõ az baj. És bizony az Avatar esetében is pont errõl van szó."

az avatar esetében pont errõl nincs szó. az elmúlt idõszak nagy 3d-s filmjei közül az avatar esetében volt a legmagasabb a 2d-s bevételek aránya. nem véletlen, hogy a fapados dvd-k is ilyen népszerûek.

akik nem istenítik a filmet, azok szeretnék azt hinni, hogy a siker kulcsa csakis a 3d. nem.
immovable
Magadban beszélsz. S te akarsz érvelni?<#vigyor2>
immovable
Moziban láttam avatart, de nekem ott is egy fostalicska volt. (valszeg az én ízlésem szar). Akciófilm témához tökéletes ellenpélda a TF2, atom kép, debil "történet", így a film egy nagy nulla.
Az Avatar külön kategória, de igenis otthon egy sima, tálagos jó iparosmunka. Nincs benne komoly csavar, nincsenek benne nagy drámák.

Szóval egy sima, nagy költségvetésû sci-fi.

És ha csak 3D-ben nézhetõ az baj. És bizony az Avatar esetében is pont errõl van szó.
ezis gyenge volt mint mákostekercsben az indukció....<#action>
vannak dolgok amiket meg kell ízlelni és csak utána tudod milyen.

hiába olvasod el szüzen 10évesen, hogy a vaginába belerakjuk a péniszt utána meg fel le mozgunk nem fogd tudni mi a jó benne, sött rossznak itéled mert undorító.

hogy milyen ízû? nem azt nem hiszem... de ha tudom, hoyg pl nem szeretem a kaprot, s elolvasom a kapros-túrós pite receptjét, tudni fogom, hoyg nekem nem fog bejönni, mert egy alkotóeleme számomra nem jó, nem elfogadható, mint esetében a fõszereplõ... nem tudom ennél jobban körbeírni, ha így sem érted, akkor feladom, élvezd tovább azt amit csinálsz... <#law><#taps><#worship>
galmat
A látvány nagyon is fontos, nyilván nem helyettesít egy jó sztorit, de az akciófilm legalább 50%-ában a látvány a lényeg.
Egy életrajzi drámában nem az, ott elmegy a rosszabb képmínõség, hang, de egy akciófilm értelmét veszti ha gagyi-mozis változatot nézed otthon homályos képpel és vízalatti hanghatásokkal...

Egyik ismerõsöm mondta még decemberben, hogy õ megnézte az Avatar-t és nem tetszett neki. Mondom, na, és IMAX3D-ben, vagy sima moziban láttad? Erre õ: otthon.... na jóó van....

immovable
Ha nem tudod ki és hány éves, honnan veszed, hogy szánalmas és igénytelen? Vagy abból következtetsz, hogy egy B filmet rossz minõségben néz meg? Te kis pszihomókus te.<#vigyor2>
A sztori megítéléséhez nem kell HD kép. S egy film minõségét a történet adja, vagy a látvány? Persze kinek mi a fontos. Ki is az igénytelen akkor?
immovable
Gondolom a receptet is csak elolvasod s már tudod is milyen ízû mi? Szegénykém, gyengék az "érveid". Ezt bebuktad pistike.<#vigyor2>
ha tájékozódott volna tudta volna a szereposztást is... ez elég gyenge érv volt tökimaki... <#worship>
Nem érdekel ki vagy,nem érdekel hány éves vagy,de ameddig ilyen szánalmas igénytelen emberek minõsitenek filmeket akik egy szaros mozis, felvétel alapján tudnak értékelni egy filmet az az igénytelenség felsõfoka!
akkor ajánlom mindkettõtök figyelmébe olvasási tanulmányként a film rövid leírását... egy szem zsoldos volt benne a többi fegyenc meg bûnözõ... <#crazya>
IMYke2.0.0.0
Szívembõl szóltál!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Griphons
Hát ez bizony elég szánalmas film lett. Ismét megcsodálhattunk egy amerikai csöpögõs drámát, amiben a bátor amerikai zsoldos megmenti az érzõszívû és gyönyörû izraeli desszantost, és jól egymásba szeretnek. Hányni tudnék.
Lehet hogy a forgatókönyv hibája - biztosan - de Antal Nimród ezt elég csúnyán benézte.
Gyakorlatilag a Predator filmek meg lettek erõszakolva egy ilyen szar forgatókönyvvel/sztorival. Még szerencse, hogy csak a camos verziót néztem meg, mert így biztos nem adok ki rá egy vasat sem, hogy moziba menjek megnézni, de még a dvd-t sem fogom letölteni.

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

B0nFire
De könyörgöm, mégis mit vártak??? Minek még egy Ragadozó-film? Énnálam a Predator elsõsorban egy Schwarzenegger akció mozi volt, nem pedig egy tudományos-fantasztikus film. Miután Schwarzenegger nem vállalta a folytatást, egy nagy szar lett. Hiába gyilkolt sokszor többet LA-en, akkor sem. Az AvP filmekrõl már nem is beszélve.

Mint ahogy a Terminátor is elsõsorban Schwarzeneggerrõl szól, õ a kulcsfigura. Ez a szánalmas Salvation meg sem érdemli, hogy a Terminátor elõcímet használhassa. Szvsz.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

nem a pénzel volt as baj hanem a forgatókönyvel.

Dehogynem lehet többet kihozni, csak pénz kérdése az egész. Na meg persze, hogy a megfelelõ emberek a megfelelõ helyen legyenek.

Ezt a filmet 40 millióból hozták ki, na most egy blockbusternél nem ritka a 100-200 milliós költségvetés sem.

Azt hiszem ezt nem kell tovább magyarázni, bizony ebben a predatorosdiban van még bõven kraft, csak kell egy pár zsíros producer, akikvalóban lelkesen támogatják, és nem csak a névbõl akarnak megélni.

Ha azt vesszük, a film már most nyereséges, 100 milla felett jár a bevétele és ez a kibaszott szomorú.

Van egy B kategóriás film - amirõl mindenki tudja, hogy sokkal jobban, komolyabban is meg lehet valósítani - és dollártízmilliókat szakítanak vele.
Mi megnéztük 3-an.Én azt mondom azt kaptam amit vártam, a többiek meg azt, h nem volt rossz, de valami hiányzott.Persze azt nem tudták mi.Én azt mondom, h azért nem fog igazán leseggelni senki ettõl a filmtõl, mert ezt kb 12 éve kellett volna megcsinálni, vagy hamarabb.Az a helyzet, h ez egy klasszikus lövöldözõs akció film, és mint ilyen a mai embereknek már kevés.Nincsenek benne látványos verekedések/rombolások/robbanások, amiket elvárnak az emberek a mai akció filmektõl.Szerintem ezt a filmet úgy kell nézni, mintha idõutazáson lennénk a múltban és megnéznénk a predator sorozat egy másik variánsát.Egyébként szerintem ebbõl az egész predatorosdiból nem igazán lehet többet kihozni.Aki többre vágyik szerezze be a könyveket, akinek film kell nézze az elõzõ 2 részt, aki vevõ az újdonságokra és nem egy matrixot vár egy dzsungelben annak nem lesz komolyabb gondja ezzel az alkotással.Szerintem…<#whatever>

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

Mi lenne az a bizonyos üzenet?
Bocs Viktor, de a film célja soha egy pillanatig sem az volt, hogy iszonyatosan halálra rémüljünk, meg teljesen meglepõdjünk mintha minden vicc új lenne, hanem hogy megfogalmazzon egy üzenetet. Ezt pedig tökéletesen meg is tette: kimondják a megfelelõ percben, ott ahol kell.
Azért néztem meg, mert az elõzõ részeket is láttam. A szereposztást meg nem tudtam elõtte. Most tapsikolhatsz, ez meg is felel a szellemi képességeidnek.
Mert elõbb megnézi és utána eldönti hoyg tetszett e neki vagy sem.Nehéz felfogni hogy vki elõbb tájékozódik és utána mondja el véleményét?<#mf1>

akkor mér nézted meg? <#taps><#taps><#taps>
Ez nagyon gyenge film. A fõszereplõt meg ki nem állhatom.
Pedig tényleg olyan a történet, mintha 10 nap alatt csapták volna össze😊)
"...Hétvégén lehetõségem volt találkozni Antal Nimróddal a budapesti Odeon Lloyd moziban egy díszvetítés és egy aztkövetõ 3 órás beszélgetésen.

Körülbelül 30an voltunk, a beszélgetés egy nagyjából 100 férõhelyes teremben zajlott, mely során a rendezõ elmesélte az életét gyerekkorától kezdve a mai napig. Lehetõségünk volt kérdezni tõle szó szerint akármit, akármirõl, rendkívül barátságos volt..." itt hallotta elvileg

amúgy nem arról van szó ,hogy elhiszem-e mert az az igazság, hogy leszarom, hogy igaz-e, csak érdekességként írtam

Annyira hurka volt a film is, meg alapból Nimród se rakott túl sokat amitõl eddig hasra vágtam volna magam. amúgy gratula neki, hogy azért csak csak dolgozgat halivudban
Oldal 1 / 2Következő →