25
-
opeca #25 "A közel keleti olaj nélkül az egybesült állatok és úgy általában a "fejlett világ" gazdasági rendszere és jelenlegi társadalmi berendezkedése összeomlana"
Hát akkor omoljon össze. Ilyen felhasználás mellett úgyis 30 éven belül egyszerűen elfogy a kőolaj, tök mindegy hány országot támadnak meg. -
opeca #24 Figyelj, az igazság, az igazság marad, akár kimondják, akár nem.
Felesleges tikosítani pont azért amit te is írtál, úgyis tudjuk, hogy miféle szardisznóságokat művelnek.
Ha ahhoz van képük, akkor legyen képük a világ pofájába is vágni, hogy tessék, ezek vagyunk mi...
És ha kiderül, akkor mi van? Semmi, jelenleg az USA-nak van az egyik legnagyobb befolyása a világon, úgyhogy ha 10 éves kislányok torkát éppen elvágó vérben forgó szemű dzsiájdzsókról lennének videók akkor sem történne semmi.
De ha nincs következmény, akkor legalább az ember lássa, olvassa, minek nincs következménye. -
opeca #23 Hát én nem tom, az a videó, ahol lelőttek egy rakás embert vajon miért lett titkosítva?
Nem azért mert kurva kényelmetlen volt az USA-nak? (Nem mintha nem gondolnám azt, hogy 100 ilyen eset volt még)
Az USA egy terrorállam. Csak eladja magát jónak, holott nyilvánvaló, hogy az elmúlt években az USA külpolitikája gyakorlatilag semmi másból nem állt, csak gyarmatosításból, a leigázott területek nyersanyagainak kiaknázásából és a háború kellékeit gyártó cégek profitálásáról szólt. -
karesz6 #22 Köszi. Kifejtetted azt a részt amit én nem. Pontosan erről van szó. A titkosítások azért vannak hogy az amcsik továbbra is a szabadság terjesztőjének tekinthessék a saját államukat, megtarthassák életszínvonalukat és ekőzben megmaradjon az a romantikus képzelgés hogy GI Joe bevonul Bagdadba cukorkát osztogat a gyerekeknek és a halálba puszilgatja a gonosz terroristákat. Ezek a titkosítások a fejlett világ polgárainak lelki békéjét védik.
És még mielőtt valaki más fogalmazza ezt meg megteszem én.
-Igenis ezeknek a dolgoknak titkoknak kell maradniuk.
-Igen hülye akarok maradni.
Így is épp eléggé szarnak gondolom ezt a globalizációs világot nem hiányzik hogy még roszabbnak gondoljam csak azért mert olyan dolgokról értesülök amiknek az én életemre semmiféle közvetlen hatással nem bírnak. Ezeknek a titkoknak a léte a rendszer egyenes következménye és akármennyire szar is róluk hallani szükségszerűen bekövetkeznek.
Egészen biztos vagyok benne hogy pl. Rotyoka is rendkívül mérgeseket kommentelne ha pl. nem lenne benzin a kutakon vagy egy újabb gazdasági válság mégjobban a földbe döngölne mindenkit.
Ez egy szar rendszer de ez biztosítja a viszonylagos jólétet. Megszoksz vagy megszöksz de megszökni csak még szarabb helyekre lehet. -
Amergin #21 Irgum-burgum: "nagy nyilvánosság", "relativizálás", "jelentéktelen szinben feltüntetés"....
2-5 évig!!! -
Amergin #20 Valahogy nem érzed az iróniát, hiába pakolom tele idézőjelekkel
Mindamellett szomorú, hogy ott magyar halt meg (a semmiért ráadásul). Nem kellett volna odamenni, csak hát gondolom a zsold csábító volt...
USrael-ért meghalni pedig dicsőség
Vagy mégsem? -
#19 Katona nő megérdemelte. Aki odamegy egyenruhában, katonaként... Hát, biztos elfelejtették mondani, hogy lőnek. Így járt, szar az élet. -
Sir Ny #18 "Ez aztán tényleg annyira dicső dolog, hogy emellé "minden jóérzésű" embernek oda kell állni. Szerencsétlen magyar katonanő is ezért halt meg a "hazáját védve" (Budapesttől 6.000 Km-re), hogy szegény afgánoknak jobb legyen..."
Jaj, szegény, hogy sajnálom. Kényszerítette őt az állambácsi, hogy zsoldos legyen. Pedig szegény igazából irodalomtanár akart lenni, és még véletlen sem azért lett katona, mert fontosabbnak tartotta a pénzt, mint az életét. Jah, és azt, hogy katonáskodás közben meg is halhat, azt a szerződésén csak apróbetűvel tüntették fel.
Szegény-szegény katonanő brühühü. -
Sir Ny #17 A szólásszabadság és sajtószabadság már egy lejárt igény. Most a gondolatszabadság az amiért küzdeni kell. Állambácsi a gondolataidat is szabályozni akarja!
Szerintem 5 999 999 zsidót öltek meg a nácik. -
sanyicks #16 egyértelmű miért titkos, mert rejtegetni akarják a disznóságaikat, fenntartani a látszhatot hogy ők a gonosz tenoristákoktól folyamatos veszélyben vannak, jöjjön az adódollár, tollasodjon a hadiipar, hiszen az usa gazdasága a hadiiparra, és az olajra épül.
Tehát nagyon is jó hogy kidobálják a titkos anyagokat, max pár vezető jár rosszul, hogy kiderülnek a bűnei, vagy nem jön annyi pénz, ami igazából a többi embernek jó.
És van egy mondás: "Mindig a háború nyertese lesz a "jó", de nem biztos hogy mindig a JÓ nyeri meg a háborút" -
morden #15 Nemtudom hogy bárkinek is lett baja abból ( mármint katonának vagy egyszerű embernek), hogy nyílvánosságra hozták a titkos iratokat. Persze logikus védekezés telekürtőlni a médiát azzal, hogy a wikileaks miatt most aztán bajajutott minden hadosztály. -
Amergin #14 A közel keleti olaj nélkül az egybesült állatok és úgy általában a "fejlett világ" gazdasági rendszere és jelenlegi társadalmi berendezkedése összeomlana. Ez tény.
Ezért "volt szükség" 911-re meg a "terror elleni harcra", hogy legyen ürügy támadni és olyan háborút megnyitni, amit SOHA nem lehet megnyerni, mindemellett a szabadságjogokat 'tetszés szerint' meg lehet nyírbálni. (Patriot Act)
Az amerikaiak nem mondanak le a fényűző életükről, a 3 Hammer terepjárójukról (apuci, anyuci, meg a gyerek), a globális felmelegedést pedig (talán már érthető, hogy miért) tagadják, vagy az emberiség (és benne az amcsik) szerepét "jelentéktelen színben tüntetik fel".
A megszállókat pedig nevezzük annak, amik valójában: konkvisztádorok. Céljuk a birodalomhoz csatolás (a demokrácia exportjának nevezik) és "úgy mellékesen" az ország nyersanyagainak megszerzése bármennyi élet árán is.
Ez aztán tényleg annyira dicső dolog, hogy emellé "minden jóérzésű" embernek oda kell állni. Szerencsétlen magyar katonanő is ezért halt meg a "hazáját védve" (Budapesttől 6.000 Km-re), hogy szegény afgánoknak jobb legyen...
Aki pedig a mocskos és erkölcstelen nagyhatalmi játékok részleteit a nyilvánosság elé tárja az "világos, hogy tenorista".
Így-így! -
#13 atomot mindenkinek! -
karesz6 #12 okos vagy :) -
Rotyoka #11 9/11 usa műve volt te szerencsétlen... Én nem megtorlás megy hanem olajháború de média már az agyad is kimosta..
TÖRÖLD MAGAD -
karesz6 #10 Én remélem elkapják őket.
A szólásszabadság nem egyenlő titkos iratok nyilvánosságra hozásával.
Azon senki nem gondolkodott el hogy azok az iratok és az az ominózus videó okkal titkosak?
Nem saját magukat védik vele. Szerintetek ki vonhatná őket felelősségre?
A kedves csökött agyú publikumot védik akik követelik a biztonságot és a demokrácia terjesztését (mit szolnának az emberek ha 09.11 et nem követte volna megtorlás?). Ugyanakkor a háborút úgy képzelik el hogy a hős amcsi katonák mosojogva integetve bemennek egy városba gigászi harcban humánusan lelődösik a gonosz terroristákat és utánna cukrot osztogatnak az afgán gyerekeknek. Egy háború minidig csúnya és sohasem humánus. Ha csak sejtenek egy utcán 1-2-3 RPG-t akkor a gyanús személyeket lelövik akiket meg eközben eltaláltak az a sajnálatos de szükségszerű veszteség. Akkor is háborognának ha az amcsi emberveszteség 800-1000% al nagyobb lenne mert ha egy terrorista bebújik egy tömegbe nem lőhetik le ő viszont lődözheti a rakétáit a teljes biztonságból.
Ezek a titkosítások titeket (na jó az amcsi polgárokat) védenek hogy megmaradjon az az irreális álomszerű baromság hogy egy háborúban csak a gonoszok halhatnak meg és maximum minden 10000 gonoszra 2-3 civil áldozat.
Még egy dolog. Én olyan titkot sem szeretnék nyilvánosságra kerülve látni amibe az amcsi kormány belebukik és olyan gazdasági válságot szabadít el hogy 10x visszasírjuk Fletót. (de ez már inkább csak parnoia) -
morden #9 Na végre megvalósul a szólás szabadság, mint legalapvetőbb jog, persze nem az usába -
#8 Igazad van. Ez mind a zsidó háttérhatalom műve, hogy kicsit enyhüljenek meg azok akik kicsit is a sorok között képesek olvasni. Kösz h rávilágítottál: NE BIZHATUNK SENKIIIIIIIIIBEN!!!
-
hangulati #7 Wikileaks 2010 = Hofi 1979. na ne mar. cirkuszt a populesonnek. -
FoodLFG #6 ja tényleg, az nem lenne rossz buli.
Bár ha nem digitálisan tárolják őket, akkor nehezebb lehet lemásolni... -
ppista #5 Na az engem is érdekelne.
Reméljük tényleg bekövetkezik, és látnánk a politikai "elit" pánik fejét.
Vagyis hülyeségeket beszélek. Ki a fasz vonná felelőségre őket? Röhögnének a pofánkba. -
rolika #4 Kíváncsi vagyok, mikor kerül fel valami szaftos magyar anyag. Olajos akták, 80 évre titkosított mindenféle szir-szar... -
Rotyoka #3 Kurják fel az összes dokumentumot torrentre és voala már mindenki fogja tudni mivan -
FoodLFG #2 Hajrá svédek!
usa suxx! -
#1 "Ráadásul nem is az Obama kormány feladata lenne ..."