111
A Dungeon Keeper sorozat \"folytatása\"
    Hát, nekem nem jön be a játék.. nem adja vissza a régi DK hangulatot.. meghogy egy hőst irányítasz, és ennyi.. semmi god-feelingje nincs.. megépítek egy pentagrammát, kijönnek a szörnyek.. és nézem, hogy lehet irányítani őket.. sehogy.. annyi, hogy ahova teszem, ott guardkodnak.. meg nincs arany a földben, meg nem lehet ilyen-olyan termeket építeni.. kicsit zavart a játékban, hogy kb. farmolás van egész végig..:S
    Ha nem DK folytatásnak várná az ember, akkor egész jópofa játék, tele poénokkal (pl dekorációkat lehet benne csinálni, és az egyik polc neve mögött ott a norvég, vagy milyen neve, mint az IKEA-s bútorok).
  • Carlos
    Jópofának tűnik első körben. Bár ez a mikromenedzseld a dungeon mastert téma elég furán hangzik.
  • ZsZso
    Ezt nem árt meglesni mielőtt kipróbálnátok

(én buta, kihagytam minden videót, miután meghallottam, hogy DK3 :)
  • Carlos
    Üdv, rég láttalak... Nekem még csorog lefelé, de eddig csak sux-oló dolgokat hallottam, olvastam... Aggódok kissé.
  • ZsZso
    Kipróbáltam, játszottam vele kb. egy fél-háromnegyed órát. Campaign első pár pályája kész.

Én egy ízig-vérig DK játékra vártam, s ugyan megkaptam az áskálódás feature -t, de mégsem fogott meg. Jópár kisebb-nagybb eltérést tapasztaltam a DK sorozattól, ami számomra abszolút negatívumként jött le:
    - nem szeretném a mókuskát kézzel irányítani
    - nem akarok RPGt egy DKba (mikor megláttam a talent tree-t, akkor nyomtam egy ALT-F4et)
    - nem tetszik ez a hírót ölünk dolog (be kell csalogatni, boldoggá tenni, aztán mielőtt kiszaladni le kell kaszabolni?!)
    - nem vágtam, hogy a szörnyeket hogy kell kezelni
    Sajnos számomra ez nem DK, csak egy DK köntösbe bújtatott vmi. Ettől függetlenül lehet jó játék, de ahogy a Settlers 7 is hatalmas nagy csalódás volt, ugyanúgy ez a játék is az :S.

Lehet még adok neki egy esélyt, hiszen fél óra nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy megítélj egy játékot, de most egy ideig tuti nem akarom látni :).
  • tonyr #66
    hát vélemény.. nem egy dk.. mé irányitom a dáddzsönlord-ot ? sajnos eddig nagyon nem dk-klon/remake...
    3. mapon elakadtam, seed-et kell megtalálni,, nemmegy, ill börtönt épitettem mondja h hero-t zárjam be.. az se megy... na mind1
  • sirdond
    tűzfalban blokkolni kell a dungeonsstarter.exe-t (ki/be kapcsolatot) és akkor működik, angol nyelvet meg ahogy korábban is írták

a tutorial és az első misszió után azt kell mondjam tetszik. nem ilyenre számítottam, van pár dolog a régi dk-ból,de azért ez egy új játék.
    majd alaposabb tesztelés után kiderül milyen is lett valójában
  • ricsa008
    Dead Space 2
  • Carlos
    DS2 ?
  • ricsa008
    bár elég érdekes játék full nem tudom mit kell csinálni az irányítás is érdekes
  • ricsa008
    kért egy kódot de az benne van az nfo ba
    meg volt valami hogy mailcímet meg password ot kellett megadni de az meg nem mindig jön be
    amikor beadja kilépek indítom még1x és akkor már nem szokta újra beadni
    lényeg hogy lehet vele játszani amíg nemjön a DS2
  • Carlos
    Halottam valami regisztrálási maceráról is...
    Nem indul mert regisztráltatni akar. Erről tudsz valamit?
  • ricsa008
    nekem ennyi volt
  • Carlos
    ennyi? LoL... :D
  • ricsa008
    a könyvtárába van egy Config.cmd katt rá és írd át a nyelvet en -re
  • Carlos
    Ok, akkor ird le kérlek, hogy lehet játékra bírni ANGOLUL!
  • ricsa008

nálam kis buhera után minden ok

• Carlos
    Akkor hogy is van ez?
    Van akinél megy, van akinél nem, van akinél csak német, van akinél elindul angolul DE mappa törlése után.
    Érdekes. Várok még asszem egy kicsit.
  • tonyr #53
    nem megy nálam.. ennyi :S
  • sirdond
    ok, van angol nyelv is
  • sirdond
    német,szóval még várni kell kicsit,ha angolul akarsz játszani
  • Carlos
    Köszi.
  • sirdond
    virágboltokban már kint van :O
  • Carlos
    jó drága az a pár pálya és 3 tárgy. :)
  • Fenrir
    Nah, az már barátibb.
  • Murmur
    A zavvi-n 22 euró.
  • Carlos
    Akkro szerintem instant buy lett volna sokaknak.
    Igy én először virágbolti verzióval kezdek aztán dobozos. :)
  • Fenrir
    Ha Steamen előrendeli valaki akkor még ezek járnak hozzá:

DUNGEONS - STEAM SPECIAL EDITION includes an exclusive extra mission, all new maps to play in sandbox mode and a variety of unique prestige items to customize your dungeon.

Prestige Items:

Statue of Horny from Realmforge's "Ceville" game (adds Dungeon prestige)
    Statue of Mr. Sidekick, the loyal advisor of the Dungeon Lord (buffs goblin workers)
    Statue of "Dick Caine" (adds Dungeon prestige)

A 45 eurós árat egy B kategóriás játékért viszont sajnálom, ennyit nem adok ki érte. Kicsit vicces, hogy 5 euró híján ugyanannyiba kerül mint a Dragon Age 2 (amit viszont előrendeltem Steam-en) pedig az minőségre egy "picit" jobb.

Esetleg megveszem majd ha 20 euró alatt lesz, kb az a reális ár ehhez a játékhoz. Mondjuk ha Dungeon Keeper 3 lett volna amit a Bullfrog készített volna akkor már nem lennék rosszul a 45 eurótól.
  • Carlos
    Nincs új a nap alatt kábé 15 éve!
  • Murmur
    Nem vontam le következtetést, és valószínűleg jó játék is lesz, mert ránézésre ugyanúgy néz ki, mint az elődje. Csak amikor először megláttam, azt hittem, ez DK2. :) (Na jó, az UI másabb. :P)
  • sirdond
    manapság a játékok 80-90%-a koppintás,vagy remake :)
    egyébként amíg nem játszottál vele, addig messzemenő következtetést nem lehet levonni
    vagy bétateszteltél? :)
  • Murmur
    Nem szoktam ilyet írni, de ez pofátlan koppintás. Van ebben egyáltalán valami saját ötlet? :P
    Viszont várom én is, mert nagyon szerettem a DK-t. Egyben volt minden: hangulat, grafika, hangok, nehézség. Remélhetőleg itt is lesznek vicces elemek. :)
  • lolSL
    Innen már előrendelhető a steam special edition, amiben van egy plusz küldetés, több sandbox pálya, és díszítő elemek a dungeonhöz. + adnak hozzá MUD TV játékot ingyen.
  • tonyr #38
    zavvi-n már elörendelhetö, 6000-ért feb 4-én jön...
  • tonyr #37
    én sem jutottam be... bár... feb a megjelenés, lehet h most indul majd a beta, vagy nem sorsoltak be.. mind1 majd kiderül
  • Carlos
    Akkor eléggé kimaradt a bétateszt...
  • tonyr #35
    aranylemezen :D
  • sirdond
    húú, már ilyen közel van? február 10 :)
  • Fenrir
    Már van Steam oldala is.

Dungeons
  • oneal1
    lehet tudni arról valamit hogy mikortól elérhető a béta tesztelésre?
    már jelentkeztem.

köszi