111
A Dungeon Keeper sorozat \"folytatása\"
-
#31 köszi én is jelentkeztem, imááádom a DK-t remélem ez is hozza azt a szinvonalat :D -
#30 köszi. Jelentkeztem. :)
Persze freemail-es címmel és blőd jelszóval, mert azért éber marad az ember. :) -
#29 Aki szeretne béta tesztre jelentkezni annak katt ide. -
#28 Várható megjelenés 2011 első negyedévében. -
#27 Nem találtam sehol sem megjelenési dátumot, de a hivatalos fórumot lehet mazsolázgatni mert vannak ott egyéb infók is amit a fejlesztők írnak a kérdésekre. -
#26 pontosan! -
#25 Ez az a játék lesz amit nagyon el lehet majd rontani, de az évtized játéka is lehet....Dungeon keeper 2 > all.
Megjelenésről van valami infó ? Gondolom 2011 előtt esélytelen a dolog. -
#24 Ha nem lesz benne akkor is kötelező darab.
Csak remélem angolul is megjelenik, mert a német nagyon nem az erősségem! -
#23 dk 1-2 nagyszerü volt ! ezt is várom nagyon, de remélem hogy lesz benne multy, régiben is volt, ha ebben is akkor kötelezö darab a gyüjtibe :D -
#22 Jah, a nyertesnek duplán volt jó napja :D -
#21 IT IS PAYDAY!!!!!!! -
#20 Kedvencem, a Jackpot nyertes :)
-
#19 Igen, ebben a játékban mi vagyunk a rosszak :)
Ennek az elődjéből származik a híres "It's good to be bad" jelmondat is :) -
EnxTheOne #18 Akkor lényegében mi vagyunk a játékban a köcsögök, és sims, vagy evil genius szerüen kell bázist épiteni? És irtani a "fény követeit"? :D Mert ha igen akkor jól hangzik. :D -
#17 Néhány kép a leendő lényekről:
Succubus:
Spiderdemon:
Minotaur:
Dungeon Lord:
Vele lehet majd játszani is, ha meghal a Dungeon Heart-nál fel lehet támasztani.
Imp:
Most már a goblinok az építőink és szállítóink.
Guardian:
Állítólag ha támadják a Szívünket akkor meg lehet idézni egy speciális lényt ami segít a védelmében, a neve alapján erre tippelnék.
-
#16 Pont te beszélsz a grafikáról? Hmmm.m... egy picit csalódtam! -
#15 Huh ez nagyon jó hír. Nálam is +fav -
#14 Vagy arra igencsak hajazó valami.
Remélem a poénos videók maradnak, vagy hasonlók lesznek! Ja és Mistress-t is akarunk! -
#13 +FAV! Várjuk! -
#12 Igazából még nem tudjuk, hogy milyen lények lesznek (az impen kívül) úgyhogy még a Horned Reaper is lehetséges :) -
#11 +fav, de azért Horny nélkül nem lesz az igazi :)
-
#10 Jah poénos volt, bár én nem használtam szinte soha az fps szerű játékmódot. -
Lumania #9 "-nem lesz többé a Possession varázslat amivel be tudtunk bújni bármelyik lényünk bőrébe"
Hüpp-hüpp, szip-szip :-( -
#8 Találtam némi infót a változásokról:
-lesznek hős egységeink
-nem lesz többé a Possession varázslat amivel be tudtunk bújni bármelyik lényünk bőrébe
-a DK-tól eltérően most már 3D-ben lehet építkezni, tehát lehet lefelé és felfelé is fúrhatunk majd mert többszintesek lesznek a pályák
-nem lesz alapból multiplayer, talán majd később
-erősen támogatják a mod-okat
-mivel túl bonyolult a pályaszerkesztő ezért nem teszik publikussá, talán majd később ha egy kicsit finomítanak rajta -
#7 Beware the Lord of the land approaches :-D
Jó volt erősen... viszont a grafot elnézve a németek nem sokat fejlődtek :-/ -
#6 Ha nincs időhöz vagy valamilyen speciális feladathoz kötve a küldetés akkor úgy végzel a pályán ha vagy az ellenséges Őrző szívét körbefoglalod és elpusztítod vagy megölöd a hősök vezetőjét a pályán. A pálya betöltésekor mindig megmutatja, hogy mi az adott cél. -
#5 Igen, ezeket megcsináltam. Azt nem vágtam, hogy mikor jön következő pálya. Az egyik pályán nem történt egy idő után semmi és nem tudtam továbbmenni. Ez kb. 10-12 éve lehetett... -
#4 +fav remélem lesz olyan jó mint a DK 1-2 :) -
#3 Pedig egyszerű volt, ki kellett alakítanod egy labirintusrendszert amivel tudtál a portálon keresztül csalogatni különböző lényeket. Soknak volt mindenféle követelménye (pl min 5x5-ös kincstár, 3x3-as kínzóterem, stb) és amint átjöttek már csak el kellett szállásolni őket. Utána már lehetett dobálni az ellenséges Őrző vagy hősök nyakába.
Voltak extra nehézségű pályák: pl nagyon limitált volt a kiásható terület mert láva vagy víz vette körül, időre kellett megcsinálni valamit, nem volt portál, stb.
Nagyon szórakoztató játék volt, a második részben órákat el lehetett tökörészni a My Pet Dungeon szerkesztővel, hogy megcsináld a tökéletes labirintust, kiképezd az arénában a lényeidet, stb. -
#2 Anno megvolt nekem az első rész, de nem igazán értettem a játékot. -
#1 A kereső nem talált ilyen témát, úgyhogy akkor elkezdeném én.
A német Realmforge nevű cég készíti a játékot ami első és második pillantásra is a nagy sikerű Dungeon Keeper sorozat koppintása/folytatása. A szisztéma ugyanaz mint az elődnél, de lesznek benne újítások.
Egyelőre sok konkrétum még nincsen, de van egy trailer meg pár kép: