Dungeons

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
+fav, de azért Horny nélkül nem lesz az igazi :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fenrir
Jah poénos volt, bár én nem használtam szinte soha az fps szerû játékmódot.

A halál csupán a kezdet...

"-nem lesz többé a Possession varázslat amivel be tudtunk bújni bármelyik lényünk bõrébe"

Hüpp-hüpp, szip-szip :-(
Fenrir
Találtam némi infót a változásokról:

-lesznek hõs egységeink
-nem lesz többé a Possession varázslat amivel be tudtunk bújni bármelyik lényünk bõrébe
-a DK-tól eltérõen most már 3D-ben lehet építkezni, tehát lehet lefelé és felfelé is fúrhatunk majd mert többszintesek lesznek a pályák
-nem lesz alapból multiplayer, talán majd késõbb
-erõsen támogatják a mod-okat
-mivel túl bonyolult a pályaszerkesztõ ezért nem teszik publikussá, talán majd késõbb ha egy kicsit finomítanak rajta

Tinman
Beware the Lord of the land approaches :-D

Jó volt erõsen... viszont a grafot elnézve a németek nem sokat fejlõdtek :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fenrir
Ha nincs idõhöz vagy valamilyen speciális feladathoz kötve a küldetés akkor úgy végzel a pályán ha vagy az ellenséges Õrzõ szívét körbefoglalod és elpusztítod vagy megölöd a hõsök vezetõjét a pályán. A pálya betöltésekor mindig megmutatja, hogy mi az adott cél.

Molnibalage
Igen, ezeket megcsináltam. Azt nem vágtam, hogy mikor jön következõ pálya. Az egyik pályán nem történt egy idõ után semmi és nem tudtam továbbmenni. Ez kb. 10-12 éve lehetett...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Torzonborz
+fav remélem lesz olyan jó mint a DK 1-2 :)

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fenrir
Pedig egyszerû volt, ki kellett alakítanod egy labirintusrendszert amivel tudtál a portálon keresztül csalogatni különbözõ lényeket. Soknak volt mindenféle követelménye (pl min 5x5-ös kincstár, 3x3-as kínzóterem, stb) és amint átjöttek már csak el kellett szállásolni õket. Utána már lehetett dobálni az ellenséges Õrzõ vagy hõsök nyakába.

Voltak extra nehézségû pályák: pl nagyon limitált volt a kiásható terület mert láva vagy víz vette körül, idõre kellett megcsinálni valamit, nem volt portál, stb.

Nagyon szórakoztató játék volt, a második részben órákat el lehetett tökörészni a My Pet Dungeon szerkesztõvel, hogy megcsináld a tökéletes labirintust, kiképezd az arénában a lényeidet, stb.

Molnibalage
Anno megvolt nekem az elsõ rész, de nem igazán értettem a játékot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fenrir
A keresõ nem talált ilyen témát, úgyhogy akkor elkezdeném én.

A német Realmforge nevû cég készíti a játékot ami elsõ és második pillantásra is a nagy sikerû Dungeon Keeper sorozat koppintása/folytatása. A szisztéma ugyanaz mint az elõdnél, de lesznek benne újítások.

Egyelõre sok konkrétum még nincsen, de van egy trailer meg pár kép:

http://www.youtube.com/v/4suuYD0lPxM?fs=1&hl=hu_HU

← ElőzőOldal 3 / 3