111
A Dungeon Keeper sorozat \"folytatása\"
  • tonyr #31
    köszi én is jelentkeztem, imááádom a DK-t remélem ez is hozza azt a szinvonalat :D
  • Carlos
    köszi. Jelentkeztem. :)

Persze freemail-es címmel és blőd jelszóval, mert azért éber marad az ember. :)
  • Fenrir
    Aki szeretne béta tesztre jelentkezni annak katt ide.
  • Fenrir
    Várható megjelenés 2011 első negyedévében.
  • Fenrir
    Nem találtam sehol sem megjelenési dátumot, de a hivatalos fórumot lehet mazsolázgatni mert vannak ott egyéb infók is amit a fejlesztők írnak a kérdésekre.
  • Carlos
    pontosan!
  • Sheltem
    Ez az a játék lesz amit nagyon el lehet majd rontani, de az évtized játéka is lehet....Dungeon keeper 2 > all.

Megjelenésről van valami infó ? Gondolom 2011 előtt esélytelen a dolog.
  • Carlos
    Ha nem lesz benne akkor is kötelező darab.
    Csak remélem angolul is megjelenik, mert a német nagyon nem az erősségem!
  • tonyr #23
    dk 1-2 nagyszerü volt ! ezt is várom nagyon, de remélem hogy lesz benne multy, régiben is volt, ha ebben is akkor kötelezö darab a gyüjtibe :D
  • Fenrir
    Jah, a nyertesnek duplán volt jó napja :D
  • Carlos
    IT IS PAYDAY!!!!!!!
  • Fenrir
    Kedvencem, a Jackpot nyertes :)

• Fenrir
    Igen, ebben a játékban mi vagyunk a rosszak :)

Ennek az elődjéből származik a híres "It's good to be bad" jelmondat is :)
  • EnxTheOne
    Akkor lényegében mi vagyunk a játékban a köcsögök, és sims, vagy evil genius szerüen kell bázist épiteni? És irtani a "fény követeit"? :D Mert ha igen akkor jól hangzik. :D
  • Fenrir
    Néhány kép a leendő lényekről:

Succubus:

Spiderdemon:

Minotaur:

Dungeon Lord:

Vele lehet majd játszani is, ha meghal a Dungeon Heart-nál fel lehet támasztani.

Imp:

Most már a goblinok az építőink és szállítóink.

Guardian:

Állítólag ha támadják a Szívünket akkor meg lehet idézni egy speciális lényt ami segít a védelmében, a neve alapján erre tippelnék.

• Carlos
    Pont te beszélsz a grafikáról? Hmmm.m... egy picit csalódtam!
  • BEAST #15
    Huh ez nagyon jó hír. Nálam is +fav
  • Carlos
    Vagy arra igencsak hajazó valami.
    Remélem a poénos videók maradnak, vagy hasonlók lesznek! Ja és Mistress-t is akarunk!
  • Carlos
    +FAV! Várjuk!
  • Fenrir
    Igazából még nem tudjuk, hogy milyen lények lesznek (az impen kívül) úgyhogy még a Horned Reaper is lehetséges :)
  • Lacee
    +fav, de azért Horny nélkül nem lesz az igazi :)

• Fenrir
    Jah poénos volt, bár én nem használtam szinte soha az fps szerű játékmódot.
  • Lumania
    "-nem lesz többé a Possession varázslat amivel be tudtunk bújni bármelyik lényünk bőrébe"

Hüpp-hüpp, szip-szip :-(
  • Fenrir
    Találtam némi infót a változásokról:

-lesznek hős egységeink
    -nem lesz többé a Possession varázslat amivel be tudtunk bújni bármelyik lényünk bőrébe
    -a DK-tól eltérően most már 3D-ben lehet építkezni, tehát lehet lefelé és felfelé is fúrhatunk majd mert többszintesek lesznek a pályák
    -nem lesz alapból multiplayer, talán majd később
    -erősen támogatják a mod-okat
    -mivel túl bonyolult a pályaszerkesztő ezért nem teszik publikussá, talán majd később ha egy kicsit finomítanak rajta
  • Tinman #7
    Beware the Lord of the land approaches :-D

Jó volt erősen... viszont a grafot elnézve a németek nem sokat fejlődtek :-/
  • Fenrir
    Ha nincs időhöz vagy valamilyen speciális feladathoz kötve a küldetés akkor úgy végzel a pályán ha vagy az ellenséges Őrző szívét körbefoglalod és elpusztítod vagy megölöd a hősök vezetőjét a pályán. A pálya betöltésekor mindig megmutatja, hogy mi az adott cél.
  • Molnibalage
    Igen, ezeket megcsináltam. Azt nem vágtam, hogy mikor jön következő pálya. Az egyik pályán nem történt egy idő után semmi és nem tudtam továbbmenni. Ez kb. 10-12 éve lehetett...
  • Torzonborz
    +fav remélem lesz olyan jó mint a DK 1-2 :)
  • Fenrir
    Pedig egyszerű volt, ki kellett alakítanod egy labirintusrendszert amivel tudtál a portálon keresztül csalogatni különböző lényeket. Soknak volt mindenféle követelménye (pl min 5x5-ös kincstár, 3x3-as kínzóterem, stb) és amint átjöttek már csak el kellett szállásolni őket. Utána már lehetett dobálni az ellenséges Őrző vagy hősök nyakába.

Voltak extra nehézségű pályák: pl nagyon limitált volt a kiásható terület mert láva vagy víz vette körül, időre kellett megcsinálni valamit, nem volt portál, stb.

Nagyon szórakoztató játék volt, a második részben órákat el lehetett tökörészni a My Pet Dungeon szerkesztővel, hogy megcsináld a tökéletes labirintust, kiképezd az arénában a lényeidet, stb.
  • Molnibalage
    Anno megvolt nekem az első rész, de nem igazán értettem a játékot.
  • Fenrir
    A kereső nem talált ilyen témát, úgyhogy akkor elkezdeném én.

A német Realmforge nevű cég készíti a játékot ami első és második pillantásra is a nagy sikerű Dungeon Keeper sorozat koppintása/folytatása. A szisztéma ugyanaz mint az elődnél, de lesznek benne újítások.

Egyelőre sok konkrétum még nincsen, de van egy trailer meg pár kép: