No ordinary family

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
úristen! csak nem te vagy....

???
berczely
Tiszta Hihetetlen család!

tigeroo
a kölök csak számolni tud?<#idiota>

találtam egy pilotot torrent oldalon, 250 mb ugye nem ez a pár perces youtube vid az?

passatgt
Misfits jobban tetszik, de a Shield meg a Dexter miatt csak bepróbálom majd😊

Tyler1
ójaj már elõre látom, ahogy a suli legmenõbb faszijának hallgatja a gondolatait, a folyosón a szekrény elõtt 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Aquir
haJJa mások gondola   tait

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
mindegyik szereplõ megkapta a tipikus szerepkörének megfelelõt 😊 csinálják úgy meg amit az emberek látni akarnak azt hajrá

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tyler1
ilyen szar címet 😄
+fav

csajnak mi a képessége nem jöttem rá?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Attila8805
Nekem tetszik!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ha szeretted a Heroes alapötletét..ha szeretted a képregényhõsöket..ha adsz esélyt újabb filmeknek e témában..itt az új sorozat,ami gyakorlatilag a Pixar Incredibles rajzfilmet teszi élõ szereplõssé...A családot vakációra indulás közben rejtélyes repülõ-baleset éri,minek következtében mindegyikõjüknek kialakul valami képességük...Remélhetõleg okos ötletekkel kihúzzák legalább 1 évadig...a pilot "preair" verziója már elérhetõ..

← ElőzőOldal 2 / 2