No ordinary family
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
találtam egy pilotot torrent oldalon, 250 mb ugye nem ez a pár perces youtube vid az?
ójaj már elõre látom, ahogy a suli legmenõbb faszijának hallgatja a gondolatait, a folyosón a szekrény elõtt 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
haJJa mások gondola   tait
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mindegyik szereplõ megkapta a tipikus szerepkörének megfelelõt 😊 csinálják úgy meg amit az emberek látni akarnak azt hajrá
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ilyen szar címet 😄
+fav
csajnak mi a képessége nem jöttem rá?
+fav
csajnak mi a képessége nem jöttem rá?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nekem tetszik!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha szeretted a Heroes alapötletét..ha szeretted a képregényhõsöket..ha adsz esélyt újabb filmeknek e témában..itt az új sorozat,ami gyakorlatilag a Pixar Incredibles rajzfilmet teszi élõ szereplõssé...A családot vakációra indulás közben rejtélyes repülõ-baleset éri,minek következtében mindegyikõjüknek kialakul valami képességük...Remélhetõleg okos ötletekkel kihúzzák legalább 1 évadig...a pilot "preair" verziója már elérhetõ..
← ElőzőOldal 2 / 2