62
-
#22 asszem a bájos szó is illik a sorozatra, na de mindenképp nézős is)) -
paly90 #21 nekem bejött,nézős lesz -
#20 Valaki látta az első részt? Milyen? -
#19 Igen a pilothoz.
Inkább 100% olvasom magyarul minthogy a felét értsem felirat nélkül:) -
HUmanHunter #18 milyen felirat? a pilothoz? szerintem felirat nélkül is érthető amúgy :) -
#17 NIncs valahol felirat? -
HUmanHunter #16 ugyanaz mint a lentebb linkelt youtubeos vid. -
endrev #15 kalózöblös srácok... -
endrev #14 Bocsi, meglett. Pedig már korábban is kerestem, azért tűnt úgy hogy mostmár kérdeznem kell. -
endrev #13 @HUmanHunter, hogyan kell rákeresni? A címe alapján sehol sem találom. Ennyire béna nem lehetek... -
#12 úristen! csak nem te vagy....
??? -
#11 Tiszta Hihetetlen család! -
#10 a kölök csak számolni tud?
-
HUmanHunter #9 találtam egy pilotot torrent oldalon, 250 mb ugye nem ez a pár perces youtube vid az? -
#8 Misfits jobban tetszik, de a Shield meg a Dexter miatt csak bepróbálom majd:) -
#7 ójaj már előre látom, ahogy a suli legmenőbb faszijának hallgatja a gondolatait, a folyosón a szekrény előtt :D -
#6 haJJa mások gondola   tait -
#5 mindegyik szereplő megkapta a tipikus szerepkörének megfelelőt :) csinálják úgy meg amit az emberek látni akarnak azt hajrá -
#4 ilyen szar címet :D
+fav
csajnak mi a képessége nem jöttem rá? -
#3 Nekem tetszik! -
xido #2 -
xido #1 Ha szeretted a Heroes alapötletét..ha szeretted a képregényhősöket..ha adsz esélyt újabb filmeknek e témában..itt az új sorozat,ami gyakorlatilag a Pixar Incredibles rajzfilmet teszi élő szereplőssé...A családot vakációra indulás közben rejtélyes repülő-baleset éri,minek következtében mindegyikőjüknek kialakul valami képességük...Remélhetőleg okos ötletekkel kihúzzák legalább 1 évadig...a pilot "preair" verziója már elérhető..