Kane & Lynch 2 - Dog Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thank you Captain Obvious, vajon mi mást használna? Ha egy fejlesztõcsapatnak van egy jól bejáratott multiplatform engine-je biztos írnak hozzá egy másikat from scratch csak a lol kedvéért. És pont ez az a tény amiért nem versenyezhet más grafikus motorokkal? Tessék??
Pl ezek a részek az alábbi játékokból:
Hitman Contracts - The Meat King's Party
Hitman Bloodmoney - Requiem
Kane & Lynch - Retomoto Tower
Freedom Fighters - A TV épületének visszafoglalása.
És még sorolhatnám.
A játékmenet a K&L 2-ben viszont épphogy megüti a Mehh.... szintet. Kár érte. Mikor hozzák vissza a Freedom Fighters tökéletes játékmenetét?
Nemrégiben toltam végig a Crysis-t, realisztikus nehézségen, de de az általad leírt dolgokból nálam csak a töredékét tette meg az AI, lehet az én példányom hibás :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Persze ezt az egyszeri vérpistike nem szokta felfogni... Sandbox játékon nem végigrohanni szokás, és általában nem a sztori a lényeg. Ennyi erõvel lehetne szidni a SimCity-t is, hogy mekkora szar sztorija van...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A Crytek csinált egy grafikai techdemot, ott a játékot felejtették el...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Úgyhogy azóta is kapjuk a konzolokon is elfutó, 5-6 éve ugyanazzal a konzolos fos grafikával érkezõ játékokat.
Üdítõ kivétel az a néhány PC-exkluzív játék, ahol nincsenek rákényszerítve a fejlesztõk, hogy visszafogják magukat.
Már úgy mégis, mi volt rajta félkész? Az a játék egy kibaszott jól eltalált agyatlan hent volt, filmes hangulattal, klisékkel, poénokkal. Teljesen befejezett volt, és az átlaghoz képest meglepõen kevéssé volt bugos.
Szal akkor még egyszer, mi volt rajta félkész?
Vagy csak a szokásos, bégessünk együtt a birkákkal effekt? Csak szólok, hogy "bosszúból" húzták le sokan kritikákban azt a játékot, mert az EIDOS le akart fizetni egy (IGN? Gamespot? fasztuggyamár) újságírót. Magának a játéknak semmi baja nem volt.
A képi hatás meg egyenesen frenetikus. Tényleg hozza azt az érzést, mintha egy szerencsétlen operatõr rohanna Lynch után, a pixelesedés, a streaming hibák és a kamera lencséjén visszacsillanó fények pedig eszméletlen jó hangulatot teremtenek.
Természetesen ez egy szubjektív vélemény, amivel senkinek nem kötelezõ egyetérteni.
Mellesleg nekem semmi bajom a Metro-val, csak olyan játékoknál emlegetted fel, amikkel összehasonlítani akkora hülyeség, hogy az fájdalmas. Én elhiszem hogy jó, meg neked tetszik, de egy Alien Swarm-al vagy egy Transformers: War for Cybertron-al hasonlítgatni fölösleges.
Meg hát nem tetszhet mindenkinek minden :-) Mellesleg bocs, ha megbántottalak azzal, hogy csak a grafika érdekel egy játékban, csak a kommentjeidbõl ez jön át. Lépjünk tovább :-)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
TommyGun: sajnos ez a mai trend, mindent a multival akarnak eladni, de az meg nem mindenkit érdekel (speciel engem sem). Ha hosszú és jó történetû játékot akar az ember, gyakorlatilag csak régi játékokat játszhat, vagy pedig újabb RPG-ket (pl. Dragon Age, Mass Effect, Risen és a Gothic sorozat)
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
a baj ott kezdõdik hogy 2010 van és a grafika meg sehol se
gondoltam biztos mert gta nagyságú lessz a pálya
és szabadon mozoghatsz azért
háát nem<#ejnye1>#ejnye1> xart<#mf2>#mf2> az egész
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Megértem, hogy szereted a külsõ nézetet, de azért gondolkodni nem ártana egy picit mielõtt hülyeségeket írsz.
Ráadásul lehet nehezíteni bõven, a fedezékrendszerrel, csökkenteni az életet, stb..
Csalódás, pedig meg volt az esélye. Max 3 a 10-bõl.
http://bit.ly/cFH3ds
Szóval +1.. A kamerakezelés meg a szándékos "képhibák" teszik némileg egyedivé (és számomra sokat dobnak rajta), szóval akinek nem tetszik ez a megoldás az vegye ezt is számításba és keressen vmi "steril" játékot magának.
Commodore Plus4 forever!
Ha nagyon akarják, hogy fedezék mögül kilehessen látni, azt is meg lehet oldani belsõ nézetben is, pl. átlátszóvá teszik azt aminek nekibújok (kb. ugyan ilyen értelmetlen, csalás - avagy butítás az is).
Amúgy akinek nem lenne világos, fedezékbõl két féle képpen lehet kilõni, az egyik amikor kihajol a fejével is, és célozva lõ. A másik pedig amikor csak így random kilõ. Ez arra lenne, hogy az ellenség ilyenkor fedezékbe bújjon (mivel ilyenkor nem igazán tudja midet kilõni), és aztán kilehet hajolni és megvárni míg kinéz, vagy ha közel van akkor így is le lehet lõni). Más kérdés hoyg ebben a játékban ez nem egyértelmû, mert így kibújás nélkül kilehet lõni az ellenséget fedezékbõl is -.-
És szerintem, nem ez fogja elrontani a szemed, vagy ha igen, akkor már egyébként is baj van.
továbbá holnap visszatérünk a kérdésre, ha játszottam is vele.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A pixelesedés pedig nem programhiba, hanem effekt, ami akkor jön elõ, ha találatot kapsz, a dokumentarista/netes videó hatás kedvéért.
Nekem tetszett a játék, a megvalósítást csak meg kell szokni, és a hangulat mindenért kárpótol. Sajnos túl rövid meg hát nem túl változatos, de attól még egynek elmegy :-)
A Crysis-hoz meg annyit, hogy oké hogy szép, de valamiért nincs olyan magával ragadó hangulata mint ennek a programnak. A grafika nem minden, legalábbis szerintem.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ez vagy egy nagyon rossz xbox port, vagy tényleg egy nagy szemét :
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Ha a Crytek ilyen grafikáju játékot volt képes késziteni , akkor mindenkitõl el lehetne ezt várni , nem ?!
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Ami mondjuk tetszett az az AI, hogy ha eltalálom amikor fedezékbe van, akkor elfut és keres másikat. Más kérdés, hogy idõnként pont arról az oldalról, amerrõl mi jövünk, de ezt a társ is eljátszotta nem egyszer, aztán "észre veszi magát" 😄