62
-
Jé! Újabb klisészar hozzászólás "Metro2033 a világ legjobb játéka" úrtól. Milyen meglepő...
Nekem tetszett a játék, a megvalósítást csak meg kell szokni, és a hangulat mindenért kárpótol. Sajnos túl rövid meg hát nem túl változatos, de attól még egynek elmegy :-)
A Crysis-hoz meg annyit, hogy oké hogy szép, de valamiért nincs olyan magával ragadó hangulata mint ennek a programnak. A grafika nem minden, legalábbis szerintem. -
Ez egy nagy kacat. Elég volt 2perc belőle... -
Rotyoka #20 Azért mert ennek köze nincs az fps hez. Csupán ennyi az oka. -
Ez egy nagyon rossz játék, egy dolog a folyamatos pixelesedés :S, ezeken a képeken is látni, szóval játékhiba. Második, a lehetetlen célzás, folyamatosan a karaktered hátára zoomol rá, és semmit nem látsz, fedezékeknél is előfordul.
Ez vagy egy nagyon rossz xbox port, vagy tényleg egy nagy szemét : -
Reg5 #18 Ha azt a VHS effektet kivesszük, egész élvezhető lesz a játék, de addig embere válogatja. -
readswift #17 Nahát nem klisészar játék jóértékelést kap az sg-n? Akkor kell legyen ebben némi klisészarnak is ! -
creed13 #16 Nekem az előző rész is tetszett és ez is bejön.Az első részhez képest itt valóban csak a lövöldözésről szól az egész, de a játék grafja és hangulata valami elképesztően jól elvan találva.Soxor megálltam a játék alatt és szétnéztem a pályán és csak lestem mennyire jól megvannak csinálva a különböző pályák.Én igazából egy negatívumot emelnék ki, ami az első részben sem tetszett, mégpedig hogy rövid. -
A Crysishoz képest ez semmi.
Ha a Crytek ilyen grafikáju játékot volt képes késziteni , akkor mindenkitől el lehetne ezt várni , nem ?! -
Szerintem a grafika kifejezettem jó, hangulatos, a kameranézet ötletes és érdekes. Nekem viszont ugyan azok a problémáim ezzel is, mint a mai játékok nagy részével, egyik hogy egy lövöldözős játékot miért nem lehet FPS -be megcsinálni? Másrészt, miért nem törekednek arra, hogy változatos legyen a játékmenet? Az első rész végig tetszett, ebben nem tudom hol tartok, de azthiszem elég is volt.
Ami mondjuk tetszett az az AI, hogy ha eltalálom amikor fedezékbe van, akkor elfut és keres másikat. Más kérdés, hogy időnként pont arról az oldalról, amerről mi jövünk, de ezt a társ is eljátszotta nem egyszer, aztán "észre veszi magát" :D -
gombabácsi #13 nagyon jó ez a grafika, csinálhatnának ilyen graffal egy mászkálósabb játékot -
Nem az a lényege, hogy részeg (nem is részeg a játékban, lol), hanem az egész érzete olyan, mint egy VHS kazetta felvétel, vagy egy élő közvetítés! -
Zoliz #11 Na kipróbáltam a játékot és a szembemben sokkal élethűbb a grafja mint a hasonló kategóriás és legújabb Splinter Cellnek. Lehet kicsit kockás az ég és bugos, de a kameramozgás az zseniális, ilyet még játékban nem láttam, szinte érzem, hogy a tag akit irányítok folyamatosan részeg. Nagyon jó játék lesz ez. Megveszem. -
Rotyoka #10 Hát te nem tudom miről beszélsz, de kurva szép grafikája van.... Mellesleg jó a játék, csak egy idő után unalmas / monoton lesz -
hogy adhatnak ki 2010ben egy játékot ilyen szar grafikával ?
részemről 1 csillag -
rumkola #8 és nem is szegényes az fps-ek "piaca"
:) -
Zolivok #7 öö a mozis verzióban valamelyik arcot Foxx játsza aki bőrszínét tekintve nem fehér hanem fekete tehát a film más megvalósítás lesz -
Tegnap probáltam ki xbox360-on. Tetszik a grafika, jo efektek vannak csak egy idöután kezd unalmassá válni a lödözés. Jön 1000 ember és csak darálni kell, nem kell hozzá sok ész. Majd kiderül a játék további folytatásában mit tartogat, mert ez igy elégé egyhangu. -
Gascan #5 nekem mondjuk túl drámai.. az előző részben bejött, hogy lehetett röhögni egy-két beszóláson... a grafikával meg minden ok sztem -
xido #4 van egy tippem,hogy a következő rész a mozi miatt készül,ne adj isten bruce-kat modellezve.. -
remélem folytatják minél előbb -
nem is FPS :D -
Zoliz #1 Az első része tetszett. Üde színfolt volt a jó, velős történettel rendelkező FPS-ek mai napig is szegényes piacán.