Kane & Lynch 2 - Dog Days
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az a lényege, hogy részeg (nem is részeg a játékban, lol), hanem az egész érzete olyan, mint egy VHS kazetta felvétel, vagy egy élõ közvetítés!
Na kipróbáltam a játékot és a szembemben sokkal élethûbb a grafja mint a hasonló kategóriás és legújabb Splinter Cellnek. Lehet kicsit kockás az ég és bugos, de a kameramozgás az zseniális, ilyet még játékban nem láttam, szinte érzem, hogy a tag akit irányítok folyamatosan részeg. Nagyon jó játék lesz ez. Megveszem.
Hát te nem tudom mirõl beszélsz, de kurva szép grafikája van.... Mellesleg jó a játék, csak egy idõ után unalmas / monoton lesz
hogy adhatnak ki 2010ben egy játékot ilyen szar grafikával ?
részemrõl 1 csillag
részemrõl 1 csillag
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
és nem is szegényes az fps-ek "piaca"
😊
😊
fotográfik kolomp edisön :D
öö a mozis verzióban valamelyik arcot Foxx játsza aki bõrszínét tekintve nem fehér hanem fekete tehát a film más megvalósítás lesz
Tegnap probáltam ki xbox360-on. Tetszik a grafika, jo efektek vannak csak egy idöután kezd unalmassá válni a lödözés. Jön 1000 ember és csak darálni kell, nem kell hozzá sok ész. Majd kiderül a játék további folytatásában mit tartogat, mert ez igy elégé egyhangu.
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
nekem mondjuk túl drámai.. az elõzõ részben bejött, hogy lehetett röhögni egy-két beszóláson... a grafikával meg minden ok sztem
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
van egy tippem,hogy a következõ rész a mozi miatt készül,ne adj isten bruce-kat modellezve..
Az elsõ része tetszett. Üde színfolt volt a jó, velõs történettel rendelkezõ FPS-ek mai napig is szegényes piacán.
← ElőzőOldal 2 / 2