X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem a párbaj dalt azt maguk választják.
ezért nem nyúlnak olyan dalhoz ami nem fekszik nekik,

matyi0323
ez lenne a jobb? <#wow3>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

wesker24
Na bazmeg ezek mindig a párbajkor a legjobbak ki érti ezt ? xD
van egy érzésem, ezek tudják hogy párbajozni fognak és akkorra tartják a jobb produkció xD
MerlinW
Nekem sem a kedvencem, de ha üzleti szempontból nézem, egy jó zeneszerzõvel/managment-el Lil C-ben van a legtöbb potenciál a mai casual rnb/pop piacon. Ilyenünk még úgysincs😊 Egyébként oly mindegy ki nyeri, úgyis elb*ssza a managment😊

[merlinw.org]

ezek a párbajon mindig jobbak 😄
ronihun
borzasztóak voltak a mai este, a Feró és a Malek mentoráltjain kívül a többi egy rakás szar

...

Én a faktoron kívül elismerem amit csinál.De itt szégyen...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Geszti megint beszo*ta...Lszi, mehetne vegre haza...

Szegény Rocktenors...én már magamtól hazamentem volna.😊

wesker24
nem lennék Geszti helyében !

De a faszért nem lehet kiszavazni ezt a Jacko imitátort már !
Geszti szart alkotott megint a faktorban.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na jól van, rendbe van. A két legszarabból valamelyik ma hazamegy

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mondtam.😊Ilyen ziccert nem hagynak ki..

wesker24
Ez az ! xD Fuck Yeah !
és baszki gesztinek megint választania kell :A?S😄?:S?D:A:S?D
LIL C meg a faszért nem lehet kiszavazni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

wesker24
Na baz meg Jacko imitátor is tovább ment vazee !
Ha a kicsi lány kiesik akkor basszák meg. Azért jobb volt mint a két nyomi csapat.

A faszom lilszíbe...

Azert a szornyutol messze all, mert a hangja iszonyu jo, csak Ildiko erolteti ra a szart folyamatosan.

Vera továbbjut😊

ez a balic gergõ te jó ég..ment a seggnyalás megint.. szörnyûû a srác!

tenors és a kiscsaj fog párbajozni de most a tenors kiesik
jaja de jó 😄
alexám ott van a köv. körben 😄
tarányit tuti nem ejtik ki szóval most már no para...

és baszki a két kedvenc egymást követõen jut tovább <#taps><#eljen><#worship>
perverz disznó<#ravasz1><#wow3>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem akarok negatív lenni, de 80-as évekbõl más kultuszfilmet vagy más kultusz nótát is tudtam volna választani...nagyon sok másikat lehetne. Miért pont ezt választották?

MerlinW
Ez nem playback... Gica így tolja😊

[merlinw.org]

Ha nem lenne ekkora playback még jó is lenne

Akkor én mûértõ sem vagyok, mert a Mizunak a feldolgozása is szar. ( mondjuk eddig se tartottam magam mûértõnek)

Azért vacak, mert dallamilag és szövegileg vacak. Ezen a feldolgozás se nagyon segít, bár persze jobb lett, persze.

Ja, vannak ennél szarabb zenék is, szép számmal. De a lényegen mit sem változtat, ez a Mizu egy NULLA zeneileg.

tarány és alexa a legjobb! a lényeg ,hogy õk ott legyen a döntõben 😄
ZilogR
nemtom miért van mindenki kiakadva fluor féle mizura?
az eredetit hallgatják a kölykök, a Kesh félét a mûértõk. De mindenki hallgatja!
Miért? Mert ez a félidióta Tomigyerek igenis elkapott egy életérzést és nagyon jól megcsinálta hozzá a nótát!
Írta valaki a Kesh változatra, h lám, lehet szarból is várat építeni, de épp az a helyzet, h nem így van: ez a szám ebben a stílusban tökéletes, amihez kellett egy jó eredeti is (amit én meg nem hallgatnék mégegyszer...)

Amúgy az Enikõ jobb, látszik rajta, hogy sokkal inkább ott a rutin, nameg az életkora is jobb: Alexa nem bírta szusszal, az erõsen lehetett érezni, alig tudott utánamenni a dalnak néhol és idõnként akkora levegõt vett, hogy azt hittem a tv is behorpad...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Pfff...ez a közös dal..

wesker24
A rocktenors és az apollo23 ugyanolyan szar volt !
szerintem a rocktenorst ma senki nem múlta alul, meglepõ módon még lilszí sem.

Garbage day?!

rosszul írtam , sry 😄
szóval alexa mögé de tarány mögé is D
akarod mondani alexa mögé de tarány elé 😄
bakker tarány magasabb nórinál ? 😮 tarány mekkora? 2 méter?

a tenors megint párbajozni fog 😄
Lil C-t ma kivételesen bepakolhatjuk Alexa mögé

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lilszínek kell kiesnie...

Nana, legjobb? Tarány meg Enikõ azért jobbak voltak. De legyen MizuAlexa a harmadik.

Utána a kicsi lány

Utána a középmezõnyben a három fiú.

Utolsók Apollók és Rocktenors.

sztem Tarány kiemelkedik hangilag a mezõnybõl😊 legalább is ez egyre jobban körvonalazódik...

Most nekem is jól jönne.😊

mentorok is dugták volna😄😄😄

ezt jól összehozták, milyen poén h ilyen primitív dallal a legjobb lehetsz xDDDD

Nem volt rossz,de nem ezt a "slágert" kellett volna..

ja Alexa legjobbja😊 Tarány után a legjobb volt😊

Javaslom jövõ héten, mindenki Irigy hónaaljmirigy feldolgozásokat énekeljen, utána pedig a Fásy mulató repertoárjából válogassanak.

matyi0323
egyébként tényleg jó volt..

valahogy nekem olyan érdekes csaj, jó értelemben.. dugnám. 😄D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

-?
+!
😄
bármilyen furcsa, de végre ma nagyon jó az Alexa és vicces a szöveg is, amit bepakoltak😄 bejön...

jobb, mint az eredeti? 😄😄😄😄