X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz. Most, beleesett sajat csapdajaba. Amit fozott most egye is meg 😄
Kinos pillanatok*/ probak ele kell most nezzen 😄

amúgy elismerem, hogy a Geszti valóban nagy marketing és reklám szakember, de azért ez a szöveg megalázó volt, amit nyomatott a Tenors felé...mi köze van ennek, hogy ki milyen városból jött?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Eleg egy jo studiofelvetel, kimesz koncertezni es egy jo playback oszt egyenlo egy sztaregyuttessel. Ennyi kell a sikerhez. Es 2011 ben jobban el lehet Adni egy Apollo 23-at mint egy rocktenorsot. Rocktenorsot ilyen kissebb ossszejovetelekre meg kissebb fesztivalokra tudnam csak elkepzelni.

jól van, de akkor majd mûsörön kívül😊 én örülök h így alakult. Tenorssal favorizálok az eleje óta, Apollot meg csakúgy összekapkodták, nekem õk nem jönnek be ilyen egyszerû

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gezti is latja, h kibol lehet csinalni valamit. Sz@rbol varat epiteni...

ahhoz hang is kéne. Apollonál nincs meg. Dehát Fluornak sincs semmi hangja mégis felépítették a srácot és millió gyerek kajálja a bugyuta zenéjét a jó reklám miatt

kajakra, le vidéki parasztozta a Tenorst😄😄 undorító

Ha azt nezzuk, h eleg valakinek 150-200 fos koncert akko igen Rocktenors. De ha azt nezzuk, h valamit fel lehetne epiteni es managelni akkor Apollo 23. Mar csak a megjelenesuk is eroteljesebb mint a Rocosoke...de nem vagyok en szakerto. Csak en ezt latom logikusnak.

azért, mert Lil C-re ment el a többi most😊

jaj nehogy azt mond, hogy ez Geszti érdeme:d élõ adásban kellene ezt nyújtani, ami párbajon, de olyan szarul választanak nekik dalt, és olyan összeszedetlenek olyankor pedig higyjétek el, hogy jó hangjuk van...nem is értem, hogy van, aki még ilyet szól, hogy az Apollo a jobb😄 megáll az ész abból a csapatból max a szõke csávó tud valamit...

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem vitatkozom.😊De az ajánlatom akkor is áll.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

és valahogy hihetetlen ,hogy a csapatok párbajoztak ahol 3-3an vannak és nem egy single énekes 😄
mert ugye a 3 tagnak több lehet az ismerõse és szimpatizánsa mint pl. a kováts verának...
ZilogR
Az volt ebben a szép, h az Apollo nem érdemelte meg, a Geszti meg igen.
Durván lealázta õket és most megkapta a pofájába: viheted tovább õket öreg, biztos jó lesz velük dolgozni, ha elõtte egy ország elõtt földig aláztad õket!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

hol van a fületek? Bon Jovi számot kajakra nagyon eltolta a Tenors

õk amikor párbajoznak akkor jön ki az erejük, úgy, mint tavaly kb nem is tudom talán Nicholasnál😊

de még mindig jobb mint a tavalyi megasztár 😄
MerlinW
Nem rossz koncepció ez, gyakorlatilag róluk szól a mûsor😊 4 adás alatt 7x énekeltek, 2x annyit vannak a képernyõn, mint a többiek😊 Okos marketing😄

[merlinw.org]

Nem gyengebb, mint a tavalyi 😊

Es valahogy hihetetlen, h a sok kislany 3 sracra nem kuldott elegendo SMS-t. Kisse kamu latszatja van.

Ez a keresztes banya mit bõg állandóan?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

manipulált?
hülyeséget ne beszélj már
épp az a lényeg, hogy sorra párbajozik a tenors akkor az rtlnek illett volna kiejteni ha már manipulációról beszélünk
gondolkozz rtlnek kit érné meg kiejteni?
egy tenorst aki sorra párbajozik (ergo a legkevesebb szavazatot kapja vs saját gyártású csapata aki most elõször került párbajra..
épp ez is azt mutatta ,hogy nincs manipuláció...
SirAlo
Foleg ez a 2011es szeria nagyon gyengere sikerult😞

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

gyaa mit énekelt megint a Rocktenors, te jó ég mondom én, hogy qva jó hangjuk van, csak rossz a koncepciójuk...

matyi0323
rossz, mert valószínû, hogy akkor a fûtésed is elromlott. XDDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kíváncsi lennék egyébként a szavazatok számára,a közjegyzõre meg ilyenekre.Mert hogy nincs,arra ráteszem egy havi fizum.Szar manipulált pénzéhes fosadék az egész.

Szerintem nem szarok

Ekkora baromsagot. HIHETETLEN. Elcsesztetek kedves sms kuldok...Rocktenors jovoheten fog kiesni, de ha nem esnek ki akkor is 3 honap mulva feledesbe merulnenek. Magyarorszag meg messze allsz a sztarcsinalasbol. Az nem itt kezdodik, h ilyen bugyuta Rocktenorosak juttatnak tovabb...

Idáig szart mutattak,most majd fos lesz belõle

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rash87
Megint ez a senkik :\ Már maguktól haza kellett volna menniük,mert kalap szarok 😄

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Ilyen nincs hogy a rock tenors már 3x-szor is megussza !
A saját csapatát küldené haza Geszti, ,de így is õk jutnak tovább😄

baszki ez meglepetés!!!!!4
mindig párbajoznak és most meg a közönség juttatta tovább

ha a hideg is kirázott most az jó vagy rossz? :S
Most sem mutatta meg ez a büdös ribanc...

wesker24
Az apoolo23 esett ki rock tenors 3-xor is meguszta !
Rash87
Ez vhogy hihetetlen....

wesker24
Na nézök döntik el a párbajt !
Mutasd meg bazzeg!!!!

Sztarokat egyertelmuen az Apollo 23 bol lehet csinalni. Ennyi

én tuti x-re hoznám mert nem tudnék dönteni!
ok, hogy a múltkor a lányokat elküldte de most ez már durva
Rash87
Megint ez a rocktenors senkik mennek tovább sztem

Boríték!Aminek sosem mutatják a tartalmát..

Fos. Egyertelmu, h az Apollo 23-bol lehetne csinalni vmi csapatot. Nagyon hasonlitanak a roman Akcent egyuttesre akik jelenleg folyamatosan vilagturnekon vannak. Magyarorszag ezert tart ott ahol tart mert minden szart be akarnak futtatni.
Nezzetek, meg romaniat, h mennyi eloadojuk van akik folyamatosan kulfoldon lepnek fel es ismertek.

wesker24
És megint Geszti dönt !
Megint megússza a tenors??

matyi0323
Szerintem jobb volt a tenortól .. 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Na erre kíváncsi leszek..

MerlinW
Mindkettõ gáz ugyan, de a tenor megint jobb volt😊

[merlinw.org]

matyi0323
Ha a párbajt nézzük, akkor egyértelmû, hogy a második csapat.. klasszisokkal jobbak!!

sza23
nem is tudom melyik szarabb!

hát az elsõ produkciójuk kurva szar volt , mondhatnám a legszarabb szóval ja ez jobb 😊