X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha most lenne vége,és szakmailag értékelnék;Feró 3 lánya és a Tamás közt lehetne variálni.De sajnos a nézõk döntenek szimpátia alapján.
Nõ szinte biztos,hogy nem nyeri meg a versenyt.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A másik amit én nem értettem, hogy attól hogy "kész" valaki (tanult, tapasztalatot szerzett, tehetséges) miért lenne más mint aki csak tehetséges. Szerintem a "kész" ember sokkal több, mint az amatõr. Az tehetségkutatók nem iskolák, nem ott kell tanulni. Fejlõdni lehet, de nem az alapok elsajátítására valók. Ott van pl a Tarányi. Amatõr, jó hangja van, de miután nem "kész", unalmas mint a disznó és rossz nézni az elõadását.
[merlinw.org]
vastag csabit is többek közt azért nem szeretettem mert már túl kész volt a srác, fõleg ahogy nyitotta az egész show-t
Glory, Glory Man. United!
Megkaptam a jogot! Köszönöm szépen mindenkinek a támogatását , igyekszem jól teljesíteni 😊 bármi ötletet szívesen veszek , ha valaki készít bannert mert érti a témát akkor egybõl berakjuk.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szóval a lakók felé annyi kérésem lenne ,hogy aki házigazda szeretne lenni az kérem jelezze!
Ha támogattok engem a hg jogban akkor azt jelezzétek! (ha valaki ellenzi akkor is jelezze)
Egyébként tervbe van véve , hogy a banner meg lesz linkelve és azon a html lapon meg találhatjuk a tavalyi faktor résztvevõi illetve az idei faktor résztvevõinek összes elõadását , az eredetivel mellékelve.
Persze mindezek elõtt egy új banner lenne kitéve.
Köszönöm szépen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
[merlinw.org]
most olvastam az egyik youtube kommentben...
http://www.youtube.com/watch?v=nBaL5ytXiIw
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Összehasonlíthatatlanul gyengébb a mostani X.
Most is szól egy ilyet hogy olyan ez mint a foci: Magyarország gyõzte már le Brazíliát, és most is ez történt.... WTF? Alázd még õket jobban Petikém....
Garbage day?!