X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
de lehet. ilyenkor felvásárolják a feltöltõkártyákat, mint a sáskák...

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem talán ez a kedvencem tõle, na meg a best of you

89
ez se volt semmi 😊 én komolyan mondom nem szoktam nézni ezeket a mûsorokat és nem veszem meg a tv által hype-olt "celebek" albumait, de ez az ember...ennek van hangja!! tuti, hogy amint megjelenik a lemeze én megveszem 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

bakkerman
számomra az idei X-et Tarány nyerte meg,Kocsis meg Muri már olyan szinten tökéletesek,hogy nem tehetségek már,hanem kész énekesek,Tarány meg a sok sok tehetség közül a legjobbnak bizonyult,ami ennek a mûsornak a lényege!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ettõl még most is ráz a hideg, bár majdnem minden elõadásáról elmondható ez...

Ez az ami másban nem volt meg az idei Xfaktorban.

89
osztom
Kocsisnak szép, tiszta hangja van, de ennyi...musicalben elmenne
Murinak tök átlagos nõi hangja van, semmi extra
Baricznak erõltetett torokhangja van...fel lehet fogni "egyedi"-nek, de ilyen "egyedi" torokhangot én is tudok

Tarány volt az egyetlen, aki szimplán, erõlködés mentesen tudott úgy énekelni, hogy végig libabõrös volt az ember...hát figyeljétek már meg, leénekelte még Bono-t is 😄

Rash87
Nem lehet...
DE a sírós Keresztes Ildikó elintézte, hogy nyitott számlaszámot a versenyzõi számára,s az erdélyiek v. Mo túliak akik szavazni szeretnének a játékosaira,az átutalják a pénzt...S õ meg itt megoldja 😊
Szóval mindent lehet,csak akarni kell,más kérdés h mennyire fair dolog,szóval ezért tart ott az énekelni nem tudó baricz gyerek,ahol....

Glory, Glory Man. United!

Ez a mûsor egy vicc.
Egy emberben volt meg az X, Tarányban, erre kiejtik.

Muri Enikõ egyszer már elbukott, csak úgy mint Kocsis, Baricz meg egy vicc...

Azért az is sokatmondó,hogy Malekot én még nem láttam sírni/könnyezni.

Környezõ országokból is lehet szavazni?Most annyira nem vagyok érdekelt.De ha igen, akkor bassza meg a sok erdélyi.Én se szavazok ottani showmûsorba, eza show pedig Magyarországon van, a jelenlegin, nem a régi nagy Magyarország területén, az nyerje már, akit a jelenleg az országban élõk nagy többsége akar.Biztos vagyok benne, hogy ha csak itthonról lehetne szavazni, már rég kiesett volna a gergõke.Szégyen.Tarány, Kocsis, Muri döntõnek kellett volna lennie!!!Remélem nem nyeretik meg a Bariczcal.Sokan bántjátok Enikõt, de tegnap eszméletlen nagyot énekelt a második körben, a hideg ázott, amikor modulált és ilyet nagyon, de nagyon régen éreztem tehetségkutatón.Vagy õ vagy Tibi nyerjen.
ezt a dalt a vad fruttiktól ha jól emlékszem a baricz gyereknak a spanja tolta
http://www.youtube.com/watch?v=bSMf0hwGErQ&feature=related

az eredetit ki énekli?
TT a legjobb, számomra õ nyerte meg az idei faktort mert egyedül benne van meg azaz bizonyos X!
Panzermeyer
Már megint a tinip*csák döntenek el egy olyan tehetségkutató versenyt, ahol úgy lehet valakire szavazni, hogy a produkcióját még elõ sem adta... GRT

Tamás párbajdala az elrontott szöveg ellenére is óriási volt.

mov ah,4ch int 21h end

bakkerman
nem néztem tegnap,cask tudom,hogy Tarány esett ki. nem lep meg,de viszont sajnálom nagyon õt,végig egyenletesen JÓL énekelt,amit pedig a párbajban mutatott tegnap,az is durva volt,most reggel néztem meg,Malek elég dúrván megkönnyezte,pedig õ acélból van,és azért én is dúrván libabõröztem,dehát sajnos nem került be a döntõbe 😞 Mostmár hajrá Tibi!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Így igaz. A francot se érdekli ,hogy néz ki ha egyszer jó valaki. De hát...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Már megint kiesett az, akiben volt némi tehetség. Ennyi. Ezt se nézem tovább.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

precision
Baricz azt sem tudom hogy jutott be az élõ show -ba... erre most top3 -ban van

Magyarország powa... 😊

mint az is, hogy a legjobb hang kiesett az ordibálós ellen... 😊

Bazinga!

89
xD fogyatékos az a rohadék

Shiwo
Keresztesnél ott bukik a logika, hogy kábé a következõt mondta, csak más szavakkal, és hosszabban ecsetelve, de a lényeg:

"Enikõ, úgy érzem, nem tetted bele szíved-lelked"
"Tamás, a lelked kitépted a dal közben, de azért te menj haza..."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

89
amúgy ha maga Deák Bill Gyula jött volna a mûsorba, Keresztesi végig a súlyával és a fél lábával lett volna elfoglalva

lehetséges, hogy mi öregszünk túlzottan <#nemtudom>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

89
john lennon szép volt? a beatles bármelyik tagja szép volt? mick jagger szép volt? israel kamakawiwo'ole szép volt? Máté Péter szép volt? Adele vékony, mint a nádszál? és Cserháti? Demjén jóképû?

te a zenehallgatás mellett az énekes képét kell nézzed? ekkora baromságot rég olvastam...tipikus 14 éves kislány felfogás

Kocsis mióta szépfiú amúgy?😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szolnokboy1
nem vagyok. írtam is, hogy évi 2x nézek be ide, amibõl ezt a következtetést vontam le.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
lehet, hogy jó hangja van, de ezen a szinten már elõjön a külsõ is, és õ nem sztáralkat. külföldön lehet, hogy megnyerhetné, de itt nem. ide szépfiúk és széplányok kellenek a döntõbe. a háromból kitermelik a legszebbet, a legtöbb pénzt hozót, a tehetség már annyira sem játszik, mint eddig. egyértelmû papírforma.

89
állítom Taránynak hamarabb fog megjelenni lemeze, hamarabb fogynak el a lemezei és 10-szer annyian lesznek a koncertjein, mint bármelyik másik hang nélküli pöcsnek és ribancnak

matyi0323
ja bocs, tényleg..
akkor biztos csodálkozott is a média..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

89
képben vagy..

ha valakinek az a repedtfazékhang(?)ú idióta szimpi mint elõadó... hát bakker, erre mit mondjak?
zoliii
Keresztes Ildikó szerelmes Gergõbe? Mindig fényezi Baricz-ot 😄D

nem volt ez papírforma. Én tavaly amikor megjelent még bírtam a csajt, de utána JLH üzeneteit olvasván, meg egyéb indokok miatt piszkosul elszállt a csaj magától... egyébként nincs rossz hangja, de nem volt mindig jó ezért nem értem miért nem simán Tarányt juttatták tovább. Ja, dehát tudjuk ez tuti elõírás volt az RTLnél hogy a Kocsis és a Tarány nem kerülhet be egyszerre a döntõbe

😊 az is egy p... kalapos 😊)
sztem a többség bariczon háborog...
Tinman
Enikõ remélem egyszer olvasod:

Átlátszó, számító, ravasz igazi veszélyes színésznõ vagy, akinek egy õszinte gesztusa sincs. Remélem hamar elbuksz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
hát inkább mint a "külföldi" Nikolas...😄
az is egy pöcs 😊)
Szolnokboy1
évadonként 2x nézek be ebbe a topikba, tavaly azt látom, hogy "jááj, hát mér nem a zenikõ került be a mûsorba, jáj", itt linkelgettétek a garázsvideókat róla, most meg "a kurvanyádenikõ, de tehetségtelen vagy" megy. nem értem. amúgy is papírforma volt, hogy a kövér fiúcska esik ki, nem tudom, miért van mindenki meglepõdve ezen.

kill3r21
Vastag Csabi tudtommal nem "külföldi"
kill3r21
Malekot látni könnyezni, olyan mint Simon Cowel-r sírni látni...
zoliii
Hát igen. Ez egy énekverseny! Nem a segítsük a kisebbséget verseny

RatBaG
baricz a döntõben, az év vicce.
köszönjük erdély! cserébe fogadjatok el utasi árpi-turnét.

Per Aspera Ad Inferi.

Baricz bezony-bezony, és csont nélkül tovább jutott... baszki ez a telefonok miatt volt... lehet szidni felebarátainkat, hogy a fülükbe szartak? vagy ki a faszomnak szimpi ez a majom? 😊) hangnélküli kis takony.
ugyolyan undorító mint a király l norbis folyamatos továbbjutás tavaly. az egy nagy kérdõjel marad mindig is számomra.
matyi0323
Az is lehet..

De ha végignézzük az ilyen tehetségkutatókat, akkor látni, hogy mindet egy külföldi, "szegény" emberke nyeri..
( ezzel nem akartam megbántani egy nem Mo-n élõ magyart sem!! )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

és erre még a köcsög Real Madrid is vezet ilyen szar estém nem lehet a faszomba bele

wesker24
Igy van Gergõ nem érdemli meg !

Vagy Kocsis nyerje meg vagy Enikõ és megvan az elsõ nõi nyertesünk !
Az oké, hogy volt, de nem elsõnek, tehát úgy elsõnek, hogy a két párbajozó között. Múlthéten elõször ment ki Vera, és utána énekelt Baricz, és Vera ment.

harapd el a nyelved, ilyen bunkó tehetségtelen köcsög gyereknek csak egy jobb egyenest adnék

és gyõz a tehetségtelenség a tehetség felett
Malek se érti..
egyszer már párbajozott én úgy tudom