X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ez az ami másban nem volt meg az idei Xfaktorban.
Kocsisnak szép, tiszta hangja van, de ennyi...musicalben elmenne
Murinak tök átlagos nõi hangja van, semmi extra
Baricznak erõltetett torokhangja van...fel lehet fogni "egyedi"-nek, de ilyen "egyedi" torokhangot én is tudok
Tarány volt az egyetlen, aki szimplán, erõlködés mentesen tudott úgy énekelni, hogy végig libabõrös volt az ember...hát figyeljétek már meg, leénekelte még Bono-t is 😄
DE a sírós Keresztes Ildikó elintézte, hogy nyitott számlaszámot a versenyzõi számára,s az erdélyiek v. Mo túliak akik szavazni szeretnének a játékosaira,az átutalják a pénzt...S õ meg itt megoldja 😊
Szóval mindent lehet,csak akarni kell,más kérdés h mennyire fair dolog,szóval ezért tart ott az énekelni nem tudó baricz gyerek,ahol....
Glory, Glory Man. United!
Egy emberben volt meg az X, Tarányban, erre kiejtik.
Muri Enikõ egyszer már elbukott, csak úgy mint Kocsis, Baricz meg egy vicc...
Azért az is sokatmondó,hogy Malekot én még nem láttam sírni/könnyezni.
http://www.youtube.com/watch?v=bSMf0hwGErQ&feature=related
TT a legjobb, számomra õ nyerte meg az idei faktort mert egyedül benne van meg azaz bizonyos X!
Tamás párbajdala az elrontott szöveg ellenére is óriási volt.
mov ah,4ch int 21h end
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Magyarország powa... 😊
mint az is, hogy a legjobb hang kiesett az ordibálós ellen... 😊
Bazinga!
"Enikõ, úgy érzem, nem tetted bele szíved-lelked"
"Tamás, a lelked kitépted a dal közben, de azért te menj haza..."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
te a zenehallgatás mellett az énekes képét kell nézzed? ekkora baromságot rég olvastam...tipikus 14 éves kislány felfogás
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
akkor biztos csodálkozott is a média..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Átlátszó, számító, ravasz igazi veszélyes színésznõ vagy, akinek egy õszinte gesztusa sincs. Remélem hamar elbuksz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
köszönjük erdély! cserébe fogadjatok el utasi árpi-turnét.
Per Aspera Ad Inferi.
ugyolyan undorító mint a király l norbis folyamatos továbbjutás tavaly. az egy nagy kérdõjel marad mindig is számomra.
De ha végignézzük az ilyen tehetségkutatókat, akkor látni, hogy mindet egy külföldi, "szegény" emberke nyeri..
( ezzel nem akartam megbántani egy nem Mo-n élõ magyart sem!! )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Vagy Kocsis nyerje meg vagy Enikõ és megvan az elsõ nõi nyertesünk !