X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ilyet légyszíves spoilerbe 😊
pedig majdnem elkezdtem re... XD
viccet félretéve eléggé brutál , nem gondoltam ,hogy a szecsõdi erre képes lesz :S
ez a kedvencem! ez az a szám ami jobb mint az eredeti 😄
ez az amit az autóban is szívesen hallgatok
Rash87
Úristen,naa ne <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

precision
miért, te dugnád? 😊

Bazinga!

hol vannak ilyenkor a "dugnám" meg stb. megjegyzések?😄
Szecsõdi Károly a Megasztár 4. szériájából😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Ez kérlek szépen egy férfi csak nõvé átoperálva !
Rash87
ezmiez???

Glory, Glory Man. United!

<#idiota>

áá ne jézus

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nem mondod, hogy nõ lett belõle? annak a srácnak tudom h az anyja meghalt és az eléggé megviselte

tvben lett az, de inkább már nõ lett, mint meleg_😄

amúgy ez a szám nem tetszik, de a refrén részt azt nagyon eltalálták 😊
4. ben volt

az nem egy meleg srác volt?

vmelyik mega szériában volt Szecsõdy akit én ismertem, de amit mûveltek vele<#idiota><#idiota>
Igen, a Megasztárnak erõsebb a színvonala. Legalábbis az 1, 2, 3 és 5. szériáké. A 4. egy fos volt.

Nem tökéletes nem volt a hangja, hanem semmi hangja nem volt. Fahangon, hamisan kornyikált végig. Mondjuk a Teca meg a kínai lány még nála is borzasztóbbak voltak.

egy after party után bármi megtörténhet
Jobb híján? Annál a nyamvadék gyereknél ezerszer jobbak voltak, pl. Szabó Ádám harmónikás, aki most is ittvolt. Vagy a táncoscsoport, vagy Mr. Joe, akit kidobtak az elsõ körben.

Persze a javarésze hulladék volt, Attilácska mellett a vaklány, a kínai lány, az a transzvesztita szörnyület. Ezeknek semmi keresnivalójuk nem volt ott.

89
énisénis...ja nem 😞

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ejjgen? micsoda véletlen extramagascsaj is ismeri személyesen😄

HöfEE
Igen tuti, 17 éve ismerem Tamást 😄

89
vótmá? 😊

bakkerman
pláne úgy érdekes a sztori,hogy ELVILEG nem lehet határon túlról szavazni,de mégis valamiért megéri az RTL-nek berakni egy-egy felvidékit,kárpátaljait(demes tomi),erdélyit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

FrezeR
na hát rá aztán duplán igaz, hogy ráfér egy jó szakma elég nagy gáz volt, hogy megnyerhette azt a szériát

#7481 ez a harmadik széria elég katasztrófa volt jobb híján ez a kis srác nyert...na de mi lesz a következõben nem is tudom <#szomoru2> de nem sok jóra számítok

na de ne offoljunk...

nekem sincs bajom, meg most nem akarok flémet kelteni, csak elég érdekes, mintha elõre meglenne írva (tényleg)
nincs bajom a határon túli magyarokkal sõt...nem törvényszerû, hogy mindegyik egy tisztalelkû jól nevelt emberke. Nem kétséges van köztük sok tehetség, de ez a Baricz abszolút nem az...és még valami: Már az Antall kormány is folyamatosan a határon túli magyaroknak nyalt ahelyett, hogy a rendszerváltás okozta problémákat próbálta volna megoldani belföldön

amúgy elég érdekes, hogy minden döntõben van egy külföldi magyar<#whatever>
Ja bocs, félrenéztem. Azt hittem az ELSÕ szériára gondolsz, a kis mesemondóra. Õ lesz most jószakember.

Az újabbal nem tudom mi van, gondolom még reménykedik...

elnyomta egy párszor Máté Pétert aztán visszahúzott Székelyföldre...nem is volt tökéletes hangja igaz h csak 14 éves a gyerek, fejlõdhetett volna még, de úgy tûnik nem volt célja senkinek h sztárt faragjanak belõle

FrezeR
Manapság ritka a jó szakember szóval ez csak a javára válhat, gondolom a pénzt meg befektették a szülei ha volt egy kis eszük és miért ne lett volna <#wink> csak fura volt, hogy sehol egy lemez, egy felkérés, egy blikk cikk <#vigyor3> mindegy...

Úgy tudom traktorszerelõnek tanul.
(...szóval még lehet belõle rendes ember)

FrezeR
Biztos vagyok benne, hogy Tarány sikeres elõadó lesz és Miki is segíteni fogja ahol tudja. Szerintem õ is látja, hogy van a srácnak jövõje, nem véletlenül könnyezte meg a búcsút. Amúgy eszembe jutott a minap, hogy pl a csillag születik elõzõ szériáját aki megnyerte az a fiatal srác, na õ hova tûnt el? Semmit nem lehet róla hallani...pedig õ nyert. Mintha nem is létezne <#nemtudom>

egy egy vicc.... jól tettem hogy már 2-3 adás óta nem nézem ezt a kamu szart.....

Baricz-nak ha valaki értett az elsõ számából valamit😊 akkor szóljon😄 mert kb olyan volt mintha én részegen halandzsát tolnék.... egy vicc volt..

grizzly21
ez tuti? elegge furcsalom...lehet hogy meg nem volt ilyen jo hangja, vagy nagyon elneztek valamit..

grizzly21
jogos😊

HöfEE
Nem akarok kekeckedni, Bariczot védeni meg aztán fõleg nem akarom, de Tamás is indult a megasztárban anno és õt se válogatták õt be. Ez leginkább a megasztár színvonalát jellemzi.

ui: gondolom azért ebben Malek Mikinek is sokat lehet köszönni, hogy ilyen számokat választott neki

amúgy tényleg.
És ami leginkább tetszik benne az a hozzáállása. Õ nem nyomott Bruno Marst, nem nyomott mai slágereket. Megmondta, Rocn 'n roll!

És én ahogy látom, nagyon sok emberrel megszerettette legalábbis 1-2 szám erejéig a rock and rollt, ez sem semmi. Oké volt 1-2 másfajta száma, de nem olyat nyomott ami fel van kapva.

89
igen, mindkettõt...sõt az összeset nagyon jól nyomta 😊

89
#7456 😊

<#eljen> végig szerény maradt, alázattal készült még lefogyást is fontolóra vette, hogy képernyõ kompatibilisebb legyen...mind1

viszont megszakadt az RTL tendencia. 1. olyan mûsor, ahol nem egy biztonsági õr gyõzedelmeskedik

nah én csak most tudtam megnézni, hát nevetséges

egyértelmûen Tarány hozta minden adásban a 90-100% teljesítményt...
grizzly21
Ez meg mindig nagyon jo...

precision
Baricz csak annyit tud, hogy a "külföldi" magyarok szavaznak rá illetve a kislányok nedvesednek miatta

Bazinga!

ez a Baricz indult a Megasztárban is régebben? pfff...

egyébként csak remélni tudom, hogy Tarány Tomi befut és ugyanúgy, mint Wolf Kati õ is megalapozta ezzel a jövõjét. Katinak zsákszámra jönnek ki a számai és zabálják az emberek

grizzly21
Amikor elkezdodott a u2 - beautiful day a valogaton az elso 1-2 sornal ereztem, hogy ilyet meg nem hallottam itthoni musorokban. Hihetetlen hang, tisztasagban egyedul Kocsis tudja vele felvenni a szinvonalat, de a Taranynak kellett volna megnyerni, mert toronymagasan elsopro a hangja.

Az, hogy nem o nyeri meg, remelem nem jelent semmit. Az hogy 1 adassal kevesebbet latjuk az nem fog sokat csokkenteni az ismertsegen, utana pedig ugyis szamit az eletben, hogy mit tud. Azert sajnalom, hogy ez a Baricz gyerek meg mindig bennvan. Tenyleg nem gonoszkodasbol, de azt lattatok, hogy a megasztarba pl be se jutott az elobe? A faktor valogaton tetszett egyedul, de ez az eroltetett al-rekedtseg amit csinal engem nagyon irrital valamiert...max ilyen bohockodos szinhazas hulyesegekben latom eletkepesnek mint amilyet 1-2 adassal ezelott csinalt.

ez gonosz volt, dehát bármi elképzelhetõ

precision
amúgy keresztes undorító...

direkt kiejti Tarányt a Muri Enikõvel szemben (vagyis arra szavaz h a Tamás essen ki), nehogy az erõsebb ellenfél jusson tovább a fuckbuddy -ja, a Baricz ellen

😄

Bazinga!