X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viccet félretéve eléggé brutál , nem gondoltam ,hogy a szecsõdi erre képes lesz :S
ez az amit az autóban is szívesen hallgatok
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy ez a szám nem tetszik, de a refrén részt azt nagyon eltalálták 😊
az nem egy meleg srác volt?
Persze a javarésze hulladék volt, Attilácska mellett a vaklány, a kínai lány, az a transzvesztita szörnyület. Ezeknek semmi keresnivalójuk nem volt ott.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#7481 ez a harmadik széria elég katasztrófa volt jobb híján ez a kis srác nyert...na de mi lesz a következõben nem is tudom <#szomoru2>#szomoru2> de nem sok jóra számítok
na de ne offoljunk...
Az újabbal nem tudom mi van, gondolom még reménykedik...
(...szóval még lehet belõle rendes ember)
Baricz-nak ha valaki értett az elsõ számából valamit😊 akkor szóljon😄 mert kb olyan volt mintha én részegen halandzsát tolnék.... egy vicc volt..
És ami leginkább tetszik benne az a hozzáállása. Õ nem nyomott Bruno Marst, nem nyomott mai slágereket. Megmondta, Rocn 'n roll!
És én ahogy látom, nagyon sok emberrel megszerettette legalábbis 1-2 szám erejéig a rock and rollt, ez sem semmi. Oké volt 1-2 másfajta száma, de nem olyat nyomott ami fel van kapva.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
viszont megszakadt az RTL tendencia. 1. olyan mûsor, ahol nem egy biztonsági õr gyõzedelmeskedik
egyértelmûen Tarány hozta minden adásban a 90-100% teljesítményt...
Bazinga!
egyébként csak remélni tudom, hogy Tarány Tomi befut és ugyanúgy, mint Wolf Kati õ is megalapozta ezzel a jövõjét. Katinak zsákszámra jönnek ki a számai és zabálják az emberek
Az, hogy nem o nyeri meg, remelem nem jelent semmit. Az hogy 1 adassal kevesebbet latjuk az nem fog sokat csokkenteni az ismertsegen, utana pedig ugyis szamit az eletben, hogy mit tud. Azert sajnalom, hogy ez a Baricz gyerek meg mindig bennvan. Tenyleg nem gonoszkodasbol, de azt lattatok, hogy a megasztarba pl be se jutott az elobe? A faktor valogaton tetszett egyedul, de ez az eroltetett al-rekedtseg amit csinal engem nagyon irrital valamiert...max ilyen bohockodos szinhazas hulyesegekben latom eletkepesnek mint amilyet 1-2 adassal ezelott csinalt.