X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ennyi!!!! Ez nem szar,hanem fos!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Zeraa
szar a hangja,de attól a mozgása még jóó 😊

inkább mindenkit lefos. <#hehe>
Na jön a Zombi Krisztián!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

adam46
KRISSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZTIÁN tied a testem.
Krisztiam
jön Szánkó Krisztián 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Mert az !
Miért kellett ezzel a Csonka András f@szát szopogató nyálas Szabó Dáviddal kezdeni az estét ? <#szomoru2>
Hû,most leszek rosszul..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Olyan buzis

Ez szar volt.Majd jön Adélkánk,és mindenkit lemos.

Zeraa
hehe jó mozgása van ennek a srácnak...😊

Bocs de hánytam nórikától(pedig már neki kéne).Megint hozza formát a frizuval..

én annak fogok szurkolni, hogy valaki robbantson egy C4-est a studióban😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
gyerünk Adél 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Zeraa
CF! Nem azé de idõ vaaaaan 😊 a ffinak illene itt lennie korábban már ne is hari <#bee1>

Hajrá Adél!

Zeraa
<#nevetes2>

precision
Adélkán mit esztek? most persze nem az esztétikai élményre gondolok, hanem azon kívül? rém idegesítõ állandóan kényesen beszélõ hamis HisztisPina 😄 nem értem...

Bazinga!

Bokafix2
mingyá kezdõdik

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bakkerman
na kiváncsi vagyok a mai adásra,vajon kiteszik-e végre jr.zámbót,bár jobb ha ebben nem reménykede...Hajrá Adélka,meg persze Gergõ ! 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

GerY5
A magyar X a külföldiek fényében (UK,US,AU) egy nevetséges mûsor. Jóformán csak azért kapcsolja be az ember, mert:

- szombat este máshol épp nem megy vígjáték,
- valami kell, míg kikerül pirate-re a brit adás.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

MerlinW
Az X tehetségkutató (-nak kellene lennie), Voice pedig énekverseny. Voice-ban tapasztalt, zenei múlttal rendelkezõ énekesek versengenek egymással. Sokan kérdezik, hogy ennek mi értelme. A gyõztes lemezszerzõdést és hírnevet nyer. Az pedig több millió forint (stúdió idõ, marketing, stb). Mi pedig kapunk - kapnunk kellene - egy igényesebb mûsort.

A probléma még mindig a háttérrel van. Úgy tûnik nincs az országban (csatornáknál) hozzáértõ rendezõ, vágó, operatõr, világosító. Ezek nélkül pedig a legnívósabb mûsor recept is csak egy halom trágya. A korrupcióról ne is beszéljünk. Nem azért igénytelen hulladék a magyar X, Csillag születik, Megasztár, Voice stb. mert szegény ország vagyunk, nincs pénz a minõségre, hanem mert nincs hozzáérés.
Tegyük hozzá, hogy technikailag a Voice a legigényesebb reality-nk. Egyedül a hangosítás és a zsûri a probléma. Az X Faktorban egyszerûen mindent rosszul csinálnak.

[merlinw.org]

Pont az elsõ kettõ volt a leggyengébb, amit láttam. Sajnos olyanok is kiestek, akik simán továbbjutást érdemeltek volna. Egyébként szinte 90%-ban jó hangok vannak, de persze olyanok is akadtak, akik korábban ismertebbek voltak pl. a Fatima, meg a Nika (ezt a múltkor beszéltük) azért érzõdött rajtuk, hogy ne ma kezdték.

Akinél sokat drámáztak az a látássérült csajszi, aki Dénessel énekelt és Mezõ Misi volt a mentoráltjuk. Mezõ Misi kivonult gondolkodási idõt kérni annyira ki volt aztán ...nem árulom el mi történt.

Mentorok nagyrésze nagyon sok sablon dumát nyomat, ha a lélek szó nem hangzott el 100x akkor egyszer sem. Malek Andrea pedig nagyon idegesített a Somló pedig makogott. Mezõ Misi a legnormálisabb a mentorok közül és õ az, aki a csapatból a legjobban megmondja a dolgokat, mert látszik h szakmabeli, a Somló csak ismételget, a Caramel pedig mindig a lélek dologgal jön meg a nagyon nagyon szót is vagy 1000x ismételte meg😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kaplan
És milyenek voltak a párbajok? Én eléggé sok jó hangot találtam a Voiceban. Hihetetlen, hogy ilyen szempontból mekkora a különbség a Voice és e mûsor között.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bocs, ha lelõttem a poént, de szeretem, ha megnyugodnak a drukkerek voltam forgatáson és az összes párbajt láttam tudom kik kerültek be😊 Amiatt egy percig ne kételkedjen senki h Dávid nem került be de pszt

Kaplan
Ismerõsöd? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sõt az élõ showba is bekerül elárulom

Zeraa
a kis kedvencem hála az égnek...<#taps><#love11>

Köszi,megnyugodtam.Már megijedtem,hogy rosszul tudom.😊

lol, voice-ban most volt Nádor Dávid, tovább is ment

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MerlinW
Fionnula egy Louise nevû mellékszereplõt játszott, a 9 évad elsõ részében. A feleség sosem volt látható.

"Mrs Columbo" was the brainchild of NBC entertainment president Fred Silverman, who hoped to carry on a little of the "Columbo" mystique without Columbo, soon after "Columbo" ended its NBC run.. Richard Levinson and William Link regarded the idea as heresy, but Silverman said he'd do it without them. "The magic of Columbo's wife is that you never see her," Levinson protested."

[merlinw.org]

na ne már😄

Nekem ez új.😊Pedig tõlem nagyobb Columbo fan nem sok van.Valami linked nincs?😊

ON:

Synchronous
off:

Columbo feleségét egyik epizódban lehetett látni. Fionnula Flanagan alakította.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Csak az a baj,hogy úton-útfélen azt nyomja,a tábor óta,hogy nem érdemli meg hogy ott legyen,meg ha mégegyszer ilyen fosspré lesz kiszáll etc..Legalábbis a "médiában" ez van.Azt elismerem,hogy ebben vállig benne van az RTL keze,de kiszámbót sem kell félteni.
A szavazós dologgal egyetértek,mert azt a "borítékot"sosem fogjuk látni,ahogy a szavazatok számát,közjegyzõt és Columbo feleségét.😊

extra sensory
Egyik elõzõ adásban ezt mondta Ildikó Krisztiánról:

"Nagyszerû hangod van, színpadra való vagy, gyönyörû vagy." - ja... hasonlítasz édesapádra <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

PhantomAss
az is a gond sztem hogy itt már a mentora is benne van az elejétõl kezdve, mert õ nyomatja, erõsíti, mondja neki hogy jól csinálod, annak ellenére hogy nagyon jól tudja hogy ez nem igaz. Nagyon jól tudja a Kersztes is hogy ez gáz, de mégis nyomja elõre, azzal sem törõdik hogy ezzel saját magát járatja le (megjegyzem a mostani kiesõk közül is szerintem toronymagasan LB énekelt a legjobban-bár így sem egy nagy szám)
Az már más kérdés hogy az rtl mennyire nyomatja, mekkora felháborodás kell ahhoz hogy kiessen, stb.
Ez az egész szavazatrendszer úgy rossz ahogy van, mert így nem a tudás számít hanem a szimpátia (és a pénz).
Én megfordítanám az egész rendszert: lehessen szavazni ugyanúgy mint eddig, hiszen ez a lényege a mûsornak, ebbõl van lé. De döntsenek csak a mentorok a produkciók között, és a két utolsó (kiesõ) között döntsön a szavazat.

GOOBY, pls

Az biztos!
De ezt a gyökeret nem fogják kiejteni.Errõl a szarkupacról lehet írni a legtöbbet a szennylapokban,és a reteknek ez jó+a sok retardált Jimmy fantól jött SMS.Idáig még elviselem-addig lenémítom a tévét-de ha összekerül párbajon valamelyik favommal,és kiejti
veszek neki egy Berettát és egy kakast..elõször lelövi Árpyt,aztán bumm a fejbe.<#idiota>

Bokafix2
Ha mondjuk õk ketten párbajoznának akkor sztem...

3/10

6/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

vagy itt

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

precision
http://www.rtlklub.hu/most/musorok/x-faktor

kell egy regisztráció is ha 1 percnél többet akarsz nézni 😊

Bazinga!

PhantomAss
hol lehet megnézni a legutóbbi videókat? sem yt, sem a retekklub oldalán nem találom, csak ilyen állóképes/szerkesztett vacakokat
nem merik kirakni õket?
pedig szivesen szörnyülködnék megint a kritikán aluli produkciókon

GOOBY, pls

Igen,valóban hasonlít rá.Lehet,hogy ott is a fiúk vannak elõnyben.

MerlinW
matyi0323
Ez általában mindennel így van, ami velünk kapcsolatos 😊)
Mármint az utolsó része az irományodnak 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

MerlinW
Az az érthetetlen, hogy harmadszor volt a bottom 2-ben (a lenti elõadás után is)... igaz ismét túlélte. Valamiért nem fekszik a népnek a csaj...:/ Pedig tiszta Kylie Minouge hangja, stílusa van, aki ugye ausztrál ikon.

[merlinw.org]

Pfff...ez a csaj veri az eddigi összes faktoros lányt egyedül.Igaz a kengurusok is sokan vannak.😊

MerlinW
Kellemes..😊

[merlinw.org]