X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért láttam már a yt-on mindbõl.Ég és föld a magyar és a többi.Még az ukrán is nívósabb.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Külföldieket, elsõsorban britet nézi valaki? (Esetleg USA, Ausztrália...)
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Van még bármi a televíziózásban amit nem tudtunk orbitálisan elb***ni?😊
[merlinw.org]
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Krisztián aktuális heti leoltására szerintem a Geszti meg a Malek külön kis jegyzetekkel készülnek.
Lass Beát csórit viszont sajnálom😞 Szerintem tuti megbánta hogy jelentkezett ebbe a sz@rba mert ezek a kritikák kicsinálták. A párbaj végén meg a Stone... ekkora egy kárörvendõ gecit xD
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
én még azt is megkockáztatom hogy azt az elsõ számot amit elõadott, playbackról énekelte és nem is az õ hangja volt hanem Jimmy-é számítógéppel megváltoztatva egy kicsit... az a hangszín amivel akkor nyomta, annyira de annyira hajazott az apjáéra hogy még egyik ismim meg is jegyezte hogy ez Jimmy... Jimmy énekel és nem õ... Többször meghallgatva a felvételt utána pedig összehasonlítva a késõbbi számaival hihetetlen mennyire eltérõ a két hangszín, közük nincs egymáshoz, mintha két különbözõ ember adta volna elõ a számokat.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
de úgy látszik M.o. -n még az sem baj ha hamis valaki... akármelyik másik ország akármelyik tehetségkutatóján kiszórták volna a selejtezõn (vagy egy körrel késõbb) lehetne akárki az apja vagy anyja
Bazinga!
Így most két tábor van:
- alap jimmy haterek + akik a gyenge szereplése miatt savazzák
- a jimmy fanok
Egyik oldalról megy a fika ezerrel, a jimmy fanok meg csak azért is bent tartják. Az rtlnek ez így tökéletes, mert az emberek errõl beszélnek (reklám)/szavaznak, és a bulvár is lubickolhat a témában.
Erre mondják, hogy oszd meg és uralkodj 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De hangja az van,azt el kell ismerni.Õ sem hasított annyira,ahogy a Gergõ gyerek sem.
Igaza van Weskernek,kérek egy képet viszonyítási alapnak.Ha lehet,minél kevesebb ruhnemûben.És akkor eldöntöm,hogy kire gerjedek,oxy?

Szerinted miért rakták be a reklámot elötte már akkor boritékolható volt a Jimmy fiú továbbjutása !
Lehet akármilyen pocsék is az RTL-nek esze ágában sincs kiejteni a Jimmy fiut de ha egyszer párbajozik valaha és a mentorok döntenek na akkor ott nincs menekvés ki fog esni csk az a kérdés erre sor kerül egyáltalán valaha hogy JImmy fiú párbajozni fog ??
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a Stone -os "IGEEEN!!!" -en én is borultam 😊 az eredményhirdetés közbeni reklámot én sem értettem... talán a párbajdal elõtt kéne egy ilyen reklám, kedves RTL Klub, hogy talán fel tudjanak készülni egy picit a párbajozók 😛
Bazinga!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Igeeeeeeeeeeen, jajjj bocsi"
😄 😄 😄 😄
más:
mivolt ez a reklám az eredményhirdetés közben? elburkolt csalás vagy mi???