X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az amcsit szoktam,de csak Demi Lovato miatt,ergo nem sokat tudok róla.<#idiota>
De azért láttam már a yt-on mindbõl.Ég és föld a magyar és a többi.Még az ukrán is nívósabb.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

MerlinW
Én mindhármat követem.

[merlinw.org]

GerY5
Ha már international:

Külföldieket, elsõsorban britet nézi valaki? (Esetleg USA, Ausztrália...)

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

extra sensory
Tuti hogy nem az RTL utasítására énekel rosszul, mert már a táborban is k*rvaszar volt és azóta folyamatosan... akkor még nem lehetett sms-t küldeni hogy szavazzanak... ne várd hogy majd hirtelen megtáltosodik és megjön a hangja. 😄

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

matyi0323
megtaláltam már

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
Amit Stone énekelt hétvégén annak mi volt a címe?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

MerlinW
Szerintem túl tiszta az a hang, hogy a nézõtérrõl jöjjön😊 És a stílus is olyan rendezõs, mintsem egy random nézõs😊 Aztán a fene tudja😊

[merlinw.org]

Totti5
Az nem lehet itt összeesküvés elmélet van! Le van játszva minden. Nem tudtad?😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Láma!
azt nem egy nézõ kiabálja?
mert amikor Nóri kivár a névvel, akkor is kiabálnak a nézõk.

MerlinW
Ezt figyeltétek?. 4. pötty, utolsó másodpercben a vágás és az eredményhirdetés elõtt beszólnak a backstage-rõl: "Krisztián a továbbjutó" 😊 Utána a folytatásban Krisztián meglepõdik😊

Van még bármi a televíziózásban amit nem tudtunk orbitálisan elb***ni?😊

[merlinw.org]

Victor1103
😄D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Rash87

Glory, Glory Man. United!

precision
<#mf1>

kb ezt is mutathatta volna Beának 😄

Bazinga!

Mekkora ganédomb.😊

Zeraa
...az ilyen témákban de nagy az egyetértés😊.... ti ffiak ...<#smile>

Zeraa
Remélem nem okozok túl nagy fejtörést teeee...nehogy megerõltesd magad a nagy mustrában.... <#nevetes1>

Victor1103
Most volt csak idõm áttekergetni a tegnapi mûsort. Ebben az évadban nagyon tetszik hogy a mentorok oltogatják egymást. Remélem hamarosan elõkerülnek a a tányérok is😄
Krisztián aktuális heti leoltására szerintem a Geszti meg a Malek külön kis jegyzetekkel készülnek.
Lass Beát csórit viszont sajnálom😞 Szerintem tuti megbánta hogy jelentkezett ebbe a sz@rba mert ezek a kritikák kicsinálták. A párbaj végén meg a Stone... ekkora egy kárörvendõ gecit xD

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

<#nevetes1>
adam46
😄
RatBaG
egy dagadt faszkalap, de van mikor jókat ír.

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
S ki a *szom az a sixx?

[merlinw.org]

Bokafix2
lol

én még azt is megkockáztatom hogy azt az elsõ számot amit elõadott, playbackról énekelte és nem is az õ hangja volt hanem Jimmy-é számítógéppel megváltoztatva egy kicsit... az a hangszín amivel akkor nyomta, annyira de annyira hajazott az apjáéra hogy még egyik ismim meg is jegyezte hogy ez Jimmy... Jimmy énekel és nem õ... Többször meghallgatva a felvételt utána pedig összehasonlítva a késõbbi számaival hihetetlen mennyire eltérõ a két hangszín, közük nincs egymáshoz, mintha két különbözõ ember adta volna elõ a számokat.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

najó a videókat megtaláltam az oldalon. De teljes adást tényleg nem lehet megnézni?
Az RTL oldalon mért nem teszik fel a videókat? Plusz ha rámegyek az adás visszanézésére, nem indul semmi. Youtube-n meg már egyáltalán nem találok videókat. Hol lehetne ezeket visszanézni tudja valaki? Elég idegesítõ, hogy ezt nem teszik lehetõvé.
precision
a selejtezõn is szar volt, annyi különbséggel, hogy nem volt hamis, mert azt a számot kb. egész élete folyamán gyakorolta... tehetségtelen énekes, ezért van az, hogy rohadt sok idõ kell neki míg egy számot meg tud úgy tanulni, hogy ne legyen hamis... de még ha nem is hamis, a hangszíne unalmas, rengeteg orrhangja van, egy kicsit sem sztáralkat...

de úgy látszik M.o. -n még az sem baj ha hamis valaki... akármelyik másik ország akármelyik tehetségkutatóján kiszórták volna a selejtezõn (vagy egy körrel késõbb) lehetne akárki az apja vagy anyja

Bazinga!

Arra még nem gondoltatok, hogy Jimmy jr. az rtl utasítására énekel ennyire szarul? (válogatóban nem volt rossz).
Így most két tábor van:
- alap jimmy haterek + akik a gyenge szereplése miatt savazzák
- a jimmy fanok

Egyik oldalról megy a fika ezerrel, a jimmy fanok meg csak azért is bent tartják. Az rtlnek ez így tökéletes, mert az emberek errõl beszélnek (reklám)/szavaznak, és a bulvár is lubickolhat a témában.

Erre mondják, hogy oszd meg és uralkodj 😄
Az is lehet,meg az is hogy innen veszik az ötleteket<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Onnan fog nyugdíjba menni.Komolyan mondom,ha megnyeretik vele,nincs igazság.Elhiszem,hogy sok pénzt hoz a reteknek,de legalább nyomokban legyen már fair play,és tehetségkutató jellege.

wesker24
Itt lenne az idö hogy végre már egy csaj is nyerjen X-faktort de ennek kb az esélye 0,1 % !
Helyes!

Neki kellene szerintem is,megérdemelné.De ezt,csajok és csapatok nem nyerhetik meg,csak a bugyinedvesítõk.Nem gondoltam volna,hogy ilyen pici,devilnek a hónaljáig ért.😊
De hangja az van,azt el kell ismerni.Õ sem hasított annyira,ahogy a Gergõ gyerek sem.

wesker24
Egyetértek benne vagyok ! <#hehe>
Ehehehh...mardnom kellett volna még egy félórát.😊
Igaza van Weskernek,kérek egy képet viszonyítási alapnak.Ha lehet,minél kevesebb ruhnemûben.És akkor eldöntöm,hogy kire gerjedek,oxy?

wesker24
Szerinted mit az RTL-nek kell a lové mert nagyon jól tudják hogy Jimmy JR-t csak a szavazóbázisa tartsa bennt és igy döl a lé hozzájuk !

Szerinted miért rakták be a reklámot elötte már akkor boritékolható volt a Jimmy fiú továbbjutása !

Lehet akármilyen pocsék is az RTL-nek esze ágában sincs kiejteni a Jimmy fiut de ha egyszer párbajozik valaha és a mentorok döntenek na akkor ott nincs menekvés ki fog esni csk az a kérdés erre sor kerül egyáltalán valaha hogy JImmy fiú párbajozni fog ??
bakkerman
Antal Timi,Oláh Gergõ voltak a tegnap este legjobbjai ehhez kétség nem férhet,DE mi a büdös lófaszt keres még a versenyben Zambo Jr. ?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

precision
szerintem Antal Timi fogja megnyerni a versenyt... Oláh Gergõvel fognak döntõzni és õ lesz a gyõztes

a Stone -os "IGEEEN!!!" -en én is borultam 😊 az eredményhirdetés közbeni reklámot én sem értettem... talán a párbajdal elõtt kéne egy ilyen reklám, kedves RTL Klub, hogy talán fel tudjanak készülni egy picit a párbajozók 😛

Bazinga!

Gyerekek ahhoz képest milyen erõsnek ígérkezett, még a válogatóknál ez a széria, igencsak elfogyott a lendület. Komolyan nem tudok olyat mondani akinek érdekelne a továbbjutása. Valahol valamit most nagyon elcsesztek, az élõ mûsorok ezer sebbõl véreznek, full hamis szinte az összes, akik meg(két ember)énekhangilag hozzák az elvárható szintet, egyrészt háttérbe szorulnak a sok botrányhõs mögött, másrészt tök jellegtelen produkciókba ölik az erejüket.A mentor kvartett meg frenetikus 😄DD mintha a mónika show hiánya itt ütne vissza a csatornán. "Ne kiabálj már Ildikó, leszakad a fejem" priceless 😄D
az!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kill3r21
küldjünk a zámbónak egy kakast? 😄 (tudom ez nem vicc bocsi)
kill3r21
Hát srácok, most néztem meg az élõt, még mindig sírok Stone-on!!!
"Igeeeeeeeeeeen, jajjj bocsi"
😄 😄 😄 😄
más:
mivolt ez a reklám az eredményhirdetés közben? elburkolt csalás vagy mi???
Zeraa
ellentétben Coolfire-val mert õt igencsak felizgatja Adélka😊 kérdezd meg tõle...szóval nem is értelek<#nevetes1>

Hát engem adélka nem izgat annyira.

Zeraa
ott a pont😊 akkor Adélka rá még biztos emlékszel 😊

Már el is felejtettelek hogy nézel ki.

Zeraa
Ironman már látott😊 kérdezd meg h ki néz ki jobban😊

Zeraa
<#law>

<#idiota><#puszis>

Zeraa
<#wave><#puszi>

Zeraa
azért Te sem panaszkodhatsz😊