X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre a topikra gondolt 😊
szóltam a modiknak h tegyék be ide is meg az amerikai változat topicjába is.
Mármint a másik topikban

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ki mit tud... valóban egszerû,lényegretörö 😄 ez kéne egy új külsõvel bíró ki mit tud 😄
#152: sztem hülyeség,hisz külön topicja van mindkettõnek minek vegyíteni?:S
ez olyan mintha krumplilevest + húslevest egyberakod azt alkoss véleményt külön-külön vagy egyben :d
Meg banner is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

És milyen igaza van!

Dikk van jútúb gomb is?😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tyler1
Szerednyey Béla az ilyen tehetségkutatókról:

"Kotta szerint megcsinált, hazug dolgok, soha nem arról szólnak, mint amit megetetnek a nézõkkel. Azt hallottam, hogy kotta szerint meg van mondva a zsûrinek, hogy melyik tagja legyen a rossz ember, és melyik legyen a jó. Ezek átlátszó dolgok, de én nem tartom helyesnek. Annak idején a Ki mit tud? sokkal tisztább volt, Szinetár tanár úrnak nem mondta meg senki, hogy kemény legyen, és Petrovics Emilnek sem, hogy õ meg puha."

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Megasztár,és X-faktor minden mennyiségben,aki kötetlenül szeretne beszélgetni a "tehetségkutató" müsorokról,az jöjjön ide:

Megasztár-X-faktor Mánia

NessieGraf
Én este inkább kimentem a SzeptEmberFesztre. Igaz Billy bácsi hangja már nem a régi, de azért az X-faktort, meg a Megasztárt együtt mossa le még.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Láma!
nem járnának jol, a szombat esti idõpont az amikor a legtöbb ember ül a tv elött, és valószinüleg erre az idõre a legdrágábbak a reklámok is. igy mindkettõ azt akarja hogy öt nézzék, mert az több reklámpénz😊

MerlinW
A nézettség pedig a reklámblokkok miatt fontos.

[merlinw.org]

"nevükbe benne van h kereskedelmi csatorna, nézettségbõl élnek, meg az emelt díjas sms-ekbõl. "
ezaz, mindketten jól járnának ha más idõpontban lenne...
Tyler1
akk se lenne megoldva, xfaktort a kutya se nézné vasárnap, ha a tv2 normális filmet adna egy idõben. ezeknek direkt szombaton kell összecsapni, mikor a legnagyobb nézõszámot vonhatják magukra.
nevükbe benne van h kereskedelmi csatorna, nézettségbõl élnek, meg az emelt díjas sms-ekbõl.

precision
mármint megasztár szombaton akarom mondani

Bazinga!

precision
biztos lekváros pacalt hánynának vírusos cifrafosás kíséretében ha mondjuk megasztár lenne pénteken x-faktor meg vasárnap

de hát mint tudjuk, egymáshoz kell mérni a virtuális péniszt a tv csatornáknak is, nehogymá...

az eszükbe se jutna, hogy azok a nézõk akik nem az õ mûsorát nézik az egyidejûség miatt azok esetleg õket néznék ha a másikon épp "nem menne semmi", mivel a másik tehetségkutató más idõpontban lenne

na mind1... már évek óta ez megy, le se szarnám mert alig nézek tv -t, de ez a két mûsor pont érdekel, és jó lenne élõben nézni az élõ adást, nem torrentrõl vagy felvételrõl

Bazinga!

Tyler1
múlthéten az elsõ adás miatt volt akkora a nézettsége, majd kiderül hogy a 2.-ra mennyien lesznek kíváncsiak. egyébként a nem komoly énekesek kurva viccesek sztem a megasztárba, én jobban szeretem ezt a részét, mint amikor a tehetségek kiesnek mert kevés szavazatot kapnak a nézõktõl.

MerlinW
Ma már minden második háztartásban van HDD-s felvevõegység, nem probléma ez😊 Mi meg torrentezünk úgyis😊

[merlinw.org]

hehe
ez azért lesz érdekes mivel a múlt héten is verte az x faktor a megasztárt
mivel most abban az idõszakban mikor az x faktor fog menni akkor ugyanaz lesz mint multhéten hiszen senkit se fog érdekelni a nem komoly énekesek nézegetése a megasztárban.
ugye 21.00tõl jön a 2.rész mikor már a jók lsznek a közönség elõtt ,no ekkora vége lesz az X-faktornak és átkapcsolnak oda a nézõk,szóval kérdés h mekkora idõtávot fognak majd nézni a statisztikában hiszen abban a következõ másfél órában egyértelmü h legyõzik az rtl-t 😊
a jövõhét szombat lesz az érdekes mikor egyidõben a két müsor és a megasztárban már nem lesznek vicces emberek 😊
zoliii
X-faktor riválisa
Remélem válaszul meg az RTL is bekeményít

zoliii

Jó ez a mûsor, csak elég rövid ideig tart egy rész! 😞

Passz,nem tudom sajna.

am hány adás lesz még ilyen mint az elõzõ ? tehát mikor jön az élõ adás?
Hát ahogy hasonlítgatjuk ezt az angollal,ezt nem copyzzák,hanem klónozzák.
Még ugyanolyan pofákat is vágnak.

Így is fel lehet fogni,végül is ez egy megrendezett show.Majd az "élõ" adásokra leszek kíváncsi.

tökmind1 mihez ért ez a geszti és mihez nem.
hallani kell a hangokat és kész.
most aki énekelni fog az nem hozzáértõ füleknek énekel hanem a közönségnek (többek közt nekem) és nekünk legyen jó 😊 ha szakmailag van benne vmi gebasz (de mi azt nem vesszük észre akkor mi a gond? semmi gond nincs vele 😄
azt majd kiküszöböli idõvel az emberke és kész
Én Gesztire semmit sem mondtam.Már az Ász-tól ismerem.Csak azt,hogy szöveget azt nagyon tud írni,de hangszerelni nem.Inkább a dalszövegekben van õ otthon.A szövegei "megzenésítését" mások végezték.Berkes Gábor,Dés László etc..De lehet,hogy tévedek és van érzéke a jó énekesek kiválasztásához.Majd meglátjuk.😊

Geszti az sokoldalú ember, pont õ az, aki nem bántanék😊 ráadásul a nagymamám együtt nyaralt a Márta nénivel is jól ismerte a családjukat...semmi gond nincs a Gesztivel sztem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az durva pedig az a csaj nagyon szimpi volt...mi a helyzet a 18 éves érdi duci lánnyal õ is a showrésze?😄 amúgy érdekes és logikus dolgokat mondasz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ability
A zsûrinek (és a nézõtérnek) bele kell szoknia a szerepbe. Ennyire egyszerû. Nincs itt semmi baj, egyelõre erõltetett, alakulhat ez még.
MerlinW
Megvan az vágva, csak ügyesen. 5:47-nél nézd meg ahogy Feró feje szellemképes lesz egy pillanatra a vágás pillanatában. A zene pedig rá van keverve a már megvágott anyagra. Az eredeti Faktorban és Idol-ban is így mennek ezek a montázsok.

Aki nem látott még, itt az eredeti Faktor csatornája

[merlinw.org]

Hmmm...szépen átírták az ertéelesek a kommentemet..😊

"Én már nagyon sokszor megnéztem Muri Enikõt,s nem tudok betelni vele.Hihetetlenül profi,Õ nálam az X.😊Viszont,így végigböngészve a továbbjutókat,azért még lehetnek komoly riválisai is.Nem sokat konyítok a zenéhez,de a dalok 99%-át ismerem,s a zsûri döntése szinte azonos az enyémmel. Ez az elsõ válogató nagyon színvonalas volt,lehetett nevetni is,de könnyezni is. Csak így tovább! Várom a többit.😊)"

Mondjuk azt is beírtam,hogy Eva Ubrin egy XXX faktor,deviáns,egocentrikus,demens pszichésen zavart kitoloncolt kurva,aki idejött 3 négyzetméteres arccal és egy nagy nulla volt.
Ezt kivágták belõle...

Szerintem azért nem volt annyira rossz.De elolvasva a rengeteg kommentet,és nézegetés után tényleg kirí belõle a mesterkéltség.De viszont az kiderült,hogy igenis vannak Magyarországon tehetséges emberek.
Ott az "öreg" a Tinédzser dallal.Nagyon jó volt.És még sokan mások,akiket mixben mutattak,de a retekklubbon meg lehet nézni teljesben õket.És ugye Enikõ,Fanni,Katica,Nikolas és a Non Stop nagyon jók voltak,de Enikõ az X.😊

Az eva kurvin gyöngyszemek:
"aki tarkónvágná egy szívlapáttal az szavazzon a kommentre pozitívan...érdekel mennyien vagyunk😄"

"Ha olaszba olyan elismert vagy ,mi a jóóó istenért szórod ránk ezt az átkot?
Van épp elég bajunk..már csak te hiányoztál...huzzál vissza cumizni te trampli kurva."

"Én ismerem ezt a csajt ez egy retek!"

"Hatalmas!! XD Néha amúgy nehéz elhinni, hogy ilyen ostoba emberek léteznek de mindig jön a megerõsítés! 😄"

"hát ez gondolom furulyázott olaszországban nem énekelt 😄DDD"

"Mekkora agyhalott... "Há' ez magyarország 3x"
Vajon melyik dimenzióban él?"

"falunapon már rég kidobták volna sörösüveggel"

Idézek magamtól.😊
Hát Keresztes Ildikó egy fütyi múmia kurva.Szegény kislányt gúnyolja az elején.De ráraknám a havi fizum,hogy ezt a dalt el sem tudná énekelni,azzal a repedtfazék hangjával.Undorító...pföjjjjj

Ki volt az a két álladék,akinek ez nem tetszett?

Na most végigolvastam a kommenteket,és a zsûrit fikázókkal teljesen egyetértek.

Nagy Feró csak bohóckodni tud már(az egykori nezet csótánya).:0

Kersztes Ildikó: 0

Geszti Peti:Iszonyat milyen jó dalszövegeket tud írni Elsõ Emelet,Rapülõ,Jazz+Az,de a hangszereléshez nem sok köze volt.:0

Az egyetlen akit tartok valamire az a kis Malek.Ugye apuci-Malek Miklós- rangos zeneszerzõ,aki szereti a drága HOFI-t az tudja,a tesó Andika is jól énekel.:1

Pressert kéne áthozni a megaszarból..

Tyler1
az oké, de az embereket miért kell beleírni a forgatókönyvbe ezt nem értem 😄 vagy ha legalább beleírják, akk ne úgy, hogy a fejemet fogjam mert megint kézen állnak vagy táncolnak vagy betanult szövegeket mondanak, mert a produkcióvezetõ ezt adta nekik feladatul 😊

precision
de miért nem annyi a forgatókönyv hogy itt vagyunk, a jelentkezõket behívjuk, és meglátjuk tehetségesek e? 😊

Bazinga!

mindennek van forgatókönyve ,hiszen ha minden randomra történne vszínû a mûsor is szar lenne 😄
Tyler1
lehet összehasonlítani ezt a megasztárral, sõt biztos ott is vannak dolgok a kulisszák mögött, de amit az rtl-esek itt leplezeletlenül produkálnak az tényleg vicc. megasztárban én elhiszem, h Mester elfekszik mert annyira röhög vkin, vagy h a vörös hajú picsa lelül a földre és onnan súg, stb..
de itt h Geszti takarja a szemét, meg mindenki fetreng, aztán egyszer csak kinyílnak mint a bazsarózsa, Balázs meg tök véletlenül csinál vmi produkciót mindig, és hogy ez elõre nincs megtervezve, na hagyjuk már....

precision
így másodjára megnézve ezt a hallelujás részt még szánalmasabbnak érzem az egészet... 😄DD

Bazinga!

jó persze értem én ,de akkor is különbontanám,hogy a ténylegesen 0-ról induló nyerjen ^^
precision

itt, 2:45 -tõl kezdõdik a "hallelujah hullám"... itt hol van vágás mutasd már meg légyszives 😄 mert én azt látom hogy a 2. után pl le se megy a zene, rakja félre a zsûri a papírokat, de már bejön a következõ delikvens és nyomatja tovább

roppant véletlenszerû 😊

Bazinga!

MerlinW
A válogatások már rég lementek nyáron, ezek összevágott felvételek. Az élõ mûsor a döntõkben kezdõdik. Az hogy elszólták magukat, az már más kérdés.

Ha sima civil. Mindenki civil, amíg nem ismeri egy ország. Lemezem nekem is lehet. Leperkálom a stúdióidõt és kész a CD-m. Vagy otthon felveszem és sokszorosítom fillérekért. Totál lényegtelen. Mindenki "sima civil", amíg nem ismerik a nevét. Megasztárban is vannak klubénekesek, évek óta együtt játszó zenekarok. Király Viktor sem a Megasztárban kezdte.

[merlinw.org]

MerlinW
"itt nem volt vágás".. hogy a francba ne lett volna... Ennyire nem lehetsz...

[merlinw.org]

precision
nincs neki lemeze, egy klippje van, annyi... 😊
amúgymeg írjátok be a keresõbe a because of you -s csaj nevét
rengeteg fellépése volt már... 😊

ezzel nem is lenne gond, de itt is bejön a színjátszás... akármelyik más videóját megnézik, egyiken sem öltözködik ilyen régimódiasan... de kell a show, ráadtak egy igénytelen szoknyát, 80 éves néni cipõjét és harisnyáját, hogy legyen téma, és tudják neki mondani hogy ejjnyebejjnye ezt többet ne vedd fel irgumburgum...

😊

Bazinga!

"melynek szereplõje lesz az élõ adásokban is. "
tehát már tuti,hogy az élõ adásokba is bekerül?tehát nem 1 adásba (ergo tuti továbbengedik ?😮OOOO
pfff szánalom,na mostmár nekise drukkolok! én olyan tehetséget akarok végül látni akinek nincs menedzsmentje,nincs cd-je ,érted???? egy sima civil nyerje meg akit most fedeznek fel és nem aki már felvan fedezve! komolyan szabályzatba tolnám be ,hogy akinek már van 1 lemeze vagy bármi énekes képzettsége az ne indulhasson!
precision
a megasztárban ez úgy van megoldva, hogy utólag összeollózzák a hasonlóan szar vagy jó produkciókat, ezzel nincs is gond...

itt nem volt vágás, egybe ment az egész, gyakorlatilag egymás kezébe adták a mikrofont a "loserek" még a háttérzene sem ment le... vajon mennyi pénzért alázták meg magukat ennyire?

a zsûri átlátszó meglepettsége a sokadik hallelujah után külön szánalmas volt 😄 mint ha nem tudták volna, hogy így lesz 😄 a színészkedés, a "most már felvágom az ereimet" pedig a no comment szánalom kategória

lehet hogy amerikában mûködik, mert ott elhiszi a balga nép, hogy ez így van és mond rá egy wow -t, hogy látjátok látjátok... 7 pancser után itt egy pro, "isteni" véletlen 😄DD

nem is ezzel lenne a legnagyobb gondom, nem vagyok ennyire naív, a showmûsort is szeretem... csak ha már ilyen dolgokat elõre megterveznek, mit gondoljon az ember a gyõztes kiválasztásáról... 😊

egy kicsi adalék még, nézzétek meg a nikolas.hu -t... mindenki vonja le a következtetéseket 😊 én leírom az enyémet nem kell egyetérteni vele 😄
én már régebbrõl ismerem Nikolast, vagyis azt a klippjét és számát, eddig is tetszett... a weboldalán nagy lelkesedéssel írt hogy jön az albuma, de picit késik...stb.
az én "teóriám" az, hogy az RTL Klub elõre megkereste Nikolast, hogy tehetséges vagy, gyere a mûsorba, bent leszel a legjobbak között, és 1 hónap alatt nagyobb ismertséged lesz itt mint a kiadódnál 1 év alatt

Bazinga!

ne is mond:S minek kell színészkedni mi hasznuk van belõle, ez is szerzõdés alapján mûködik a zsürivel?

Hmmm...nem lehet õket hasonlítani a kelet-európaiakra.Teljesen más életforma az övék.

MerlinW
Kezdem megérteni, eddig miért nem vettünk külföldi showmûsorokat😊 Ami mûködik nyugaton százmillióknál az nálunk itthon nem😊

[merlinw.org]

"
amúgy az x-faktor forgaókönyv szerinti showmûsor, meg van rendezve kb. minden.."

az lenne a vicces, ha nem lenne. persze, hogy csináltak egy halleluja blokkot és mivel tudták elõre, hogy ki a rossz és ki a jó. ha elõtted van a napi x fellépõ listája (akiket az ezerbõl kiszûrtek), akkor sorrendbe kell állítanod õket.

nem igazán térek magamhoz az efféle kommenteken. még, ha nem egyértelmû dolgok lennének, de így?
MerlinW
Nem értitek ti ezt😊

[merlinw.org]