X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól, hogy zenész családból származol egyáltalán nem biztos, hogy jobb hallásod van mint nekem. Attól sincs jobb, hogy zenélsz. A hallás egy adottság, olyasmi mint a jó, messze látó szem...

Amúgy mostmár értem. Sikerült leleplezned magad. Nem szép dolog a féltékenység. Ha meg olyan jó a hallásod miért nem mentél el? Vagy voltál csak kibasztak? Akárhogy is komoly elfogultságot érzek és ezért is "szóltam rád".

Az lehet, hogy szar volt a szombati adás, sõt biztos, de te nem errõl beszéltél hanem arról, hogy az énekesek voltak szarok. Ami viszont egyáltalán nem igaz.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

AZ off volt. Sorry.

itt ugye megvan szervezve elvileg minden,nos ugy kellett volna megcsinálni már ha megvan rendezve,hogy mi nézõk ebbõl semmit de semmitse vegyünk észre...
Akkor kire gondolhatott?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Értem én,és nem is vagyok nagyon "kényszerfikázó",csak valahogy az egész körítése nem tetszik.😊
De majd errõl akkor,ha lehet.😊

LoSA
Az én kedvencem... 😊

Egyébként nem tudjátok, hogy Király L. Norbert továbbjutott?

Láma!
óóóó bazmeg, mekkora öngól volt ez😄

átkurt engem is😄DD

mea culpa mea culpa, rászolgáltam a nevemre😄DD

Kaplan
Nem tudom mi alapján kérdõjelezed meg a hallásom, hisz zenész családból származom és magam is zenélek, szóval maradjunk annyiban, hogy valószínûleg több közöm van jelenleg már most a zenéhez szakmai szempontból mint neked valaha is lesz. 😊

Ettõl függetlenül akkor is egy darab romhalmaz volt a szombati mûsor, és külön fájó pont, hogy egyik show sem zenészeket és értéket fejleszt ki hanem eladható terméket. A zenélés nem errõl szól.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Détár Enikõ????mirõl maradtam le vagy wtf?????😄
MerlinW
"Nekem meg attól van okádhatnékom,hogy úgy tesznek,mintha a mûsor csak napokkal hamarabb lett volna felvéve"

Sosem volt titok, hogy nyár elején lettek felvéve a válogatások. Miután nincs a nézõknek beleszólása, felesleges élõben mutatni, elsõsorban, mert ezt vagdosni kell. Hangoztatni azért nem hangoztatják, mert csak a kényszerfikázókat érdekli a felvétel idõpontja és hogy hány szõrszál van éppen a zsûri arcán.

Lesz még 1-2 felezés, 1-2 résznyi boot camp szintén felvételrõl, és csak azután kezdõdik az élõ adássorozat, azaz a döntõk. Logikusan semmi értelme élõben adni egy mûsort, ha nincs szerepe benne a nézõknek. Különben is az élõ adások utómunkálatok híján igénytelenebbek, kötöttebbek, minél kevesebb van belõlük, annál jobb.

[merlinw.org]

Áhhhh... ez már elõre le van játszva.Nekem meg attól van okádhatnékom,hogy úgy tesznek,mintha a mûsor csak napokkal hamarabb lett volna felvéve.Aki egy kicsit is jó megfigyelõ,rögtön feltûnik,hogy egészen másképpen néznek ki.Lsd:kókusz,aftöiksz,ami a kúlon megy(nem jut eszembe)satöbbi.Szóval a retek nagyon ajnározza õket.
Abban teljesen egyetértek,hogy nem azonos mûsorsávba kellene rakni õket.
A tv2 szarabbul járt,mert így nem kapnak annyi SMS-t,mintha csak a Megasztár menne.

A bulvárvilág is unja az eddigi sztárjait, kell egy kis vérfrissítés, gondolom ezért nyomják õket, meg hát így a mûsort is talán többen nézik. Ki tudja.
Az x-faktor tényleg gyenge volt, mindenki beleélte magát a biztos bejutásba, és gondolom nem gyakoroltak annyit, mint a válogatóra. Hát ez van. Talán most tanultak ebbõl.
Láma!
hát igen... Enikõ nem oda való... nagyon nem... de biztos ebbe is kellett egy Enikõ, és nem volt más😄

Az élõt arra értettem, hogy nem playback. Amúgy ettõl a magyar celeb világtól és a semmitmondó dolgoktól amik velük történnek én is hányok.

Ettõl a rekdthangú csajtól (Détár Enikõ) meg kiráz a hideg egész egyszerûen. Valaki megmondhatná már neki, hogy kiöregedett. Persze sajnálom. De attól még szar.

Láma!
nos a hétvégi X-faktor rémgyenge volt. akik eddig baromi jol énekeltek, azok közül most sokan elvéreztek és csak elõzö produkciójuk miatt mentek tovább.

másrészt nem, ez NEM ÉLÕ. a megasztár az volt szombaton, az x-faktor nem.

abban igazad van hogy sok jó énekes van most itt, több mint a megasztárban, ebben verik öket.

viszont sem itt, sem a megában nem tudom, és nem értem miért kell tolni bulvárt... megában évadok óta kedvenc téma a "meghalt anyu/apu és hogy viseled élõ adásban?" most itt meg a "szakítottunk de véletlenül egyszerre kerültünk be, vajon mi lesz..." szánalom...

Ez igaz..

MerlinW
A nép mindegyikre kíváncsi, tehát logikusan minimum 2x több lenne a nézettségük, ha külön idõpontban adnák. A verseny fontos dolog persze, de ésszel kéne csinálni. Amerikában is énekes mûsor ellen egy táncos kerül, stb. Tehát a hasonló kaliberû oké, de ugyanazt hülyeség.

Mega ellen egy Való világ, vagy Fábry kéne, X ellen meg mittomén.. TV2 sovány ilyen téren, de valami magas nézettségû mûsort. A lényeg, hogy ne ugyanolyan célközönségû mûsorokat küldjenek harcba, mert egyrészt a két szék közé esnek, másrészt azokkal a nézõkkel is kicsesznek, akik mindkettõre kíváncsiak.

[merlinw.org]

"8 és 25 éved között kiváncsi lennék mit tettél le az asztalra. Ahelyett, hogy a töködet vakarva elégedetlenkedsz meg kritizálsz amúgy totál tehetséges embereket alkoss valamit te is azt told fel a netre.

Miért melyik mûsorban énekeltek jobban? A megasztárban??? Vagy nem vágom mihez hasonlítod. Bár sejtem. Valószínûleg a stúdióban széttuningolt kijavított zenékhez amiket a Viván adnak....

EMberek ez élõ, igen nagy stresszel megfûszerezve. Ne várjunk olyan éneklést ezektõl mint milliós gázsival rendelkezõ külföldi sztároktól. Bár bõven megközelítik ez utóbbiakat is.

Ráadásul zömében fiatal emberekrõl van szó....
Van 6 olyan figura a mostani x-faktorban aki egyenként megnyerhette volna az eddig megaszarokat szvsz.

Miért? Nem jó a nézettségük?

Szerintem ha nincs hallásod akkor feleslegesen nézed. Márpedig, hogy nincs azt most tökéletesen bebizonyítottad.

MerlinW
Na igen... még Amerikában sincs két tehetségkutató egy idõben, pedig ott 300 millióan élnek... Ezt (is) a kereskedelmi csatornák baromira hozzáértõ logikát nélkülözõ vezetõségének köszönhetjük😊

[merlinw.org]

Kaplan
Elképesztõ, hogy egy jól bejáratott mûsort így el lehet kúrni. Az még oké (vagyis a faszt nem oké de nem tudunk ezzel mit tenni.), hogy maga a mûsor egy forintot nem ér. Pedig azt vártam, hogy lesz még néhány tehetséges ember de hogy normális produkciót nem hallottam a szombati mûsorban. Szégyenteljes. Valahogy a Megasztár fényéveket ver erre a mûsorra a jelenlegi elõadói garnitúra tekintetében. Hihetetlen mekkora öngól lehet ez az X-faktor az RTL_nek. Azt hitték lesz elég tehetség, de úgy látszik minden elfogy egyszer.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ja,látom van már topikja is!<#vigyor4>

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1285278948

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Láma!
igazán köszönöm, ó bölcs mester!
most már hagysz minket, alsóbb rendûeket is kibontakozni, vagy továbbra is osztod majd az észt?

Tudtommal nem én kezdtem el kötekedni illetve személyeskedni. Van egy olyan gyengém, hogy a hülyéknek megmagyarázom mindíg, hogy hülyék pedig valóban teljesen felesleges....

Tyler1
#482!
ennél sztem több hozzászólást nem érdemel a véleményed.

és nyugi én se szeretek sok sportot, nem sértettél meg 😊 (kérdés, hogy a gecibe jön ez az x-faktorhoz)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MerlinW
Senkit sem érdekel a szociális életed és felfogásod, így tartogasd másoknak a monológjaidat. Felesleges a hozzánk hasonló szar arcokkal megosztanod. Köszönjük 😉

[merlinw.org]

Félreértések elkerülése véget rengeteg embert tisztelek. Okos embereket, akik segítenek a másikon, a bátrakat, tisztességes orvosokat, stb...

Persze azt is aki ügyes. De az ü gyességi listám végén van az énekléstudás. Hiszen az egy adottság.

Illetve ovodába még elmegy, de elsõtõl már max szánakozva néznek rád vagy megkegyelmeznek egy erõltetett mosollyal.

Tudom mire gondoltál de az súlyosan távol áll a poéntól. :-)

Hát ja. Nem szoktam titkolózni meg sunyiskodni mint az emebrek többsége. Mondom a véleményemet. Egyáltalán nem tisztelem azt a selyembuzi multimilliomos George Michaelt, mint ahogy titeket sem. Persze tisztelet a kivételnek de mindent egybevetve és itt olvasgatva elég szar arcokat fújt itt össze a szél. Fórumozásra néha vetemedem akkor is azért, hogy valamirõl a véleményemet kifejtsem. Annak csak örülök ha nem egyezik az átlagéval. Nem is szeretnék átlagos lenni.
Ha ez engem minõsít valamint az, hogy szombat este be voltam csípve, minõsítsen, különösebben nem érdekel.

De, hogy mégjobban utálj elárulom neked rühellem a focit és azokat is akiknek az az élete. :-)

MerlinW
DVB-m van, nekem ingyen lesz továbbra is😊 És ennek most aztán baromira örülök ám😄D

[merlinw.org]

Januártól fizetõs lesz a retekklub!

http://index.hu/kultur/media/2010/09/26/jovore_mar_nem_tevezunk_ingyen/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Láma!
tudom hogy mit jelent...
épp ezért raktam oda... megfelelõ szinten az emberek értik a poént.

Tyler1
ezzel sok mindent el is árultál magadról, elõször is h nagyon buta vagy. de hát innentõl kezdve ne is várd, h akárki is egy értelmes hozzászólást fûzzön a véleményedre.

Ha megnézed melyik smiley mit jelent, akkor rájössz, hogy amit te raktál az azt jelenti idióta.... Speciel ha raktál volna utána még egy rendes mosolygós smileyt is, akkor is félreérthetõ lett volna...

Láma!
úgy látom a szmájli szöveg végén való értelmezéséhez még nem vagy elég idõs, vagy csak "kivételesen idióta"...

Király L. Norbi elõadásánál majdnem lefordultam a székrõl😄Dd
Egyáltalán nem tisztelem azt a buzit, szarok rá, hogy írják a nevét. Sõt az sg-s "emberekre" is. Éjfél tájban bebaszva elõfordul, hogy mellényúl az ember.

MerlinW
Ez egy élõ 2 órás koncert volt.

[merlinw.org]

Tyler1
"gorge Michial"

az igen! ilyen formációban sztem még egy random program se tudná leírni a nevét.
Emlékkoncerteknek nem is az a célja, h utánozzák a hangját v a személyt, hanem, h a dalait felelevenítsék.

btw, Némeh Katica?

AZ õ produkcióját nem láthattuk, sõt 49 video van feltöltve a top 50. be az rtl klubbon. Ezt mire véljük?

Gyengébbek kedvéért Freddie Mercury emlékkoncertrõl beszéltünk. Csak kivételesen idióta emberek értelmezhetik ezután úgy a hsz-emet, hogy Michael halála után....

Láma!
Mármint Michael halála után nem sokkal?<#idiota>

Mellesleg sikerült jól beégetned magad, mert te is rosszul írtad a Freddie-t <#taps>

Nekem gyanus, hogy ez egy jól megrendezett playback. Mármint az ének. Ugyanis láttam még anno egy másikat amikor sok sztár énekelt Freddie dalokat. Ott volt Michael is és csapnjivaló volt. Igaz ez talán nem sokkal a halála után volt.

Freddie Mercury csak egy van/volt...

MerlinW
George Michael-nek (legalább a nevét le tudnád írni) összejött, fel is kérték a Queen frontemberének anno, de elutasította. Dávidnak jó hangja van, de sehol sincs nemhogy Freddy-hez, de még George-hoz képest sem.

[merlinw.org]

Ott van a retek honlapján már egy jó órája a legjobb 50 fullban.😊

Danka88

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...