X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és nagyon ügyes a terhescsaj is, az a nem semmi, hogy õ hogy ad ki hangot magából amikor megmondta alig kapott már levegõt produkció közben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ikerpár, dobos srác Dávid, Hegyi Dávid, Kocsány Mariann, Domokos Fanni, Muri Enikõ, Szabó Elõd azért nekik jó hangjuk van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hoppika ezt akartam😊

Lányok:

Domokos Fanni
Janicsák Veca
Muri Enikõ
Németh Katica
Shodeinde Dóri
Szirota Dzsenifer

Fiúk:

Hegyi Dávid
Király L. Norbert
Spiriev Teodor
Szabó Elõd
Takács Nikolas
Vastag Tamás

Csapatok:

Conformity
NON STOP
Réder Nóra – Kádár Szabolcs
Summer Sister

25 év feletti énekesek:

Bakó Krisztina
Nádor Dávid
Szabó Mariann
Vastag Csaba
Wittmann Zsolt
Wolf Kati

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A felét nem engededtem volna tovább.

Alaswad Mona, Almohamad Mohamad, Aziz Marfi, Bakó Krisztina, Bodnár Attila, Botos Tamás, Conformity, Csordás Ákos, Domokos Fanni, Emanuel, Fási Dóra, Gabriel, Hegyi Dávid, Janicsák Veca, Járási László, Juhász Gerda, Kállai-Kiss Zsófi, Király L. Norbert, Kis Péter Gábriel, Kocsány Mariann, Kocsis Dénes, Kovács László Stone, Köles Eliza, Kõrös Mimi, Kriszta Réka Piroska, Kullai Tímea, Lados Zsuzsa, Muri Enikõ, Nádor Dávid, Németh Katica, NON STOP, Nyári Alíz, Nyári Edit, Nyéki Iván, Olaru Bogdan Christian, Patay Sándor Róbert, Réder Nóra – Kádár Szabolcs, Samu Kriszta Mazsi, Shodeinde Dorka, Spiriev Teodor, Szabó Elõd, Szabó Mariann, Szakács Gergely, Szirota Dzsenifer, Takács Nikolas, Toldy Anna, Vadász Alexa, Váradi Gyula Pepe, Varga Lilla – Bartha Ákos, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Wittmann Zsolt, Wolf Kati

Danka88
na már tuben a csávó 😄
hatalmas 😄😄

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

bognár mehetett volna tovább 😞
Megint szinte semmit nem mutattak az énekesekbõl.

eddig jobb volt 😊 de legalább rögtönzött és énekelt nem ugy mint a cigány gyerek akinek a kezében a papír és nem énekel 😄 pedig mondták h nyomja a szöveget XD
norbi ott van az a lényeg 😉
ez a faszi hatalmas tényleg színpadra termett xDDD

amúgy érdekes, hogy a Nicholas gyerek a "nagy tehetség" leszerepelt...amúgy pedig miért adtak oly kevés idõt a szövegek betanulására?

Ja,megint alkot..😊)

itt a mesteeeeeeeeeeeeeeeeer
bodnár fasza 😄 top3ba
mellé norbit XD
Dikk,egész jó...

Na csovicsovicsaszper sarj,again..😊

Valami melegbárból jöhettek.😊

ugyanazt énekli mind a 4. nekem a piros felsõs a best!
Ki ez a makk?

3 nap.Ha ennyi idõ alatt nem tudnak magyar/angol szöveget megtanulni,nem is valók ide.

de mennyi idejük volt megtanulni a szöveget?😄 mert ez kemény,hogy nemtudja szinte egyik sem :S
Bukta lesz az X-Faktor! Már most elõre látom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ha ez a Pepe továbbjut,az nem fair.😊

FZoleee
na jó, mindjárt átkapcsolok a megasztárra, ez mi a szar 😄
a csiga még olvasni se bír XDDDDDDDDDDDD
de továbbkell engedni 😄DDDDdddd
Ez egyre nívótlanabb...

Persze a Fásy lány tehetséges..eheh..ha megint továbbjut,lelövöm.

Faszér' sír😊

kereszts megint mifaszé sir?:S nekem kurvára nem jött be ez a dal :S meg a hang sem
Na ki esik ki?😊

Minnyá kezdõdik.

Hát bazze,most meg a kókuszból kiderül,hogy tiszta rokkant banda...
Hát ismét így akarnak hatni az emberekre,mint a tv2?Ekkora egy faszságot.
Undorító.

Az új albuma,meg egy nagy szar.Szerintem stílust kéne váltania,mert ez nem jön be neki.Rúzsa Magdi nagyon jó,õneki bejött.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

meg a csaj is😄
amikor bekerült milyen kis "szûz" volt, most meg...
Hát elég ocsmány a stílusa.

Azok maradnak meg ismert énekesnek akiknek van valami egyedi stílusuk, jól írtad Tóth Gabival kapcsolatban.
Magyarországon talpon maradni a médiában... nem csinálnám.
És Rúzsa Magdi.

Tyler1
Tóth Gabi is inkább a stílusa miatt maradt meg a médiában.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

NessieGraf

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

NessieGraf

Mert az oroszoknál is van X-faktor. 😄

"Sajnálom, hogy téged is elvakított a mostani állapot a jó zenét illetõen"

Speciel én GOA fan vagyok. Azt élevezem, az nyugtat meg leginkább. Bár be kell valljam az utóbbi egy-két év popp termése egyáltalán nem rossz. Azt viszont tudom, hogy amögött nem az áll aki elénekli. Speciel ezért nem tartom semire sem az énekesek többségét. Az érdem azé kellene legyen aki a számot megírta szvsz.

Szerintem valamit félreértettél vagy valakivel összekeversz. Csak annyit mondtam, hogy teljesen rendbevannak a mostani x-faktor "énekesei". Ebbõl nem kell mindenféle hülye következtetéseket levonni a személyemet iletõen. :-)

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Az igazán jó és igényes zene sosem tömegcikk. Esetleg idõvel azzá válik. Idõ kell a sok hülyének, hogy nézd már ez jó.... Erre példának hoznám fel az AC/DC-t meg a Metallicát. 13 éves koromtól mindkettõért megbolondultam. Most 34 vagyok... Kellett egy kis idõ, hogy felfedezze õket szélesebb közönség is. Mostmár mindenki észidiszizik meg metalikázik régen meg leszarozták. Legnagyobb poén, hogy azt aki felírta nekem általánosba a táblára hogy fúj Metallica azóta már láttam szakadtan Metallica pólóban. :-)

Sajnos az átlagember nem rendelkezik olyan hallással és ízléssel ami lehetõvé tenné, hogy az igazán jó és értékes mûvek egyben sikeresek is legyenek.

Kaplan
Kritika nélkül az ember nem fejlõdik szóval hidd el mindenhol keresem a kritika lehetõségét, csak éppenséggel nem ilyen orgánumban, ugyanis az innen kapott valami még kritikának sem nevezhetõ. Jó indulattal sem, nem tudom te nálad a kritika fogalma mit jelent...😊

Ezenkívül Caramel, Tóth Gabi azok akik a Megasztárból igazán fenn maradtak. Õk játszanak értékelhetõ zenét a többi pont beleillik az itthoni szánalmas pop közegbe. Sajnálom, hogy téged is elvakított a mostani állapot a jó zenét illetõen. De ne kelljen már istenítenem egy olyan embert aki csak hallásból tud elénekelni egy dalt (és ezért a zenekarnak fel kell vennie a számot 😄DD) mert kottát elolvasni az életébe nem fog tudni mégis majdnem õ lett a megasztár. (Gondolok itt Oláh Ibolyára.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

NessieGraf
Jelzem sajnos nem. Mert nem zene, hanem eladható bulvártermék lett belõlük. Néha sírok rajta kicsit. Az egyetlen jó Megasztáros húzás az volt, mikor azért esett ki egy versenyzõ, mert megtalálta az együttest akivel énekel. És mindenki tudta, belõle sose lesz áru. Póka Angéláról beszélek.

Vagy csak nem vagy elég bátor, hogy megmutasd magad és szemtõl szembe kritikát kapj arra amit csinálsz.

Még a Megsztárosok sem tûntek el a sûlyesztõben. Nem vágom te mirõl beszélsz....

Kaplan
Elég mélyen bele látok a mûsor hátterébe és nem egy bennfentes véleményt hallottam. Én csupán nem igazán értékelem azt amit ezekkel az emberekkel mûvel a média. Mert nincsenek tekintettel semmire, csak arra, hogy eladható termék legyen belõlük. A végén pedig a felkapott elõadómûvész(? a mûsor végére nem lesz az belõle.) egyszerûen eltûnik a süllyesztõben. Én a tanulás, tapasztalatszerzés és a nehezebb út híve vagyok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tyler1
eddig vagy 10x megnéztem, de nem tudom röhögés nélkül megállni 😄 óriási fazon, meg jól nyomja ezt a feka soul hangot.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

yah

am tényleg jó volt ,de a mostani száma nem tetszett 😄
továbbment Király L Norbi😊
Láma!
most jo, sorry.

Láma!
csak nálam nem látszik?