X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mondom írd már ide le ,hogy mit irtál oda 😄
MerlinW
Szólásszabadság ellen ott a sajtószabadság😊

[merlinw.org]

Láma!
az is magántulajdon😊))

De még az üzenõfalról is levettek.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Láma!
az egy saját fórum, azt moderálnak akit akarnak, ilyen helyeken nem érvényesül a szólásszabadság😊

Ez a szólásszabadság.😊Ha azt írtam volna,hogy hû de jó mûsor,talán még a fõoldalra is kerülök.De mást írtam,ami nem igazán jött be nekik.😊

mit írtál? ha durva akkor spoilerbe tedd 😄
Nem bírja az ertéel a kritikát.Kivágtak a kommentemmel együtt.😊

MerlinW
Ennyi, ez a megoldás. Én ezt és a megasztárt is csak online nézem tekergetve. Elõtte/utána/közben pedig letöltögetem az aktuális UK és Ausztrál factor részeket és hátradõlve egy doboz sörrel kikapcsolódom😊

[merlinw.org]

A parlamenti napló egész jó ötlet.😊

Na,mert ettõl marhára ki lehet kapcsolódni.Én már nem is nézem ezt a szennyet.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Vagy szerencsésnek mondhatod magad, hogy ilyenek fel tudnak húzni azaz békés nyugodt, eseménytelen életed van, vagy el kellene gondolkodnod az korai idegösszeroppanás elkerülésének lehetõségeirõl😊

Ez csak egy nyomorult popcorn szórakoztató mûsor, heti 40 percben... ülj le elé, kapcsolj ki, nézd és ne foglalkozz semmivel. Erre valók ezek. Ha stresszelni akarsz nézz parlamenti naplót😊

Annyira undorító népbetegség ez a mindenen fogást, kákán is csomót keresés... Nyugdíjasoknak sem áll jól, de náluk legalább érthetõ.

[merlinw.org]

úgy érzem vmelyik Vastag fiú a döntõben lesz
Tominak qrva jó hangja van simán üti a tesóját, csak vmi értelmes számot kéne választania, ne mindig ilyen lassút

én nekik és Wittmann Zsoltinak "szorítok", de csak, mert én is veszprémi vagyok😊
Teljesen egyetértek,de ez van.Folyamatosan húz az ideg már ettõl a mûsortól.Ki a faszt érdekel,hogy szakítottak,leszbik,tüdõrákjuk van,fehérvérûek etc.?Még sehol sincsenek,és már sztárok.Félreértés ne essék,nem az irigység beszél belõlem.Ott van nikolasz.rettenet szar volt,de mikor sátán nóri kérdezte csak vihogott mint aki be van lõve,ergo tudta,hogy õ nem eshet ki.
Igen nagyon sokan azt hiszik,hogy már bakizhatnak is,és a zsûri meg egyértelmûen adja alájuk a lovat.

precision
fffuuuuuuu! na még1x

Bazinga!

precision
legidegesítõbb elõadásmód EVER!

Bazinga!

precision
én már akkor gyomorideget kapok ha csak meglátom õket...
rettentõ irritáló két kis öntelt p...a 😊
saját fodrász meg sminkes mi? a legszánalmasabb bennük az a kamu átélés amikor énekelnek, a látványos ajak és fejrángásokra gondolok... Malek nagyon jól megfogalmazta amúgy, amit mondott minden igaz 😊 a cserebogaras és "el van szállva magától" dologra gondolok

az egyikük (asszem az idõsebbik) mekkorát néz amikor a zsûri mondja, hogy egyéni versenyzõkként a verseny számukra befejezõdött... az a tipikus "hogy mi? ÉN KIESEK? NEVICCELJMÁRLÉGYSZIVES, én vagyok a legjobb"

kár, hogy továbbjutottak, mondom ezt annak ellenére, hogy azért fahangjuk nincsen, sõt, akár még tehetségesnek is nevezhetném õket

Bazinga!

Az egyik Nyári lány nagyon szar volt,mégis Summer Sistert csináltak belõlük...

Abból egyet leadtak.Pont a legrosszabbat.😊És ha összeálltak vagyis összerakták õket?Attól még megmutathatták volna az egyéniket.Na mindegy.

nem azért mert azok összeálltak?
Hát nem is fogok.😊

MerlinW
Mit számít? Még úgysem tudsz beleszólni a mûsorba. Valszeg a maradék 4-ben nem volt semmi extra. Az internet egyébként is csak kiegészítõ médium.

[merlinw.org]

Ez mind szép és jó.De akkor sem értem miért nem 24 videó van fent.

MerlinW
Hétvégén láthatod mind a 24-et egyenként a zsûritagok házában levõ utolsó meghallgatáson. Minden zsûri meghallgatja a saját csapatát, kiszórnak 3-3-at és így lesz 12 a döntõkre.

[merlinw.org]

Nem,szerintem nem tiszta a verseny.Lehet,hogy azok jobbak voltak,mégis a rosszabbak jutnak tovább,akik eladhatóak.Ez már régen nem a tehetségrõl szól,ezt a vak is láthatja.Én a nikolaszt úgy rúgtam volna seggbe még egy pár emberrel,hogy a lába sem érte volna a földet.Rontott,ergo menjen a kurva anyjába.
Most már nem lehet arra hivatkozni,hogy sok a versenyzõ.Hiszen csak 24 van.Ami még érdekesebb az 50 még elfért az oldalon,a 24 meg nem.

mert a maradék 4 az a zsûri<#idiota>
Egyet viszont kurvára nem értek.24 versenyzõ jutott tovább,és csak 20 videó van azon a takony portálon.Hol van a többi?Sem adásban sem neten?Azért ez egy kicsit furcsa.

jaja ez így igaz!
most teszem fel szombaton a tv2 nyer az rtlel szemben mert rtl lead vmi filmet ,viszont szombaton meg az rtl-nyerne a tv2õs filmmel.
viszont mindketten nyernek mert a bevétel kurvára sokkal több lenne így mintha egy idõben adnák a két mûsort!
egyébként egyértelmû lenne,hogy aki elõször adott szombaton ilyen nagyobb volumenû mûsort az maradjon a másik meg költözzön át.
illetve nem lehet olyat,hogy egyik részt szombaton másikat meg vasárnap adják le? vagy 2 hétig a megsztár szombaton lesz akkor a x faktor meg vasárnap majd következõ két hét meg fordítva...
precision
Fridirõl sok minden negatív dolgot lehetne mondani, de egy az biztos: ért a televíziózáshoz!

De igazság szerint ehhez még tv -s tudás sem kell, csak józan paraszti ész. Én egy TV társaság vagyok, és a konkurenciánát (most hagyjuk a számokat és a nüansznyi különbségeket) kb ugyanannyian néznek mint engem. A mûsorom az sms és reklámbevételekre épít. TUDOM, hogy minél több ember nézi a mûsoromat, annál több az esélye, hogy több ember fog sms -t küldeni. TUDOM AZT IS, hogy a cégektõl a nézettségi adatok alapján kérhetek pénzt a reklámokért, tehát ha többen néznek engem egy adott idõpontban, akkor drágábban adhatom a reklámot, mert úgy is meg fogják venni. Mindezek tudatában mégis ugyanarra az idõpontra teszem ugyanazt a fajta mûsoromat mint a konkurencia, ezzel kvázi lefelezem a nézõszámot (és ezáltal a potenciális sms küldõk számát, ill. az elkérhetõ reklám árat). Mindezt miért? Mert ez itt Magyarország és muszáj versenyeznem, akkor is ha nem muszáj. Mert össze kell mérnem a virtuális péniszemet a másikkal, és megmutatni, hogy az enyém nagyobb.

GG 😊 Ez is tuti hungarikum amúgy. Mármint ez az idióta felfogás. Külföldön lazán másik napon adják az ilyen jellegû mûsorokat, és többet is keresnek vele, mint ha egy napon menne a dolog.

Olvasgattam most, hogy megint egymásra kenik a szart amúgy. "Én hamarabb bejelentettem hogy itt leszek" "Én már régebbóta ebben az idõpontban nyomom" "Te vagy a hibás" "Megmondalak anyucinak hogy te is ugyanakkor sugárzod" "Az én gumikacsám nagyobb bebebe".
Vicces 😊

Bazinga!

Tessék,olvassátok:

Fridi beszólt élõ adásban

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mivel sokan bírják és többek közt miatta nézik az x faktort igy tovább engedték 😊
egyébként megsúgom most én is azért néztem mert kiváncsi voltam mit fog nyújtani 😊 ha nem lett volna tuti nem néztem volna,mert ez a rész nálam egy nulla volt.
MerlinW
Jah, Fridi nagyot nõtt a szememben😊

Én is errõl beszéltem korábban😊

[merlinw.org]

Megasztárt már kétszer át kellett tenni az RTL miatt,nem fognak most engedni szerintem

N o N a m e
Én úgy érzem, hogy ebben a különbözõ idõpontos mûsorokban a Megaszarnak kéne lépni, mert az RTL Klub nem hiszem hogy áttenné más idõpontra a Faktort. A nézettséget folyamatosan nyeri amikor párhuzamosan megy a két mûsor, miért változtatna ezen? Nameg majd ha jönnek az élõ adások, akkor szombaton lesz döntõ és vasárnap esik ki a legrosszabb versenyzõ. Tehát az RTL Klubnak minden hétvége este foglalt lesz. A Megaszar pedig kezdõdhetne mittudomén, délután 5-6 órától, az lehetne számára az ideális idõpont.
De szvsz ebbõl nem lesz semmi.
LordVenom
Ezt én is épp élõben láttam. Szerintem a nézõk 99%-a örülne,ha kompromisszum születne,de nem látok rá sok esélyt...

Bár abszolút logikátlan ez mindkét csatorna részérõl....

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Majd enged a retekklub! Õk hozták ide ezt a szart!

2 hét múlva jön az érdekes része a mókának,mikor élõben fog menni.Éppen akkor kapcsoltam a Megasztárra,mikor Fridi kiakadt,hogy miért kell egy idõben lennie a két mûsornak.Trilláék szóhoz sem jutottak.😊
És ebben teljesen igaza van,ezzel mindkét csatorna hatalmas luftot rúg.Legalább az egyik engedne,és mi is,és õk is jobban járnának.

MerlinW
Nyugi srácok, a fele még kihullik jövõhéten😊

[merlinw.org]

nem jótékonysági mûsor, helyes döntés volt õt kivágni sokkal jobbak estek ki még a múltkor is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azt mondta a Balázs utána, hogy nem irigylem a fõnöködet <#vigyor5><#idiota> xDDD

szerintem állat módon tolja, kabarékban valóban elmenne a srác, vagy inkább egy színész még lehet belõle, tudtommal az X Faktor célja nem az, hogy csak szóló énekesek befutását szolgálja, hanem, hogy emberek elõtt bárminemû elõadó mûvészek legyenek, nem muszáj neki ehhez tökéletes hang, kompenzálja a színpadi teljesítménye és a szórakoztatás...vkinek bejön vkinek nem, annyi fix h egy bolond az ürge, de én bírom az egyéniségeket xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kapott most a médiától olyan ismertséget,hogy utcazenészként jobban fog élni,mint mi.Ezt ne felejtsd el.

Bodnár Attila menjen fel egy hídra és ugorjon le a mélybe, szerintem nem sok embernek hiányozna, állandóan csak azt látom rajta, hogy elegem van az emberekbõl és szarok mindenre és mindenkire
nekem nagyon ellenszenves ember!!!!!!
Mit gondolsz az élõben mennyi SMS-t fog kapni?Rengeteget.És az ertéelnek ez a fontos

Kaplan
Speciel engem kibaszottul idegesít az ember. A szánalmas vonaglása és az iszonyatosan semmilyen hangja. Borzasztó, nem igazán értem mi szükség van rá, bár bohócnak jó lesz. Aki erre a srácra azt mondja, hogy van benne bármi olyasmi ami vállalható elõadói szinten..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hát eléggé kiélt arca van.😊

Valóban nagyon hasonlítanak egymásra.😊
A Norbi verhetetlen.Vele csak az a gond,-ami a mûsorban is elhangzott-hogy ki veszi majd meg a lemezeit?Mert elõadónak perfekt nagyon,de a hangja nem egy X.😊
A csajok lesznek a legnehezebb helyzetben,mert mind a 6 nagyon jó.
De szerintem Fanni(tuti),Dzsenifer és Enikõ lesz aki tovább megy.
A többi nem izgat annyira.😊

ezen még mindig szakadok 😄DD
a 21éves korához képest én min. 27nek kinéztem

azért jó beszólás " olyan mintha pézsmapockot forgattál volna a szádban " 😄

kinézetre majdnem ikrek😄 életkorukat nem tudtam bocsika...

nekem az érdi lány jön be a kicsit duci, az egyéniség Norbert és talán még a 25 év felettiek közül a Dávid, Mariann aztán a Muri Enikõ se rossz...

Nincs ikerpár a mûsorban.Szerintem a két Nyári lányra gondoltál,de õk nem ikrek 3 év van közöttuk.Most Summer Sister-ként mentek tovább.

A harmadik trimeszterben nyomja a gyerek eléggé a rekeszizmot.De tényleg szépen énekel.Nekem a Fanni a favorit.😊