X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez csak egy nyomorult popcorn szórakoztató mûsor, heti 40 percben... ülj le elé, kapcsolj ki, nézd és ne foglalkozz semmivel. Erre valók ezek. Ha stresszelni akarsz nézz parlamenti naplót😊
Annyira undorító népbetegség ez a mindenen fogást, kákán is csomót keresés... Nyugdíjasoknak sem áll jól, de náluk legalább érthetõ.
[merlinw.org]
Tominak qrva jó hangja van simán üti a tesóját, csak vmi értelmes számot kéne választania, ne mindig ilyen lassút
én nekik és Wittmann Zsoltinak "szorítok", de csak, mert én is veszprémi vagyok😊
Igen nagyon sokan azt hiszik,hogy már bakizhatnak is,és a zsûri meg egyértelmûen adja alájuk a lovat.
rettentõ irritáló két kis öntelt p...a 😊
saját fodrász meg sminkes mi? a legszánalmasabb bennük az a kamu átélés amikor énekelnek, a látványos ajak és fejrángásokra gondolok... Malek nagyon jól megfogalmazta amúgy, amit mondott minden igaz 😊 a cserebogaras és "el van szállva magától" dologra gondolok
az egyikük (asszem az idõsebbik) mekkorát néz amikor a zsûri mondja, hogy egyéni versenyzõkként a verseny számukra befejezõdött... az a tipikus "hogy mi? ÉN KIESEK? NEVICCELJMÁRLÉGYSZIVES, én vagyok a legjobb"
kár, hogy továbbjutottak, mondom ezt annak ellenére, hogy azért fahangjuk nincsen, sõt, akár még tehetségesnek is nevezhetném õket
Bazinga!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Most már nem lehet arra hivatkozni,hogy sok a versenyzõ.Hiszen csak 24 van.Ami még érdekesebb az 50 még elfért az oldalon,a 24 meg nem.
most teszem fel szombaton a tv2 nyer az rtlel szemben mert rtl lead vmi filmet ,viszont szombaton meg az rtl-nyerne a tv2õs filmmel.
viszont mindketten nyernek mert a bevétel kurvára sokkal több lenne így mintha egy idõben adnák a két mûsort!
egyébként egyértelmû lenne,hogy aki elõször adott szombaton ilyen nagyobb volumenû mûsort az maradjon a másik meg költözzön át.
illetve nem lehet olyat,hogy egyik részt szombaton másikat meg vasárnap adják le? vagy 2 hétig a megsztár szombaton lesz akkor a x faktor meg vasárnap majd következõ két hét meg fordítva...
De igazság szerint ehhez még tv -s tudás sem kell, csak józan paraszti ész. Én egy TV társaság vagyok, és a konkurenciánát (most hagyjuk a számokat és a nüansznyi különbségeket) kb ugyanannyian néznek mint engem. A mûsorom az sms és reklámbevételekre épít. TUDOM, hogy minél több ember nézi a mûsoromat, annál több az esélye, hogy több ember fog sms -t küldeni. TUDOM AZT IS, hogy a cégektõl a nézettségi adatok alapján kérhetek pénzt a reklámokért, tehát ha többen néznek engem egy adott idõpontban, akkor drágábban adhatom a reklámot, mert úgy is meg fogják venni. Mindezek tudatában mégis ugyanarra az idõpontra teszem ugyanazt a fajta mûsoromat mint a konkurencia, ezzel kvázi lefelezem a nézõszámot (és ezáltal a potenciális sms küldõk számát, ill. az elkérhetõ reklám árat). Mindezt miért? Mert ez itt Magyarország és muszáj versenyeznem, akkor is ha nem muszáj. Mert össze kell mérnem a virtuális péniszemet a másikkal, és megmutatni, hogy az enyém nagyobb.
GG 😊 Ez is tuti hungarikum amúgy. Mármint ez az idióta felfogás. Külföldön lazán másik napon adják az ilyen jellegû mûsorokat, és többet is keresnek vele, mint ha egy napon menne a dolog.
Olvasgattam most, hogy megint egymásra kenik a szart amúgy. "Én hamarabb bejelentettem hogy itt leszek" "Én már régebbóta ebben az idõpontban nyomom" "Te vagy a hibás" "Megmondalak anyucinak hogy te is ugyanakkor sugárzod" "Az én gumikacsám nagyobb bebebe".
Vicces 😊
Bazinga!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
egyébként megsúgom most én is azért néztem mert kiváncsi voltam mit fog nyújtani 😊 ha nem lett volna tuti nem néztem volna,mert ez a rész nálam egy nulla volt.
[merlinw.org]
De szvsz ebbõl nem lesz semmi.
Bár abszolút logikátlan ez mindkét csatorna részérõl....
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
És ebben teljesen igaza van,ezzel mindkét csatorna hatalmas luftot rúg.Legalább az egyik engedne,és mi is,és õk is jobban járnának.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerintem állat módon tolja, kabarékban valóban elmenne a srác, vagy inkább egy színész még lehet belõle, tudtommal az X Faktor célja nem az, hogy csak szóló énekesek befutását szolgálja, hanem, hogy emberek elõtt bárminemû elõadó mûvészek legyenek, nem muszáj neki ehhez tökéletes hang, kompenzálja a színpadi teljesítménye és a szórakoztatás...vkinek bejön vkinek nem, annyi fix h egy bolond az ürge, de én bírom az egyéniségeket xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nekem nagyon ellenszenves ember!!!!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Norbi verhetetlen.Vele csak az a gond,-ami a mûsorban is elhangzott-hogy ki veszi majd meg a lemezeit?Mert elõadónak perfekt nagyon,de a hangja nem egy X.😊
A csajok lesznek a legnehezebb helyzetben,mert mind a 6 nagyon jó.
De szerintem Fanni(tuti),Dzsenifer és Enikõ lesz aki tovább megy.
A többi nem izgat annyira.😊
a 21éves korához képest én min. 27nek kinéztem
azért jó beszólás " olyan mintha pézsmapockot forgattál volna a szádban " 😄
nekem az érdi lány jön be a kicsit duci, az egyéniség Norbert és talán még a 25 év felettiek közül a Dávid, Mariann aztán a Muri Enikõ se rossz...