X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beteg egy világot élünk. Megnéztem a videot rtl klub honlapján, hogy két szerencsétlen csaj bõg mint az állat. Illetve végig nem tudtam nézni mert én ezt nem élvezem.....

Most komolyan erre kell hokizni, hogy valaknek szar?

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

hehehehe😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Áh, mostantól egyesével fognak kiesni, mint a megafrászban. Szerintem. 😛
Betyárkörte
vagy folytatjuk az eddigi szabályok szerint: mindig felezünk, oszt október végére ki van pipálva a mûsor. roló le. jöhet a valóvilág <#nyes><#nyes><#nyes>

nagy döntõre tippek? hányan lesznek ott 4-en vagy Duett lesz a döntõ? tudja valaki? és ez most úgy lesz, mint a Megasztárban, hogy a közönség továbbjuttat mondjuk 9 embert és akkor a maradék háromból ment meg egyet a zsûri?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát nekem eleve a stílusa sem tetszik. A nagyképûsége meg egyszerûen sugárzik róla. Könnyû észrevenni. 😄
Ráadásul elbaszta a dalokat,abban a biztos tudatban,hogy benne van az élõben megtehette.A köcsög.Ennyit a verseny tisztaságáról.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Csak kapott lemezszerzõdést,nyomták a viván a videoklipját,ami 3 nyelven is elkészült..etc.Na ezzel tökéletesen kívívta az ellenszenvem.Ezért rühellem annyira.Nagyképû szarkupac.

Igen-igen, nyerje meg! 😄 De fõleg csajok szoktak szavazni, szóval valószínûleg valamelyik kedvenc fiújuk fogja megnyerni. -.-
Az 1000%.Mint anno a tv2 a Tóth Vera húgát...

Mert vszinûleg felkeresték az "RTL klibtól egy ajánlattal...

Hehe..ez kell a drámai feszültséget..😊

Én neki szurkolok nagyon.Olyan kis szelíd és aranyos a fogszabályzóval.Nem véletlenül írtam a neve mögé,hogy Beatles.Nekik volt más a beszéd és az énekhangjuk.Jó biztos nem ad majd el 1,8 milliárd lemezt,de remélem megnyeri.😊

Feró nagyon megszivatta a Mariannt szabályosan elhitte az ember, hogy ki fog esni aztán mégsem és azt a fapofát amit vágott közben meg azt a komoly hanglejtést😄😄 Feró nem lenne rossz színész

N o N a m e
vagy nem 😄
"Rózsinak" én is szurkoltam.Enikõrõl meg alább már leírtam a magánvéleményem.

Jeeee, Fanni bent van!!! XD Nekem most ez volt a legfontosabb. 😛 De így is van egy-két olyan döntés, amelyik nem tetszett. Én tovább juttattam volna Wittmann Zsoltot és a fura fogú fazont. XD De hát ez van...
Na meg kissé idegesített, hogy egy egész adást a tragédiázással töltöttek ki. Miért kell ennyi bõgés és dráma? -.-
(Ja, de az aláfestõ Snow Patrol dal (Chasing Cars) az egyik kedvencem, szóval az bejött. XD)
Majd odarakja magát a közönségnek.Nem kell a Norbit félteni.😊

bent maradt a nagyarc szerencsére😊 már mondtam nem rossz a mezõny, de azért sajnálatos az a 3 kiesés, és pedig közülük is inkább a Dávidnak szukoltam Enikõnek és Elõdnek nem is csak furcsállottam akkor is, hogy nem kerültek be

köszönöm! norbnak örülök, remélem az élõ mûsorban mgint alakít vmi faszentosat és nem olyan lesz mint most a házban 😄

a két vastag meg háááááh vicc 😄
azon se lepõdnék meg ha az elõdöntõig nem esnének ki 😞

akkor mostmár itt is az élõ mûsorban mindig 1 emberke fog kiesni?
De könyörgöm,nikolasz mi a bánatért nem fejezte be a lemezét?Rengeteg pénzébe került a managementnek.

az egy egész jó lehetõség, csakhát sokan vannak még a világban rajtunk kívûl

BRATYI !!!

Domokos Fanni,Janicsák Veca,Shodeinde Dóri
Király L. Norbert,Vastag Tamás és az a buzzancs
Wolf Kati,Szabó Mariann,a másik Vastag
Kõrös Mimi – Szakács Gergõ,NON STOP és a két leszbi fosadék...

Pedig jo reklamfogas lehetett volna ha Elod bent marad mert egesz Erdely neki szurkolt volna...

Danka88
norbi bentmaradt szerencsére 😊

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

ya

na vki összefoglalót tol nekem? 😄 király. l. norbert kiesett vagy sem?
ahogy itt olvasgattam az elõd kiesett 😞 õt sajnálom :S
attiGT
persze, hogy penzre megy ki az egesz.. popstart keresnek, errol szol az egesz jatek.
muri enikonek rosszat tett a szakitas, nikolasz tehetsege es produkcioja egyarant kifogastalan szamomra.
higyjetek el hogy a kik bejutottak bizonyitani fognak. szerintem amugy tuti, hogy nem csapat fogja megnyerni. valahol a fiuk/lanyoknal van a nyertes, nem a 25 felettieknel (szemelyes velemeny)

Ha jól tudom,már az undorító lantosé,nem?

http://nikolas.hu/tenyek.html
Olvassátok el,érdemes.

"csak pl MC/DC példája hogy kész átverés Showt kap ez a jutalom, szép kilátások"

aha...
csak ennyi szted? meg sok helyre hívják fellépni :S több fellépés = több pénz
míg nem ismerték lehet elkért 20percre 1000ft-ot vagy esetleg igyen lépett fel h megismerjék most meg ugye elkérhet akár 20ezret is mivel ismert lett , jól is tolja no meg a közönség kíváncsi rá
+ amit még nemtudunk a többiekrõl is (ki milyen háttérmunkás lett itt ott amott 😊
Nikolasz minden elkúrt.

N o N a m e
de van még esélyük bejutni azoknak is akik most kiestek! mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a brit X Factorban minden zsûritag elment egy általa kiejtett énekeshez és elinvitálta az élõ show-ba. Szóval nincs még minden veszve!
mai világban nem alaptalan, ha az ember összeesküvéseket keres...azt gondoltam a Csillag születiknél is, hogy ó ezek tehetségesek és azért keresik õket, dehát nem igazán hallod azt, hogy nagy befutott sztárok lettek csak pl MC/DC példája hogy kész átverés Showt kap ez a jutalom, szép kilátások

Én is így gondolom. A selejtezõn nagyon jól énekelt, de azóta egyre rosszabbul ment neki. Szerintem Vera megérdemelten jutott tovább, a legjobb a lányok közül! <#taps>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

a válasz egyszerü 😄 vacsora csata - nos ott elvileg otthon fõzõtt keresztes ildikó , most meg milyen házban volt? összekell hasonlítani és megvan a megoldás 😄
de sztem sem az övék...
nos igazából tökmind1 ki mit csinál a legfõbb kedvenc a Norbi ott van és remélem tarolni fog😄 innentõl kezdve mindenki le van sz*va😊😉 ezek az emberek úgyis felfedezettek már, kérdés hogyan élnek majd meg...

N o N a m e
Miért kell egybõl a összeesküvéseket keresgélni? Én is sajnálom Muri Enikõt, mert hatalmas volt a meghallgatáson az éneke, csak az a baj, hogy azután folyamatosan csökkent a színvonala.
Hát nem volt egészen tiszta a verseny.Nagyon sok volt a hátszél,és hogy kiben van pénz.

Csillag születik selejtezõit nem néztem, azt se tudom most ezt minek hoztad fel Enikõ nem volt rossz tegnap se, 2. produkciójánál pl rossz napot fogott ki Nicholas is elkúrta mégis továbbment érdekes módon...

az élõ mûsorban ott volt...
akkor most valaki összegezhetne,hogy a 4 db 6os ból mely 3-3 esett ki ill. jutott tovább
thx
szerintem nagyjából jó a társaság, most szinte mindenki jó, mindenki nem juthat tovább, de pl az Elõd , Dávid és az Enikõ nagy kár hogy kiestek õk azért klasszis szinten tolták

DJKonya
Hajrá Janicsák Vera!!!<#szeret><#szeret><#szeret>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

attiGT
igen, akkor aruld mar el miert esett ki 1-2 eve a csillag szuletikbol?

mármint a Vecanál tuti ezt vették figyelembe meghogy szebb a kis pofija olyan undorító ez

eleg gyenge tarsasag

húú az istenit erre nem gondoltam h Enikõ kiesik na bazz persze mert a Janicsák az apja...

attiGT
és mégis miért?
amugy a legjobbak jutottak be, szamomra nem ketseges!

Betyárkörte
meg a nyári lányokat is ki kell vágni a francba

Nikolasznak rögtön ki kell esni,mert utálom mint a szart..