X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
egyébként ezt már én is megfigyeltem, hogy hirtelen átváltott modern frizurára, az oly konzervatívan öltözködõ Enikõbõl furcsa mód egy tipikus mai fiatal lett, nem vállalta magát miután leszólták a ruhája miatt, ezek is egyfajta okai lehetnek, hogy nem sikerült, de mostmár a lényeg az, hogy 12 bejutott versenyzõ van névlegesen elméletben/emberileg több bejutó van a csapatokkal együtt😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A másik meg ki hallgat ilyen kislányokat otthon?? Felnõttek biztos nem, a vele egy korosztály pedig azért nem hallgatja, mert ellenfelet látnak benne, féltékenyek, vagy irigyek rá. Persze sok kivétel van, nem kell mondanom. Az elõzõ Lucy vagy ki is eltûnt a süllyesztõben..
és akárki akármit mond, ez igy van jol.
megasztárba mindig bedobnak egy 11-12 évest és tönkre is teszik vele, tanuljon a gyerek akármilyen hangja van, legyen legalább egy érettségije, aztán azt csinál amit akar, de addig ne tegyük tönkre.
szerintem.
Istennõként érkezik úgy adja elõ a dalt, hogy a pasik beleszeretnek csajok sírnak. Erre következik egy óriási nagy zuhanás: Kidobja a harisnyát amit leszólt az Ildikó- ergó stréber seggnyaló megtört. Ez egy istennõbõl elég nagy esés szvsz. Mindezt a kövi adásban megkoronázza egy szakítással ami hiába mondja, hogy semmi köze hozzá a faktornak, a harisnyakidobás után enyhénszólva gyanus...
Ráadásul félreérthetõ pofákat vág miközben az ex énekel. Utána elõad félvállról egy produkciót hiszen érthetõen nincs jó passzba. Ráadásul megint valami nyálas angol szart. 3 szorra is nyálas angol szar....
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Teljesen alap, szegény ezt csak azért mondta mert kizárólag így tudta kimutatni egyet nem értését és dühét, egyféle sértõdés ez.
AZt mégse mondhatja, hogy a kurva anyját a büdös sunyi szarízlésû pénzéhes bratyizós Gesztinek. Nem baj mert most mondtam én. :-)
Ez is egy szerzõdésben szereplõ szabály.
[merlinw.org]
Úgy döntött mégsem hagyja abba😊
Én pl kezdeném bevezetés,aztán ugye bemutatjuk a zsûrit,szereplõket,1 közös dal,reklám,majd kis összeválogatás 5percben az elmúlt hétbõl,majd akkor következzen az elsõ produkció,és már vége is a BK-nek:-)Persze pár perces reklámblokk,hogy mindenki kényelmesen elkészülhessen és mehet.
Nézõ nem marad le semmirõl mindenki jól jár ennyi.:-)
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#878 itt se vagyok
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem értem a felháborodásodat. Oké, rendben van, hogy a mûsor célja nem ér el hozzád, vagy nem vagy képes/nem akarod felfogni. Ez van, semmi baj.
Viszont egy idõben van a két mûsor, nézd a másikat. Ha ez nem tetszik neked, miért kell nézni? Hogy felhúzd magad, aztán ideokádd a hülyeségeidet? Felesleges. Nézz Megasztárt. Vagy olvass inkább egy jó könyvet.
[merlinw.org]
ez az év így jött ki...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
az egyiknek szerintem jó hangja van, másik meg rángatózik, mint vmi veszett kutya..
egy jó dolog van abban a csajban, hogy jó a melle😄D