X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ezt a hot&cold-ot még én is eltudom énekelni, Fannibabynek nincs hallása? mert ilyen hamisan még direkt sem lehet énekelni.
de ez az x-faktorban úgy tûnik nagyon fasza produkció...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
remélem nem õ esik ki
de viccet félretéve nemvolt rossz, leánykákat pedig...
...megb*sznám
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
De Norbi nagyon jól tolta.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de nah ez nem volt rossz
egyébként vastagot nem értem...
ha valaki látott volna benne potenciált akkor a popdarálóból adott volna neki egy próbajátékot azt kalap ,de nem történt meg
vecát nagyon ékelném!!!4
az x-faktorban ezerszer tehetségesebb versenyzõk vannak mint a megasztárban. balázs meg jó arc, nagyon rutinos mûsorvezetõ és nem olyan idegesítõ mint a vörhenyes klaudia meg illatill páros.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
nóri félrebeszélT XD
csillagszületik 😄DDD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nyílván minden mûsor szarik erre, mert ebbõl is pénze van, de egy szülõ, h ilyet nem lát át, azért az már elég baj.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez egy baromság akkor a világ számára is, egy gyermek elõadót nem szabad versenyeztetni egy felnõttel egyszerûen nem fair, mert mindenki rájuk szavaz az aranyos pofijuk miatt is...szakmailag sem fair összehasonlítani egy felnõtt elõadóval
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezerszer lerágott téma, ne kezdjük el megint. Egyébként nem egy 10-11 éves gyerkõc nyert, jutott top3-ba világszerte, megérdemelten hasonló mûsorokban.
Az etnikai kérdésre nem reagálok, elõbb vágnám el egy rasszista torkát, mint egy színesbõrûét.
A többi téma pedig a Mega topikba való szerintem.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
[merlinw.org]