X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minõsíthetetlen szar szinte az egész.

setuh
hip hop jon vuk oda tette

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Danka88
ezt a katit nembirom de ez bitangjólett most szerintem

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Megasztárból kibaszták volna

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tyler1
de még megdícsérik bazmeg-.-
ezt a hot&cold-ot még én is eltudom énekelni, Fannibabynek nincs hallása? mert ilyen hamisan még direkt sem lehet énekelni.
de ez az x-faktorban úgy tûnik nagyon fasza produkció...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mást kellett volna neki választani

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Danka88
hát az lett...

Hát igen. Amilyen jó volt eddig, annyira elrontotta.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Hát ez nagyon szar lett Fanni.<#zavart2>

ja meg mikor a csajok közt volt XD
remélem nem õ esik ki
N o N a m e
Mimit Gergõ helyében minden próbán meghúznám 😊 Erõssen szép csaj, és jól is énekel 😛
Danka88
hát szerintem jobb lett volna norbinak ha csak kidobják a szinpad közepére készületlenül és toljad neki 😄

de viccet félretéve nemvolt rossz, leánykákat pedig...

...megb*sznám

Falkon
Norbi körül a csajok! <#szeret><#finom>

De Norbi nagyon jól tolta.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Szolnokboy1
norbi nagyon ász volt!

wáá, mimit is ékelném.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Azért belecsempészett a sajátjából is, fõleg a vége felé! <#eljen>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Totti5
NORBI adja!!! kegyetlen jó volt😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

háááát kár h volt koreográfia 😄 és igy nem volt az igazi norbis produkció XD
de nah ez nem volt rossz
Kurva jo volt 😄😄😄D

ja õt várom én is 😄

egyébként vastagot nem értem...
ha valaki látott volna benne potenciált akkor a popdarálóból adott volna neki egy próbajátékot azt kalap ,de nem történt meg
Danka88
eddig nekem egyikse adta annyira... majd norbi 😄

Szolnokboy1
+fav

vecát nagyon ékelném!!!4

az x-faktorban ezerszer tehetségesebb versenyzõk vannak mint a megasztárban. balázs meg jó arc, nagyon rutinos mûsorvezetõ és nem olyan idegesítõ mint a vörhenyes klaudia meg illatill páros.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

lol XD
nóri félrebeszélT XD
csillagszületik 😄DDD
Csillag szuletik xDDDDDDDDD

tommygear
veca lábfétis
Klemice
Törpe buzi basz oda a legjobban

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommygear
<#eljen>
Klemice
Mi ez a szégyen? 5 buzi mórikálja magát mint egy hibás

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

N o N a m e
Nem holnap lesz az eredményhirdetés?! Ez így nem lesz jó! Igazságtalan az utolsó énekes számára, kevesebb szavazatot kaphat!
Nem volt rossz ez a P!nk.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

sb1
Ez nagyon gáz, meg nagyon ronda...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

kezdodik 😄

már azok az idõk elmúltak mikor este fél 9 kor le kellett, hogy feküdjééé manapság szabadelvûség van a gyerek addig marad fent ameddig akar...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
na ja, tanuljon játszon, szaladgáljon, nem hogy napi 8 órában szöveget tanuljon, meg koreográfiát, meg gyakorolja az éneket.

no meg a gyerek azért gyerek,hogy gyerek maradjon és ne felnõtt dolgokat mûveljen és hajnalig maradjon fent :S este 23.00kor 10évesen már aludnia kéne és nem egy élõ mûsorban szerepelni...
Tyler1
én is igazat adok abban, h a gyerekeknek nem ilyen versenyen a helyük, hangtól függetlenül. nem azért mert aranyosak és rájuk szavaznak, hanem mert mindenki tudja, h nekik a zeneiparban még semmi dolguk. mellesleg egy 11 éves gyerek még álmodozó és naív, egy ilyen mûsor simán okozhat olyan lelkitörést, ami kihat majd a további fejlõdésére és személyiségére. de ha még vmi kiadó fel is karolná, akk is egy gyerek nem látja át, h õ csak egy eszköz amivel pénzt sajtolnak. nagyon sokan még felnõttfejjel sem tudják ezt elfogadni, nemhogy egy életrõl még alig tudó kisgyerek.
nyílván minden mûsor szarik erre, mert ebbõl is pénze van, de egy szülõ, h ilyet nem lát át, azért az már elég baj.

Grove4
+1

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

MerlinW
Pont emiatt a mentalitás miatt nem jön be semmi.

[merlinw.org]

akkor sem kéne minden szart átvenni Nyugatról... rá kéne már jönnünk, hogy semmi nem jön be

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MerlinW
Nem szabad?

11 éves:

10 éves

[merlinw.org]

"Ezerszer lerágott téma, ne kezdjük el megint. Egyébként nem egy 10-11 éves gyerkõc nyert, jutott top3-ba világszerte, megérdemelten hasonló mûsorokban."

Ez egy baromság akkor a világ számára is, egy gyermek elõadót nem szabad versenyeztetni egy felnõttel egyszerûen nem fair, mert mindenki rájuk szavaz az aranyos pofijuk miatt is...szakmailag sem fair összehasonlítani egy felnõtt elõadóval

N o N a m e
csinálj rendet! 😄D
MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezerszer lerágott téma, ne kezdjük el megint. Egyébként nem egy 10-11 éves gyerkõc nyert, jutott top3-ba világszerte, megérdemelten hasonló mûsorokban.

Az etnikai kérdésre nem reagálok, elõbb vágnám el egy rasszista torkát, mint egy színesbõrûét.

A többi téma pedig a Mega topikba való szerintem.

[merlinw.org]

úristen...belenéztem elõször ebbe a Megasztárba tele van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cigányokkal
...oké, hogy van köztük tehetség pl Kökény Attila. Ezenkívûl azért vártam volna, hogy Magyar mûsorban a fehér emberek lesznek többségben nem pedig Kanadából, meg USA-ból jött vkik...ráadásul sztem a színvonal is jobb az X Faktorban, a Megasztár nagyon ócska lett, és már megint mi a fenét keres benne egy 10 éves kispöcs? nem az iskolapadban lenne a helye? csak szavazó manipulátornak van ott tudod mikor söpörné az le ezeket a felnõtteket hangilag csak síkítani tud az ilyen még nem is mutált a hangja sem...ráadásul ez is csak a méhteleprõl jött, tiszta hányinger...

kit érdekel, nem csak az a lényege a mûsornak, hogy a legjobb hang nyerjen..legjobb hangok sztem már kiestek a mûsorból, mind mind egyéniség, aki bekerült nyílván, de köztük is Norbi a legnagyobb és azért Ildikó elõtt bizonyított, hogy nem csak bohóckodásból tud énekelni, hanem komolyan is...ott volt nem volt totál tiszta hangja, de mégsem énekelt szarul, e mellé társul a hihetetlen színpadi produkció és a népszerûség máris nyert ügye van, dehát akkor az ACDC énekese sem futhatott volna be, mert azt érzékelni lehet, hogy rekedtesebb a hangja mint a többieknek, nem véletlenül...Nem mondom, hogy megnyeri, de sztem a legjobb 3-4 ben ott lesz és biztos valaki felfedezi a srácot

Kaplan
Még ha igazat is adok neked abban, hogy van hangja. Rendben. Akkor viszont hallása nincs, mert a hangját nem képes kezelni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

MerlinW
Ahogy érzed, nem vitatkozom😊

[merlinw.org]

Tyler1
tévedés, nagyon is jó soulos hangja van, az ilyennek nem is kell 100% tisztaság, kicsit olyan mint a 60-70-es évek r'n'b énekesei. az ilyen hang sokkal több emberhez jut el, mint egy akármilyen más szupergyõztes hang, mert ebben sokkal több mûfaj is tud keveredni. viszont ehhez M.o.-n szöveget és dalt nem tudnak írni!

MerlinW
Szerintem lényegtelen, csak bohócnak válogatták be, hangja 0. Minden mûsorba kell egy poénfaktor😊

[merlinw.org]

nem én mondtam...egyébként fel is tettem a kérdést, hogy az újságok ferdítettek e? csak érted nem lenne jó, ha totál elmenne a hangja a mûsor közepette, ha megtörténik a dolog.