X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán maga a showmûsor, sajnos túlságosan is nagy a kontraszt az angol verzióhoz képest. Már pedig ez egy licence. Az, hogy nincsen élõ zenekar és szar lemezrõl megy minden alap, borzasztóan lelomboz. A 'háttértánc' is mint olyan gyakorlatilag nem létezik. Egyedül Norbinak volt normális koreográfia.
A négy kedvenc eddig számomra : Nyári tesók, Janicsák Veca, Nikolasz (csak kevésbé legyen idegesítõen modoros) és a Schodeine Dorka.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de nálam a best az Mariann, szal következõ héten remélem kiesik!
Vastag meg kicsit már sztárnak érzi magát sztem és túl játsza néha a dolgokat, és nálam ez annyira nem jön be.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Most így ennyi,többiek sem voltak rosszak azért. Mimi,és Gergõ,sajna kiestek,de tényleg õk nem voltak így jók kényszerbõl együtt.
Go Jeff Go!!!!
vastagnak meg sztem egy tökre egyedi megjelenése van...
pl. a szorítós mikrofonfogás amit a zsüri nem szívesen lát, én meg igen mert ez is az õ egyediségéhez tartozik!
nézz már rá, az az ember a zeneiparra született, ha amerikában élne már 100 milliós villában szopná a f*szát az összes lemezkiadó 😄D
komolyan, õ az egyetlen a mezõnybõl, akinek helyezéstõl függetlenül biztos helye van a magyar zenevilágban.
a jó hang mellett a megjelenés is fontos, itt pedig neki van a legvagányabb imidzse, meg a Vastag gyereknek, de õ inkább ilyen álvastag csak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
sztem ez túlzás 😊
ok,néha lehet nem élõk de azért h sose 😄
elég a királynõ mûsorra gondolni ott is mennyi fellépõ van? akkor azt mondod még leadják a mûsort addig a nézõk kézimalmoznak?
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
a mûsor elõtt elõadják, a tv-ben meg ügyesen megvágják, mintha...
a playback / nem az nemérdekel, nem láttam stb. de ezt ne feledjük el 😊
u dont have to listen anybody else but me
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Hajrá Fancy!Én nem tudom milyen falsot hallottak nála,szerintem nem volt.
Mimiért és Gergõért kár volt.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nicholas, Norbi vagy pedig a Nyári lányok nyerhetik meg, attól függ mekkora táboruk lesz a végére...nekem ebbõl a szempontból a Vastag testvérek egyike lesz sötét ló, az egyikük valószínû eljut a legjobb 4-ig...Wolf Kati, ha így fog teljesíteni könnyen eljuthat a végéig, bár nem hiszem, hogy oly népszerû lenne sajnos hamarabb ki fog esni pedig nekem pozítív csalódás...nem könnyû mezõny sztem jövõhéten a Schodeinde Dóri lesz az, aki kiszáll
Megasztár tök túl van játszva
elég szarul van megoldva nem vitás. nem akarom a 2 mûsort rivalizálni, mert mindegyiket nézem, de a Megának 1000x jobb a zsûrije is, meg a kieséses rendszere is.
Végén az a párbaj is,minek?? 2 zsûri úgyis sajátjára fog szavazni,másik kettõn múlik,elég hülyén van felépítve.
Glory, Glory Man. United!
másik meg, h milyen szar rendszer az, h párbaj után ha a zsûri ikszel, akk mégis a szavazatok döntenek? hát könyörgöm akk felesleges az egész párbajozás-.-
mimike meg szépkiscsaj szal õ maradjon 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egy befutott énekes ne jusson már sokáig el -.-
éreztem h õ lesz az elsõ tj 😊
hálisten , mostmár nekem8 ki esik ki XD
Kati nem jött be mondjuk
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10