X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Egy-két észrevétel. A mezõny hangban korrekt. A Vastag testvérek közül a bratyót nem bírom, a öccsének nagyon szép hangja van csak kiráz a hideg ettõl a sok lassú daltól. Szeretném hallani valami ütõsebb ritmusosabb számban. S akkor itt jön az egyik nagy szívfájdalmam. Ezek a borzasztó dalválasztások. Magyarországon a zenei kultúra nincs túlságosan magas szinten. Wolf Katin, a Nyári lányokon és még talán egy-két emberen látszik, hogy tudják mi az a zene. De ugyanez a problémám a Megasztárban is, bár lehet, hogy tulajdonképpen nem is õk választják maguknak a dalokat.
Aztán maga a showmûsor, sajnos túlságosan is nagy a kontraszt az angol verzióhoz képest. Már pedig ez egy licence. Az, hogy nincsen élõ zenekar és szar lemezrõl megy minden alap, borzasztóan lelomboz. A 'háttértánc' is mint olyan gyakorlatilag nem létezik. Egyedül Norbinak volt normális koreográfia.
A négy kedvenc eddig számomra : Nyári tesók, Janicsák Veca, Nikolasz (csak kevésbé legyen idegesítõen modoros) és a Schodeine Dorka.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
miért érezné magát sztárnak?? egyszerûen jó megjelenésû,legjobb korban van,hangja is jó,mindene megvan ehhez a szakmához,nem hiába Magyarország egyik legjobb musical énekesének a "háttér" embere...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szerintem is a Fanni szar volt.Kate Perry-nek megmutatnám a szereplését,valószinüleg elsírja magát.Ha továbbmegy akkor a müsor szégyene.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ezzel egyetértek , én is azért nem akarom õt a döntõbe...
de nálam a best az Mariann, szal következõ héten remélem kiesik!
Tyler1
az mind1, h az csak egy csinált dolog, nyugaton a legtöbb elõadónak mesterséges imidzse van, mert ezzel lehet eladni a zenéjét.
Vastag meg kicsit már sztárnak érzi magát sztem és túl játsza néha a dolgokat, és nálam ez annyira nem jön be.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MrSpock
Fanni egy elõadásmódilag ,illetve énekileg egy szar számot választott. Katy Perry sem énekli jobban csak stúdióban kikeverve(lásd youtube). Élõben gázabb mint Fanni éneke,bár ez szerény véleményem. Fanninak testhezállóbb dal kell,és megfognak majd lepõdni sokan. Nekem õ a kedvencem,meg Veca,õ aranyos,hangja is jó,és nincs elszállva! Dórinak nem kellett volna bejutni,ez így nagy falat még neki,gyerek, és valahogy a hangja elveszett,nem tud 100%os lenni.Múltkor ugye torokfájás,meg izé,de úgy látszik,hogy nem igazán jó még. Mariann mentõdalban jó volt,de nem tudom,nekem annyira nem tetszik. Kati szuper,de ott van 18évnyi éneklés mögötte a háttere is meg van. Nyári nõvérek,Alíz szimpibb és jobb is a hangja,de kicsit földreszálltabbaknak kellene lenniük,érzõdik rajtuk a jólét,kicsit sznobok. Vastag tesók,öcsike jobb,csak elõadásban javulnia kell,bátyja még mindig kicsit sok. Norbi király volt!:-)Elõször én is úgy voltam vele,ohh ezt lököttet továbbjuttatni,és igen megérdemli! Hozzáállása is tök szimpi,mondta este,hogy õ semgondolta,hogy így továbbjut a selejtezõkbõl. Úgy volt vele zsûri egybõl kirakja mekkora "hülye"srác,mit akar itt.:-D
Most így ennyi,többiek sem voltak rosszak azért. Mimi,és Gergõ,sajna kiestek,de tényleg õk nem voltak így jók kényszerbõl együtt.

Go Jeff Go!!!!

nicolasnak ugy csinálták az image-t!
vastagnak meg sztem egy tökre egyedi megjelenése van...
pl. a szorítós mikrofonfogás amit a zsüri nem szívesen lát, én meg igen mert ez is az õ egyediségéhez tartozik!
Tyler1
Nicolas?😮OOOOO
nézz már rá, az az ember a zeneiparra született, ha amerikában élne már 100 milliós villában szopná a f*szát az összes lemezkiadó 😄D
komolyan, õ az egyetlen a mezõnybõl, akinek helyezéstõl függetlenül biztos helye van a magyar zenevilágban.
a jó hang mellett a megjelenés is fontos, itt pedig neki van a legvagányabb imidzse, meg a Vastag gyereknek, de õ inkább ilyen álvastag csak.

bakkerman
aki nekem tnap nagyon tetszett az Norbi,istenkirály a srác,a Non Stop is nagyon adta,igazából 1-2 kivételtõl eltekintve PROFI az egész mezõny,nincs hova fejlõdniük,kivéve Fannikát(ÚGY UTÁLOM AHOGY BESZÉL,de jó hangja van),Vecát,meg a kisebbik Vastagot.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fanni nem volt jó tegnap, zsûri 2 tagja is észrevette, hogy hamis volt kicsit elfogult vagy😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hypo
hát ha tárgyilagossan nezzuk vo,t ott fals hang boven de nem mindig az a lenyeg, van amikor az eloadas elfeledteti ezeket.

"a vendég-fellépõk sosem élõk!"
sztem ez túlzás 😊
ok,néha lehet nem élõk de azért h sose 😄

elég a királynõ mûsorra gondolni ott is mennyi fellépõ van? akkor azt mondod még leadják a mûsort addig a nézõk kézimalmoznak?
Danka88
érdekes én multkor belenéztem egy külföldi müsorba ott élõben adták elõ a vendégek is.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

VRSDM
a vendég-fellépõk sosem élõk!
a mûsor elõtt elõadják, a tv-ben meg ügyesen megvágják, mintha...
a playback / nem az nemérdekel, nem láttam stb. de ezt ne feledjük el 😊

u dont have to listen anybody else but me

N o N a m e
Tudom hogy nem az a lényeg hogy ki a jó nõ, de kell az eyecandy is a mûsorba 😊 Engem csak az zavar, hogy lassan elfogynak a szép lány énekesek. Ott van Rúzsa Magdi, Tóth Vera, stb. jó hangjuk van, de csúnyácskák. Lola, Barbee szépek, hangjuk nem annyira jó, de sokkal felkapottabbak a kinézetük miatt. Szép lányok kellenek példaképnek, a rajongóknak. Mimi aranyos csajszi, remélem nem vesz el. Mariann már egyszer befutott az Unisex-el, harminc valahány éves, konyhában, gyerek mellett a helye.
Fanni többre fogja vinni,mint gondolod..Nehéz lesz kéz zenészapuka mellett,de megoldható.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Vesszen a számmer sisztersz és nikolász!
Hajrá Fancy!Én nem tudom milyen falsot hallottak nála,szerintem nem volt.
Mimiért és Gergõért kár volt.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

lány***javítva a Nyári lányok lehetnek pariban a végén sztem...Veca, Kati az egyéni nõk közül sztem õk juthatnak el még sokáig, viszont Fanni, Dóri, Mariann hamar elfognak vérezni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez nem attól függ ki a jó nõõ...Miminek volt hova fejlõdnie hangban és a srác a Gergõ is gyengus volt tehát jogos volt a kiesésük...amúgy sem voltak nagy egyéniségek...Veca is szép, de nem õ volt a legjobb, és kizárt az is, hogy lány nyeri meg...

Nicholas, Norbi vagy pedig a Nyári lányok nyerhetik meg, attól függ mekkora táboruk lesz a végére...nekem ebbõl a szempontból a Vastag testvérek egyike lesz sötét ló, az egyikük valószínû eljut a legjobb 4-ig...Wolf Kati, ha így fog teljesíteni könnyen eljuthat a végéig, bár nem hiszem, hogy oly népszerû lenne sajnos hamarabb ki fog esni pedig nekem pozítív csalódás...nem könnyû mezõny sztem jövõhéten a Schodeinde Dóri lesz az, aki kiszáll

N o N a m e
Hova tûnt a banner?
X-Factor jobb mint a másik
Megasztár tök túl van játszva
FrezeR
Minden elfogultság nélkül azért a plázapicsa kicsit erõs kifejezés rá szerintem. Errõl a jelzõrõl nekem egészen más kinézetû csajok jutnak az eszembe 😊

N o N a m e
Geszti pedig bassza meg, a múlt héten kiejtette Murit, most Mimit, már csak Veca és Nóra jó nõ a mûsorban.
N o N a m e
A végeredmény egyáltalán nem tetszik, a többi pedig mini X Factor. Van még hova fejlõdni.
Tyler1
na ja, ez a mentorkodás a másik baromság. hiába lesz szar vki, mert a zsûri meg elfogult a sajátjaival szemben. egy tetves kritikát nem mondott egyik se a sajátjaira, pedig lett volna mit pár embernél.
elég szarul van megoldva nem vitás. nem akarom a 2 mûsort rivalizálni, mert mindegyiket nézem, de a Megának 1000x jobb a zsûrije is, meg a kieséses rendszere is.

Rash87
Eddig azt hittem,h az X-Faktor színvonalasabb,eddig látottak alapján. De ami ezen az élõ mûsoron volt,mint valami próba... Mint ahol nincs forgatókönyv,h nem tudják,hogy mi következik vagy hogy lesz :\
Végén az a párbaj is,minek?? 2 zsûri úgyis sajátjára fog szavazni,másik kettõn múlik,elég hülyén van felépítve.

Glory, Glory Man. United!

jó az rendszer sztem, nem nagyon fogunk látni döntetlen helyzetet...párbaj pedig kell, mert az egyfajta hirtelen halálnak felel meg...

sokkal jobb az X Faktor, mint a Megaszar én azt nem is nézem csak tegnap kukkantottam bele😄, de ez fényévekkel jobb és erõs a mezõny...és ha még befért volna Elõd, Enikõ, Dávid és Jennifer akkor mi lett volna😄

Tyler1
ez a mimi ez hogy jutott el idáig? én nem hallottam még énekelni, de hát borzalom. vagy csak kellett ilyen tiptop plázapicsa is ide?

másik meg, h milyen szar rendszer az, h párbaj után ha a zsûri ikszel, akk mégis a szavazatok döntenek? hát könyörgöm akk felesleges az egész párbajozás-.-

jó rész volt, igazából várható kiesési eredménnyel...(érzõdik, hogy Feró butaságot csinált, hogy Dávidot nem jutatta be Mariann volt ma az egyik leggyengébb, de a párbajban jó volt...legközelebb Fanninak kellene kiesni, õ sem volt jó, meg a Vasgag T gyerek se...a többiek hellyel közzel jók voltak...

szabó mariann essen már ki, vmiért ellenszenves 😄 meg lehet azért se csípem mert elég korrekt multja van -.-
mimike meg szépkiscsaj szal õ maradjon 😄
Danka88
igazából most mindkettö kieshetne felõlem

Totti5
a francba...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Fanni gyenge volt, valszeg õ... vagy az a pár.

szabó mariann is essen ki a francba -.-
egy befutott énekes ne jusson már sokáig el -.-
norbi igeeeeeeeeeeeen 😄
éreztem h õ lesz az elsõ tj 😊
hálisten , mostmár nekem8 ki esik ki XD
Kati nem jött be mondjuk
Afe
Kocsog Viktor playback-ben tolja élõ adásban. LOL.

Danka88
egyébként még annyit hozzáfüznék, hogy ez a mentorok közti rivalizálás sem a legjobb. oké, hogy ök készitették fel a sajátjukat, de ha kiállnak a szinpadra a versenyzõk akkor legyenek már objektivak, mert ez igy kvagáz... annyit látni, hogy 4 zsüribõl az 1-ik mindig tombol, még ha nem is volt olyan erõs a produkció... értem a poént, hogy valami hibát kell keresni a másik "zsüri" által felkészített énekesben, de hogy mindenkinél eljátszani ezt... gáz.

Élõben mindig nehéz.Szerintem nagy kihivás nekik.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Danka88
nemnagyon néztem eddig az ilyen versenyeket, megasztár 1et meg néha megnéztem félszemmel 1-2 csillagszületik részt, szóval annyira nemvágom, de nekem eddig ez a mai rész, a "nagy" élõ show csalódás. jobbat vártam. 😊 bár nem a müsortól, hanem a versenyzõk produkciójától inkább.

TDC Geronimo
Megasztár meg csillag születik hegyek után kezdtek ezek a tehetségkutató showk unalomba fulladni, de erre az x faktorra igen tehetséges bandát hoztak össze szvsz. Nem tudom néztétek-e pl a mostani megasztárt. Hát az szerintem kritikán aluli.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tommygear
azt kéne jól pofonverni
<#hehe>

Totti5
a buzi sztájliszt azt mondta hogy most ez kell neki, õ meg ugye pénzért csinálja... gáz...

tommygear
hányinger
Tyler1
de ez az orosz kémnõs hátrazselézés bazz....<#wilting>

Aha.Nekem se tetszik.Hosszú haj jobban áll nekik.Lehet mibe kapaszkodni.<#hehe>

tommygear
ördög nórának is szép haja volt erre levágja ilyen fiúsra mint emma watson, kurva gyorsan el kéne felejteni ezt a "divatot"
Ja,én meg azt hittem a Celine Dion énekel.Tényleg szép volt a hangja

setuh
ok<#wow3>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder