X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól énekelt, csak nekem úgy tûnt, hogy nem élte át eléggé.
(tõle a legjobban eddig az élõ adásba kerülés elõtti utolsó dala tetszett, a mentor házában.)
Megint azt fogjátok mondani:elfogult vagyok...
de ez qrwa jó...
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Na nézzük...FORZA FANCY!!

Rövid hajjal sem rossz, de hosszúval tényleg szebb.

DE ezek a ruhák. Anyám.
Jó, még mindig nem érik el azt az extremitást, amit a Megasztár stylistjai kitalálnak, de ez a bakancs, meg gumicsizma no comment.
Balek Miklós...

<#eljen>

Ez jó....

Jön a kis Vuk....hm...világsztár,díva..

Úgy néz ki,mint aki benéz..

ördögh nóri sokkal szebb hosszú hajja!
Dívák és szívtiprók..páze ez a téma.A mai díva: Zséda vááááá.....

Na nézzük..

Majd meglátjuk....

ügyes észrevétel, nekem is furcsa😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

akkor nem irigyellek, mert Manson sorsára fogsz jutni...készítheted a szádat😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hg ha akar lehet más is! de a szavazás ügyben sztem a mai napra már felesleg viszont akkor beszélek az illetõvel,hogy a mûsor után tegye be!

#1090.: engem nem idegesít egyálltalán,de valóban elférne ez az apró info !
Jó ötlet,intézkedj.Meg kérd meg a hg jogot.Én támogatlak.😊

Ha Fanni párbajozik,leszopom magam.😊Nem fog még egy darabig..wehehh..😊

Grove4
Titeket amúgy az nem zavar, hogy nem írják ki a számok címét és eredeti elõadóját? Engem rohadtul, hiába mondja (néha) be Balázs és Sátánka, illene kiírni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

A szavazók nagy része pusztán szimpátia alapján szavaz. Egyszer bejött nekik az egyik, aztán végig kitartanak mellette. Én sem akarnám kiejteni Fannit, ha egyszer az õ stílusa jön be... Az ilyet lehetetlenség objektíven nézni, és nagyon ritkán fog dönteni az aznapi produkció.
opciók közt!
Az egyik Vastag (37 / 6%)

😄
azért simán betolhatták volna a nevüket külön-külön is -.-

ide is lehetne betenni ilyen szavazós cuccot! (irjak egyik srácnak?)
szted ki fog kiesni ? betenni a neveket és kész.
tehát szombat 19:30 ig lenne aktuális aztán kövi hétre megint!
mondjuk G portál😄 csomó suttyó mehetett fel az oldalra...úgyis este fognak eldõlni a dolgok😉

azt csodálom h Norbi azért kapott 5%-ot😮

Nicholas és Kati ezekszerint nagyon népszerûek...tény és való, Teo is azt mondta ennek a 2 embernek van a legszebb hangja a mezõnybe, ami úgy is van, dehát nekik van jócskán zenei múltjuk😊 mindenesetre bárki nyerhet csak a Veca és a Fanni ne nagyon😄, amúgy szimpatikus a mezõny...sztem ma

Tipp:
Mariann és Fanni fognak párbajozni és sztem Fannit fogja a zsûri bent tartani

MrSpock
Persze elõre lehet tudni mi?:-D Akkor kár is énekelgetni,ha csak ennyi volna. Lesz még itt majd meglepi én úgy hiszem:-)

Go Jeff Go!!!!

MerlinW
Ráadásul ~700 szavazat alapján😊

[merlinw.org]

Géportálos szavazás?Ne röhögtess.😊

Uhh... azért ez a szavazás elég ijesztõ. Van egy olyan rossz megérzésem, hogy ma tényleg bajban lesz Fanni. :S
Nicholasnak nagyon kellemes a hangja, szerintem az esélyesek között van.
Akkor még az volt,a stábbal voltak lent,azt hiszem Megállót forgatni.3 napig voltak talán,én ügyeltem s akkor haverkodtunk össze.Közvetlen rendes srác,de ma már egy kicsit el van szállva.Vagy csak úgy kell csinálnia.😊

ismered? és jó arc? nekem a média személyiségek közül a Balázs a legnormálisabb igaz h szivat, mint állat, de nem hülyegyerek az is tuti...

szerintem a Nicholasnak van...odaáig vannak érte a csajok...

Az biztos.😊Õ is súgógépezik.😊

Csacsi
Azért Fábry nem élõben nyomja...Élõben õ is bakiziki rendesen 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ebben teljesen igazad van.Sátán Nórit sosem szerettem,mert egyszerûen irritál,Balázst még a Z+-os idõkbõl ismerem személyesen,mikor még Miskolcon forgattak.Szerintem elég lenne egyedül Balázs,s valóban nem kellenek a jópofizós dialógok.Szerintem nem kapnak szabad kezet,forgatókönyv szerint kell dumálniuk.Imprózva közvetlenebb is lenne.
Ami nekem nem igazán jött be az ilyen mûsoroknál;az idõhúzás eredményhirdetéskor.
És az,hogy tökéletesen manipulálhatók a szavazatok,mivel nem mondják meg ki mennyit kapott.

MerlinW
Engem csupán két dolog "zavar".
1. bõven elég ebbe a mûsorba egy mûsorvezetõ, mint mindenhol máshol az X Faktorban, teljesen szükségtelen ez a mûsorvezetõk közti nem vicces jópofizás. Egyrészt nem róluk szól a mûsor, másrészt egy csomó idõt elvesz.

2. Szinte Magyarországon látok egyedül puskakártyát a mûsorvezetõk kezében. Ne vicceljünk már, hogy nem tudnak megtanulni 10 percnyi mûsortervet.. a másik, hogy az improvizálás teszi naggyá a jó mûsorvezetõt. Na meg létezik súgógép is a világon. Ez így amatõrséget sugall. Ez olyan, mintha Fábry kártyákkal a kezében nyomná le a mûsorait.

[merlinw.org]

kalaposkan
Ez az X-Faktor nekem egyre inkább egy letisztult és gatyábarázott Megasztárnak tûnik, a felesleges sallangoktól megpucolták, a díszlet is egyszerûbb, ugyanakkor a monumentalitás hatását megtartja, a zsûri nem vág folyton egymás szavába és még a mûsorvezetõk is tudják, hogy hol vannak, nem csupán a hülye kérdéseket bírják ismételgetni (Megában, amit Liptai mûvel - volt már, hogy maga is bevallotta, hogy ez hülye kérdés, de azért válaszoljon csak rá az alany - az valami nagyon durva e téren)

Azért Paul bá'-nak is mondták,hogy visszavárják a következõ körre.Talán döntõs is lehetne.Cca. 2,3 milliárd albummal.😊)))

Személy szerint én is csippantom a Norbit.Valószínû,hogy most is iszik,de ez legyen az õ magánügye.Nagyon nagy arc,mindig felderít.😊Szerintem-így látatlanban-neki van most a legnagyobb rajongótábora,mert zseniális figura.
FORZA FANCY!!!!

Megtörhetetlen
tegnap este sikerült megnéznem végre, és összességében elégedett voltam!
Nem azt mondom hogy olyan õrült tehetségesek, de van 1-2 nagyon jó hangú énekes, példának okáért, ott a mikulás 😊 meg a Wolf Kati ,szerintem nagyon tehetséges, igaz nem azt mondom, hogy átérezte amit énekelt, de passzolt hozzá az a szám, nem is volt hamis és tényleg jó élvezhetõ volt, pont úgy mint a mikulás, ellenben például aki az utolsó 3-ból még a szavazók szavazatai alapján bejutott na õ valami eszméletlen gyenge volt, túl jó kritikáét kapott pedig borzalmas volt, nagyon hamis volt hol hangosabb hol halkabb begyszerûen zavaróan gyenge volt, ugyanúgy mint a páros, illetve az elsõ pinket éneklõ csaj :S

fry day fry day sálálálláláá

Ööö... ez nem pletyka, a haverom ismeri õt, és nem lejáratni akarja, nem is nézi az X-faktort. 😛
Egyébként meg tök mindegy, mert azóta sokat változott, nem hiszem, hogy most is alkesz lenne. 😄
LoSA
Hjajj ezek a pletykák... 😊

az élet nem könnyû, most legalább kijön belõle a 22 évnyi feszkó ami volt vele...emberileg is normális amúgy, remélem sokra viszi õ az az ember, aki megérdemli.

vigyáz mert Coolfire mindent lát ki leszeee bannolva <#eplus2>

csak nehogy megtanítsák énekelni is, mert akkor már csak a csúnyasága marad 😛

Én még mindig szeretem!! 😄 Tartsunk ki! XD
Mondjuk az egy dolog, hogy utálom Katy Perryt és Lédi Gyagyát, de a kedvenceim pont azokat énekeltek... XD Úgy mégis tetszett. Érdekes ez. 😄
Egyetemi csop.társam ismeri õt... (Kaposvári vagyok, mint Norbi. Jeeee! XDXDXD) Úgy tudja, hogy alkoholista volt, meg állandóan szivarozott, hogy ilyen rekedt hangja legyen. 😛 Szóval fura ember, ez tuti. 😄
ja nekem is nagyon meglepõ volt,hogy 1 hét alatt igy meglehet tanulni a koreográfiát 😄
Láma!
és hogy megtanult táncolni, azon lestem😄