X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nem tudtok valakit, akinek esetleg kellene 1 darab 20ikai X-faktor jegy?? Személyes átvételre, és postaira is lehetõség van, Budapest lakos vagyok, az ok, pedig hogy nekem nem kell, az hogy szalagavatóm lesz, és rosszul szerveztem le az egészet, így én dec 4ikén fogok menni, viszont a huszadikai jegyemmel nem tudok mit csinálni. :-) Bárki aki elvinné, annak 4900 ft, s érdeklõdni a [email protected] címen lehet :-) vagy itt :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Vastag Csaba sem rossz😊😊😊😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
am sztem norbi jobban énekelte 😄 a rekedtség adott helyeken jobban üt sztem!
Szorgalmasan járj énekórákra, gyakorold a kitartott hangokat, hallgass nagyon sok zenét és énekelj. Úgy gondolom, hogy kellõ gyakorlással rövid idõn belül (persze nem hetek alatt) sokkal stabilabbá tehetnéd az éneklést, és iszonyatosan jó lenne/lesz.
Az alaphangod megvan, gyönyörû a hangszíned, hallásod is megvan hozzá, egyéniséged is szerethetõ, világsztár lehetsz, ha gyakorolsz!
A mostani elõadásod nekem nagyon tetszett, de sokkal jobban is elfogod tudni énekelni, úgy, hogy nem csak ország fele fakad sírva, hanem az egész világ!
Király vagy, kitartást és sok sikert!
thx
ilyen ha figyelmetlen az ember :S
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1064853605
Ott megmondják
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Bárcsak bölcsebbek és fejlettebbek lennének az emberek, hogy mindenkit egyformán kezeljenek akkor is, ha más a kinézetük!"
(Scott Westerfeld)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Balázs vhogy nem sírná el magát minden szaron sztem😄😄
Sõt nagyon sok ellenpélda is van,pölö a hanganyagot más énekli fel,és az elõadás meg playback.😞
Az pedig, hogy hogyan mûködik ez az egész a nagyvilágban szuper sikeresen, nem vonatkozik a hazai médiára, mert itthon azért sem hajlunk meg a nyugatnak😊 Ami sajnos úgy tûnik nem akkora baj, hiszen ha visszaolvasol a topik eleje-közepéig, az emberek nagy része nem érti mi a célja ezeknek a mûsoroknak. Hiába, kis ország vagyunk, sok haraggal, elõítélettel, nem vagyunk még felnõve ehhez.
[merlinw.org]
ennek ellenére nem volt a Jennifer annyira rusnya,
Katica esete pedig pont olyan, mint a Tóth Veráé...anno õ is megnyerte a Mega 1-et pedig valljuk be egy hordó
[merlinw.org]
Egyébként nagyon szomorú,hogy így ítélik meg a tehetséget. Ha nem topmodell,akkor süllyesztõ?
Talán ezért kedvelem a megasztárból Melindát. Okádok a sok felfuttatott mûvi köcsögtõl és tehetségtelen "jó nõtõl".
most néztem meg nem rég a fél kettõ mûsort, melyben a Nyári lányok szerepeltek elmondták a véleményüket, érzéseiket az estével kapcsolatban, és azt kell mondjam ez a két lány olyan szerény, hogy kenyérre lehetne kenni õket nemhogy még beképzeltek, nem tudom te mit hallottál az After X-ben de nekem nagyon kellemes két személyiség a Summer Sisters emberileg szépek is és jó a hangjuk szval nincs gáz velük és jogosan vannak itt.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Lady Gaga "emberi" környezetben:

[merlinw.org]