X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen nálam is azért bukó a megasztár<#eljen>

LordVenom
Jah,ezért nem futott be Cserháti sem,mert ilyen ostoba világban élünk.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

MerlinW
A megjelenésnek? Rengeteg köze van. Mutass nekem csúnya embereket az elmúlt ~15 évbõl akik milliós lemezeladásokat produkáltak.

Nincs azzal semmi baj, ha valaki nem tiptop tökéletes, Keresztesnek van szép-jó hangja, tehetséges, de nem kellene TV-ben mutogatni, legalábbis nem olyan mûsorban, ahol a nõi tagok elsõsorban eyecandy-nek vannak kitalálva. (Csak hogy párat említsek a faktorokból: Natalie Imbruglia, Cheryl Cole, Dannii Minogue, stb). Az angol faktort is sokan Cheryl miatt nézik, no meg sosem árt ha a egy sorozat szereplõi szimpatikusak, különben a kutya sem ül elé. Példának okáért ezért sem nézem egyáltalán a Megasztárt és ezzel nem vagyok egyedül.

[merlinw.org]

LordVenom
Pfff...a "tehetségkutatás"-nak mi köze a szépséghez? Uramatyám,az ilyen felfogás miatt van kereslet a Fresh nevû szutykokra is....

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

"Tudod van ám belsõ szépség is."

ezt a rondák mondják 😄....Szép belek?😄DD

amúgy meg igenis hozzátartozik a szépség a szakma követelményeihez jogos hogy nem kaptak lehetõséget.

Frank99
imádom az ilyen öntelt és nagyképû embereket.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tudod van ám belsõ szépség is. Ez pedig mindkét általad említett leányzóban benne van. Az ilyenek érdemlik meg mint te, hogy gecire elcsúfuljanak. Vagy a barátnõjük....

Másrészt pedig a zenét hallgatni kell nem nézni.... Ok itt nézed. De miután ez lement inkább a lemezt hallgatnád, vagy a rádió stb...
A Viván meg lehet nekik csinálni animációs klippet. :-) Viccet félretéve egyáltalán nem volt olyan ronda semelyik.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Amúgy hatalmasat esett a mûsor színvonala. Keresztes Ildikó pedig a legjobban utált "médiaszemélyiséggé" nõtte ki magát a szemembe. Ronda is mint egy bányarém és gázul is viselkedik. A pofák amiket vág... Komolyan mondom viszket tõle a tenyerem.

Ez a világ legszarabb dumája. Ráadásul benne van egy hatalmas adag ön és szakmafényezés, merthogy szegény médiásokonak milyen rohadt nehéz, mekkora nyomás alatt vannak. Bezzeg az élet a médián kívül milyen rohadt könnyû ugye emberek?

Grove4
"Na, az ilyen retard emberek miatt jutott el Fanni idáig"

Csak te vagy helikopter.
Fanni nekem is szimpi volt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ma reggel szóba került a Morning Showban h nagyon sok ember szerint Jennifernek be kellett volna kerülnie...Balázs erre azt mondta h érzelmileg annyira labilis h nem bírta volna a nyomást...

sminkek simán kicsinosították volna Jennifert...na mind1, amúgy sem a szépség a lényeg, nem mindenki olyan szerencsés, mint a Veca...merthogy Jennifer 16 évesen 100x jobb hang, mint Veca...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kongy
Aki még nem annyira szimpatikus az takács nikolas. Lehet hogy jó hangja van, de nem szimpi túlzottan. Norbi a legjobb amúgy is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Igen, Vastag Csaba sztem elég rossz volt most ezzel az Ákos számmal. Kapkodott vagy én nem tom. És nyomta az imádkozó sáskát xD Am sztem Wolf Katinak kellett volna énekelni Dorka számát.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Na, az ilyen retard emberek miatt jutott el Fanni idáig

bakkerman
amúgy a nagyobbik Vastag csávó most nagyon gyenge volt szerintem,ahogy a non stop is,a többiek tetszettek. amúgy a szabó mariannak kellett volna énekelnie a cserháti számot,nem a kis 19 éves anyukának :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
jah,olyan tipikus falusi parasztlány effektjei voltak...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kongy
teo meg nem volt olyan jó. Voltak jobbak. Mondjuk Fannikánál jobb volt. Nem is értem Fanni hogy juthatott el idáig

Kongy
na nekem pont teo meg jennifer volt a legunszimpatikusabb. Lehet hogy nem rossz a csaj hangja, de geci ronda sztem. És vhogy ki is kell nézni a színpadon. Ugyanez igaz a kövér csajra.

mert ez kell a hülye népnek!
jennifer nem is volt vmi nagyszám :S én örülök h nem került be :S alapból picit ellenszenves XD
Jennier csak azértnem került be állítólag mert túl fiatal volt hozzá...teszem fel a kérdést-> mit keres egy Patai cigánylány 10 évesen a Megasztárban, ha egy aranyhangú Jennifer nem kerülhet be? Teoval együtt akár...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

"Wolf Kati egyre jobb lesz és még dögös is a korához képest"
Bocsesz én ezt így értelmeztem.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem lõtt vele bakot.Jennifer nem kellett volna,úgyanúgy ahogy Dorka sem.Fanni,Enikõ és Katica akinek-hang-alapján ott kellett volna lenni a 12-ben.
Dorka is csak azért került be,mert púpos volt,és ezt eszik a magyarok.😊

hmm mondtam h öreg?😊
35 éves.Nem öreg õ még,esetleg hozzád😊

Hát Olivia Wilde nem mesztic.😊Jó kis dög,de már a 7. évadban nincs.😞
Pedig olyan jó kis leszbi dokinõt játszott.😊

Fannira egyedül Geszti.Azért annyi lehetne a zsûriben,legyen meg a 2-2,hogy borítékot nyissanak.Erre sem most,sem Mimiéknél nem volt esély.

Már nincs miért elfogultnak lennem.😊

Na ez az,hogy az a megcsinált köcsög az esélyes.

kár hogy már családanya nekem tetszene a sötétben😄 viccen kívûl jó hangja van...

Wolf Kati egyre jobb lesz és még dögös is a korához képest😄d
Grove4
Olivia Wilde, House-ban (TV sorozat 😛) az egyik orvos.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

csini

egyébként ki ez?

Grove4
Engem ez a Nyári Alíz néhány jó pillanatában emlékeztet rá:

Csak nekem tûnik fel a hasonlóság?

BaliBoy
Egyedül Geszti szavazott Fannira.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

LordVenom
Fanni szimpatikus volt emberileg,és talán jobban is élveztem az elõadását,mint az unalmas Vastag Csabának vagy Mariannak,akit csípek,de egysíkú a hangja...simán maradhatott volna,de nem a Nyári lányok helyett.

Az viszont tény,hogy akármilyen szimpi kiscsaj,szerintem Geszti nagy bakot lõtt vele a beválogatásnál. Muri Enikõben,és Szirota Jenniferben sokkal több volt. Szerintem.

Nikolasz nekem ugyanaz,mint Mariann,és a két Vastag srác. Jól énekel,de unom a hangját,unom az elõadását. Egyszerûen nem érdekel,ha õk énekelnek olyan egysíkú.

Norbi nagy favoritom,tetszik benne az egyéniség,még ha hangilag vannak nála sokkal fejlettebbek is. Másrészt nála élvezem az elõadást.

Nyári lányok szerintem nem rosszak,sõt,néha kifejezetten jók tudnak lenni.

Veca nagyon jó minden tekintetben. 😊))

Wolf Katit észre sem vettem a mûsorban a Change the world elénekléséig. Aztán a Sarah with love-al akkorát dobott,hogy egy csapásra megkedveltem. A legutóbbi elõadását nem láttam.

így van...

egyébként szinte mindenkinek betett ez, hogy a mentorok döntenek el mindent helyettük, úgy érzem mindenkinek elnyomják az egyéniségét evvel:S nem jó ez, hagyni kéne 1-2 dolgot amiben a versenyzõknek kellene dönteni...

no párbajt megnéztem!
csajok jobbak voltak fanninál és hát nézni kell az eladhatóságot is 😊
hiába aranyos a Fanni de a csajok meg szebbek sokkal így nekik kell továbblépni!
egyébként megmondhatnátok melyik zsûritag kire voksolt ,hogy essen ki
azért milyen különbségek voltak már a mega és a faktor között!
megában mikor vki elkezd vmi negatívumot mondani akkor egybõl megy a szöveg itt a faktorban meg korrektül meghallgatták!
SgtChris
Nem értem mi volt sokak gondja a tegnapi párbajjal. Egyértelmûen kitûnt, hogy a Nyári lányok tudnak énekelni. Igen a versenyben elõadott számuk szar volt, mert a show, a tánc, az egész koreográfia túl sokat kötött le a figyelmükbõl, az elõadás rovására ment.
Bezzeg a "szétlövésnél", ahol csak ki kellett állni és úgy nyomni elõjött a tudás. Ott már tetszettek és nem is volt kérdés, hogy ki jut tovább.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Prince23
Gesztinek nagyon is igaza volt(sõt, sokszor egyet értek ami mond), szeretem ha valaki nyíltan és nem félve kimeri mondani az igazságot.

Nagy Feró tegnap meg megmutatta, hogy mekkora egy paraszt. (Geszti vs Nagy)

Grove4
Király L. is jó volt, attól, hogy Geszti letolta. Megmutatta egy másik, komolyabb arcát is és szerintem jól helytállt.

Frank99
a nyári lányok igen gyengék voltak a párbajban, Fanni jobb volt.
De egy gazdag zenész roma két lánya hogyan ne jutna tovább???

ehh....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

szerintem a jövõhét lesz mérvadó, valljuk be nem volt jó szinte senki tegnap, Nicholas, NON Stop és a Fanni énekelt tûrhetõen, összességében mindenki alul múlta önmagát...Nyári lányok viszont ütöttek a párbaj során, ott nagyon összefogtak...várjuk a kövi hetet <#hawaii>

akkor ok 😄
Prince23
Hoho, Nikolas mindent visz. nyisd ki a füled 😄

2De ez van,én azt látom,ha valaki kicsit vidámabb,és kedvesebb,meg egyáltalán nem az a számító,törtetõ akkor azzal sokan nem szimpatizálnak. Ez az élet,mert miért nem olyan savanyú,fanyar,fonnyadt,mint az átlagember. Ezért utáljuk ki hamar,így jobb lelke lesz mindenkinek! "

lol,ez megint szubjektív értékelés.tegnap alulmaradt tény,erre jössz ezzel a mert kedves és ari volt ezért kivágták 😄DDDd....

én a nyári lányokat bírom a legjobban szóval úgy legyen 😄....

amúgy megint elfogult vagy mindenki tudja hogy norbi már megnyerte a zsûri favja a nicolassal együtt....

Én csak egyet kívánok nektek.A favoritjaitok kerüljenek össze a Nyári lányokkal.Akármilyen jók lesznek(addig jól teljesítettek),ki fognak esni.
A bárzongorista milliomos elismert apuka akinek a zsûri a seggét nyalja,akkor is õket engedi majd tovább,ha verset fognak mondani.
Ezt most nem a csalódottság mondatja velem(azon már túl vagyok),hanem a józan ész.
Kész.Erre nem várok választ,és nem is fogok reagálni.Ez magánvélemény volt.
Peace.