X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Nincs azzal semmi baj, ha valaki nem tiptop tökéletes, Keresztesnek van szép-jó hangja, tehetséges, de nem kellene TV-ben mutogatni, legalábbis nem olyan mûsorban, ahol a nõi tagok elsõsorban eyecandy-nek vannak kitalálva. (Csak hogy párat említsek a faktorokból: Natalie Imbruglia, Cheryl Cole, Dannii Minogue, stb). Az angol faktort is sokan Cheryl miatt nézik, no meg sosem árt ha a egy sorozat szereplõi szimpatikusak, különben a kutya sem ül elé. Példának okáért ezért sem nézem egyáltalán a Megasztárt és ezzel nem vagyok egyedül.
[merlinw.org]
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ezt a rondák mondják 😄....Szép belek?😄DD
amúgy meg igenis hozzátartozik a szépség a szakma követelményeihez jogos hogy nem kaptak lehetõséget.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Másrészt pedig a zenét hallgatni kell nem nézni.... Ok itt nézed. De miután ez lement inkább a lemezt hallgatnád, vagy a rádió stb...
A Viván meg lehet nekik csinálni animációs klippet. :-) Viccet félretéve egyáltalán nem volt olyan ronda semelyik.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Csak te vagy helikopter.
Fanni nekem is szimpi volt.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bocsesz én ezt így értelmeztem.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Dorka is csak azért került be,mert púpos volt,és ezt eszik a magyarok.😊
Pedig olyan jó kis leszbi dokinõt játszott.😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egyébként ki ez?
Csak nekem tûnik fel a hasonlóság?
Az viszont tény,hogy akármilyen szimpi kiscsaj,szerintem Geszti nagy bakot lõtt vele a beválogatásnál. Muri Enikõben,és Szirota Jenniferben sokkal több volt. Szerintem.
Nikolasz nekem ugyanaz,mint Mariann,és a két Vastag srác. Jól énekel,de unom a hangját,unom az elõadását. Egyszerûen nem érdekel,ha õk énekelnek olyan egysíkú.
Norbi nagy favoritom,tetszik benne az egyéniség,még ha hangilag vannak nála sokkal fejlettebbek is. Másrészt nála élvezem az elõadást.
Nyári lányok szerintem nem rosszak,sõt,néha kifejezetten jók tudnak lenni.
Veca nagyon jó minden tekintetben. 😊))
Wolf Katit észre sem vettem a mûsorban a Change the world elénekléséig. Aztán a Sarah with love-al akkorát dobott,hogy egy csapásra megkedveltem. A legutóbbi elõadását nem láttam.
egyébként szinte mindenkinek betett ez, hogy a mentorok döntenek el mindent helyettük, úgy érzem mindenkinek elnyomják az egyéniségét evvel:S nem jó ez, hagyni kéne 1-2 dolgot amiben a versenyzõknek kellene dönteni...
csajok jobbak voltak fanninál és hát nézni kell az eladhatóságot is 😊
hiába aranyos a Fanni de a csajok meg szebbek sokkal így nekik kell továbblépni!
egyébként megmondhatnátok melyik zsûritag kire voksolt ,hogy essen ki
megában mikor vki elkezd vmi negatívumot mondani akkor egybõl megy a szöveg itt a faktorban meg korrektül meghallgatták!
Bezzeg a "szétlövésnél", ahol csak ki kellett állni és úgy nyomni elõjött a tudás. Ott már tetszettek és nem is volt kérdés, hogy ki jut tovább.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nagy Feró tegnap meg megmutatta, hogy mekkora egy paraszt. (Geszti vs Nagy)
De egy gazdag zenész roma két lánya hogyan ne jutna tovább???
ehh....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
lol,ez megint szubjektív értékelés.tegnap alulmaradt tény,erre jössz ezzel a mert kedves és ari volt ezért kivágták 😄DDDd....
amúgy megint elfogult vagy mindenki tudja hogy norbi már megnyerte a zsûri favja a nicolassal együtt....
A bárzongorista milliomos elismert apuka akinek a zsûri a seggét nyalja,akkor is õket engedi majd tovább,ha verset fognak mondani.
Ezt most nem a csalódottság mondatja velem(azon már túl vagyok),hanem a józan ész.
Kész.Erre nem várok választ,és nem is fogok reagálni.Ez magánvélemény volt.
Peace.