X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Ahol fõmûsoridõben csöcsket mutogatnak nehogy már ne lehessen elengedni egy-két csúnya szót,lol...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

most picit sajnálatos hogy nincs ott a Kriszta az leénekelne itt mindenkit😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

They Coming<#eljen>
Ja, karika nélküli? Akkor tényleg nem kéne. Nem baj, most úgysincs ORTT, az új szervezet meg még magával van elfoglalva.
Szolnokboy1
"ez kurva jó volt." karika nélküli, élõ mûsorban. remélem, még egy két órás elsötétítést is összehozott ezzel. <#eplus2>

Köszi.
(bár ha este 8kor nem hangozhat el 1-1 ilyen, az szégyen.)
Meg szerintem nem volt az.
tommygear
"kurva jó volt"
tommygear
<#finom><#finom><#finom>
Mit mondott Feró? (pont lemaradtam róla)
Szolnokboy1
jaja. meg mindjárt jön veca, remélem mutassa a lábát!!!4

ROCKVILLA istenem de buták
Norbinak ez a téma feküdni fog. Ki fogja rúgni a ház oldalát.
Nikolas meg elmehetne a süllyesztõbe a saját kalaptervezõjével együtt. (ki nem szarja le egy énekmûsorban?!)
Betyárkörte
nemcsak kalaptervezõ... http://nikolas.hu/tenyek.html

Shiwo
arra én is, remélem valami jó kis rock-válogatottat hoznak össze 😄

meg Norbi 😊 õ csak hozza a formáját

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

na majd Norbi megmutatja😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

áá sztem ez nem volt jo Nicholas, nem tetszik h így nyalják a srácot tövig...

Szolnokboy1
jó, akkor ez ferónak 50 ezer lesz.

NonStopra leszek kíváncsi😊
Shiwo
meg kellene kövezni, és akkor lenne benne..

😊

Mondjuk nem bántam volna, ha énekelt is volna.
Szolnokboy1
ebbe hol a rokk? ez meleg lágytojás, nem rokk lol. a mai adás eddig tragédia.

Betyárkörte
csak tudnám mért kell stricinek öltöztetni szegény csávót...

most kéne Samu Kriszta Mazsi😊

tommygear
<#eljen>
magasabb csaj megkapná rendesen 😊
vadmacskák😊 cicc😊 sztem jók voltak😄 bár nem a rock a stílusuk

Betyárkörte
na ezt se nevezném zúzásnak... pfffffffffffffffff

azta mindenit de szexi bombázók 😛😛

hát itt nem lehet az énekre figyelni😄
Danka88
ezek szarok, de tuknám öket

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

tommygear
FÚ MI NÕK EZEK
Betyárkörte
ez a két csaj egy vicc<#levele>

Shiwo
lehet jó a srác, de egy rockkoncerten ledobálták volna sörösüveggel a színpadról..remélem azért lesz olyan elõadó, aki hitelesebben tud majd rockszámot elõadni..nem érdekel, ha rosszabbul énekel, de legyen benne hiteles..

Shiwo
..."tudtam, hogy rocker vagy a lelked mélyén, de most valami egészen mást mutattál"....itt kellett volna a mondat végére a pont

Betyárkörte
bárki bármit mondhat, de sztem rohadt jó ez a srác!!!<#worship>

Shiwo
hitelesen legyen rocker, miközben kis szõke szöszi oktatja...

ez a csávó meg lehet vastag, de nem elég kemény egy rockszámhoz...

ahhh azt hittem már végig lassú lesz ez a szám, mert akkor kapcsoltam volna el... bár így is fos😄
XD Tóth Gabi egy lúzer 😄
Shiwo
jah, ezen én is nagyokat néztem...azért összeszedhettek volna valami valódi rockert ezek a majmok...

Tóth Gabi igazi ROCKSZTÁR omg😄DDDDDDDDd
tökmind1 a lényeg az, hogy a Megasztár egy hulladék mûsor lett, hiába vannak ott totál amatõr énekesek, egyszerûen rájuk kell nézni mekkora különbség van akár intelligenciában, hivatás tudatban az X faktor versenyzõivel az X faktor javára...

jaja
tehát ne hasonlítsak össze két énekest csak mert a nõi és férfi tag nõi zenét énekel? 😄D bocs h ilyen mélyre süllyedtem 😞
de nekem saunders eddig egszer se tetszett 😄 mig a fanni nem volt rossz szinte sosem -.-
most megint jött ez ami eddig , erre akartam kilyukadni azaz sanunders bármilyen dalt választ tök gáz 😄DD
Kaplan
Rendkívül magas zenei intelligenciáról tesz ez tanúbizonyságot. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

köszönöm szépen
Kaplan
Gratulálok, hogy összehasonlítasz egy férfi és nõi hangot egy kifejezetten nõi hangra írt dalban!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fanni is jobb volt saundersnél 😄 sokkal...
Enikõ sokkal jobban énekelte mint Yvette

Enikõ
noh
because of you-t ki is énekelte? majd ha meglesz az ivettes vid akkor egymás mellé lehetne rakni az X faktoros és a megasztár énekest XD