X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOOOOL Balazs jol beszolt mar nekik...30 kg fiatalok xDDD

Danka88
ez bevolt rendezve?

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

ki ez a buzi?<#wow3>
koder
Na jönnek a emo retkek...

am wolf kati elénekelte volna a VUK-ot az lett volna az igazi 😄DD
Danka88
nálam dorka/non stop a párbajozók.

már írtam h a mai nap legjobbja! top3ba ott kell lennie!!!!4
Tényleg nem volt rossz, szó sem róla😊
Beletörõdés meg azonnal megvolt, csak gondoltam azért tegyük tisztába, mihez képest is volt jó😛
Tyler1
omg omg omg AFC kurva fontos ide<#wow3>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Azért irtam hogy egy kicsit keserves volt a hangja

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Norbi milyen volt?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én is õt bírtam jobban, de mostmár régen bele kellett volna törõdni a dolgokba...Veca van itt kész...és ma jó volt pedig nem bírom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Veca szép. Veca jó. Veca szépen énekel:

DE:
háááhá
veca nem is volt vmi jó :S
lehetett hallani ahogy veszi a levegõt 😞
a múltkori párbaj dalja volt az eddigi legjobb!

nikolas szar 😄 meg utálom is :S
csaba se volt vmi jó!
tamás most jobb volt mint a múltkor...
sajnos nagy a gyanúm h a Wolf Katival lesz ott...attól félek kiejtik a Katit pedig sokkal jobb, mint a Veca...

Gideon Wieth
Ez jó volt... Nekem nem õ kedvencem ( kiderült gondolom ) de ez jó volt.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Mindegy mit csinál ugyis õ megy párbajra
nem bírom a Vecát, de ez most jó volt a nap legjobbjai közt ott van, de ennek ellenére nem fogja megnyerni...sztem ma elõtte a puskaporát...

Ez jo volt, de varom, h mindenki leszarozza...ez az sg

Keserves volt Veca

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gideon Wieth
Látatlanba is jóban vagyunk :-) Am ismerem a srácot és hihetetlen alázat van benne :-) (((mint az itteniek többségében :-) )) Szerintem amúgy már azzal is nyert itt mindenki, hogy itt van:-) Én mindenem odaadnám érte, hogy ilyen showba bekerüljek :-) ((bár én táncos vagyok dehát izé akkor iis 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Nálam a Top 3 az Vastag Csabi, Wolf Kati, Norbi :-)

Tyler1
nálam ha szarul énekel, akk is õ a legjobb 😊 brutális mekkora pop egyéniség.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Malek ért a legjobban ehhez az egészhez, Balázs és Feró poénjai ma nagyon ott vannak xD

na jön a kis kedvenc rendmániás Vecácska😉 remélem ma megy haza...

Jön a hosszúcombu kedvencetek!

Szerintem Nicolas OK volt továbbra is, ahogy eddig.
Top 3, de nem X-faktor😊
Gideon Wieth
Nicolas ma szerintem messze nem volt a legjobb ... Tény, õ énekel a legjobban. Ez vitathatatlan... De messze nem a legjobb elõadó, unalmas, nincs benne energia, ugyanúgy énekel lassút mint gyorsat... Ezt nem lehet...

LordVenom
Sajnos Wolf Katinál értem haza egy tárgyalásról,pedig igyekeztem...így csak felvételrõl tudom végignézni.
Wolf Kati nekem nagy élményt nyújt hétrõl hétre,Norbi pedig szinte rajongóvá tett... 😊
Nekem Vastag Csaba,és Nikolasz unalmas,attól függetlenül,hogy elismerem a tehetségüket. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Szolnokboy1
kurva szánalmas már, ahogy foggal-körömmel védik a "mentoráltjaikat" ezek a szerencsétlenek. összeverekedhetnének vagy valami. fõleg ez a kretén kereszetes idegesít.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Gideon Wieth
HÁROM hete mondom ugyanezt amit a Malek Miki most megfogalmazott.... Ildikónak az elvakultságával meg kezdek nagyon nagyon rosszba lenni...

és ki volt ma szted a legjobb? én sztem ma a Wolf Kati, Nicholas és a Norbi szinte a szokásos😉 Non stop is jó volt sõt megint alkottak, de sztem ma a többiek se voltak annyira gázak, Dorka volt ma szvsz a leggyengébb...

LordVenom
Ugyanolyan,mint eddig...unalmas.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

és itt van Coolfire kedvence Nicholas😄 betörõ sapkában

Gideon Wieth
Szerintem nagyon jól elénekelte ezt a dalt... Nagyon átjött, amit üzent vele... ( tény abban igaza van Ildinek, nem kell rákészülni a magas hangokra ) az elõadása bármit elvisz, mégha hamis azt is. :-)

Ildikó ma nagy szemét volt, direkt beszólt Maleknek holott tetszett neki a Non stop produkció...

bátyó jobb volt megint az öcsinél sztem, bá nekem 8 ha mindketten kiesnek😄

LordVenom
Wolf Kati nagy kedvenc lett a mentorok háza óta...folyamatosan üt az elõadása.
A vastagok de unalmasak te jó isten...olyanok,mint nikolasz. Nem hamis,de annyira egysíkú,hogy minden elõadásuk full egyforma.

Csabi: hát próbálkozott becsülettel, mint disznó a jégen, de ez nálam csak olyan közepesre volt jó.
Hacsak ott nem, hogy:

Wolf: az elsõ farkas, aki sütni tud. A sütéshez meg úgyis kell egy kis fûszer...😊
Gideon Wieth
Eddig nekem ma mindenki tetszett... A véleményem Tomiról pedig az, hogy nagyon rossz mentorhoz került... Ildikó a lejtõn küldi lefelé, és nem hallgatja meg a kritikát, ami nem a fiút éri, hanem egyenesen õt...

Szegény srácot nagyon sajnálom, szerintem a három mentor közül bárki, bárki, sokat tudna kihozni belõle... Norbi és Nicolas azért jók, mert alapból bennük vannak ezek szerintem, bár Nicolas elõadásmódján kéne még fejleszteni picit :-)

Kati tényleg nagyon szépen énekelsz, De....Ebben hol van is van az a bizonyos fûszer, hm?
sztem meg rohadt jó volt, valld be h nevettél xD

íjj Kati nagyon ott volt, remélem döntõs lesz

Kaplan
Mondjuk azért megkérdõjeleznélek. Szeretném látni, hogy négy barátoddal, hogy hoztok össze különbözõ szólamokat anélkül,, hogy elcsúsznátok. Szerintem abszolút korrekt volt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

biztos jobbat tudnék ez majomkodás mit keresnek még mindig a mûsorban?

Danka88
<#wow3>

Shiwo
akkor légyszíves legközelebbi x-faktorba jelentkezz, adj elõ ilyen mûsort és meglátjuk, hogy mennyit tudsz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

wolf kati a vuk-ot énekli el megint ? XD
de ez nem tudás 😄