X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehetne véletlenül Dorkát Tomival együtt hazaküldeni?
Én ha ilyen produkcióval rukkoltam elõ anno, edzõm már várt a következõ szavakkal: szar, fos, nulla😊
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk szerintem csak nincs hozzászokva még, rá kell gyúrni és nem lesz baj... De most nagyon csúnyán bekrepált a szám után...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Sajnálom pedig jó az alapanyag amibõl tudna építkezni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Norbinak meg egy szám után nincs hangja, az baj, nagy baj.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a megát a király viktor nyerte XD ezt meg a király norbi? 😄DD
aztán egy szuperdöntõ? 😄
Király vs Király XD
na ez fasza volt de tényleg! ezt kellett volna múlthéten aztán most meg a high way to hell kellett volna -.-
vagy a döntõben elvárom tõle h ezt énekelje!
szerk.:
bazdmeg milyen hangja van már ennek a gyereknek? 😄DDDDD
bevan rekedve XDDD LOL bazdmeg fekszek tõle😄DDD szimpla nyers hangja is tök rekedt 😮
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ez a szám múlt hétre jobban illett volna.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
na Norbi kezd! hasítssssssssss bele 😄D
háááát ez kurva jó sztem 😄DD
az a morgás közben XDDDDD
ez a pali : <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#nezze>#nezze><#worship>#worship><#worship>#worship>
érted az a szám az amit egy szar elõadó is kurva jól adja elõ 😄
szal norbinak nagyon bejönne sztem! fõleg h rekedtesen is énekel...
no akkor hajrá!
xD
Van valami ötletetek hogy hol tudnám online nézni az adást?
Sajnos RTL Most-on nem jelenik meg csak hogy majd "hamarosan"...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
jövõhéten meg a megában lesz ez 😄
2dolgot tudok hozzátenni az eddigiekhez a kliséken kívül.
1: Eleinte még a Kelly Clarksonos tetszett jobban, most már ez, tehát ha ezzel konkrétan a BS ben lépett volna fel 15.000 nézõ elõtt, akkor felrobbant volna a csarnok, és kitört volna, mint az a vulkán Indonéziában.
2: FÉLEK...Hogy mitõl?Annyira kirobbanó volt, mint egy üstökös, és tudom ez milyen, én is produkáltam sakkban ilyet egyszer, hogy 2200 körül vagyok Élõ pontban (Összehasonlitásként a világbajnok van 2800 felett vmivel, Lékó Peti meg olyan 2710) aztán volta ifiválogatott, megnyertem az országos kcs. bajnokságot, és egyik versenyen olyan teljessitményt nyujtottam (40 pontot nyertem csak vele az majdnem a max) aminek az átszámitot teljesitménye 2600 felett volt valamivel.
Vagyis félek, hogy ahogy én sem tudtam ezt soha többé megismételni, õ sem fogja tudni többé, a tehetség ugyanis kevés önmagában, NAGYON kevés.
"Nothing in the world can take the place of Persistence. Talent will not; nothing is more common than unsuccessful men with talent. Genius will not; unrewarded genius is almost a proverb. Education will not; the world is full of educated derelicts. Persistence and determination alone are omnipotent. The slogan 'Press On' has solved and always will solve the problems of the human race"
Tehát: Kitartás, eltökéltség és kemény munka...
Megvannak, meglesznek benned ezek Enikõ?
(Elnézést mindenkitõl az offért, ha gondoljátok, lassan tippelhetünk, azért remélem nem gáz, amiket írtam😊)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Annak legalább örülök, hogy most már nem ütközik a Megasztár és az X-Faktor.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
De ráadásul Gabika a tetejében még olyan ronda is szegény, hogy a bányarém feljönne a bányából szerintem ha látná, mert azt hinné, megjött a váltás.
Pölö külföldön megszerezték a-szerintem legnagyobb zenészt/embert-Paul McCarteyt.
Nekünk itt van Tóth Gabi.😊)
Azért van egy kis különbség.😊
Az egyik,-ez csak becslés,sehol sem tudják pontosan;-a Beatles felosztása miatt-,hogy mennyi cucc fogyott-2.3-2.4 milliárd.
A másik,pölö egy Gabi szintû énekest "sztárrá" kiáltsunk ki.Nevetséges.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
(Mondjuk ha nézzük elõrébbrõl a történteket ahogy te is tetted, akkor szerintem Mimi+Gergõ összetevése is hiba volt csakhogy ez felveti azt a kérdést, hogyha sem õk, se a Nyári lányok, se a Karma,akkor kikbõl állt volna összes a 6 csapat?!😊)
Szóval valóban, Aliz szólóként nem is lett volna olyan rossz választás, sokkal szimpatikusabb+ jobban is énekel mint a tesója.
A többieket meg hasonlóan látjuk, de azért Nicolas sztem tud még énekelni, +én biza betettem volna Jennyt Veca helyett.
Manapság Ossian koncerteken szokott hasonló feelingem lenni, hogy fõleg egy csomó pia után a fazon már cseppet sem énekel tisztán, de azért szeressük akkor is meg jól áll neki😊
A kis Malek szerintem is a leghozzáértõbb zsûritag(az egész család zenét szerez/zenél/énekel),viszont nagyon sok döntésével nem értettem egyet,ahogy a komplett zsûriével sem.A kezdet kezdetén igen,de ahogy kezdett élesbe átmenni a dolog,egyre jobban távolodtunk.
Ott voltak,az együttes "összerakások".
A két Nyári lányt nem lett volna szabad összerakni,mert nincsenek egy súlycsoportban.Az OK.,hogy tolná õket mindenki,de nem ez a lényeg.😊
A legsúlyosabb viszont a Karma együttes "összerakása" volt.
Kullai Timi(ismerem) az egyik legjobb torkú énekes manapság.A mostani mezõnyt simán lemosta volna.Hallottam/láttam 4 mûfajban énekelni,és mind-szinte-tökéletes volt.Most az All About "mindenese".😊
Muri Enikõ(ismerem)szintén a szívem csücske.😊Õt sem lett volna szabad kiejteni.Az emailt meg írjad neki.😊)Ja,és promózd továbbra is..ehehhhh.
És maradt Fancy(ismerõs).😊Õ volt a legcukibb.Aranyos kislány valami félelmetes hangterjedelemmel.Õt hasonlítottam mindig a Beatleshez,hiszen más az ének,és a beszédhangja.Nagyon sokan itt is lehurrogtak,mert selypít.
Próbáljon meg valaki vaskerítéssel énekelni.Neki így is sikerült.😊
Sokan elfogultsággal vádoltak,sõt a szerintem most is,de Fanninak hihetetlen hangja van.Volt szerencsém,élõben hallani.2-3 oktávot csuklóból kiénekel.És ez a mai 1,1.5 világban nem rossz.De ugyanez igaz Timire és Enikõre is.
Menjünk a "szomszédba" is egy kicsit.😊Ott egy 21 éves lány,a SMB énekese,aki szintén "aranytorkú".És õket,-tetû módon-megfosztotta a tv2 az országos ismertségtõl.
Szóval Gesztinek lett volna "nyersanyaga",de nagyon csúnyán elbaszta.
És itt jön a végítélet:
Gesztinél:Fanni,Enikõ és Alíz
Feró:Timi,Kati és akárki.😊
A többi nem izgat.😊)
"Jó vót?
-Neeeeem..
-nem kell?
-Neeemmm...
_nekem sem...😊)Ez volt az igazi korszaka Ferónak.Az ORI nem akarta megadni az engedélyt a turnézáshoz(akkor évente kellett minden együttesnek mennie),Erdõs Péter által vezetett Hungaroton nem adott ki semmilyen anyagukat etc..,summa summarum ez volt az igazi.
Még utána is jó volt a ricse,mikor újjáalakultak egy pár évig,utána Feró teljesen eltûnt.
Ez a tegnapi produkció nem volt méltó egyszerûen a megszokott Beatrice feelinghez.És Ferónak sohasem volt jó hangja.
Az akkor még ismeretlen szóhoz a menedzseléshez és a hangszereléshez,valamint a szövegíráshoz nagyon értett.Lsd. még Pokolgép.
Ma viszont,-õszinte sajnálatomra-ez már nem megy neki.😞
Lényeg a lényeg, hogy Feró azért tudott énekelni anno.
Én Malek Mikit sajnáltam, messze legszimpatikusabb zsüritag, ehhez képest kénytelen szembesülni a szarból nem lehet várat építeni effekttel.
Igen rossz döntéseket Ildikó hozott, de óriási mázlista, mert neki ottvan Norbi, aki sokáig elmehet. Geszti meg, ha Ildikó rosszakat hozott akkor õ....no komment...megkapja a 6 legjobb hangot, és a 6 ból kiválasztja a 3 legroszabbat, azért ehhez valóban kell "tehetség" 😊
Gesztinek az üzlethez van jó orra, meg dalszövegekben van otthon, neki ennyi elég is volt az Élethez, örülnék fele ennyi tehetségnek Én is 😊
The Matrix has you...
Viszont Geszti...kicsit örülök is komolyan, hogy Enikõ Meg Jenny nem jutott be, csak visszafejlõdnénk.
Hihetetlen, hogy megcsinálta a szerencséjét az életben úgy, hogy az énektudáshoz semmi köze nem volt egész életében.
A levéllel meg bepróbálkozom holnap, addig is ma erepublikon hirdettem az igét, és szereztem pár 100 as + nézettséget e because of yous videónak😛
Nem veszi észre,hogy már vén hülye,csak majmot csinál magából.Már régen nem a nemzet csótánya.
Viszont Szõke kapitány,nagyon hasított.😊
Bagiék meg már uncsik a Korda utánzásukkal.