X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a fiatal Vastag, aki betépett fejjel elénekel vmit, még nézni is rossz, pedig nem rossz a hangja, csak még eléggé mutál. pár év múlva õ is lehet jó.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Veca az elején nem volt túl jó valóban, de a múltheti párbajban és tegnap megmutatta hogy övé a verseny legerõsebb hangja. Ez már félsiker. Wolfnak is megvan a hang, már csak egy normális mentor kéne mellé (nem a csótány), aki kikupálja. Sajna neki nehéz dolga van Feró miatt.
A jelenség stb szép dolog, de hosszútávon nem kifizetõdõ, az emberek megunják egy idõ után (lásd X UK - Wagner). Az egyéniség meg ott van, csak fel kell oldódni, ez teljesen normális.
Nonstop-nak semmi keresnivalója a mûsorban. Ez nem a csillag születik. Nicolas baromi unalmas, a két Vastag pedig borzalmasan idegesítõ. Hallgatni és nézni is rossz õket. Persze mint minden, ez is szubjektív.
Ha valakit kihagytam, akkor az meg is érdemli😊
[merlinw.org]
Veca az elején nem volt jó valóban, ede a múltheti párbajban és tegnap megmutatta hogy övé a verseny legerõsebb hangja. Ez már félsiker. Wolfnak is megvan a hang, már csak egy normális mentor kéne mellé (nem a csótány), aki kikupálja. Sajna neki nehéz dolga van Feró miatt.
A jelenség stb szép dolog, de hosszútávon nem kifizetõdõ, az emberek megunják egy idõ után (lásd X UK - Wagner). Az egyéniség meg ott van, csak fel kell oldódni, ez teljesen normális.
Nonstop-nak semmi keresnivalója a mûsorban. Ez nem a csillag születik. Nicolas baromi unalmas, a két Vastag pedig borzalmasan idegesítõ. Hallgatni és nézni is rossz õket. Persze mint minden, ez is szubjektív.
Ha valakit kihagytam, akkor az meg is érdemli😊
[merlinw.org]
Norbi egy üde színfoltja a mûsornak.
A Non-Stopnak rég nem itt a helye.
Mariann jobb volt,Norbin kívül-bármelyik fiútól.
Az AMC-rõl inkább semmit.
Én most simán 2 fiút ejtettem volna ki..
És ezt a borítéknyitást,már hamarabb is bevezethették volna.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
csak fura h a norbit nem tennéd be a döntõbe mikor õ egyedi hangal bír + egy jelenség
ellenben pl. a veca nem annyira jó :S
wolf kati meg essen ki a köv. körben bár félek h a non stop és dorka fog kiesni az elkövetkezendõ két hétben...
ugye múltkor párbajbajozott a mariann és továbbment, most nem élte túl...
szóval jövõhéten párbajban a dorka fog ott lenni és most kiesik
Nonstop meg egy olyan együttes aki egyszer kétszer jó de aztán unalmas
ja múltkori adásban feró azt mondta,hogy akkor volt a legjobb a csabi! hát sztem nem volt jó egyálltalán -.-
Nem tdom hol hordják az emberek a fülüket, de a két Vastag és Nicolas is értékelhetetlenek.
[merlinw.org]
Elmagyarázom mire gondolok. Amikor Nikolasz (vagy valamelyik Vastag) énekel,elkezdem hallgatni,aztán fél perc után ráeszmélek,hogy nem a tévét nézem/hallgatom,hanem teszek-veszek,kutatok a hûtõben,kimegyek mosdóba,vagy bármi...annyira unalmasan egy "frekvencián" énekelnek,hogy tudtomon kívül elütöm az idõt közben.
Nem hasonlítgatásképp,de ezzel ellentétben,amikor a náluk sokkal gyengébb énektudással rendelkezõ Norbi lép fel,akkor úgy bangulom a tévét,mint a szög,és élvezem a mûsort. És nem azért,mert bohóckodik...úgy érzem a profizmuson kívül abszolút semmi plussz nincs a 3 srácban,sõt...
De ez is csak egy vélemény. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Akárhol,akárkirõl olvasok,ez mindig kiteszi a nagyrészét a kommenteknek...😞
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
kicsit azért objektívan nézzük már a mûsort. én sem bírtam a sumérokat, de a hangjuk elismerem, h fasza volt.
Attól mert tudjuk ki az apja, felejtsük már el ezt a magyaros zsigerbõl jövõ rosszindulatú furkálódást. Veca igenis tehetséges, a hangszíne szép és fõleg a felsõ tónusokban nyílik ki káprázatosan. Abszolút jó énekesnek tartom még akkor is ha az X-faktort soha nem fogja megnyerni, de ettõl függetlenül megérdemelten van bent az élõ adásban. Most ne merjetek nekem a Szirota, Muri duóval jönni mert a zsûri döntéseihez nekünk semmi közünk. Ráadásul lehet, hogy a fent említett két énekesnõ jobban is járt ezzel a kieséssel. Veronika is volt már a Csillag Születikben de akkor még csak ilyen kis aranyos, kellemes hangú énekes volt. Mostanra beért. Szerintem ez azért sokat számít.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Malek tényleg megmondja frankón és igaza van mégha nem is látja be a többi 😊
ugye nikolast lefikázta jogosan , erre egyértelmü h keresztes nem mondhatja a saját "fiáról" h tényleg nem vmi jó...
vastag csaba meg nem annyira jó de nem is annyira rossz, a kettõ között de nincs benne semmi extra.
nálam norbi a nyerõ!
azt hiszem a 3.középdöntõben vagy a 2.fellépésén (?) mindegy is azt kérdezte az egyik Malektõl,hogy készítene-e Norbinak lemezt?
Malek válasza meg egy kérdés volt
Hallagatnád?
akkor azt válaszoltam volna,hogy nem! mert ezt nézni kell ,de mára (sõt a múltkori adásban is) már oda jutottam ,hogy igen hallgatnám a lemezét!!!
sõt ha kijön egy lemeze tuti ,hogy egybõl leszedem és az összes számot meghallgatom ,pedig ilyet én még sosem csináltam 😄
Jaja, Maleknak azzal a hozzászólásával nagyon egyetértek. Azt a tányérképû Nicolast meg nagyon utálom.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem a 4 mentor közül messze Keresztes a legembereibb és a véleményével is egyetértek. Fiatalabbik Vastagot a zsûti meg már élbõl fikázza, fõleg Gesztike ... :S
Mondta is az egyik interjújában meg az After X - ben Keresztes, hogy a tetsvérével való összehasonlítgatás még az eljén jópofa volt, de most már kezd unalmas lenni.
Az After X beli mondandóját meg mindenkinek ajánlom, aki nem látta, elmondja benne mi a véleménye.
Ha ezt énekli a kisebbik Vastag az a baj, ha más stílust, akkor meg az a baj :S
(Ezt a Muri Enikõt meg felejtsük már el!!!!!!!!!!!!!)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Wolf Kati+Nicolas (tudnak énekelni)
Norbi (megvan benne az X faktor)
De halálbiztos hogy a 3 ból 2 helyett azt a nyálas undoritó Vastag gyereket (vagy tesóját) meg a Janicsákot fogják betolni oda.
például.
2-1 az állás X javára én döntenék de nekem tökmind1 ki esik ki 😄 nos igy siman azt mondom h 2-2 legyen az állás!
viszont ha lelenne írva táblára akkor nincs az h meggondolom magam...
bassza meg ez megint ütött azért <#taps>#taps>😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Igy viszont következõ héten fog repülni Dorka, és aztán Veca, és onnantól majd nézheti a mûsort a sok 12 éves tinilány,mert más nem fogja😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
csak én örülök ennek az eredménynek? 😄DDD
köszönöm Mikinek h Mariann-t mondta 😄 így reménykedhettem h õ esik ki XD
szóval fasza
Geszti egybõl mondta,hogy "igen"
én is 😄DDD
szal yeahhhhhhh 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
(és semmi bajom azzal, hogy Dorka párbajozik, sõt)
Kedves tinilányok! Sz.jatok le. Köszi...
remélem kiesiK!!!!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
am tényleg nem élõ hanem felvételrõl ment ez hiszen a tv sarkában nem volt az "élõ" felirat mikor zenéltek ,de mikor
Nóriék jöttek vissza egybõl visszakerült.
de irritál ez baszki.