X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
tegnap belenéztem a "megasztár" ba. hát nem tudom kik azok de hogy tehetcségtelenek az száz
ja Balázs olyan laza, hogy majd szétesik😄 az pedig senkit ne zavarjon, hogy gyereke is született, olyankor ici picit megkomolyodik az ember, de látszólag Balázs csak egy hangyányit vehetett vissza, ha megtette😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Balázs feszengene?! 😮 Szerintem olyan termszetesen viselkedik, mint még egy átlagember se, ha egyedül van.😊 Stohl András feszenget, akit én az elsõ VV óta csak stresszgépnek hívok.
LordVenom
Nekem mindkét mûsor tetszik. Szórakoztatnak.
A zsûrit jobban kedvelem a megában,a mûsorvezetõket,meg itt a faktorban.
Balázs sokkal kevésbé irritál,mint Tilla,és Nóri kifejezetten üdítõ jelenség Klaudiához képest...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Meh Tóksó laci..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Baláus a legnagyobb arc...nem leszólni😄
még a Vadon Jani kéne mellé😄😄

az h feszeng én betudom annak h ez az elsõ élõ show-ja?
illetve az ilyen nagy volumenü mûsorban Nórika már szerepelt és a megások is ebbõl kifolyólag sokkal több tapasztalatuk van...
feszeng? múltkor is olyan poénokat nyomott h szakadtam a nevetéstõl xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fasza akkor következõ párbajban aki elsõre fog énekelni sztem az fog továbbmennni 😄
Nekem sem tetszik az x faktor. Egyszerûen mû az egész, úgy, ahogyan van.
És sajnos, keresztes ildikó játssza legrosszabbul a szerepét. Iszonyatos! Látszik, hogy meg van nekik írva, mikor, mit kell mondani, hogyan kell reagálni, mikor kell egymásnak ellent mondani, stb.
Ráadásul, szerintem balázs nem volt a legjobb választás. Bírom õt, humoros, intelligens, de ez a mûsor nem neki való. Látszik, hogy sokszor feszeng. Nóri sokkal természetesebb.
Mondjuk a zsûrit a megában sem bírom, de a mûsorvezetõk legalább jók. Jobban mutatnak együtt, és tilla valahogy olyan természetesen hülye.
yugoslave
Én megasztáros voltam kizárólag amég egy idõpontban ment. Mióta átrakták péntekre, azóta belekukkantottam az Faxtorba is 😊 Jó buli ez a vizsgaszagú versenyeztetés, de nekem valahogy annyira nem jött be ez a stílus, a zsûrik sem. Azért ha van szombaton kapacitásom nézegetem, de a fõprofil maradt péntek este 😊

Meglássuk, túl sok már a véletlen sztem😊
Én az elejétõl fogva biztos vagyok benne, hogy az egész megcsinált és semmi spontaneitás nincs benne. A zsûri "színészi" játékától, beszólásaitól és taplóságától pedig kiver a víz. Nem is beszélve a zsûri közti rivalizálásról, ami direktbe rengeteg feszültséget sugároz. Egy ilyen mûsornak a tényleges tehetségekrõl kéne szólnia, nem pedig a jól megfizetett már befutott bohócokról 😞 Nekem egyetlen pozitívum a két mûsorvezetõ. Belõlük legalább árad valami élet szag 😛
Nem akarok Megasztár Vs Faktor vitát kiindítani, azért örülök, hogy inkább ilyen mûsor van esti terítéken, mint Gyõzike, Mónika, vagy celeb bagázs, mert itt azért tényleg akadnak tehetségek mind két oldalon és nem kell párhuzamot vonogatni, egyszerûen a Megasztárban én hitelesebbnek tartottam a zsûri munkáját, persze egészen addig a pontig, amíg nem a "nézõk" szavazatai döntötték el a versenyt.
párbaj...bocs

elég nagy hülyeség, sztem csak véletlen egybeesés...

ha jól értem ez hülyeség, mert Norbi kezdett mégsem õ esett ki...

Most már a fiúknak kell elkezdeni kiperegni.Ha még egy lány kiesik,tüntetést szervezek.😊)

Ui.:elment...

Inkább a PM et toljad neki, hogy este meghalgathassam 😄😛
Különben kicsit továbbgondoltam a témát, és rájöttem, hogy Dorka mellett most szombaton összesen csak 2 vki jöhet szóba, mint másik párbajozó fél: Veca+ Wolf Kati.
Na ugye?kezd beigazolódni a káosz-elméletem.😊
Itt már minden le van vajazva,nincs szavazatszámlálás,kjgy.-i hitelesítés etc.

Egyébként kiemelnék máshonnan egy számomra érdekesnek tûnõ kommentet:

" Mellesleg a párbaj elõtt én is pont azt jegyeztem meg a családnak, hogy eddig aki elõször énekelt az ment haza. Most sem volt máshogy! Micsoda véletlen???? Csak nem ezzel jeleznek a szerkesztõk a zsûrinek, hogy ki kapta a legkevesebb szavazatot??! "

Erre nem is gondoltam, most viszont már kíváncsi leszek, csak véletlen volt eddig végig, vagy tényleg így van😊
Megtörpént😊
Valamiért nem tudom feltölteni.Ha PM-ben adsz elérhetõséget,átlövöm.😊

A rák megeszi.😊

Erre gondoltál?

Jah és a Pink dal az megvan, elõzõ kettõ kellene csak😊
Szvsz azzal már kezdett magára találni.

Esküszöm amúgy, ha már akkor figyeltem volna a mûsort, és legalább az emiljeimet olvasta volna néha, akkor valahogy lelket vertem volna bele, az biztos, fõleg mert 30 évesen is nem szégyellem, de Norbi stilusában nyomom kb IRL, abból is poént csinálok néha, amibõl nem kellene😄

Véleményem szerint egyébként az alap dologba esett bele, amin a legtöbb tizenéves+huszas évei elején járó egyén megbukik:

Ha vége egy kapcsolatnak, akkor mindjárt depi, világvége hangulat, 90% os teljesitményromlás, és a többi....Pedig hol van egy hülye szakitás az élet tényleg nagy dolgaihoz képest.....De ez más más topik lenne😊
Igen, légyszi tedd, NAGYON megköszönném.
Közben reklámoztam még 1-2 külföldi oldalon úgyis a because of yout😛

Tudom hogy nem vesztek sokat, de ha nekem van egy kedvenc csapatom is mondjuk, akkor akkor is szurkolok neki, ha kiszív épp X+1 góllal és bûnszarul játszik.
Hülye azé nem vagyok, felismertem természetesen, de hogy a névnapi bulija, azt honnan kellett volna tudnom?😊
Köszi.😊
De nem vesztesz vele sokat.Egyrészt kicsik,másrészt csúszott a nívó a Because of You óta folyamatosan..😞

Nagy nehezen leloptam az ertéel szerverrõl.Felrakjam a youtubera?😊

nekem is az egyik kedvencem lett volna, ha Geszti engedi bejutni...

Mert mindenki rá van már zuhanva,összenyomták szegényt.😊

Én Fannit reklámoztam.Enikõ tanult kollégám kedvence,bár az enyém is.😊

középen Enikõ...elég vékony feje van itt xD

nekem is leesett hiszen õt reklámozzátok egyfolytában 😄
Bazzeg ha te sem tudod ki van rajta,leszopom magam.😊))

Beszarás..õ is a rajta van?Észre sem vettem.Peheeeh...
Ez Enikõnek(lilában)a névnapi bulija.😊
A fanjának küldtem..😊)

Ezmiez?😄😛
alkeszok

Grove4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heath Ledger?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

én is ezt kérdezem 😄
Na ki van a képen?😊

Az ertéel lerendezte.A mocskos tetvek.Van egy pár "home" a youtubeon,de amekkora Ency-fan vagy,gondolom már láttad õket.😊))

Faszt.😊

Jobb híján Nicolas.
Gideon Wieth
Az Ott lesznek listádból én csak A Nicolassal és a Tomival nem értek egyet.. Elõbbi unalmas, hétrõl hétre ugyanúgy énekel, mindegy mit....
Tominak pedig fejlõdnie kell :-)

Non-Stop nagyon jó, de szabad engedni, hogy megnyerjék, mert azért mégiscsak vannak tõlük jobb énekesek, de ami munkájuk ott van az tiszteletreméltó.. Wolf Kati jó, jöhet :-) Vecát én megintcsak nem vinném topba, bár legutóbb nagyon nagyot énekelt :-)

Nálam aki top az, Csabi, Kati, Norbi, ha meg kell negyedik, döntsetek 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Akkor én is kérek egy kis segítséget, hátha valaki tudja, hogy hol találom meg (a régi linkek helyett törölt oldalakat látok) Enikõ 2 elõadását, a because of you és mentorok háza közöttieket.
köszöntem szépen!

#2155: sajnos válaszolni nemtudok ,de ha már klubkoncert akkor Király L. Norbiiiiiiii 😄

LordVenom
Norbi elsõ 5 fellépése összerakva:

Ezután jött a lassú szám,majd az Addicted to Love,és végül az AC/DC.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Grove4
Az pedig itt van.

Nincs mit 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

Ez volt a 3. és az általad linkelt 3. volt a 4.

Plusz volt még egyet, amit a házban énekelt.