X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A zsûrit jobban kedvelem a megában,a mûsorvezetõket,meg itt a faktorban.
Balázs sokkal kevésbé irritál,mint Tilla,és Nóri kifejezetten üdítõ jelenség Klaudiához képest...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
még a Vadon Jani kéne mellé😄😄
illetve az ilyen nagy volumenü mûsorban Nórika már szerepelt és a megások is ebbõl kifolyólag sokkal több tapasztalatuk van...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
És sajnos, keresztes ildikó játssza legrosszabbul a szerepét. Iszonyatos! Látszik, hogy meg van nekik írva, mikor, mit kell mondani, hogyan kell reagálni, mikor kell egymásnak ellent mondani, stb.
Ráadásul, szerintem balázs nem volt a legjobb választás. Bírom õt, humoros, intelligens, de ez a mûsor nem neki való. Látszik, hogy sokszor feszeng. Nóri sokkal természetesebb.
Mondjuk a zsûrit a megában sem bírom, de a mûsorvezetõk legalább jók. Jobban mutatnak együtt, és tilla valahogy olyan természetesen hülye.
Nem akarok Megasztár Vs Faktor vitát kiindítani, azért örülök, hogy inkább ilyen mûsor van esti terítéken, mint Gyõzike, Mónika, vagy celeb bagázs, mert itt azért tényleg akadnak tehetségek mind két oldalon és nem kell párhuzamot vonogatni, egyszerûen a Megasztárban én hitelesebbnek tartottam a zsûri munkáját, persze egészen addig a pontig, amíg nem a "nézõk" szavazatai döntötték el a versenyt.
elég nagy hülyeség, sztem csak véletlen egybeesés...
Ui.:elment...
Különben kicsit továbbgondoltam a témát, és rájöttem, hogy Dorka mellett most szombaton összesen csak 2 vki jöhet szóba, mint másik párbajozó fél: Veca+ Wolf Kati.
Itt már minden le van vajazva,nincs szavazatszámlálás,kjgy.-i hitelesítés etc.
" Mellesleg a párbaj elõtt én is pont azt jegyeztem meg a családnak, hogy eddig aki elõször énekelt az ment haza. Most sem volt máshogy! Micsoda véletlen???? Csak nem ezzel jeleznek a szerkesztõk a zsûrinek, hogy ki kapta a legkevesebb szavazatot??! "
Erre nem is gondoltam, most viszont már kíváncsi leszek, csak véletlen volt eddig végig, vagy tényleg így van😊
Szvsz azzal már kezdett magára találni.
Esküszöm amúgy, ha már akkor figyeltem volna a mûsort, és legalább az emiljeimet olvasta volna néha, akkor valahogy lelket vertem volna bele, az biztos, fõleg mert 30 évesen is nem szégyellem, de Norbi stilusában nyomom kb IRL, abból is poént csinálok néha, amibõl nem kellene😄
Véleményem szerint egyébként az alap dologba esett bele, amin a legtöbb tizenéves+huszas évei elején járó egyén megbukik:
Ha vége egy kapcsolatnak, akkor mindjárt depi, világvége hangulat, 90% os teljesitményromlás, és a többi....Pedig hol van egy hülye szakitás az élet tényleg nagy dolgaihoz képest.....De ez más más topik lenne😊
Közben reklámoztam még 1-2 külföldi oldalon úgyis a because of yout😛
Tudom hogy nem vesztek sokat, de ha nekem van egy kedvenc csapatom is mondjuk, akkor akkor is szurkolok neki, ha kiszív épp X+1 góllal és bûnszarul játszik.
Köszi.😊
Ez Enikõnek(lilában)a névnapi bulija.😊
A fanjának küldtem..😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Tominak pedig fejlõdnie kell :-)
Non-Stop nagyon jó, de szabad engedni, hogy megnyerjék, mert azért mégiscsak vannak tõlük jobb énekesek, de ami munkájuk ott van az tiszteletreméltó.. Wolf Kati jó, jöhet :-) Vecát én megintcsak nem vinném topba, bár legutóbb nagyon nagyot énekelt :-)
Nálam aki top az, Csabi, Kati, Norbi, ha meg kell negyedik, döntsetek 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
#2155: sajnos válaszolni nemtudok ,de ha már klubkoncert akkor Király L. Norbiiiiiiii 😄
Ezután jött a lassú szám,majd az Addicted to Love,és végül az AC/DC.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Nincs mit 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"