X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind1 nem volt jó
én valahogy untam de rohadtul 😄DD
keresztesnek igaza volt 😮
egyébként meg tisztakosz -> a kosz h lehet tiszta? 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
SOKAT hallom ezt mindenhoinnan:"kiráz a hideg olyan jó"
Könyörgöm, ez egy negatív jelzõ!!! Azt jelenti, hogy nagyon rossz.
Ha valaki libabõrös lesz, az lehet jó jelzõ.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
idióta picsa..
Norbival kapcsolatban Gesztiéknek teljesen igaza volt,de sztem Norbi is tisztában van vele h nem neki van a legjobb hangja...nem ilyen számot kéne énekelnie
am a végén nm is mosolygott annyira önfeledten mint azelõtt...
az elsõ 20 másodperc viszont tényleg brutál jó volt
ez megint csak egy kibaszott nagy minusz a mûsor részérõl.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez a Keresztes picsa meg szanalmas...
keresztes meg bazdmeg tök elfogult faszkivan , most kurvára nincs igaza keresztesnek bazdmeg , leütném mint a legyet -.-
What about the forests?
norbi ahogy elkezdte a hideg is kirázott!
de most sajnos sztem nem vmi jó! az elsõ perc kb ami fasza ahogy elkezdte de a folytatás nem az igazi 😞(
elsõ adásban h ámultak tõle most meg tiszta szar elvileg...
a probléma az,hogy az elsõ fellépéskor kurva sokat adott magából...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
na nem vmi rossz de nem is isteni 😄
viszont Nóri ebben a müsorban most nagyon ellenszenves lett számomra.. folyamat kisebb oltásokat szúr oda Balázsnak de szerintem nagyon gáz.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
mekkora arc már😄😄
Veca tényleg nagyon jó amióta párbajozott
Nicolas meg tényleg langyos volt...mindig ugyanolyan...ettõl függetlenül tény h nagyon jó hangja van
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amúgy nem értem miért kell még a nézõknek is rivalizálni a 2 mûsor között, én vígan elnézem mindkettõt, anélkül, h összehasonlítanám az énekeseket, vagy a mûsorvezetõket. de akinél ez problémát jelenet, annál elérte a célját a kereskedelmi televíziózás.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11