X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kár h ezt kell mondani de ez szar 😄 tényleg 1-2 alkalommal jó volt a nonstop mert vmi újat mutattak de ez uncsi volt :S múltkor legalább más is énekelt nem csak a front emberke 😞
mind1 nem volt jó
wolf kati

én valahogy untam de rohadtul 😄DD
keresztesnek igaza volt 😮
az is igaz 😄
emberek akik visszamentek majomba. ezek lesz a sztárfellépõ. ( azaz nekem ezt jelenti )
jjó hát engem kiráz a hideg és akkor ha vmi brutál jó :S ha vmi szar akkor nem ráz ki a hideg nem történik semmi csak unom magam 😊

egyébként meg tisztakosz -> a kosz h lehet tiszta? 😄
Gideon Wieth
hátkérlek ha neked a Back 2 Black annak számít 😄 akkor azt kell mondanom hogy nem lesz balfasz sztárfellépõ 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

zzeN
Ma melyik balfasz lesz a "sztárfellépõ"?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gideon Wieth
Gesztivel én is egyetértek, de ott volt a lényeg, hogy ösztönösen jó... Amit azért ismerjünk el, nagy szó. :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Teljesen igaza volt gesztinek, sok gyakorlással jó lehet (majd). Szerintem zseniális tehettség és ha gyakorol sokra viszi. Most még nincs meg a hangja.

SOKAT hallom ezt mindenhoinnan:"kiráz a hideg olyan jó"
Könyörgöm, ez egy negatív jelzõ!!! Azt jelenti, hogy nagyon rossz.
Ha valaki libabõrös lesz, az lehet jó jelzõ.
Gideon Wieth
Én se szeretem ilyenkor 😄 De azért minimálisan disztingválódjunk már mielõtt egy moderátor erre jár 😄

LordVenom
Nem ezt,de egy Tom Jones-ot elnyomott,de az ott volt a toppon. Persze ez csak egy magán vélemény. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

huu ezt a Keresztest annyira fejbevágnám egy szívlapáttal.....
idióta picsa..
Norbival kapcsolatban Gesztiéknek teljesen igaza volt,de sztem Norbi is tisztában van vele h nem neki van a legjobb hangja...nem ilyen számot kéne énekelnie

Gideon Wieth
ÖReg te Beteg vagy!!!! Bocsánat csak kicsúszott, gondoltam nem törlöm ki... Ha erre a gyerekre azt mondod, hogy nincsen hangja....

mind1 ez volt a legrosszabb produkciója , csak ne legyen ennél rosszabb és kész!
am a végén nm is mosolygott annyira önfeledten mint azelõtt...
az elsõ 20 másodperc viszont tényleg brutál jó volt
Tyler1
tessék, Keresztes sem gondolja komolyan ezt. vége a mûsornak és a fejüket verik az asztalba, h miket mondtak.
ez megint csak egy kibaszott nagy minusz a mûsor részérõl.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
Akkor semmit sem láttál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jacek
ugy pofanvagnam ezt a budos picsat...

Jacek
en a valogatast neztem utoljara most meg ezt, azt tudom mondani hogy ez mi???? nulla hang!!!! may a Veca tolt valamit..

Ez a Keresztes picsa meg szanalmas...

ezaz gesztinek igaza van!
keresztes meg bazdmeg tök elfogult faszkivan , most kurvára nincs igaza keresztesnek bazdmeg , leütném mint a legyet -.-
CalebJoe
ja hát csárlit nehéz überelni
mflex
Ez Norbi gyerek is mehet(ne) haza a rákba, csak hörögni tud, õ a hülyéskedéssel tudja eladni magát, nem ilyen szarral.

What about the forests?

azért durca,hogy norbi nevelõanyja a volt barátnõje anyja?😮

norbi ahogy elkezdte a hideg is kirázott!

de most sajnos sztem nem vmi jó! az elsõ perc kb ami fasza ahogy elkezdte de a folytatás nem az igazi 😞(
Ez szar ! Norbinak nem ilyen szam valo. Kurva szarul enekel.

Tyler1
de ennek mi a fasz értelme van, h minden versenyzõ tulajdonképpen 3 igazi kritikát kap, 1 meg elfogult fasz vele? úgy félre vezetnek mindenkit mint az állat, a másik meg hogy tulajdonképpen 1 ember ott mindig felesleges.

giorgio is azt adta elõ??? 😄 na ezt megkell néznem mert sztem lemaradtam róla
bazz azért tényleg durva,hogy csabinak mennyi negativ kritikát nyomnak 😮
elsõ adásban h ámultak tõle most meg tiszta szar elvileg...
a probléma az,hogy az elsõ fellépéskor kurva sokat adott magából...
LordVenom
Ki volt Dorka elõtt? Most értem haza...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
No,azért a rosszabb megasztár mezõnybõl Giorgio szarrá veri Vastagot Tom Jones-ban. 😉

Magnumrolcsi
Vastag Csabinak nem sok hangja van. : /

azt hittem vki nevetett a csabi bejövetelkor 😄 közben õ volt?!!
na nem vmi rossz de nem is isteni 😄
na bazzz készüljünk mert mindjárt jön Norbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mflex
De szar ez a Dorka...

What about the forests?

csak nekem idegesítõ a dorkának ez a folyamatos szemhunyorítása ?
skymannn
Remélem vmi nagyot alkot kárpótálsul ez Dórka csaj, ha már kiesett Szabó Mariann <#sir> pedig õ "volt" a legjobb.

Danka88
balázs nagy arc!
viszont Nóri ebben a müsorban most nagyon ellenszenves lett számomra.. folyamat kisebb oltásokat szúr oda Balázsnak de szerintem nagyon gáz.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Balázs az isten😄:d
mekkora arc már😄😄
Veca tényleg nagyon jó amióta párbajozott
Nicolas meg tényleg langyos volt...mindig ugyanolyan...ettõl függetlenül tény h nagyon jó hangja van

;looool

Totti5
Balázs kész😄DDDD legnagyobb arc.

hát veca lealázta sztem ezt a megcsinált nikolast 😄
Kaplan
Osztom.😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sztem ez a Veca kurva jo. Nem tudom mi a problema vele?

Kaplan
Langyos volt, ott van bazdmeg... Jamiroquai-t így énekelni... Nekem soha nem mutatott újat a csávó eddig. Így énekelni egy Jamiroquai számot, meggyalázás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Totti5
Gyebge ez az arc... ez miben egyedibb mint az elõzõek?

Back2black vanyek, nem úgy volt, h ákos? nah mindegy 😞
van köztük tehetséges, de nagyon buták elsõ ránézésre...meg én alapból nem bírom, a /fél/ "Magyarokat"...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kezdõdik , milyen est lesz ez? milyen stílus?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shiwo
nah, a "nagy slágerek" is olyan nagyok lesznek, mint amilyen kemények voltak a "kõkemény rockballadák" ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tyler1
meg az is, h magyar órák helyett wc-be cigiztél.

amúgy nem értem miért kell még a nézõknek is rivalizálni a 2 mûsor között, én vígan elnézem mindkettõt, anélkül, h összehasonlítanám az énekeseket, vagy a mûsorvezetõket. de akinél ez problémát jelenet, annál elérte a célját a kereskedelmi televíziózás.

Leülhetsz! Egyes!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11