X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen ledöbbentem, fõleg amikor Nicholas és Norbi is ott állt...nekem ez rohadtul gyanús, hogy egyik héten a csajok kiesõk (pl Dorka), másik héten meg 3 srác áll ott a végén?

mellesleg a mai nap után sztem jogos a Non Stop kiesése, bár a párbajban nagyok voltak, de a Nicholas az egyértelmû hogy bent tartják, sajnos/nem sajnos...

Norbin meglepõdtem volna, ha kiesik...nem is néztem volna tovább a mûsort

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

darkerlomy
ezzel a kommenteddel sem még1x Norbi a legnagyobb esélyes elõtte pedig a non stop volt õket imádják a legtöbben.

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

LordVenom
Ez egy személyes vélemény. Mindent jól énekel,nem hamis,de amikor énekel,már az elsõ 10 másodpercben unom,annyira egy síkon énekel mindent.

Ráadásul nekem unszimpatikus is,de ez megint csak egy szubjektív vélemény... 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Gideon Wieth
Igen a sok tinilány miatt. És kész... Ennyi... Jól énekel, és unalmas... Nem mozog nem jön át amit csinál... A legjobb a válogató volt, és onnantól kezdve mindent mindig ugyanúgy...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

darkerlomy
nagyon NEM ÉRTEK VELED EGGYET NORBI AZ EGGYIK KEDVENCEM!!! ÉS NEM CSAK EZÉRT nagyon tehetséges is!

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Bence94
mondjuk nem értelek titeket.nikolas unalmas ? õ a legnagyobb esélyes, hogy megnyerje az egészet...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ezt most nem egészen értem... Tegyük fel hogy bekerül egy fiú+egy lány, akkor a szavazás:
Keresztes-fiú
Geszti-lány
+2 zsûritag.
Nem változott itt semmi.
Gideon Wieth
Ez szánalmasan nem volt FAIR !!!! ITT KELLETT VOLNA BORÍTÉK... Ha ezek után Nicolas bennt marad, sõt még büszke is lesz magára... Nem is tudom mit csinálok...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Bence94
norbinak kellett volna egyértelmûen kiesni.egy nagy nulla volt az õ teljesítménye...<#szomoru2>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DjDano
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy a Non Stop párbajozhat. Tény hogy nem egy szokványos produkciót nyújtanak és talán ezért nem tudnak annyi embert megszólítani, mint a klasszikus énekesek.

Ha van igazság akkor Norbi és Dorka párbajozik és Dorka repül...

Shiwo
egy elõnye van így a dolognak, zsûriszavazásnál már nem lesz az, hogy 2 zsûritag dönt csak (mert a másik kettõ a sajátjára szavaz), most már 3 fõn áll a vásár

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

wesker24
Áááá Vazee tudtam hogy ez lesz tudtam hogy a Non stop fog kiesni és a Nicolas marad bent !

Inkább bizhatták voltak a boritékra ! <#falbav>
ugye most jön elõ az amit a múltkor valaki írt h a nonstop tuti itt maradt mert 5en vannak és 5szor többen szavaznak rájuk mint a többiekre 😄DDDDDDDDDD

na de mind1 kiestek ez van 😄
azt viszont bánom,hogy a legnormálisabb zsûritag maradt ember nélkül :S viszont így neki nincs annyi dolga 😄
A Nonstopot hazaküldik, Dorka meg még mindig versenyben van... Nevetséges.
LordVenom
hihetetlen...kezd csak unalmas emberekkel tele lenni a mûsor. Dorka,Vastagok,Nikolas...lassan eljutok oda,hogy nem nézem,csak a felét.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

zzeN
<#wilting>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shiwo
<#wow3><#schmoll2><#wilting><#szomoru1>

Anyjuk picsaja

nonstop most jobb mint az adásban 😄
azért ildiko eléggé a nonstop felé huzott 😄DD
no
gesztinek bazdmeg igaza van, de rábízhatta volna a borítékra 😊
FZoleee
:\
Elmehetnek a gecibe a zsurik....

LordVenom
Nonstop egy színfolt a mûsorban...Nikolas jó,de unalmas.

Nonstop maradjon.

A NonSTop a CSúcson van!!! 😄 legjobb
Kibaszottul jok a non stoposok 😛

Nicolas most jó volt...

De a Non Stopnak meg tisztelet a Credence Clearwaterhez!😄 Szóval go tovább!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ez a nostop most jobb mint a versenyszáma.

DjDano
Barmok... Dorka és Norbi volt a leggyengébb... Hiába ha valakit túlsztárolnak mint Norbit akkor jön a szavazat akkor is ha cefet szar a produkció

Na Malek mikinek nem marad senkije...ezert kar volt hazajojjon az Usabol...es amugy is kibasztak vele, mert tudnivalo h az ilyen duettes cucc mindig csod,....

Igen, én eddig nem szerettem õket, de most látom, hogy jók. (Amúgy lehet playback volt, de nekem nem tûnt annak)

Nem is tudom kinek szurkolok, h bentmaradjon...Talán a NonStopnak...
niklász nagyon szar.

Shiwo
nah, most kell szúrkolni a non-stoppnak...bár félõ, hogy ugyis a niklászt engedik tovább :S

Nem hiszem el hogy király l továbbment.

BAAAAZMEG......

ennyire nem paráztam még a végén :S
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
bazdmeg
norbi 😄 hudejo 😄 bazdmeg már féltem h nikolassal szemben kell párbajoznia 😄DD
LordVenom
Remélem a Nonstop megy tovább...

Nem volt playback, de ha az is volt tök mind1, mert tényleg kurvajók😊

Gyerekek most jöttem.Ki pergett ki?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ez nem playback volt.
Kaplan
Playbackel a B2B is, ettõl függetlenül szerintem magyar viszonylatban igényes zenét játszanak, én szeretem õket.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hoppá mekkora megamixet nyomnak ezek😄😄

De szeressem õket, kár, hogy már rég hallgattam😊
Az úgy vártalakot hogy lecsapták már egy Oye como va részlettel😄
Kár, hogy a Bársony Bálint már nem játszik velük.

Le a kalappal! 😊
<#awink>

még jó hogy nem teszed... 😄
Ilyen színvonalon aluli mûsorban én is playbackrõl nyomnám...

Gideon Wieth
Nekem például ez a szám is tetszett, amit most elõadtak, bár én sem ismertem fel az elején :-) Viszont szerintem szépen összeraktak :-) Respect :-) ÉÉS kövezzetek meg, de nekem ma Vastag Tomi is nagyon nagyon tetszett... Saját maga volt, õszinte, jól érezte magát... Ez kell :-)

A fejemet ráteszem, hogy playback a Black to Black.
Minden tiszteletem Tóth Gabié, hogy egyedüliként a mûsorban élõben énekelt az eddigi sztárvendégek közül. Meg is szerettem.
én is gondolkodtam már ezen😄😄
beszarás lenne az biztos😄😄

Tyler1
mekkora mûsor lenne ez, ha Ördög helyett Vadonnal nyomná Balázs a hülyeséget 😄D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
Messze ez a legnehezebb amit õk csinálnak. Zene nélkül, többen összhangban. Unalmas lenne? nem hinném. Fejlõdni még lehet persze, van is hova, de minden hétvégén nagyot alkotnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
és Miki elfogadja a kritikát, végreee vki látja, h van ami szar.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.