X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg a mai nap után sztem jogos a Non Stop kiesése, bár a párbajban nagyok voltak, de a Nicholas az egyértelmû hogy bent tartják, sajnos/nem sajnos...
Norbin meglepõdtem volna, ha kiesik...nem is néztem volna tovább a mûsort
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Ráadásul nekem unszimpatikus is,de ez megint csak egy szubjektív vélemény... 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Keresztes-fiú
Geszti-lány
+2 zsûritag.
Nem változott itt semmi.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha van igazság akkor Norbi és Dorka párbajozik és Dorka repül...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Inkább bizhatták voltak a boritékra ! <#falbav>#falbav>
na de mind1 kiestek ez van 😄
azt viszont bánom,hogy a legnormálisabb zsûritag maradt ember nélkül :S viszont így neki nincs annyi dolga 😄
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
azért ildiko eléggé a nonstop felé huzott 😄DD
no
gesztinek bazdmeg igaza van, de rábízhatta volna a borítékra 😊
Nonstop maradjon.
De a Non Stopnak meg tisztelet a Credence Clearwaterhez!😄 Szóval go tovább!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem is tudom kinek szurkolok, h bentmaradjon...Talán a NonStopnak...
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
bazdmeg
norbi 😄 hudejo 😄 bazdmeg már féltem h nikolassal szemben kell párbajoznia 😄DD
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
De szeressem õket, kár, hogy már rég hallgattam😊
Az úgy vártalakot hogy lecsapták már egy Oye como va részlettel😄
Kár, hogy a Bársony Bálint már nem játszik velük.
Minden tiszteletem Tóth Gabié, hogy egyedüliként a mûsorban élõben énekelt az eddigi sztárvendégek közül. Meg is szerettem.
beszarás lenne az biztos😄😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10