X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Ez azóta sejthetõ,mióta van olyan mûsor,ahol gyûjtik a pénzt a szavazatokkal. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

TommyC
ilyesmire gondoltam, hogy errõl van-e valami konkrét infó, esetleg hasonló esetekrõl, vagy kinek-mi a véleménye ... abba a naiv hibába sem akarok esni, hogy elhiszem, hogy csalnak (: (nem is fogok)

dixitque deus fiat lux

2332#

végre valaki észrevette 1-2 emberen és rajtam kívûl is😉

BUNDAAAA

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigivan
Szevasztok Tagok !
Azért naív ne legyen senki. Sztem ebben a mûsorban is már régen eldöntöttek mindent. Pontosan tudják, forgatókönyv szerint is, hogy melyik adásban ki fog kiesni. Vajon miért nem esik soha szó a szavazatszámokról, hogy kire, mennyien szavaztak. Persze ezzel is lehet csalni. Régen, a KI mit tud?-okban pontosan tudtuk, hogy kire hányan szavaztak. Ez, ugye teljesen megszünt. Ki hiszi el nekik, hogy egy 5 tagú csapat kevesebb voksot kap, mint egy darab egyén. Csak gondoljuk végi a hálózatokat. Sztem nagyon meglepõdnénk azon, hogy milyen kurva kevesen szavaznak a mûsorban. Itt az igazi pénz a reklámidõben leledzik, a telefon csak kis pénz, bár egy szavazat is min. 325 Ft-ba kerülhet.
Itt azért tehetségek szerepelnek, kár, hogy a mentorok szétcseszik õket. Lsd: Norbi és a két Vastag fivér.
Összességében a bajaival együtt is tetszik a mûsor, csak nem kell túlzottan komolyan venni.

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Infóm nincs, de kizártnak tartom, hogy azért estek volna ki. Sõt..😄 nonszensz, röhejes, egy rosszindulatú pletyka. 😊 Négy ember + vagy - szinte semmit nem jelent a költségvetésben. Még most is mosolygok a felvetéstõl, nem tudom ki találta ki.
fáradt vok...

evvel-avval olymind1 melyiket használom😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TommyC
van valakinek arról bármilyen jellegû információja, hogy nem (csak) a nézõi szavazatok döntenek a versenyzõk kiesésérõl, vagy csak vaktában ment dobálózás h azért esett ki a Non-stop mert drágább volt?

dixitque deus fiat lux

evvel 😄 ezzel
avval 😄 azzal

nem azt mondta h szar volt norbi hanem h nem láttuk az AC/DC számban sem azt a remegõs örült produkciót amit láthattunk a cocker vagy a zöld az ég címû számnál
goodbye horses
az túlzás, hogy hamisak voltak...

ja evvel egyetértek nagyjából kivéve avval a részével, hogy a Norbi az ACDC-ben szar lett volna sztem ott nem volt az😉

Danka88
<#idiota>

Ja egyébként, csávó beszél az értelmességrõl, de szerinte az tény, hogy azért estek ki a csapatok, mert nem birta az ertéel eltartani õket. 😊

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Danka88
Vágod, hogy ugyanazt a "hasonlat"-ot használtam, mint te? 😊

non-stopot végre kivágták,szánalmas volt amit az a szedett vetett banda mûvelt fájdalmasan hamis és gyenge produkciót nyújtottak

LordVenom
Ne vedd fel,csak poénkodunk. 😉
Kicsit szórakoztatjuk egymást,ha már vége a faktornak. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

( Ne rázzon ki a hideg senkitõl!😄 )

Wolf Katinak szurkolok nagyon, télleg ott kell lennie a döntõben, bízom benne, az egyik legtermészetesebb jelenség a mûsorban, vidám és juól énekel.

Norbit szerintem csapdába ejtették az érzelmek. Nem mer már olyan õrültségeket csinálni amire azt mondtuk, hogy nagyon eredeti, autentikus. Amikor még nem kötõdött senkihez a mûsorban, minden mindegy alapon nyomta és így kellene most is. Én attól tartok, hogy azt a remegõs, õrült figurát már nem fogjuk látni. =( ( az AC/DC számban sem láttuk) Remélem csodát látunk jövõ 7en.

Csodát várok Tomitól is, jó lenne, ha szép lassú számot énekelne.

Hetek óta azt mondogatom, hogy Csabit elb.szták a mentorok, mert az elsõ felvételén volt a legjobb. Na ezt most belátták/meglátták. Remélem nem késõn.

Vecát két hete szeretem, elõtte utáltam 😄 Hajrá!

Dorkát nagyon szeretme, mint embert, amúgy meg remélem jövõ héten õ esik ki.
LordVenom
Lehet benne némi igazság...az RTL klub keretei is végesek. Most néztem,az Auchanban 9 ft egy kifli.
Mimi és Gergõ,a Nyári lányok és a Nonstop összesen 9 kiflit ettek,míg a többiek csak fejenként egyet.
Érzed a kontrasztot? 😊))

Banane15
Hûha feléd igen komoly oktatás lehet hogy még egy hasonlatot sem vagy képes felismerni... Na de most már tényleg viszlátot mondok, csak ha valaki ennyire "értelmiség" arra nem bírok nem válaszolni.

ha tehetségtelen lenne a Norbi, nem jutott volna idáig el...be se került volna, ismerd el, ha kiesett volna jelentõsen csökkent volna a mûsor nézettsége, mert ez az embert nem lehet megunni, egy fazon...viszont kiderült legalább mik a gyengéi, amiken lehet változtatni egy énektanárnál késõbb...de avval nem értek egyet, hogy semmi keresnivalója itt, a legnagyobb színpadi mágnás az X faktorban...100x inkább egy Norbit nézek a mûsorban, mint egy Vastag Tamást, aki hetekig nem találta magát, vagy az ugyanúgy teljesítõ unalmas Nicholast, vagy a túlértékelt Vecát, aki hol jó, hol nem jó...

Danka88
Biztosan azért estek ki a csapatok mert 5 kiflit esznek.<#taps>
Aztak*rva...

Attól, hogy egy véleményre makacsul hajtogatod, hogy ez tény, attól nem válik azzá.
Banane15
Nem sértõdtem meg, és ezek nem a nézeteim, hanem a sajnálatos tények.

Katinak kell megnyerni ezt a mûsort...minden megvan benne, ami kell az életkor pedig nem számít, jól bírná a tempót a koncerten...

***szóval ezt a stílust akarja rá erõltetni...

összes produkciójára jót mondtak, a közönség is bírta, ez volt az egyetlen ahol csupa negatív kritikát kapott...közönség az összes produkciójánál extázisban volt, most nem, de azért, mert az Ildikó ezt a kiállok és énekeld a nem igazi hangoddal azt, ami nem a saját stílusod...

Gideon Wieth
Szerintem kijelenthetjük, hogy Ildikóhoz aki került nagyon rosszul járt... Tominak is jobban ment volna eddig, mondjuk Malek Mikivel, szintúgy Norbinak... Bár erre a Charlie számra kicsit rágyúr, szerintem olyan jó lesz, hogy na erre mit írjak? Ki ráz majd tõle a hideg 😄 Nem, de libabõrös leszek 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

az sem véletlen, hogy az egész mûsor alatt azt említik, reklmáozzák szavazzanak a lányokra így meg úgy, és erre most hirtelen a Nicholas és a Non Stop párbajozik...ekkorát nem fordul a szavazó tábor, ez elõre megvan rendezve..hogy van az, hogy a Dorka az egyik héten ott párbajozik, a másik héten sem egy nagy szám és megússza? több szavazatot kap hirtelen, mint az addig oly népszerû Nicholas és Non Stop? persze biztosan szoros az állás, de akkor ne reklámozzák a mûsorvezetõk, a mentorok azt, hogy szavazzanak a lányokra, mert így még gyanúsabbak a dolgok...

Gideon Wieth
Szerintem Norbi legjobbja az All summer long volt... Azóta hallgatom.. Fergeteges 😄 Nagyon sajnálom a Non-Stopot.. TUdom hogy nem szabadott volna megnyerniük... De szerintem Nicolasnak sem szabad....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

LordVenom
Nem kell rögtön megsértõdnöd,ha valaki nem osztja a nézeteidet. Nem lehetünk egyformák. 😉

egyébként, hogy mennyire kétarcúak az emberek, amíg fut a szekét addig jópofa a Norbi meg minden, egyszer valamit elront itt szidják, hogy menjen haza, amikor a Vastag Tamásnak 4 szar produkció után, most volt jó elõször😄😄😄 és akkor még a Norbi essen ki, ez a szánalmas...

Egyébként azt kell mondjam, hogy nem jó mentorhoz került a Norbi, Ildikó rohadtul visszafogja talán ez is baj lehet...

Banane15
Igaz is, 5 ember adagját falja, és a költségei is annyi. De teljesen mindegy csak gondoltam másnak is feltûnt hogy a csapatokat nem véletlen dobták ki, úgy látszik nem, akkor további jó xfaktort.

most egyszer szar már essen ki? Vastag srácok, Dorka pl számtalanszor kieshettek volna...

azt én értem, de akkor is para volt, mert a kedvencem az egyik a másik nekem Wolf Kati...

Non stoposokat is bírtam, de õk megmondták, hogy csodálják hogy evvel a mûfajjal eddig termett nekik babér...biztos sokra viszik majd <#eljen>

LordVenom
Én nem látom Norbit tehetségtelennek,és azt sem láttam,hogy két kiflit eszik... 😊

így van...összteljesítményben még mindig a Norbi az egyik legjobb...

DjDano
Jogos? Ládtad te hogy éneket Norbi? Na ha õ esik ki akkor mondhatnánk, hogy jogos... Persze beteg volt meg minden, de ez egyéni szocprobléma

Dorka ugyan jobb volt mint 1 hete, de az eddigieket nézve annyival nem amennyivel továbbjutást érdemelt volna

Hogy ne csak negatív dolgokat mondjak, ez a hét egyértelmûen a Vastag fivéreké! Csodálatos hangjuk van!

Banane15
Nem kertelek, ez a realitás… kár ellentmondani mert ezek a tények ahogyan láthattuk.

Coolfire sztem egy percig ha örülhetett, hogy a Nicholas esik ki:/ sajnálom a non stopot, de Gesztinek talán igaza volt...

jó is a srác...tény, hogy ma volt a legrosszabb, ezt a Charlie számot kicsit hörgõsebben adja elõ tutira nem szólják le...akkor se ejtettem volna ki, mert összteljesítményben a Norbi még mindig magasan a mezõny elõtt jár😄 aztán lehet elfogult vok, de elismerem, h ma nem volt jó, tudta õ is, látni lehetett a képén, hogy meglepõdött...

Norbi szerintem nem tehetségtelen, sõt például a Bryan Adams számban kifejezetten jó volt. Ja, és szerintem szubjektív véleményedet neked is vélemény formájában kéne megfogalmaznod....
Igen, Nikolas jól énekel, jó a megjelenése, de mérhetetlenül unalmas, mind éneklésben, mind mozgásban.
rohadék Bebének volt pofája visszatérni azok után hogy miatta esett ki Nádor Dávid pfújj...

Gideon Wieth
Dede---- Én Csabinak szurkolok nagyon, Nagyon szeretném, hogy döntõig bent legyen, DE legalább DEC 4-ig 😄 Nagyon jó Mikulásos ajándék lenne... De ma aláírom, szerintem a legjobb a Tomi volt, Vecával egyetemben... (persze nem számolom mit vágott le a Non-stop a párbajnál ) :-)

LordVenom
Szerintem Norbit direkt hagyták a végére,mert tudják,hogy nagy a rajongótábora. Kis izgalom a nézõknek. (meg Norbinak) 😉

Banane15
Kiesett az egyik legjobb elõadás… most nem azért de nevetséges hogy a csapatok azért esnek ki mert több szájat kell etetni, szállásolni. Igaz is, Norbi tehetségtelen és ronda, de legalább napi 2 kiflin él…ez van.

Annak, hogy ki áll ott harmadikként nincs semmi jelentõsége, mivel a továbbjutókat nem a szavazatok sorrendjében mondják.
darkerlomy
igaz bár Tomi is elmondta ezt magáról a fókuszban de én fiú létemre bírom õt szimpatikus és ma nagyon jól teljesített! Vagy nem? 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Bence94
a norbi egy SHOWMEN nem ÉNEKES!! ez a produkció iszonyat hamis volt és gyenge...a multkor pedig nem éneklés hanem hörgés a javából ami persze szórakoztató volt, de ez egy énekes mûsor...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ja és mert ma nem volt az igazi azért kell kiesnie :S ja nem az egész eddigi produkciót kell nézni igazad van 😮
am norbi valóban ma nagyon rossz volt de ezért be is baszott volna ha kiesik 😄
ennyi erõvel a V. Tominak kellett volna kiesnie mikor a kör közepént énekelte 😄DDD
Gideon Wieth
Egyetértek veled.. Maximálisan... Kivéve Csabiékat, de ez mind szubjektív ugye... De most egyetértek veled 😊