X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Mesélj! 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Ijj Coolfire, aszem ma szegényebb lettem egy illuzióval, meg pénteken majd egy koncerttel, mivel mai nappal 2 hónapos Enikõ rajongásom ezennel végetért😊
Gideon Wieth
meg volt egy Király Linda mellette....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

LordVenom
Ez sem erõs az 1-2-3-hoz képest,de a 4 volt a mûsor történetének a legalja szerintem...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

morleonénak szólt a mondandom második része

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

4-es 5-ös alapjába véve gyenge volt...ráadásul ezeknek lényegesen gyengébb hangjuk van, mint volt az 1-2-3. ban lévõknek. Ne mond már, hogy az egy jó mûsor...Arról ne is beszéljünk, hogy ilyen saunders, Giorgio, Yvette, ezek Magyarok egyáltalán? nem igazán...Király Viktor se volt, de legalább neki a neve normális volt és a hangja is jobb, mint ennek a Saundersnek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kudarc után mutatkozik meg, ki az, aki kitartott Norbi mellett és kik azok, akik akkorát rúgtak bele, és leírták, hogy csak szégyenkezik az ember...ráadásul, akik eleve nem szerették azoknak egy támadási alap, ha az általa nem kedvelt személy "hibázik"...sajnos nagyon szelektív tud lenni a célközönség

jazzy
Vastag Tamásról az a véleményem, hogy jó énekes. Csak nem tesz neki jót, hogy folyton a bátyjához hasonlítják. Ez a mostani szám nagyon jól állt neki, az elõzõ kettõnél kegyetlenül eltolták a dalválasztást, nem illett hozzá, nem véletlen, hogy a Tankcsapda sem popzenét énekel..

Valahol egyetértek veled, Norbi úgy volt jó, ahogy az elején volt, mostanában már annyira próbálják énekeltetni, kimûvelni a hangját, hogy nem az igazi, kicsit színészkedõs. "Nem akarjuk mindig a vicces énjét megmutatni, hanem egy másikat is"... és ha neki az áll jól? Ha azt szeretik az emberek? Mutassátok azt.. mi a fenéért kell ráerõltetni valakire azt ami nem õ. Ezzel majd elérik, hogy szépen kiszavazzák, mert nem áll neki jól a "jófiú" szerep, ami az elõbb említett Tominak igen..
darkerlomy
nem tudom mirõl beszélsz mert ugyan eleinte nem de most pl: tomi nagyon jól énekelt a dalok nem illettek hozzá (eggyesek szerint... ) de szerintem igenis jól énekel csak mivel "szép" és bejön a lányoknak ezért már ciki ha egy fiúnak is õ a kedvence?? <#nemtudom>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Saunders szerintem se nagy cucc, hangja lehet, hogy lenne hozzá, de nem tud elõadni, unalmas minden héten
hát sztem meg pont õ az aki nem játsza túl...
JürgenKlinsmann
Nem tudom miért van úgy oda mindenki Norbiért. Nekem kifejezetten nem tetszik, mert nagyon erõltetett amit csinál... látszik rajta, hogy nem ez az igazi hangja és rendszerint másnapra teljesen tönkre vannak vágva a hangszálai. A mozgása nem érdekel, zenében nem a külsõségek jelentik a legfontosabb elemet... egy koncerten is letojom, hogy a zenészek hogyan mozognak a színpadon, de a hangja nagyon irritál. Nem az érces, rekedtes hangtónus miatt, hanem mert túljátssza a szerepét.

Valóban egyedi a hazai zenei életben egy ilyen... de csak azért mert egyedi még nem biztos, hogy annyira jó is.

Mooorleoneee:Saunders... LOL! 😄 Szerencsére a megában is van még pár tehetség (Giorgio szerintem a legjobb, sokszor voltam már vele egyetemi bulin és ott aztán jól oda tud csapni a karaoke közepébe (a Mega és az X is lényegében karaoke)). De Saunders szerintem most a legbénább... de tinilányok ezrei majd jól szavaznak rá, mert már kétszer vetkõzött fotózáshoz! 😄

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

morleone
Nem vennék mérget rá. Az elején nekem is az volt az érzésem hogy tehetségesebbek, de aztán több embernél is azt tapasztaltam, hogy nem hozzák azt a szintet mint a bemutatkozó elõadásukban. Gondolok itt Dorkára, és erre a nyálgép Vastag Tamásra. Én azt mondom adj neki egy esélyt. 😊

morleone
Sõt én nem is megasztárnak nevezném a 4. szériát, hanem az Ezek megõrültek elõzetesének. Király Viktor és Fekete Dávid? Ugyanmár...
Az 5. széria fényévekkel jobb mint az elõzõ, és az tetszik a legjobban hogy lövésem sincs hogy ki fogja megnyerni. Amikor legutoljára volt nézhetõ a megasztár az a 3. széria volt, ott már sejtettem hogy Rúzsa Magdi fog nyerni, de most nem látok ennyire kimagaslóan jót. Max Saunders András.

LordVenom
Attól függ mihez mérve...a 4-eshez képest nagyon erõs lett. Szerintem. A 4-es olyan volt ,mint egy megasztár 3.5. Vagy valami almûsor.

ja...az 5-ös széria elég gyérre sikeredett...

sok ember, sokféle vágyakkal...szíved joga, de a hülyézés valóban azokra vonatkozott, akik a kaja helyett erre szavaznak...

hát nálam már megvan a két mûsor gyõztese 😄

megasztár.: Mr. Bikicsunáj
X faktor.: Király L. Norbert
jazzy
Én belenéztem a Megasztárba is 1x-2x amikor nézte valaki a családból, de úgy vettem észre, hogy ezek az X-esek sokkal tehetségesebbek, valahogy az egész mûsor sokkal színvonalasabb.. Ezt még magamtól is hajlandó vagyok megnézni, Megasztárt soha..
MerlinW
Tulajdonképpen mindegy, se Megában, se X-ben sincs olyan elõadó, akinek a jövõben meghallgatnám az albumát, így nekem tulajdonképpen nem számít a mûsorok végkimenetele😊

[merlinw.org]

jazzy
Nekem pont fordítva <#smile>
MerlinW
az enyém:

1-Veca
2-Wolf Kati

A többi szemét.

[merlinw.org]

ja aztán rájöttem h az egész XD fõleg mikor a zsüri nyilatkozott aztán az elsõ helyen lévõ feró az utolsó volt xD
Tyler1
nem csak a szöveg van tükörképben, hanem az egész videót elforgatták. vagy vmi brutális effektnek gondolta a feltöltõ, vagy csak balfasz volt, és nyomott egy tükrözést 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hogy vették ezt a videt,hogy tükörképbe van vminden szöveg? 😮

Tudom, s remélem ottleszek😊
19-én koncert az Alcatrazban.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Csak nyugodtan, Nicolas for president😄😛
Najó nem, (bár szerintem a legjobb hangja bentmaradtak közt neki van) de ez akkor is kihagyhatatlan volt😛
Ma írtam facebookon is egyébként Enikõnek, kíváncsi vagyok, lesz-e visszajelzés😊
Nana, ne légy ennyire nagylelkû és optimista.
Szerintem inkább kb ennyi normális ember van az országban összesen, vagyis olyan 20% nyi (14 éven aluliakat hadd ne vegyük már bele) a többi meg leves😊😊😊
hát vége a VIP szezonnak 😄 zsetotom meg nincs most :S telon is 300ft van csak , vészhívásra használom csak :S
Lehet..de tudod egy pár versenyben lévõrõl a véleményem.😊
Úgyhogy,inkább semmit sem írok.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hova lett a fejléced?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

végülis a mûsorhoz kapcsolódik 😊
😄 Picit arra a viccre emlékeztetsz, amikor sz ipse megy az autópáján és bemondják a rádióba, h egy õrült forgalomban szemben halad, mire õ: -egy?!, vagy ezren jönnek szembe!

Amúgy abban igazat adok, hogy az hülye aki sms-t küld, miközben nem engedheti meg magának. De én, aki rendesen keresek,-lehülyézés nélkül- had döntsem már el, hogy milyen szórakozásra költöm a pénzemet.
Auralátásra is költenék, ha épp azon akarnék szórakozni, miért ne?
Persze a pénznyereménnyel kecsegtetõ betalafonálós mûsorba nem telefonálnék, mert annak nincs reális esélye, hogy nyerjen az ember. Ezt én büntetném is, rablás fényes nappal.
Noh, de nagyon off vagyok, elnézést, befelyeztem 😄
vagy ha valakinek van valami ötelte hozzá akkor most mondja vagy hallgatassék el örökre ^^
na ha ennyire top 7eztek akkor benyomom amit kigondoltam már tegnap XD
spoilerbe rakom mert hosszúra sikeredett az irka-firkám 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

igaz ,hogy nincs sok idõ mostmár a versenybõl de funból tolhatnánk egy versenyt 😄

írja le mindenki,hogy õ szerinte ki lesz az elsõ 3ba benne ,melyre kétféle verzió van

A.: - Kit szeretnél az elsõ háromba látni ?
B.: - Ki lesz az elsõ háromban (realitás)?

csak egy példa.: (sajnos megás példát írok 😄 )
"A" kérdésre Giorgiot irom mert neki drukkolok, viszont a "B" kérdésre nem írhatom oda mert sztem a realitás az,hogy Kökény nyerje meg mert benne van meg az a + ami a többiekben nincs :S
szóval remélem érthetõ 😄

-----------------

A.: - Kit szeretnél az elsõ háromba látni ?
1.: Király L. Norbert
2.: Janicsák Veca
3.: Schodeinde Dorka

B.: - Ki lesz az elsõ háromban (reálisan nézve)?
1.: Király L. Norbert
2.: Takács Nikolas
3.: Janicsák Veca

tehát ez most egy hosszú kimenetelû dolog lesz 😄 ha ezt mindenki letippelte aztán jöhet a verseny,hogy ki fog a következõ körben kiesni 😄 (mivel szavazórendszer most nem mükszik igy marad a manuális összesítés.
gondoltam meglehetne oldani,hogy beírtok 3 ember nevet és aki eltalálja,hogy ott lesz a 3ban az kap 1 pontot! ha eltalálja hanyadik helyen lesz az kap +1pontot.
egy példával szemléltetve..:
ezt tippelem.. ->
1.: S. Dorka
2.: Vastag Tomi
3.: Takács Nikolas

ugye 3an állnak ott, szavazás indul -> kiderül,hogy nikolas elmhet és dorka és tomi párbajozik ergo én kapok 1+1 pontot mert eltaláltam h ott lesz a 3ban nikolas + a helyezést is eltaláltam.
párbaj megvan
tomit küldi haza a zsûri azaz eltaláltam (1p),hogy benne lesz a 3ba viszont nem találtam el h õ megy haza igy ezért nem kapok most + pontot.
dorkat szintén eltaláltam h ott lesz a 3ba , viszont nem ment haza ezért sem kaptam + pontot.
tehát összesítve
+1+1
+1
+1
---4 p
😄 mind1 ha hülyeség akkor az,ha vki tippel akkor feljegyzem aztán majd eredményhírdetés a versenyt követõ napon (vasárnap) illetve mikor vége lesz az egésznek 😄
EPICCCC
ezt most nem mondod komolyan?

igen, pontosan ennyi hülye van az országban...

az enyém:

1-Norbi
2-Veca
3-Wolf Kati
4-Csaba
5-Tomi
6-Nikolas
7-Dorka

LordVenom
Az enyém:

1-Norbi
2-Wolf Kati
3-Veca
4-Tomi
5-Csaba
6-Nikolas
7-Dorka

A 4-5-6 nekem tök egyforma...így a sorrend ott random volt.

Tyler1
ez van😊
sajnos nem tudok mit mondani az ilyenekre, de ha ennyi pénzük van a semmire, akk ajánlom a telejósdát is, mindössze 500ft-ért kiderült, h mennyire színes az aurád.

Az én top 7 em jelenleg (persze változhat még)

1: Nikolas
2: Norbi
3: Kati
4: Tomi
5: Veca
6: Csaba
7: Dorka
hát Miki te se jutottál tovább
Gideon Wieth
Igen, a válogatón egy szõke csaj énekelte... Kurva jó is volt... de ennyi volt benne :-) Én mondjuk most a Csabitól várnék egy Hair-t :-) Azt kurva jól le tudná nyomni, pláne h végre szabad kezet kapott úgymond a mentoroktól 😄 Csak az a baj h nem õk választanak számokat, hanem a gép dobja nekik.. Asszem még a Veca mondta ezt vmikor 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Mazsi vagy hogy hívták😄
ki is énekelte?
viszont akkor csalódott vagyok ,mert nagyon vártam volna tõle...
Gideon Wieth
Nem fogják engedni mert már volt a mûsorban...

Õt támogatom és egy csatornát. Mivel további sikere függ attól is, hogy 2-szer van adásban vagy 7-szer.

Amúgy most hülyéztél le ötszázezer lányt és nõt, grt.
Tyler1
abban, h a boltban az ember azt vesz, amire szüksége van, "érzéseket" 500 ft-ért a hülye vesz. megveheted a cd-jét, vehetsz koncertjegyet, hogy támogasd a kedvencedet, de ezzel nem õt támogatod, hanem egy csatornát.

Katinak 10 est adtam a From sarah with lovera, szóval hidd el, semmi unszimpátia nem volt az 5 pontban.
Mellesleg az 5 9es mellé 10 es tõlem eddig csak neki, valamint Enikõnek járt a Because of you ra.
(És hogy bármennyire is szeretem, õt is nagyjából elfogulatlanul értékelem, erre bizonyíték az õ 4 produkciójára adott osztályzatom: 10, 5, 4, 7. )

Ahogy mondom, nagy comeback volt ez Tamástól, ha popdalokat énekel csak, a 4 ben bérelt helye lesz, Kati meg remélem Nicohoz hasonlóan legkésõbb ha majd párbajoznia kell, magára talál😊