X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Valahol egyetértek veled, Norbi úgy volt jó, ahogy az elején volt, mostanában már annyira próbálják énekeltetni, kimûvelni a hangját, hogy nem az igazi, kicsit színészkedõs. "Nem akarjuk mindig a vicces énjét megmutatni, hanem egy másikat is"... és ha neki az áll jól? Ha azt szeretik az emberek? Mutassátok azt.. mi a fenéért kell ráerõltetni valakire azt ami nem õ. Ezzel majd elérik, hogy szépen kiszavazzák, mert nem áll neki jól a "jófiú" szerep, ami az elõbb említett Tominak igen..
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Valóban egyedi a hazai zenei életben egy ilyen... de csak azért mert egyedi még nem biztos, hogy annyira jó is.
Mooorleoneee:Saunders... LOL! 😄 Szerencsére a megában is van még pár tehetség (Giorgio szerintem a legjobb, sokszor voltam már vele egyetemi bulin és ott aztán jól oda tud csapni a karaoke közepébe (a Mega és az X is lényegében karaoke)). De Saunders szerintem most a legbénább... de tinilányok ezrei majd jól szavaznak rá, mert már kétszer vetkõzött fotózáshoz! 😄
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Az 5. széria fényévekkel jobb mint az elõzõ, és az tetszik a legjobban hogy lövésem sincs hogy ki fogja megnyerni. Amikor legutoljára volt nézhetõ a megasztár az a 3. széria volt, ott már sejtettem hogy Rúzsa Magdi fog nyerni, de most nem látok ennyire kimagaslóan jót. Max Saunders András.
megasztár.: Mr. Bikicsunáj
X faktor.: Király L. Norbert
[merlinw.org]
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Najó nem, (bár szerintem a legjobb hangja bentmaradtak közt neki van) de ez akkor is kihagyhatatlan volt😛
Ma írtam facebookon is egyébként Enikõnek, kíváncsi vagyok, lesz-e visszajelzés😊
Szerintem inkább kb ennyi normális ember van az országban összesen, vagyis olyan 20% nyi (14 éven aluliakat hadd ne vegyük már bele) a többi meg leves😊😊😊
Úgyhogy,inkább semmit sem írok.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy abban igazat adok, hogy az hülye aki sms-t küld, miközben nem engedheti meg magának. De én, aki rendesen keresek,-lehülyézés nélkül- had döntsem már el, hogy milyen szórakozásra költöm a pénzemet.
Auralátásra is költenék, ha épp azon akarnék szórakozni, miért ne?
Persze a pénznyereménnyel kecsegtetõ betalafonálós mûsorba nem telefonálnék, mert annak nincs reális esélye, hogy nyerjen az ember. Ezt én büntetném is, rablás fényes nappal.
Noh, de nagyon off vagyok, elnézést, befelyeztem 😄
spoilerbe rakom mert hosszúra sikeredett az irka-firkám 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igaz ,hogy nincs sok idõ mostmár a versenybõl de funból tolhatnánk egy versenyt 😄
írja le mindenki,hogy õ szerinte ki lesz az elsõ 3ba benne ,melyre kétféle verzió van
A.: - Kit szeretnél az elsõ háromba látni ?
B.: - Ki lesz az elsõ háromban (realitás)?
csak egy példa.: (sajnos megás példát írok 😄 )
"A" kérdésre Giorgiot irom mert neki drukkolok, viszont a "B" kérdésre nem írhatom oda mert sztem a realitás az,hogy Kökény nyerje meg mert benne van meg az a + ami a többiekben nincs :S
szóval remélem érthetõ 😄
-----------------
A.: - Kit szeretnél az elsõ háromba látni ?
1.: Király L. Norbert
2.: Janicsák Veca
3.: Schodeinde Dorka
B.: - Ki lesz az elsõ háromban (reálisan nézve)?
1.: Király L. Norbert
2.: Takács Nikolas
3.: Janicsák Veca
tehát ez most egy hosszú kimenetelû dolog lesz 😄 ha ezt mindenki letippelte aztán jöhet a verseny,hogy ki fog a következõ körben kiesni 😄 (mivel szavazórendszer most nem mükszik igy marad a manuális összesítés.
gondoltam meglehetne oldani,hogy beírtok 3 ember nevet és aki eltalálja,hogy ott lesz a 3ban az kap 1 pontot! ha eltalálja hanyadik helyen lesz az kap +1pontot.
egy példával szemléltetve..:
ezt tippelem.. ->
1.: S. Dorka
2.: Vastag Tomi
3.: Takács Nikolas
ugye 3an állnak ott, szavazás indul -> kiderül,hogy nikolas elmhet és dorka és tomi párbajozik ergo én kapok 1+1 pontot mert eltaláltam h ott lesz a 3ban nikolas + a helyezést is eltaláltam.
párbaj megvan
tomit küldi haza a zsûri azaz eltaláltam (1p),hogy benne lesz a 3ba viszont nem találtam el h õ megy haza igy ezért nem kapok most + pontot.
dorkat szintén eltaláltam h ott lesz a 3ba , viszont nem ment haza ezért sem kaptam + pontot.
tehát összesítve
+1+1
+1
+1
---4 p
😄 mind1 ha hülyeség akkor az,ha vki tippel akkor feljegyzem aztán majd eredményhírdetés a versenyt követõ napon (vasárnap) illetve mikor vége lesz az egésznek 😄
igen, pontosan ennyi hülye van az országban...
1-Norbi
2-Veca
3-Wolf Kati
4-Csaba
5-Tomi
6-Nikolas
7-Dorka
1-Norbi
2-Wolf Kati
3-Veca
4-Tomi
5-Csaba
6-Nikolas
7-Dorka
A 4-5-6 nekem tök egyforma...így a sorrend ott random volt.
sajnos nem tudok mit mondani az ilyenekre, de ha ennyi pénzük van a semmire, akk ajánlom a telejósdát is, mindössze 500ft-ért kiderült, h mennyire színes az aurád.
1: Nikolas
2: Norbi
3: Kati
4: Tomi
5: Veca
6: Csaba
7: Dorka
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
viszont akkor csalódott vagyok ,mert nagyon vártam volna tõle...
Amúgy most hülyéztél le ötszázezer lányt és nõt, grt.
Mellesleg az 5 9es mellé 10 es tõlem eddig csak neki, valamint Enikõnek járt a Because of you ra.
(És hogy bármennyire is szeretem, õt is nagyjából elfogulatlanul értékelem, erre bizonyíték az õ 4 produkciójára adott osztályzatom: 10, 5, 4, 7. )
Ahogy mondom, nagy comeback volt ez Tamástól, ha popdalokat énekel csak, a 4 ben bérelt helye lesz, Kati meg remélem Nicohoz hasonlóan legkésõbb ha majd párbajoznia kell, magára talál😊