X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danka88
hát vecának hangja geca <#eljen>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

szét fogja a zsûri dícsérni, pedig nem olyan jó...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez az Uptown girl elég szerencsétlen választás volt, semmi dallam nem volt benne, azt is végiglihegte a mozgás miatt.

Vecát viszont imádom, ezt a számot is, és jól is énekli.
Totti5
Ha neki is szart választott Ildikó....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pfej..jön akit ki nem állhatok😄 jön Vecácska...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

uncsi volt tomi dala 😄
remélem norbi robbantani fog 😄DD
ideje búcsuzni az egyik Vastagnak...

zzeN
Hát ez ritka szar<#levele>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tomi elég szar volt

Danka88
elütné egy busz a gyereket nem sírnék

ZilogR
ez meik szám is volt?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ja, de méltó utódja is lenne😊

Totti5
Azét Celin Dion hangja mág Kaitiénál is szintekkel szebb... ez nagyon jó volt, Dioné pedig brutális ha megszólaltatja.

normálisan elõadta...remélem ma nem õ fog párbajozni..a tendencia szerint márcsak a 2 Vastag és a Kati nem párbajozott...

nem éreztem. DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tényleg jó volt. Mondjuk imádom ezt a számot.
Kati odatette😊

x-faktor online.info
de most be sem lehet lépni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

én nem csípem 😄 rühellem xD de most ez jó , fõleg ahogy elkezdte énekelni ...
Nincs tv-d?

Danka88
wolf kati egyébként az egyik kedvencem lett. k*bebaszott jó hangja van.

hogy tudom NETEN nézni most élöbe az xfaktort ??!

Mik ezek? Bulihimnuszok? Es megis hol? - a Holdon?

niko elkezdte énekelni azt kereszts milyen fejet vágott már :S puffff egy nyakast neki 😄
Totti5
Unalom.

Jön a Justin Timberlake! Kedvencetek...<#vigyor4>

bakkerman
na ez szép volt Dorka,végre nem volt ANNYIRA hamis!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Azért tegye fel a kezét aki nem fogja õket lesni a neten.....na mindegy ne offoljunk!

Csak a felétõl láttam,de nagyon jól néztek ki.

bakkerman
láttad a bevezetõ filmet a fókuszban? gecc olyan nõk lesznek...😛

Biztos nagy buli lesz az elkövetkezõ hét a Való világban.Gyõzike meg a Benkõ 1 hétig összezárva,meg a Tóth Gabi,meg a Voksán Virág<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>

bakkerman
<#taps><#eljen>

Aztán majd gyertek át a Való Világ 4-be is:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080854215

Izzik a topik megint.

bakkerman
bulihimnusz <#wilting><#idiota><#lama> lõnélek nórika,de kurvabuta vagy

Bazmeg..Balazson gumicsizma van ? 😄😄D😊)

Én a legközvetlenebbek a Corrs-t(sajna már nem aktívak,remélem azok lesznek majd),és a Metallicat tartom.Világsztárok,de leszarják az újságírókat is,ha a fanokról van szó.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Láma!
Keresztessel egyetértek, borzalom...

annyira bicskanyitogató a stílusa hogy az hihetetlen...

az én szememben Malek a profizmus, és kellemes meglepetésként Geszti, mivel sokszor egymástól függetlenül mondanak hasonlot, ami mellesleg nem a "ne törödj velük, te vagy a legjobb" szöveg.

Feró meg... valakin röhögni is kell😄

katakpult
Nekem annyira nem bejövõs ez a mûsor.
A versenyzõk szerintem annyira nem jók, talán 2-t, ha tudnék említeni, akiknek a hangja eltér az átlagtól és rendelkeznek némi plusszal, ami kell ehhez a pályához.
Ami engem igazán irritál, az a zsûri.... borzalmas! De komolyan mondom! Nagyon rossz színészek. Látszik, hogy annyira le akarják másolni a külföldön futó szériákat, hogy megmondták, ki kivel és mikor szálljon vitába. A legrosszabbul Keresztes Ildikó csinálja, az a nõ... egyszerûen olyannyira idegesít, hogy nem bírom nézni.
A mûsorvezetõk még állítom a legjobb pontjai ennek a mûsornak. Bár, Nórinak jobban áll, Balázson sokszor érezni, hogy nem 100 %-ig az õ mûsora / stílusa ez. A rádióban nagyon bírom, az jobban neki való.

így van igy kb az apja olvassa el a levelet , míg Enikõ nem :S
hát nemazért de nehogymár akkora sztár legyen ez a Muri "nevemsenki" Enikõ h ne válaszoljon a rajongóinak...
LordVenom
Semmi gond ezzel,de én az apjával nem szeretnék beszélgetni. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Az apja😊
Aszem fogok még egy uccso udvariás emailt irni, amiben további sikereket kivánok neki, ugyanakkor nagyon finoman, de érzékeltetni fogom, hogy a sikerhez vezetõ út nem biztos, hogy errefelé vezet.

Voltam én kint még Eszéken is VB meccsen, ahol nemhogy a magyar, de még a francia játékosok is tök közvetlenek voltak, szó nélkül odajöttek közös fotóra meccs végén,még beszélni is lehetett velük 1-2 mondatot, pedig õk kicsit nagyobb sztárok😊

És elnézést mindenkitõl, amiért szétoffoltam a topikot, off vége😊
Tyler1
gondolom óránként kapnak 100 levelet, teljesen érthetõ, h van amire nem válaszolnak. az meg még jobban érthetõ, h nem az adott versenyzõ kezeli esetleg a fb-ot, vagy az emailt(az utolsó dolog szerintem a heti programjukban, h gép elõtt kockulva válaszolgatnak minden egyesre levélre).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LordVenom
Nekem azonnal válaszoltak a mail-re,de nem õ. Muri András válaszolt. Nem tudom,hogy az apja,vagy a tesója,de én ennek sem örültem. Nem vele akartam szót váltani,hanem Enikõvel.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

sajnálatos😞

Úgy tûnik nem minden rajongó számít neki vagy nincs ideje írni biztos...

jazzy
Ja most, hogy így rákerestem emlékszem már, csak nem ugrott be névrõl 😊
Muri Enikõ, akit eddig is - és továbbra is- az X faktor 3 legnagyobb felfedezettjének tartottam Jennyvel és Nádos Dáviddal együtt.
Viszont emberileg ezzel leírta magát elõttem😊
jazzy
Ki az az Enikõ?
Tyler1
mindenki magyar, Dzsordzsó, meg Yvett is magyar, Saundersnek meg magyar az anyja. Király Viktor is magyar! nem akkor tanult meg magyarul mikor elindult a Megában. SÕt Rúzsa Magdi is magyar.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Röviden és tömören: elõzõ héten irtam a Coolfire által megadott email cimre a koncerttel kapcsolatban, NEM jött válasz😊

Vasárnap meg facebookon irtam Enikõnek , arra sem. (Írtam Norbinak is, arra láss csodát kaptam egy hatalmas köszönömöt tõle)
Úgy gondolom, egy bármilyen tehetséges emberke is bármilyen területen is pályázik sikerre, a pályája jelenlegi szakaszában még nem tehetné meg, hogy hasonló módon kezelje a rajongókat.

Hogy miért? Word of mouth😊