X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megyek hányni gyerekek.Ez a bulihimnusz?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zzeN
Bandi yyyyyyeeeeeeaaaahh😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ez mi az f*szom? Bulisláger??? Menjen az RTL az anyjába!!!

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Ez a _nagy_ bulihimnusz?
13éves kiscsajoknak és homokosoknak (no offense) lehet.
mindkettõ felvételrõl? 😄
érdekes h most nem volt az "élõ" felirat , sõt most sincs ott :S
Elõre betanult szöveg, elõre felvett jelenet és sok gyakorlás.
mekkora arc xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BEFOSOK BAZMEG 😄DD

Na, ez vicces, ahogy osztja magát 😊)
ezt hogy vágták össze? Balázsra gondolok😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LordVenom
Tehetségesen érvelsz... 😊))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Kati történetesen jobb, mint a Vecácska...azért mert valakinek hosszabb, szebb lábai vannak és 10 évvel fiatalabb nem biztos, hogy jobb tud lenni, Ma Kati volt az egyik legjobb😄

azóta jött ennyi norbi fikázó amióta egyszer hibázott a Charlie dallal azóta valahogy megnõttek a divatszurkolók, pont azok, akik elpártoltak tõle 1 kudarc miatt, most pedig visszahozta magát a Norbi, de még mindig akadnak, akik leragadtak a múltkori nem tud énekelni szövegnél😄

A hangjával, egyéniségével és a stílusával semmi bajom. Hiszen pont ezekért szeretem. De ma valahogy mûnek éreztem.
AC/DC kéne neki, tényleg.

Szolnokyboy #2542: Én is szívesen álmodnék vele. De a tartalmát nem illene elmesélnem 😊
--
Na, ebben Dorka tök jól énekelt. (szoktak lenni hamis hangjai, de most jó volt).
Wolf Kati meg brutál ebben a mini-farmerben. 2gyerek után így nézne ki majd a feleségem, összetenném a 2 kezem.

1799: ennyire hülyék az emberek?
oké te a majomkodást bírod,kati meg egy béna ribi.
Nehogy már tehetségnek nevezd a hõrgést

LordVenom
Hol élsz te? Ez szórakoztatás. Miért? Hogy minél nagyobb legyen a nézettsége. Miért? Hogy minél magasabb legyen a reklámozók költsége...

Tehetségkutatónak van álcázva. De mindegy minek hívjuk,engem szórakoztat addig,ameddig Norbi és Kati bent van. A többit unom.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Szolnokboy1
ma este vecával álmodtam, de még milyet! gondoltam, megosztom...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ha minden produkciója szar volt eddig, az ACDC-be nem nagyon tudnál belekötni...megnéztem volna a Csaba, a Nicholas azt hogy adta volna elõ...

egyébként összeségében kevés a jo dal, a slager etc az egész xfaktort nézve - sokszor szar a dalválasztás -.-

ja a Csaba nem volt rossz, de hogy rossz dalt választottak neki az is fix mégis jól megcsinálta

Sztem sokan hozzá vannak szokva, hogy mindenkinek ki kell állnia és tisztán énekelni azt jó van ügyes vagy, nem én örülök, hogy a sok birka mellett van egy egyéniség, akinek sztem egyáltalán nem gáz a hörgõ hangja, lehet h sokaknak nem jön be ez a stílus, sztem jól csinálja, amit csinál. Mellesleg az X faktor nem csak énekeseket keres, hanem elõadókat, színes egyéniségeket, akik minél jobba tudják szórakoztatni a cél közönséget.

Rádió és a koncert része, nos igen azokra az eseményekre a minden mûfajban jónak mondható énekes kell, aki bírja végig...

😄DD lol hja

Bulihimnusz? Mi az? Ki lehet az a (várhatóan) magyar énekes, akinek a dalára azonnal táncolni mennék? Nem hiszem, hogy van ilyen.
Tehetségek már kiestek...ezek már régóta profik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jah az a baj hogy itt is sokan jönnek azzal hogy unalmasak a többiek.Azt nem értik hogy tehetségkutató mûsor és nem szórakoztatás lenne a fõprofilja.Norbi meg egy bohóc de RL egy másodpercet sem hallgatnám a füllhasogató hörgését

persze ezért sem szabad megnyernie, ezt aláírom, de hogy õ csinálja a legnagyobb hangulatot, 1-2 számnál pl a rockos számoknál kifejezetten jól jön a hörgõ hangja, meg ez a színpadi mozgás😄 mindenképpen a döntõben a helye, de már régen elismerték, hogy énektudásban picit visszamaradottabb...

Csaba most tényleg felülmúlta magát, és az öccsét is.
(Pedig az elején a válogatókon pont fordítva volt.)

Norbira visszatérve: én azért írtam paródiát, mert most tök erõltetettnek hatott. A válogatós Joe Cocker ösztönösen jött belõle, ez kicsit mûvi volt (nekem).
Hangulatot csinált, az biztos. A mûsorhoz is sokat hozzáad, de sajnos nincs hangja.
Én arra gondolok, hogy mondjuk az autóban ülve a rádiót hallgatva nála biztos csatornát váltanék.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

milyen érdekes az elején senkit nem érdekelt ez...nem fogja megnyerni, de remélem eljut legalább a 4-ig...ha a Norbi kiesik nem nagyon marad sok embernek oka, hogy a mûsort nézze, ma megint oltárit dobott a hangulaton, és nem éreztem erõltetettnek nem tudom mirõl beszéltek, megint ez a mozgás😄...

Csaba viszont jobb volt, mint az öccse...ma a Tamásnak kell mennie😊

Nicholas és a Kati jobb volt a Vecánál...

Nekem semmi bajom a Norbival, jó fejnek tartom, de a verseny eljutott odáig, hogy most már ideje lenne nélküle folytatni. Ez nem éneklés, hanem hörgés és ebben a mûsorban énekest keresnek. Az tény, hogy az éneklésen kívül minden adottsága megvan a színpadi szereplésnek, de nem egy tehetségkutató mûsorban.

Vastagnak de rosszat választottak😄 pont nem a hangszínéhez illik ez

veca volt eddig a legjobb bár õ produktuma is hagyott kivánni valót maga után

Király L. Norbi a király !!!!
ez a norbi nagyon gyenge,ráadásul most erõltetetten volt vicces,másrészt ki fogja ezt komolyan venni vagy hallgatni is,borzalmas mennyire nincs énekhangja

ezt nem értem a zsûrinek tetszett, a közönség is állva tapsolt ez még jobb volt a joe Cockeres produkciónál is😄

ez nagyon ott volt Norbi😄😄😄

Freddycom
Na ez borzasztó volt. Ahogy hörög...

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

norbi se volt vmi fasza 😄 de rossz se volt :S
lehet a dal miatt érzem ezt...

a tánc közben eléggé behajolt amiért nem tetszett, de mind1 jó volt nah XD remélem nem kell h párbajozzon!

feró amit mond abban van igazság viszont ezt a táncot sztem betanulta 😊
Rage47
<#eljen>
Szerintem ez nagyon gáz lett! <#nemtudom>

Érdekesen kezdõdik Norbi.
Fura, de ez most inkább paródia, mint produkció, pedig imádom Norbit.

(elõzõbõl mínusz kasmír)
Most látom Balázst. Gumicsizma, meg kordbársony gallér ezen a kasmír-selyem-szerû öltönyön? Ki kéne vágni a stylistot, megasztár-stylist színvonal.
na remélem Ildikó nem folyásolta be semmivel se a Norbit...

jön norbiiiiiiiiiiiiiiiiii
azt hittem utolsónak hagyják 😄
nem lenne túl nagy igazság, ha megnyerné nem õt érzem a legjobbnak...még hálát adhat, amiért bent van...

jaja veca nem volt vmi jó 😄
múltkor 3 alkalommal is ráérzett😉

CalebJoe
pont feró modja fingja nincs a jó hangról
Feróval egyetértek unalmas volt😄

(bocs a dupláért. pedig csak 1x küldtem el.)

Kicsit tág E-ket énekel. Olyan É-s. 'itt vélém' 😊