X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk Nikolas és Tomi 😄 keresztes kire voksolna? XD tuti h ikszre hozza -.-
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az eredetiben a hang túl magas, neki meg a jó mély hangja jobban üti 😊
am érdekes lesz ez a norbi mert jövõhéten 2 dalt ad elõ és a franc se tudja h fogja bírna a torka :S
most se volt az igazi és sztem azért mert hétközben klubkocnert meg a gyakorlás :S
azelõtt meg tiszta zene nélküli idõszaka volt...
szóval kemény lesz ez, no meg egy koncertet jelenleg nem bírnak ki Norbi 😞
AC/DC
KLN
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Gesztinek nem lett volna szabad hagynia a borítéknyitást-hiszen ahogy is megjegyezte-ennek a kalapos ratyinak több szavazata lesz.
Sajnálom azelsõfarkasakisütnitud Katit,mert hiába lóarcú,attól még neki van az egyik legjobb hangja,ergo nem érdemelte volna meg se a párbajt,sem a kiesést.
Valamelyik vastagkolbásznak kellett volna azzal a buzzanccsal párbajozni.
A másik,amitõl rosszul voltam,hogy a két Nyári lány mi a faszt keres a házban.Szerintem nem is Norbi érdekli õket,hanem az a kis tévészereplés.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Inter - You
+1 ezért viszont Gesztinek, igaz hogy 1 számító köcsög, de legalább bevallja😊
Akit érdekel, úgyis végigolvassa, 2 apróságot azért kiemelnék belõle:
" A mentorság nagyon sok mindent igényel.
Ahol azt látom, hogy a színpadi produkció önmagában nem elég ahhoz, hogy megfelelõ mennyiségû szavazatot generáljon, ott marketingeszközökhöz nyúlok. Nem véletlenül adtam például Dorkára egy pólót a kislánya képével, vagy készítettem speciális tartalmat a Facebook oldalukra.
Nemcsak azt nézem, hogy a hangterjedelmük milyen, hogy jól áll-e nekik a dal, hanem bizony azon is gondolkozom, hogy hány ember ismerheti vidéken is az adott slágert. Megpróbálom megérezni, hogy aki rájuk szavaz, az vajon mit szól az egész produkcióhoz. Dekázok, de közben mégis igyekszem érzésbõl dolgozni, mert anélkül ez nem megy. Bízom benne, hogy mûködik az az érzékem, mellyel ráérzek a rezonanciára, amin az emberek tömegei mûködnek, hogy a lányok produkciójára a legtöbb ember reagáljon pozitívan, és nyúljon a telefonjához.
" Ezt játékként fogom fel, a játékban szeretek gyõzni, de tudomásul veszem azt is, hogyha nem nekem sikerül. Közben persze mindent elkövetek azért, hogy gyõzzünk - én komolyan veszem ezt a játékot. Vagy érdekes vagy, vagy nem - ami nem énektechnikai kérdés. Vállalom, hogy a magam ízlése szerint éltem a lehetõséggel, hogy dönthessek. Lehet engem ezért utálni. De tudod, azt szoktam mondani, hogy inkább azért utáljanak, amilyen vagyok, mint hogy azért szeressenek, amilyen nem vagyok. "
2: Csipkebokor vesszõ.
3: A végleges forgatókönyvem a továbbiakra : (nem én szeretném ezt csak sztem ez lesz....😞 )
Következõ héten Nicolas és Tomi fog párbajozni, 3X SENKIT sem ment meg a zsüri, Nico megy haza. (Persze nem direktbe ejtik ki, hanem természetesen borítékkal, 2:2 vel)
Aztán jön a legélesebb párbaj a döntõbe jutásért, ráadásul Norbi és Veca rajongótábora magasan veri a többiekét, jöhet a dráma, hatásvadászat ftw, testvérpárbaj Keresztes infarktust kap és elviszi a mentõ, 3:1 el továbbmegy Csaba.
Hármas döntõ: Norbit addig ugye el kellett juttatni, hogy lehessen belõle sztárt csinálni, de megnyeretni már kínos lenne azért vele, mivel hangja nincs sok, szóval Veca ellen kiesik.
FINALS: Na ez az egyetlen, ahol nem vagyok biztos a tippemben.
(Egyébként bárki nyer halálosan unni fogom és a legkisebb mértékben sem fogok tudni szurkolni neki, sõt, elõre is elnézést a fanoktól)
SZóval Veca döntõig 90% hogy elmegy egyedüli lányként, de ott már nem fognak megoszlani a csajok szavazatai, szóval nyer Csaba, aki mára számomra messze a legunszimpatikusabb a mezõnybõl.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mo-on tucatnyi AC/DC feldolgozásbanda van, akik ezt jobban elõadják.
A Palmer produkció meg a táncosok nélkül gyenge.
Ez sokkal szórakoztatóbb, pedig ez is szar.
http://www.youtube.com/watch?v=BVN8DsC8-0s
Norbi amúgy nem elveszett hangilag, de nagyon kialakulatlan, képzetlen még. Amit nem tud kiénekelni azt erõbõl oldja meg, rátol valami krákogást osz jóvan. De kilóg a lóláb. Gyilkolja a hangszálait. Ez nem hörgés, mert az más technika.
2,5 percet biztos bír, de kíváncsi lennék 25 perc után mit bírna kiénekelni ezzel a technikával. A rockban meg azért alap az élõ elõadás. Jobb helyeken.
A mozgáskultúrája - ha nincs megkoreografálva - egy öreg alkeszre emlékeztet, aki egy felesért produkálja magát a kocsmapult elõtt. Ha viszont van benne koreográfia - mint a Palmeres dalban - akkor egy átlagemberét, akit jól megkoreografáltak.
Nem értem miért kéne néznem egy viszonylag elõnytelen külsejû csávót, aki a seggét rázza, miközben AC/DC-t próbál harákolni?
Viszont ha eljövendõ karrierjén végig ott lesznek mellette ezek a lányok, akkor szívesen látjuk a sóbizniszbe'.
Csak ez ugye nem rokk. De a Frizbiben, Hajdú Péterrel, meg a Dáridóban, vagy mik mennek most, tök jó lesz. Az 50 év fölöttieknek.
amúgy, pedig sejthetõ volt, hogy ez is állhat akár a háttérben...Geszti mondjuk ott szúrta el, hogy a Katit mondta volna, õ áll hozzá közelebb erre mégis Nicholast mond...nehéz helyzetben lett volna így is úgyis, mondjuk, ha logikusabb lett volna valóban gondolhatta volna, hogy a tinilányok a nagy szavazók és Nicholasnak áll fejjebb a zászló...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Norbit én nagyon bírom , ügyes énekesbõl sok van a 2 tehetség kutatóban de olyan akit ennyire jó nézni egy sem . A hangja pedig nem zavar sõt ,csak nem pop zenét kell vele énekeltetni ahol azért nem árt a jó énekhang. Én szinte csak rock zenét hallgatok , és ebben a mûfajban az õ hangja jó lenne szerintem . Lukács_Lászlónak a Tankcsabda énekesének vagy Bruce Dickinsonnak az Iron Maiden énekesének sincs olyan hangja hogy az operában énekeljen , mégis több millióan rajonganak értük és hallgatják õket nap mint nap , mert ahhoz a stílushoz az ilyen hang kell.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Errõl azért nincs szó... hallottad te már pl Leona Lewis-t? ha már Xfaktor.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De ha benne lesz, megmondom! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Van a Meglepetés címû újság. Érdekes módon, csütörtökön mindig avval van interjú, aki kifog esni. Elõször volt a Mimiék, szombaton õk estek ki.
Következõ hét, Fanni, õ esett ki. Utána a megint az aki kifog esni. Ezen a héten a konkurenciából a Giorgóval volt interjú. Ki esett ki???
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Norbi pedig...mikor a lassú dalt énekelte...komolyan fájt, annyira borzasztó volt, mint akinek berekedt a hangja egy betegség miatt, de erõlteti, s én érzem helyette, mennyire fájhat neki. Az ökörködõs számokat meg hang nélkül is meg lehet csinálni, nem kell ahhoz semmi, csak egy komikus jellemû ember, aki tud nevettetni. De hát kellett ebbe a mûsorba is egy esetleg versenyzõ, mint a másikba is, ezzel mutatva, hogy hát nem a külsõ számít, stb.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Kár érte.. Igazából én nekem a volt csajomra emlékezet, õ is nagyjából ilyen stílusú és kb ilyen kinézetû is volt..
Szóval én nem a top modellt keresem benne, meg a barátnõimben sem. Nem is szeretem az ilyen kirakat nõket!
Downhill!!
Ezek közül úgyis mindegyik már most Sztár.. Szóval hallunk még felõlük az biztos..
Downhill!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Kati lehet nem az a kimondott babaarcú szépség, de nem csúnya, arról nem is beszélve, hogy ha a szimpátia is számít, akkor ezerszer inkább õ, mint bármelyik más versenyzõ...számomra mindegyik versenyzõben van valami unszimpatikus, a Katit kivéve...
Különben meg teljesen mindegy ki fogja megnyerni, úgysem ez dönti el, hogy ki marad talpon késõbb és ki tûnik el örökre.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Van egy stílus amit képviselnek. Amilyen zenéket énekel.
Robby Williams Ez a Barlo gyerek meg stb stb. Tehát ezek az ügyeletes szívtiprók..
Mind egy nyálas hülye.Szóval ez a stílus nagyon nem jön be.
Tehetségesnek tehetségesek, de hát ez nem minden. Szóval Tominak már rég mennie kellett volna..
És Norbinak is..
És nem egy olyan nõnek aki kb üti veri a nagy külföldi nõi sztárokat ..
Downhill!!
De egyébként a feje baromi jó, de testileg vannak gondok. Igaz most pont leszarnám, hogy egyedül van vagyok😄
Downhill!!
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
(bár a mókusok jobban éneklik xD)
Hangban azonos szinten van mint sapkafej,elõadásban jobb,ha kell táncol,ha kell egy csendes számmal is megfog tízezreket. Sapka nagyon modoros,nagyon látszik,hogy õ megvan csinálva,rá ezt a szerepet szánták,ami nekem unszimpatikus. Csabán látszik,hogy legbelül nem egy csöpögõs mûmájer alak,az elején ennek próbálták beállítani,de õ nem ilyen. Tomit pedig tényleg ki kéne ejteni,mint elõadó gyenge szerintem.
eddig egy ilyen felfedezett teljes albumát se töltöttem le magamnak! de ha norbninak lesz egy lemeze tuti szedem le 😄
Amúgy mi ez a hülyeség h nem tud énekelni? Hogyne tudna... Hangja nincs, nagyon nincs, de az énektudás más aspektusaiban kifejezetten jó. Van ütemérzéke, a hangmagasságokat is eltalálja. Szóval ne keverjük, mert az énektudás egyes elemeiben kifejezetten jó... De hangja tényleg nincs, bár Louis Armstrong-nak se volt😄
Tinman: Ez a megvennéd a lemezét duma annyira vicces. Emberek, ezek a dalok amiket énekelnek feldolgozások. Egy saját lemez egészen más tészta, amikor Neked írják a dalokat, a Te hangodra, és a Te képedre. Ettõl függetlenül a srác stílusa nem szimpatikus, így nem érzem a hatalmas lelkesedést magamban, hogy érdekeljen a saját lemeze. Ráadásul neki már majdnem volt egy kész anyaga, csak szerzõdést bontott és lelépett az X-faktor miatt.