X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

am olyan mikor lesz h egy mentoráltnak két versenyzõje legyen ott? 😄
mondjuk Nikolas és Tomi 😄 keresztes kire voksolna? XD tuti h ikszre hozza -.-
Shiwo
egy dologgal nem értek egyet... Csaba 2:1 arányba megy tovább (hisz Keresztes nem tud dönteni, mert elviszi a mentõ) <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kövezzetek meg de sztem ez a faszi jobb mint az eredeti 😄
az eredetiben a hang túl magas, neki meg a jó mély hangja jobban üti 😊
am érdekes lesz ez a norbi mert jövõhéten 2 dalt ad elõ és a franc se tudja h fogja bírna a torka :S
most se volt az igazi és sztem azért mert hétközben klubkocnert meg a gyakorlás :S
azelõtt meg tiszta zene nélküli idõszaka volt...
szóval kemény lesz ez, no meg egy koncertet jelenleg nem bírnak ki Norbi 😞

AC/DC

KLN
elég szar 😄 szinte nem is énekelt 😄
nem figyeltem tényleg ott vannak még?😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezen agyaltam, hogy a Csabából csinálnak X faktort...végülis mindene megvan hozzá, jobb az öccsénél, még akkor is, ha nem minden mûfajban állja meg a helyét...titkos, sötét ló, ennek ellenére nem neki kellene megnyernie...reálisan sztem a Nicholasnak kéne nyerni, hamár a hangnál tartunk.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szépen Magyarul leírtad mi az amiben nem jó konkrétan te egyáltalán nem látsz benne értéket...sajnálom én ezt nem így látom...egy öreg alkesz nem feltétlen így mozog, ha be is tanulja a mozgást akkor is olyan képet vág hozzá, ami önmagában elég ahhoz h szórakoztasson, abban igazad van képezni lehet még hangilag is akár, de a mozgás részével nem értek egyet, azt nagyon érzésbõl tolja, mezõnybõl érdekes mód senki nem merné bevállalni, hogy koreográfia nélkül, levetkõzve a gátlásokat, jó ritmusérzékkel szórakoztatni a közönséget. Itteniek csak állnak aztán végülis félnek megmozdulni nehogy rossz és hamis legyen...értem én, hogy egyszerre elég egy dologra figyelni, kiállni és énekelni mozgás nélkül, valakinek ez a stílusa pl Nicholas, vagy Veca, de ez egy idõ után ugyanúgy sablonossá válhat a tucat énekesekké vállnak hiába jók...Norbiban ettõl függetlenül van egyediség, többször is elmondták már született színpadi tehetség és ebbe nem tudsz belekötni...

Így van.Ez már a kezdetektõl fogva nem a tehetségrõl,hanem a lóvéról szól.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerintem igaza volt a Gesztinek. Annyira kis különbség volt kettejük között. Nikolasnak jobb, és tisztább hangja van, Katinak szívbõl énekel, és több az érzelem benne. Ha már ez így alakult, akkor szerintem sem lett volna jó, ha a zsûri dönt. Így az nyert, akire több ember voksolt. Ne felejtsük el, hogy ezt a mûsort mindenki kb. azért nézi, hogy a kedvencéért izgulhasson. Ennek megfelelõen a csatornának is az hozza a legtöbb pénzt, ha azt a versenyzõt tartják bent, akinek több a rajongója, hiszen így nagyobb lesz a nézettség. Ez elsõsorban üzletpolitika, és csak ezután tehetségkutató mûsor. Ezt leszámítva is igaza volt Gesztinek!
Hát én néztem ezt a foscsomót-de minek-és a végén ledöbbentem.
Gesztinek nem lett volna szabad hagynia a borítéknyitást-hiszen ahogy is megjegyezte-ennek a kalapos ratyinak több szavazata lesz.
Sajnálom azelsõfarkasakisütnitud Katit,mert hiába lóarcú,attól még neki van az egyik legjobb hangja,ergo nem érdemelte volna meg se a párbajt,sem a kiesést.
Valamelyik vastagkolbásznak kellett volna azzal a buzzanccsal párbajozni.

A másik,amitõl rosszul voltam,hogy a két Nyári lány mi a faszt keres a házban.Szerintem nem is Norbi érdekli õket,hanem az a kis tévészereplés.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ahj, a link ez lett vóna:
Inter - You
http://www.life.hu/sztarszerzok/20101119-geszti-peter.html

+1 ezért viszont Gesztinek, igaz hogy 1 számító köcsög, de legalább bevallja😊

Akit érdekel, úgyis végigolvassa, 2 apróságot azért kiemelnék belõle:

" A mentorság nagyon sok mindent igényel.

Ahol azt látom, hogy a színpadi produkció önmagában nem elég ahhoz, hogy megfelelõ mennyiségû szavazatot generáljon, ott marketingeszközökhöz nyúlok. Nem véletlenül adtam például Dorkára egy pólót a kislánya képével, vagy készítettem speciális tartalmat a Facebook oldalukra.

Nemcsak azt nézem, hogy a hangterjedelmük milyen, hogy jól áll-e nekik a dal, hanem bizony azon is gondolkozom, hogy hány ember ismerheti vidéken is az adott slágert. Megpróbálom megérezni, hogy aki rájuk szavaz, az vajon mit szól az egész produkcióhoz. Dekázok, de közben mégis igyekszem érzésbõl dolgozni, mert anélkül ez nem megy. Bízom benne, hogy mûködik az az érzékem, mellyel ráérzek a rezonanciára, amin az emberek tömegei mûködnek, hogy a lányok produkciójára a legtöbb ember reagáljon pozitívan, és nyúljon a telefonjához.

" Ezt játékként fogom fel, a játékban szeretek gyõzni, de tudomásul veszem azt is, hogyha nem nekem sikerül. Közben persze mindent elkövetek azért, hogy gyõzzünk - én komolyan veszem ezt a játékot. Vagy érdekes vagy, vagy nem - ami nem énektechnikai kérdés. Vállalom, hogy a magam ízlése szerint éltem a lehetõséggel, hogy dönthessek. Lehet engem ezért utálni. De tudod, azt szoktam mondani, hogy inkább azért utáljanak, amilyen vagyok, mint hogy azért szeressenek, amilyen nem vagyok. "

1: Geszti rohadjon meg továbbra is
2: Csipkebokor vesszõ.

3: A végleges forgatókönyvem a továbbiakra : (nem én szeretném ezt csak sztem ez lesz....😞 )

Következõ héten Nicolas és Tomi fog párbajozni, 3X SENKIT sem ment meg a zsüri, Nico megy haza. (Persze nem direktbe ejtik ki, hanem természetesen borítékkal, 2:2 vel)

Aztán jön a legélesebb párbaj a döntõbe jutásért, ráadásul Norbi és Veca rajongótábora magasan veri a többiekét, jöhet a dráma, hatásvadászat ftw, testvérpárbaj Keresztes infarktust kap és elviszi a mentõ, 3:1 el továbbmegy Csaba.

Hármas döntõ: Norbit addig ugye el kellett juttatni, hogy lehessen belõle sztárt csinálni, de megnyeretni már kínos lenne azért vele, mivel hangja nincs sok, szóval Veca ellen kiesik.

FINALS: Na ez az egyetlen, ahol nem vagyok biztos a tippemben.
(Egyébként bárki nyer halálosan unni fogom és a legkisebb mértékben sem fogok tudni szurkolni neki, sõt, elõre is elnézést a fanoktól)
SZóval Veca döntõig 90% hogy elmegy egyedüli lányként, de ott már nem fognak megoszlani a csajok szavazatai, szóval nyer Csaba, aki mára számomra messze a legunszimpatikusabb a mezõnybõl.
bakkerman
<#zavart1><#banplz><#hehe>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ezek alapján elég kérdéses.

Mo-on tucatnyi AC/DC feldolgozásbanda van, akik ezt jobban elõadják.
A Palmer produkció meg a táncosok nélkül gyenge.

Ez sokkal szórakoztatóbb, pedig ez is szar.
http://www.youtube.com/watch?v=BVN8DsC8-0s

Norbi amúgy nem elveszett hangilag, de nagyon kialakulatlan, képzetlen még. Amit nem tud kiénekelni azt erõbõl oldja meg, rátol valami krákogást osz jóvan. De kilóg a lóláb. Gyilkolja a hangszálait. Ez nem hörgés, mert az más technika.

2,5 percet biztos bír, de kíváncsi lennék 25 perc után mit bírna kiénekelni ezzel a technikával. A rockban meg azért alap az élõ elõadás. Jobb helyeken.

A mozgáskultúrája - ha nincs megkoreografálva - egy öreg alkeszre emlékeztet, aki egy felesért produkálja magát a kocsmapult elõtt. Ha viszont van benne koreográfia - mint a Palmeres dalban - akkor egy átlagemberét, akit jól megkoreografáltak.

Nem értem miért kéne néznem egy viszonylag elõnytelen külsejû csávót, aki a seggét rázza, miközben AC/DC-t próbál harákolni?
Viszont ha eljövendõ karrierjén végig ott lesznek mellette ezek a lányok, akkor szívesen látjuk a sóbizniszbe'.

Csak ez ugye nem rokk. De a Frizbiben, Hajdú Péterrel, meg a Dáridóban, vagy mik mennek most, tök jó lesz. Az 50 év fölöttieknek.

Megasztárban azt a giorgiot is hazaküldték 3-ra...

amúgy, pedig sejthetõ volt, hogy ez is állhat akár a háttérben...Geszti mondjuk ott szúrta el, hogy a Katit mondta volna, õ áll hozzá közelebb erre mégis Nicholast mond...nehéz helyzetben lett volna így is úgyis, mondjuk, ha logikusabb lett volna valóban gondolhatta volna, hogy a tinilányok a nagy szavazók és Nicholasnak áll fejjebb a zászló...

rock simán jól állna neki...nézd vissza a Palmeres vagy az ACDC-s produkcióját

Gideon Wieth
Csak úgy megsúgom... hogy két ismerõsöm ott áll Gesztiék mellett tegnap, és mondták, hogy amikor Feró beszélt Ildikó meg a könnyeibe volt temetkezve, Geszti Hátradõlt és már akkor jól lebeszélték, hogy kettõ kettõre hozzák.... Ennek semmi köze nem volt semmi nem tudok döntenihez... És ezt undorítónak tartom... Ha nem beszélnek, és Geszti mond elõbb... Fix, hogy Nicolas megy haza... És azért mostmár másodszor van a párbajosoknál...Illene hazaküldeni :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Ezt a csávót hogy imádom... Tears of the Dragon :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Sosem értettem azt a felfogást, hogy a rockzenéhez nem kell jó hang. Pont a rockénekesek a legjobb énekesek, köztük pont Bruce Dickinson. Szerintem Norbertnek egyik zenei mûfaj sem lenne jó, ennek ellenére többre tartom, mint a többieket. 😊

jazzy
Na, miután leírtad, hogy "Tankcsabda" azóta nem tudlak komolyan venni.
Szerintem merész dolog ezeket a versenyzõket a világsztárokhoz hasonlítani , függetlenül hogy x-faktoros vagy megasztáros. Ügyesek a legtöbbjét jó hallgatni de ennyi , van hová fejlõdniük ahhoz hogy profinak nevezzék õket.
Norbit én nagyon bírom , ügyes énekesbõl sok van a 2 tehetség kutatóban de olyan akit ennyire jó nézni egy sem . A hangja pedig nem zavar sõt ,csak nem pop zenét kell vele énekeltetni ahol azért nem árt a jó énekhang. Én szinte csak rock zenét hallgatok , és ebben a mûfajban az õ hangja jó lenne szerintem . Lukács_Lászlónak a Tankcsabda énekesének vagy Bruce Dickinsonnak az Iron Maiden énekesének sincs olyan hangja hogy az operában énekeljen , mégis több millióan rajonganak értük és hallgatják õket nap mint nap , mert ahhoz a stílushoz az ilyen hang kell.

hungary27
Amikor kiesett Mariannn azelött volt az hogy a szüleivel készítettek riportot.
hungary27
errre én is felfigyeltem csak a fókuszban
Totti5
Itthon is vannak jó páran. Zséda is nagyon jó... persze nyilván nem a tinisztárokból kell kiindulni mint pl az a Baribiee vagy hogy nevezik, akit a nyilvános vcbõl húztak elõ az SP legénnyel egyõtt, mert tehetésgük és hangjuk nincs... Norbinak pl van az is, igaz õ abból gazdálkodik ami van neki, de az legalább nem átlagos és nem is szar.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nem para 😄 az is jó 😄D legalább idõben megtudjuk ki fog kiesni az egyik mûsorból 😛
bakkerman
+1,azért Szekeres Adrien hangját se hasonlítsuk össze Wolf Katiéval,Vecácskáéval meg pláne! Pedig õ magyar csak,és akkor hol vannak az amerikaiak,meg angolok?...

Totti5
"És nem egy olyan nõnek aki kb üti veri a nagy külföldi nõi sztárokat .."

Errõl azért nincs szó... hallottad te már pl Leona Lewis-t? ha már Xfaktor.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falkon
Nem minden héten van benn. Például ezen a héten megasztáros volt.
De ha benne lesz, megmondom! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

no akkor pénteken majd mond már meg kivel volt az interjú mert akkor lehet all in-t rakni a kiesõre 😄DD
Kaplan
Látom nem értetted meg a mondandóm lényegét, ráadásul rám nézve lenézõen fogalmazol mikor nekem sem a szívem csücske a srác. Mindegy.. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Falkon
Azért az hogy nem lehet tudni, elég erõs kijelentés.

Van a Meglepetés címû újság. Érdekes módon, csütörtökön mindig avval van interjú, aki kifog esni. Elõször volt a Mimiék, szombaton õk estek ki.
Következõ hét, Fanni, õ esett ki. Utána a megint az aki kifog esni. Ezen a héten a konkurenciából a Giorgóval volt interjú. Ki esett ki???

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Tinman
Vicces az lenne, ha az egysíkú külhonit kéne a kocsiban hallgatnom...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bakkerman
mekkora egy fasz vagy!

Harly18
A Tomival a legnagyobb baj, hogy dögunalom. Minden adásban ugyanolyan dalokat énekel megkérdõjelezhetõ minõségben. Az, hogy a Keresztes iszonyatosan elfogult és azt sem hallja, ja baromi rossz az egy dolog, attól még az. A jó hang nem elég, a mûsor ezen szakaszában ennél többet kellene teljesíteni, sokkal jobban, nem pedig hivatkozni rá, hogy hát csak 19 éves, stb.

A Norbi pedig...mikor a lassú dalt énekelte...komolyan fájt, annyira borzasztó volt, mint akinek berekedt a hangja egy betegség miatt, de erõlteti, s én érzem helyette, mennyire fájhat neki. Az ökörködõs számokat meg hang nélkül is meg lehet csinálni, nem kell ahhoz semmi, csak egy komikus jellemû ember, aki tud nevettetni. De hát kellett ebbe a mûsorba is egy esetleg versenyzõ, mint a másikba is, ezzel mutatva, hogy hát nem a külsõ számít, stb.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

hungary27
A táncosok elég jól táncolnak meg jól is néznek ki<#finom>
gordon 24
És egyébként! Nekem is baromi szimpatikus egyébként az a nõ!

Kár érte.. Igazából én nekem a volt csajomra emlékezet, õ is nagyjából ilyen stílusú és kb ilyen kinézetû is volt..

Szóval én nem a top modellt keresem benne, meg a barátnõimben sem. Nem is szeretem az ilyen kirakat nõket!

Downhill!!

gordon 24
Így van! És ezt nagyon remélem is hogy így lesz.

Ezek közül úgyis mindegyik már most Sztár.. Szóval hallunk még felõlük az biztos..

Downhill!!

Kaplan
Szóval akinek gyereke van, és mellette egy kész kellemes hangja az nem énekelhet? Ostoba vagy?!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Harly18
Nem lehet mindenki bombázó...Van egy pár ilyen a magyar popszakmában (legalábbis volt), baromi sokra mentek hang nélkül, elég volt a jó külsõ, de azt hiszem fontosabb, hogy tehetséges legyen valaki.

A Kati lehet nem az a kimondott babaarcú szépség, de nem csúnya, arról nem is beszélve, hogy ha a szimpátia is számít, akkor ezerszer inkább õ, mint bármelyik más versenyzõ...számomra mindegyik versenyzõben van valami unszimpatikus, a Katit kivéve...

Különben meg teljesen mindegy ki fogja megnyerni, úgysem ez dönti el, hogy ki marad talpon késõbb és ki tûnik el örökre.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

na jah egy asszony aki lekölykedzett semmi keresnivalója nem volt az xfaktorban 😄

gordon 24
Nekem nem ez a bajom.

Van egy stílus amit képviselnek. Amilyen zenéket énekel.
Robby Williams Ez a Barlo gyerek meg stb stb. Tehát ezek az ügyeletes szívtiprók..

Mind egy nyálas hülye.Szóval ez a stílus nagyon nem jön be.

Tehetségesnek tehetségesek, de hát ez nem minden. Szóval Tominak már rég mennie kellett volna..

És Norbinak is..

És nem egy olyan nõnek aki kb üti veri a nagy külföldi nõi sztárokat ..

Downhill!!

gordon 24
😄 nem mondtam, hogy a Kati az😄

De egyébként a feje baromi jó, de testileg vannak gondok. Igaz most pont leszarnám, hogy egyedül van vagyok😄

Downhill!!

A Veca nem szép? Na jó nem azt mondom, hogy világszépe, de azért rondának se nevezném.. A kampós orrú Wolf Katitól még mindig szebb..<#eplus2>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

amúgy Tomi most tetszett 😄 már mint az ének nem volt rossz, de lehet azért mert a szám is alapból faszentos...
(bár a mókusok jobban éneklik xD)
bakkerman
A Vastag testvérek. Mind2 csöpög mint az állat. Jó hangjuk van az oké, de minek kell két takonypóc egy döntõbe.

Hangban azonos szinten van mint sapkafej,elõadásban jobb,ha kell táncol,ha kell egy csendes számmal is megfog tízezreket. Sapka nagyon modoros,nagyon látszik,hogy õ megvan csinálva,rá ezt a szerepet szánták,ami nekem unszimpatikus. Csabán látszik,hogy legbelül nem egy csöpögõs mûmájer alak,az elején ennek próbálták beállítani,de õ nem ilyen. Tomit pedig tényleg ki kéne ejteni,mint elõadó gyenge szerintem.

én hallgatnám simán
eddig egy ilyen felfedezett teljes albumát se töltöttem le magamnak! de ha norbninak lesz egy lemeze tuti szedem le 😄
Az internet korában már senki sem a CD-bõl akar megélni😊 Vagy letöltöm netrõl vagy nem ,de meg nem veszem. Egy koncertre viszont elmegyek, és ott a norbi féle show üt.
Amúgy mi ez a hülyeség h nem tud énekelni? Hogyne tudna... Hangja nincs, nagyon nincs, de az énektudás más aspektusaiban kifejezetten jó. Van ütemérzéke, a hangmagasságokat is eltalálja. Szóval ne keverjük, mert az énektudás egyes elemeiben kifejezetten jó... De hangja tényleg nincs, bár Louis Armstrong-nak se volt😄

Kaplan
Giorgio, Kökény Attila, ez a két ember tud énekelni. Ivett is nagyon ügyes és fejlõdõképes. Szóval azért ne mond azt, hogy senki nem tud énekelni mert akkor megkérdõjelezem a füled.

Tinman: Ez a megvennéd a lemezét duma annyira vicces. Emberek, ezek a dalok amiket énekelnek feldolgozások. Egy saját lemez egészen más tészta, amikor Neked írják a dalokat, a Te hangodra, és a Te képedre. Ettõl függetlenül a srác stílusa nem szimpatikus, így nem érzem a hatalmas lelkesedést magamban, hogy érdekeljen a saját lemeze. Ráadásul neki már majdnem volt egy kész anyaga, csak szerzõdést bontott és lelépett az X-faktor miatt.

norbinak kellett volna mennie,kati volt a második legbénább