X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem nekik kellett volna ott lenni, és sztem Gesztitõl jogos volt, hogy a közönségre bízta, bár én Katinak szurkoltam hátha megússza, de nem így lett😞
Ez egy tehetségkutató, és ugye abba szerintem egyet értünk, hogy aki most jelen volt/van azok mindegyike gen nagy tehetség.
Norbinak van egy baromi jó stilusa, egy hihetetlen nagy tehetsége ami ezt a buli részt érinti.
De énekelni abszolút nem tud. Kedvelem, mert jó amit csinál, de már nincs helye közöttük.
A Vastag testvérek. Mind2 csöpög mint az állat. Jó hangjuk van az oké, de minek kell két takonypóc egy döntõbe. Tomi fele annyit nem ér mint a Bátya tegnap neki vagy Norbinak kellett volna mennie.
Veca nem egy szép lány, de baromi jól énekel.
Kati meg egy olyan nõ, aki kb ennek az egész X-factornak a gyõztese kellene hogy legyen.
Lehet õt utálni, a stílusa miatt (mondjuk én bírom) de egyik most bent maradt sem közelíti meg azt amit õ tud.
Nikolas pedig egy baromi jó énekes lesz.
Se neki se Katinak nem szabadott volna ide kerülnie.
De még egy gondolat:
Ha valakit 2x3 x a nézõk a kiesõ zónába juttatnak akkor a zsûrinek igenis tökösnek kellene lennie és azt mondani, hogy ennyi és kész.
Igazából ezek után rohadtul nem lehet tudni ki nyeri.. Én eddig úgy gondoltam, hogy egy Nikolas Kati döntõ lesz, de ezek szerint szar a fülem😄
Vagy lehet már nem vagyok egy hülye tini, és az értéket keresem nem a szimpátiát.
Na kb ennyit gondolok errõl😄
Downhill!!
a szavazás tisztasága más kérdés! de azért van az,hogy utolsó kettõbõl a szûri dönt mert igy ha véletlen ott áll az elõre megnyert tag akkor megtudják menteni xD
de fene tudja...
a gáz h minden rohadtul a pénzrõl szól 😞
azért abban bízom h norbi ott lesz az utolsó háromban! szóval jövõhéten az egyik vastag menjen! talán velük szemben még továbbjutna norbi...
am niko-nak ez volt a második párbaja xD
ugyanaz mint giogio-nak a tv2nél 😄 2 párbajt túlélt de a 3.ban elvérzett 😄DD talán ez vár Nikora is
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Nem a tehetség vagy aznapi teljesítmény alapján az biztos, és elvben a nézõket sem veszik figyelembe, ha már valaki harmadjára kerül kiesõ helyre, mindig visszajuttatták. Ha a legelején kiesne mondjuk az, aki jó bulvár alany, mert sokat lehet róla írni, meg semmitmondó riportokat csinálni, akit össze lehet hozni a fél mezõnnyel, akkor az senkinek nem lenne jó...a csatornának biztos, a közönségnek meg bárhogy van úgysincs beleszólása...
Mivel ez egy olyan mûsor, ami milliárdos bevételeket hoz a csatornának, biztos semmit nem bíznak a véletlenre. Nem a tehetségkutatás, hanem a profit szerzés a cél. Ezek után ki tudja, hogy nincs elõre megírva, hogy ki lesz a két párbajozó, hogy végül ki megy haza, s hogy a zsûri nem ez alapján dönt. Semmit sem tudni, nincs belelátása az embernek, így bármi lehet. Ez egy show, semmit sem szabad elhinni, ami itt történik...mindent lépésrõl-lépésre megterveznek elõre, és úgy alakítják a dolgokat, hogy a lehetõ legnagyobb legyen az érdeklõdés. Ezért szerepel mindig határon túli magyar, hogy onnan is szavazzanak, vagy éppen olyan félig magyar ember, aki külföldrõl jön a mûsor miatt, akinek kis esze van és belegondol, az látja, hogy ez egy megtervezett stratégia része....A sok tinicsajszi, aki meg küldözgeti az sms-eket orrba-szájba, s ilyen Sp meg hasonlók a favoritok...no comment...nekik mindegy a tehetség, csak "cuki" legyen...
fotográfik kolomp edisön :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Wolf Kati nem jön be nõként, nem tetszik az arca. Mindig úgy hallgattam, hogy nem is néztem közbe... CD minõség jött ki a torkán!
Hol a faxba van ehhez a sapkás, helyben topogó görcs, aki olyan kiba. egysíkúan énekel, mint ide a kalahári!
Befejeztem ezt a viccnek nevezett siketképzõt.
Jó szerencsét!
u.i.: Geszti! Szopjál le te tehetségtelen, siket pöcs!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Remélem azért Katit nem most láttuk/hallottuk utoljára, Nicolast meg azt a fogyatékos vastagtamást meg nem akarom látni mostanában.
Go Jeff Go!!!!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Biztos van pénze a mûsorban, kell a kiscsajok sms-e.