X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"i"-vel
ad2:
mega topicba való 😄
ad3:
királynõ 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
van itt egy tag akinek van vmi vegyes topicja és ott vagy mind1 vhol lehetne egyet csinálni. egymás mellé rakni aztán 1 hétig lehet voksolni xD
végül meglenne a gyõztes ^^
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mit énekelnek?
bad romance megint :S azt hittem azért legalább vmi újat hoznak ide 😞
A mai Blikk már csak barátságról ír...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Semmi bajom nincs Norbival. Nem utálom. Teljesen normális arc. Csak a színpadon, énekesként nem érzem benne a potenciált. Már a Charlie dal elõtt sem éreztem, ahogy hetekkel ezelõtt megírtam. A válogatón ki kellett volna szórni.
De mivel a Youtube-ról jöttem (?) nyilván nincs igazam. Õ egy géniusz (idézet az RTL klubtól), színpadra termett tehetség. Nos, akkor biztos nem szorul majd rá a celeb-bérletre, fõzõmûsorokra, sztárbulvár magazinra, meg RTL-ródsóra, hanem készít egy korszakos lemezt és évtizedekig a magyar zenei élet meghatározó arca lesz. Semmi gond. Végre egy egyedi üstökös a hazai poppiacon.
De még mindig áll a kérdés, hol a helye Norbinak a magyar zenei életben?
Szerintem õ azon kívül, hogy kimegy, és elénekli a dalát semmi mást nem tud tenni. A zsûri maga dönt, és nézõk vagy szavaznak, vagy nem. Vagy más oka van, annak, hogy nem szeretnéd, hogy nyerjen? Gondolom nem tetszik a hangja, vagy valaki más a kedvenced. De remélem azért mert a Kati kiesett nem okolod? Arról nem õ tehet...
Minek ül a zsûriben, ha nem tud dönteni??? Pont az lenne a feladata. És ezek után mondja azt nekem valaki, hogy nincs megrendezve az egész elõre... Ugyan már!
És, ha nem gesztit kérdezik utoljára??? Akkor is ezt mondta volna?
Mivel nyilvánvaló volt, hogy úgyis Nicolas kapja a több szavazatot, így geszti elintézte, hogy egyedüli nõi versenyzõ az õ mentoráltja legyen, másrészt meg szimplán nem merte felvállalni a véleményét.
Tuti, hogy a pasi ellen voksolt volna.
sztem edit jobban néz ki 😄
de egyébként a kettõt összekéne gyúrni :S
aliz teste kéne edit feje alá xD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mármint az AC/DC elõadásával...arra gondoltam.
(mondjuk nekem a fiatalabbik lány jobban tetszik).
Ezek a ringyók mindent bevállalnak egy kis médiaszereplésért.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ohh irgalom atyja, ne hagyj el...
Egy biztos, ha Jabba döntõzik, akkor én ugyan eddig nem szavaztam egyet se, és nem is szeretnék, de ez esetben akár Veca, akár Nicholas kerül be ellene, akkor szavazni fogok rájuk😊😊😊
Annyi már most biztos, hogy egyelõre bérlete van az RTL-nél, mint fõállású celeb. Ez egy pár évig biztos recept a médiában. De ha lecseng a Faktor utáni kb. 2 év, Fábri sóval, Fõzõmûsoros szereplésekkel, "Celeb vagyok, hülyét csinálok magamból" c. seggreülõs vetélkedõkkel, szilveszteri Activity különkiadással, karácsonyi X-Faktor CD-vel (Mennybõl az angyal AC/DC stílusban. Istenem, milyen eredeti!), esetleg a Való Világ következõ valamelyik évadával, akkor utána valamit alakítani is kell, hogy tehetsége kibontakozhasson. Celebnek lenni nem pálya, bár kifizetõdõ, de ahhoz nem kell színpadra születni. Az már most megvan.
Hol lesz helye Norbinak?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11