X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ad1:
"i"-vel

ad2:
mega topicba való 😄

ad3:
királynõ 😄
Tolvaj Renáta a király!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

amit énkelt megás és faktoros egymás mellé kéne rakni aztán gyõztest hírdetni 😄
van itt egy tag akinek van vmi vegyes topicja és ott vagy mind1 vhol lehetne egyet csinálni. egymás mellé rakni aztán 1 hétig lehet voksolni xD
végül meglenne a gyõztes ^^
schodeinde dorka

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

nem a fanni énekelte azt amit most a reni?(mega-tolvai)
Gideon Wieth
ízlések és pofonok :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

gordon 24
Mondjuk ez konkrétan ultra szar😄

Downhill!!

hungary27
hát nem ez.
Totti5
Ezek gyengék???? akkor mi a jó?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

x-faktorban is nagyon gyengék voltak nincs itt semmi új 😄

Gideon Wieth
Tegnap klubkoncerten Bon Jovit nyomtak, és nagyon jó volt :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tyler1
fúú ez a nonstop nagyon gyenge, fõleg az a "beatboxos" gyerek, akinek a beatboxhoz szemernyi köze sincs.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

non stop a fábryban
mit énekelnek?
bad romance megint :S azt hittem azért legalább vmi újat hoznak ide 😞
hehh tényleg a meglepetés ujság ma melyik énekessel készített interjút?
Tudom.😊
A mai Blikk már csak barátságról ír...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Gideon Wieth
Nem okolom azért, hogy kiesett. A hangjával sincs semmi bajom, szeretem a hangját, de az elõadásait nem, azok unalmasak. És én a hangján túl nem érzem benne azt az X-et amirõl elvben a mûsor szólna. Másrészt pedig már másodszor párbajozott.. Gondolom oka van.

az még nem feltétlen celebség😄 majd, ha többször feltûnik akkor gyertek vissza😉 egyszer mindenkit fel lehet kérni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jazzy
Wolf Kati ma reggel már a csak csajokat vezette reggeliben az rtlen.
**nem tudnám elhinni...1. sor javítva

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

meglátjuk mi lesz a jövõje...pont nála, az egyszerûségébõl fakadóan tudnám elhinni, hogy beállna celebnek, pont azért, mert nem tucatember...néha megpróbálom nem üzleti szempontból nézni, dehát a keresk. adók mellett ez lehetetlen, unalmas tudod h minden a pénz körül forog...tehetség szót nem csak az RTL mondta rá, hanem emberek gondolták úgy. Azt nem tudhatjuk, hogy a szakmabeliek miket mondanak rá...hogy hol a helye? nem biztos, hogy énekes lesz, az is lehet, hogy színész, ezt nem tudhatjuk...

Hogy honnan veszem? A kereskedelmi tévék eddigi gyakorlatából. Egy ilyen verseny döntõje automatikus bérlet a celebséghez. Nem biztos, hogy élnie kell ezzel, nem biztos, hogy akar, de a lehetõség adott. Ha bérletem van a stadionba, attól még nem kell meccsre járnom.

Semmi bajom nincs Norbival. Nem utálom. Teljesen normális arc. Csak a színpadon, énekesként nem érzem benne a potenciált. Már a Charlie dal elõtt sem éreztem, ahogy hetekkel ezelõtt megírtam. A válogatón ki kellett volna szórni.

De mivel a Youtube-ról jöttem (?) nyilván nincs igazam. Õ egy géniusz (idézet az RTL klubtól), színpadra termett tehetség. Nos, akkor biztos nem szorul majd rá a celeb-bérletre, fõzõmûsorokra, sztárbulvár magazinra, meg RTL-ródsóra, hanem készít egy korszakos lemezt és évtizedekig a magyar zenei élet meghatározó arca lesz. Semmi gond. Végre egy egyedi üstökös a hazai poppiacon.

De még mindig áll a kérdés, hol a helye Norbinak a magyar zenei életben?

Miért mondod azt, hogy most már Nicolasnak sem? Gondolod õ tehet bármirõl? Hogy befolyásolta a zsûrit? Szerinted ki nyerje meg? Okolod valamiért a Nicolast?
Szerintem õ azon kívül, hogy kimegy, és elénekli a dalát semmi mást nem tud tenni. A zsûri maga dönt, és nézõk vagy szavaznak, vagy nem. Vagy más oka van, annak, hogy nem szeretnéd, hogy nyerjen? Gondolom nem tetszik a hangja, vagy valaki más a kedvenced. De remélem azért mert a Kati kiesett nem okolod? Arról nem õ tehet...
Gideon Wieth
Szerintem Norbi legjobb elõadása az All summer long volt. Ott teljesen jól elvolt osztva az éneklés, az enyhe hörgés, show volt, táncolt mozgott, elõadott... Azóta lefelé megy, és kezdem megunni... Pedig szeretem, nekem a Charlie is tetszett, bár néha tényleg zavaró volt az h nem bírta kiénekelni a dolgokat, de ezt egy énektanár pár hónap alatt rendbeteszi neki majd... De megnyernie szerintem nem szabad. :-) És mostmár Nicolasnak sem 😊

Itt szerintem az a baj, hogy Gesztin látszott, hogy a Nikolas-ra szavazna, húzta is a száját, de nem merte meglépni. (annak ellenére, hogy tudta, hogy ha nem lépi meg, a másik esik ki). Ez itt a baja sokaknak.
hungary27
Amúgy is, Geszti csak egy irányba dönthette volna el.
Azért szerintem nem kell Geszti nyakának ugrani. Szerinte egy szinten voltak, és úgy döntött, hogy gyõzzön az, akinek több a szavazata, és több a rajongója. Történt már egyszer ilyen, hogy a boríték alapján döntöttek. Érdekes, az nem kavart ekkora port. Szerintem itt a Kati rajongók kapták fel a vizet. Szavaztak volna, akkor nem esett ki. Én soha nem szavaztam ilyen jellegû mûsorban, és nem is fogok, de nem is csinálok cirkuszt abból, hogy ki esik ki. Kiesett hát kiesett. Ha érdekli az embereket úgy is kiadják majd a lemezét. Szerintem egyesek kicsit elvesznek ezekben a mûsorokban. Nem élnek másnak, mint a kedvencüknek, és hogy neki drukkoljanak, és ha kiesik, azt tragédiának élik meg. Nekem is vannak olyanok, akiket szeretek...de ha menniük kell, akkor mennek és kész...
ebben van valami, rafinált sajnos...mindenesetre kitaktikázta Vecának valószínûleg a döntõt...nagy szégyen, hogy õ lett a legjobb nõi hang a mûsorban szépen elintézték a többieket, akik jobbak voltak nála, vagy hozták simán a szintjét... (Kati, Katica, Jennifer, Enikõ) és ez csak 4 név...remélem nem nyeri meg, azért se Geszti pártfogoltja...

abszolút igazad van amúgy, ezt nem vitatom nem tenne jót, ha megnyerné...gyõztesnek se lesz egyszerû élete az X faktor után olyannak kell nyernie, aki elbírja a terhet. Én max Nicholasban és mostmár talán a Vastag Csabában látom ezt, hogy elbírná, a Vecát semmiképpen nem jelenteném ki gyõztesnek, mert nem õ a legjobb...Norbinak ott kell lennie a végéig, de, ha megnyeri az sztem kissé közfelháborodást váltana ki ilyen-olyan okok miatt...maradt még a Vastag Tamás gyerek na az lenne az igazi szégyen, ha az nyerne...

Lateralus, még mielõtt kijavítanának***

eleinte mindenki szerette csak sajnos a Charlie óta elkezdték õt támadni a hangja miatt...nem fogják fel, hogy ez nem Megasztár...az a mindennek a teteje, hogy egyesek még a színpadi tehetségét is kétségbe vonják, mert nem jön be nekik a stílusa -> lásd Laterus (biztos a youtuberól jött ide)

bazz ha Borsot olvasol akkor gratulálok....legnagyobb hazugságok vannak abban a búlvárlapban a Blikk után...

te ezeket honnan veszed így elõre? mi van, ha nem így lesz? kicsit pozitívabbnak lehetnénk már valakivel szemben, aki nem süllyed le azoknak a celebeknek a szinjére...

jazzy
Azt várom, hogy Nicolas meg Tomi párbajozzon, nem láttam még élõ egyenesben idegösszeroppanást.
Keresztes ebben a kérdésben nem számít. Neki mentoráltja van bent, nem fog ellene szavazni. De nem is várják el tõle. Úgy kell felfogni, hogy 1-1-rõl indul a buli, és a 2 megmaradt mentor dönt. De akkor az döntsön!
jaj keresztes mikor döntött akkor meg felvoltatok háborodva h mert dönteni és nem hagyta a közönségre a döntést 😄DDD
Fel voltam háborodva azon, amit a hétvégén geszti mûvelt.
Minek ül a zsûriben, ha nem tud dönteni??? Pont az lenne a feladata. És ezek után mondja azt nekem valaki, hogy nincs megrendezve az egész elõre... Ugyan már!
És, ha nem gesztit kérdezik utoljára??? Akkor is ezt mondta volna?
Mivel nyilvánvaló volt, hogy úgyis Nicolas kapja a több szavazatot, így geszti elintézte, hogy egyedüli nõi versenyzõ az õ mentoráltja legyen, másrészt meg szimplán nem merte felvállalni a véleményét.
Tuti, hogy a pasi ellen voksolt volna.
én vagyok a 21. 😄
sztem edit jobban néz ki 😄
de egyébként a kettõt összekéne gyúrni :S
aliz teste kéne edit feje alá xD
Tyler1
nekem olyan Z a hangyás feje van.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vagy nem volt elégedett a Big Gunjával.
Mármint az AC/DC elõadásával...arra gondoltam.

valószínûleg Norbi túl keményen bánt vele a hitvesi ágyban
Aliz sztem szinte mindenki szerint (legalábbis akikkel beszéltem eddig olyan 19/20 az arány) jobb nõ, mint Edit, és mellette szimpebb +sokkal szebben is énekel😊
Coolfire+JLH Fans: Gyorsan váltott. Egy hete még Norbival ment az etyem-petyem.
(mondjuk nekem a fiatalabbik lány jobban tetszik).
Wehe a mai Bors címpapon az Edit van vastagkolbásszal...
Ezek a ringyók mindent bevállalnak egy kis médiaszereplésért.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Olvasva a beírásokat furcsa, hogy Norbi mennyire megosztja az embereket. Nincs hangja, nem ide való kontra színvonalas és szórakoztató. Ez a két vélemény, de szinte minden második ember szerint jó. Nekem tetszik, de nem a hangja. Nem tudom elképzelni, hogy zenei tehetségkutatót esélye lenne megnyerni. Jópofa személyiség, és érdekes is amit a színpadon produkál, de nem hiszem, hogy meg kellene nyernie ezt a versenyt. Miért van az, hogy egyik ember nagyon szereti, a másik meg nagyon utálja? Akinek szimpatikus, õ azt hiszi, hogy jó hangja van, vagy csak szereti azt, amit a színpadon csinál? És akinek nem szimpatikus, az csak a hangja miatt mondja, vagy a személyisége sem szimpatikus. De érdekes, mert a többi versenyzõrõl nem megy így a vita.
JJabba vs Sumérek

Ohh irgalom atyja, ne hagyj el...
Egy biztos, ha Jabba döntõzik, akkor én ugyan eddig nem szavaztam egyet se, és nem is szeretnék, de ez esetben akár Veca, akár Nicholas kerül be ellene, akkor szavazni fogok rájuk😊😊😊

Ha õ az Isten adta, színpadra született tehetség, akkor nyilván évekig, évtizedekig ott látjuk majd.

Annyi már most biztos, hogy egyelõre bérlete van az RTL-nél, mint fõállású celeb. Ez egy pár évig biztos recept a médiában. De ha lecseng a Faktor utáni kb. 2 év, Fábri sóval, Fõzõmûsoros szereplésekkel, "Celeb vagyok, hülyét csinálok magamból" c. seggreülõs vetélkedõkkel, szilveszteri Activity különkiadással, karácsonyi X-Faktor CD-vel (Mennybõl az angyal AC/DC stílusban. Istenem, milyen eredeti!), esetleg a Való Világ következõ valamelyik évadával, akkor utána valamit alakítani is kell, hogy tehetsége kibontakozhasson. Celebnek lenni nem pálya, bár kifizetõdõ, de ahhoz nem kell színpadra születni. Az már most megvan.

Hol lesz helye Norbinak?

itt van példának Tabáni, letettem tálcára és hallgattam isteni volt, de nézni nem tudnám, mert annyira unalmas az egész
ja Csabának volt 1-2 jó produkciója, de pl a Bon jovi, a Hercules, a Tom Jones nem volt az igazi neki...

már ráférne...

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gideon Wieth
Az a vicc, hogy sztem ezt így nem lehet kijelenteni. Nicolas tökéletesen énekel, cserébe dögunalmas elõadó... Csabi viszont pont az ellentéte... Jól énekel bár még lehet fejlõdni, viszont elõadja azt amit megkövetel a szám... Sokkal szimpatikusabbak az õ elõadásai :-)