X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

STREEX
Valaki meg tudná mondani hogy mi volt nikolas elsõ és második dalának és király norbi második dalának a címe és elõadója?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Vissza is néztem Norbi tûzdobálását, amirõl lemaradtam. Durván nyomja, fõleg annak fényében, hogy hétfõn kapta meg a cuccot. 6 nap alatt k*rva jól megtanulta.
Még senki.
De ha tudsz flash-t nézni, nézd meg az http://www.rtlklub.hu/xfaktor oldalt, már fent van egy csomó dal a mai adásból.
ppk
maireszbe ki esett ki? melozom nem latom. thx.

Powerball!!!

Fent is van Norbi 2. produkciója:
http://www.rtlklub.hu/xfaktor/video/109567
Még mindig közel sem a kedvencem Veca, de ma tyûûûû....
Enikõ kössed fel, a válogatón még te voltál a jobb egyértelmûen, most viszont már nem tudom mi lenne😊

Veca-Nikolas döntõt😊
Akkor mostanában nézd meg, a teljes elsõ kör, és a 2.körbõl Nikolas már fent is van.
Na basszus nekem ezek utan senki ne mondta, h Vecanak nincs hangja...

Shiwo
most így hírtelen nem tom, ki után jött, de elképzelhetõ..a sorrendet megvariálták, nem ugyanaz, mint az elsõ éneklésnél...

amúgy szerintem jobb volt a 2. produkciója

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Imádom ezt a számot. Akár Csík zenekar, akár Quimby, és most Veca is.
vagy rtlmost 😄
de ja ha valaki megtalálja neten egybõl linkelje már 😊
am jobb volt mint az elsõ produkciója?

akkor nikolas utan egybõl norbi jött ? 😞
Shiwo
hát, neked is csak a #2942-t tudom mondani...

Ja, azt, de lehet, hogy nem kéne.
Ebben a minõségben a válogatókról összeválogatott vicces videókba még épp beférne.
neeeeeeeeee
direkt azért mentem ki mert mondom nikolas utan ugyis a többiek énekelne és norbi marad utoljára a 2.számmal 😞
Shiwo
de volt

norbi 2.prod.ja nem volt ugye? mert fürödtem 😄
am épp azon filoztam h ennek a csabának a királylány számot kéne adnia majd egyszer 😄 idejövök és pont azt énekli XD
zzeN
Hát nem volt egy Gene papás a tûzfújás, de egynek elment<#eplus2>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shiwo
majd fent lesz jutubin vagy leszeded torrenten és megnézed 😊

Ez a szám a bátyjának lett volna pont jó. Pont annyival van mélyebb hangja, amennyi kell. Meg talán jobban át is tudná élni, mert ez a színpadi jelenlét siralmas.
bakker, lemaradtam a tûzrõl, mint kimentem egy pillanatra.
Shiwo
nah, ez jó volt..rockos is, énekelt is egész tûrhetõen, tûzfújás is megvolt a végén (Malek Miki milyen arcot vágott rá <#nyes>)

Na, ez jó lesz Norbitól.
FZoleee
Valószínûleg ez van a dolog hátterében.

Hehe, nem pont a vastag csaba volt ebben a klímás reklámban?
Shiwo
akkor meg lehet nem jó ízlése van az öltözködéshez....abba gondolom beleszólnak, hogy adásba mit vegyen fel, de az elõzetesekbe lehet saját ruhájában van

Nem csak korábban, hanem most, a fellépés elõtti bevezetõ bevágásokban.

Nikolas: õ mindig modoros. Én a vagy valaki nem szereti-be tartozom.
am ez idegesít engem h ez a keresztes néha felállva tapsol 😄 ok ha vmi brutáljó akkor tegye de nem kéne mindig mert már túlzába visszi és unalmassá válik :S
Shiwo
nekem úgy tûnt, hogy eleinte hüle ruhákat adtak rá, ami aránytalan formában kerekítette ki...az utóbbi 2-3 adásban már normálisabb ruhákat kapott...

Na, ezt még nem hallottam, de el tudom képzelni, mit jelent 😊
Nem tudom, hogy csinálják, de a felkészülést mutató bevezetõkben mindig kis hurkás, topis, de amikor kijön a színpadra, bombanõ.

Norbinak valami Moby Dicket vagy Slayert kéne elõadni. A hangja jó hozzá, bár kevés SMS-t kapna érte 😊
tommygear
ahhh veca
am amit a vastag csaba énekelt az kellett volna a norbinak :S
mai nap legjobbja veca eddig
jaja Veca nagyon jo sztem.

Szolnokboy1
most már hivatalos: vecát könyörtelenül erelném. <#wow1>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

veca jó volt most is
Ezt a szamot Norbitol vartam volna...de lehet, h neki tul nehez lett volna.

Shiwo
VT elõadása..hát...a refrén még gyengének elment, de a köztes részek nekem szörnyûnek tûntek..<#fejvakaras><#wilting>

<#banplz>kezdésnek elrontja ennyit errõl😄
magzat a méhben c. számot kellett volna elénekelnie😄
Shiwo
hát, az biztos, hogy ez a szám eredetibe sem készteti az embert tombolásra...valszeg megint KI akart lassú számot, bár egy jobb szám mellett meg még jobban kijött volna Lukács és KLN közötti éneklésbeli tudáskülönbség

én in is vmi pörgösebbre gondoltam :S
vagy azt hittem az eleje lesz lassú aztán vmi brutál pörgés lesz
azért a hangja nem olyan mint eleinte :S de jó volt nah...
byzhouse
2. számra tartalékolja a hangját 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

szerk.: mert=de
Örülök, hogy Tankcsapda, mert miért pont ez a lassú?
KLN - tankcsapdát kértek hát kaptak is xD
ez visszafele is igaz 😄
pl. a tegnapi reni dal amit a dorka énekelt...
Harly18
Ha megfigyeltétek tök sok olyan dal hangzott el itt, amit a másikban is énekeltek már. Csak ennyi dal létezik? Nem tudnak mást választani? Ennyire majmolni kell a másik mûsort? Nem értem ezt...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Shiwo
azt hiszem valamelyik Nyári lány

itt aki elbukott a párbajban volt köztük aki sírt?
Tudom törölheted....DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11