X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bármi lehet. Mind a négyük jó valamiben, és mûködnek a színpadon.
Veca jól énekel, jól néz ki. Csaba ha összekapja magát, jól énekel, jól néz ki, lányok kedvence. Nikolas a zsûri szerint a legjobban énekel, és eladható. Norbi meg show-t csinál, és megõrülnek érte az emberek. Szóval bármilyen eredmény lehet a végére.
(nem hagyhattam ki)
Én nem hiszem, hogy ez elõre le van játszva. Mindenkinek vannak favoritjai, vágyai, elképzelései a jövõre nézve (lehet, hogy egy ilyet mondtak csak el), így a mentoroknak is. Õk tudják befolyásolni a menetét a dolgoknak, de szerintem ennyi.
(más kérdés, hogy tényleg meg lehetne csinálni a manipulálást, hiszen semmit nem látunk a szavazásból, csak elhisszük, hogy a szolgáltatók és a közjegyzõk boríték nélkül rendesen teszik a dolgukat.)
KLNorbi számomra egy paprikajancsi, nulla zenei kultúra, nulla mozgáskultúra...minden nulla.
Képzeljétek csak el, milyen lesz ha egy nemzetközi zenei fesztiválon KLNorbi és Szíjj Melinda duo képviseli majd kis hazánkat...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#2999: hát baszki a tûzdobálós résznél én is csak ámultam és bámultam 😮
(bár számomra egyértelmû volt, hogy ki megy tovább, de mégis döntenie kellett)
Szerintem ezek után 100%, hogy az a nyálas, modoros vastag csaba nyeri meg. Aki eddig tomira szavazott, azok most mind átpártolnak csabára, sõt még férfi létére sírt is, ami megintcsak hozott neki rengeteg szavazót...
Amúgy ez nem tehetségkutató, mert aki bekerült a 12be az már egy tehetség, és ha akarják kapnak lemezszerzõdést és lesz karrierjük, ha elég felkészültek a feladathoz. Itt a szinpadi teljesítmény a lényeg, hogy mit nyujt az adott pillanatban képes e megfogni a közönséget vizuálisan és elõadásmódba. Ez errõl szól, és ebben Norbi a legjobb Csaba mellett. Ha hangilag kell nézni akkor Veca egyértlemûen. Nicolas is jó és a legultolsó elõadása volt magasan a legjobb, mert végre nem sablon módra énekelet, mint ahogy az elõzõ 5 adásban.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
bár eddig norbi az aki még nem párbajozott! azért örülnék ha nem kerülne rá sor 😄DD
am jövõhéten akkor inkább tomi-nikolas párbaj kéne!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Csak annyira úgy kezdte a szöveget, hogy megfeledkeztem errõl a tényrõl.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Tegnap kiesett Kállai Saunders, tökjó volt a mai X, végre sikerült egy normális sztárvendéget találni,párbajoznak a Vastag tesók is, szép az élet, mi kell még?😊
(Najó mondjuk a Mikulás hozhatna még egy Enikõt ajándékba esetleg😄)
am régen vmeik nem azt mondta (asszem a tomi) h nem fog párbajozni mert a bátyjának ez nagyon fontos és neki még van ideje 😄DDDD
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
norbi megint nem párbajozik 😊 <#worship>#worship>
na egyik vastag tuti párbajozni fog!
a visszajátszást láttam és az alapján sokkal jobb mint az elsõ produkciója!
remélem nem kell párbajoznia 😊 nem szeretném ma hallani többet! majd jövõhéten 😄