X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönjük Emese, beállhatsz Lateralus és a youtube-sok mögé a sorba

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rohadjon le már emiatt is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem tudom, mi dönt a végén. Az SMS, vagy a zsûri.
Bármi lehet. Mind a négyük jó valamiben, és mûködnek a színpadon.
Veca jól énekel, jól néz ki. Csaba ha összekapja magát, jól énekel, jól néz ki, lányok kedvence. Nikolas a zsûri szerint a legjobban énekel, és eladható. Norbi meg show-t csinál, és megõrülnek érte az emberek. Szóval bármilyen eredmény lehet a végére.
Ha a népszerûséget nézzük, akkor Norbi fog nyerni. Facebookon 140.000 rajongója van míg a többieknek pártízezer. Ha viszont azt is beleszámoljuk, hogy kik küldik az sms-eket, akkor a Csaba fog nyerni.

Belsõségesebb? Egy romantikus gyertyafényes vacsora közben súgták a füledbe? 😊))
(nem hagyhattam ki)

Én nem hiszem, hogy ez elõre le van játszva. Mindenkinek vannak favoritjai, vágyai, elképzelései a jövõre nézve (lehet, hogy egy ilyet mondtak csak el), így a mentoroknak is. Õk tudják befolyásolni a menetét a dolgoknak, de szerintem ennyi.
(más kérdés, hogy tényleg meg lehetne csinálni a manipulálást, hiszen semmit nem látunk a szavazásból, csak elhisszük, hogy a szolgáltatók és a közjegyzõk boríték nélkül rendesen teszik a dolgukat.)
Az a baj fiúk, lányok, hogy megint egy tehetséges, jó hangú, bár még kicsit képzetlen ember esett ki.
KLNorbi számomra egy paprikajancsi, nulla zenei kultúra, nulla mozgáskultúra...minden nulla.

Képzeljétek csak el, milyen lesz ha egy nemzetközi zenei fesztiválon KLNorbi és Szíjj Melinda duo képviseli majd kis hazánkat...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Totti5
Én azt hallottam hogy Veca fogja a neve miatt és ez 100% hogy belsõségesebb infó volt mint a tied.<#wow3><#wilting><#wilting>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
eddig is sejteni lehetetett,hogy Veca-Csaba döntõ lesz 😊) Veca szépen megkapja az elsõ helyet,mint legnagyobb tehetség,Csabi pedig ezzel a 2. hellyel beindítja szóló karrierjét,neki végülis tökmindegy 1.-vagy 2. lesz 😊 sapkageci 3.,Norbi 4.,ennyi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ezt a hsz-t elmentem 😄 azt visszatérünk rá mikor vége lesz az egésznek 😄

#2999: hát baszki a tûzdobálós résznél én is csak ámultam és bámultam 😮
Egy belsõs infotol halottam, hogy Vastag Csaba nyeri meg, már elvolt döntve amikor 6-an voltak. Kamu az egèsz
hogy a francba csinálta ezt a tûzdobálást a Norbi?😄

jujj és ezt nem láttam😞 ez ott volt nagyon

meg se nézem, ha õk döntõznek...😄 egyiket se bírom, de ha lehetne választani a Nicholas nyerje meg...

megnézném Norbi élõ zenei kísérettel milyen lenne
<#eljen>

nem láttam a tegnapi mûsort, de sejtettem, hogy a 2 Vastag kolbász fog párbajozni😄 nagy "dráma" lehetett...bátyó végig jobb volt az öccsénél

Most megnéztem a múlt vasárnapi angol X-factor kiszavazót. Ott most pont úgy alakult, hogy mindkettõ Louis mentoráltja volt.
(bár számomra egyértelmû volt, hogy ki megy tovább, de mégis döntenie kellett)
Tomi kiesett.

Szerintem ezek után 100%, hogy az a nyálas, modoros vastag csaba nyeri meg. Aki eddig tomira szavazott, azok most mind átpártolnak csabára, sõt még férfi létére sírt is, ami megintcsak hozott neki rengeteg szavazót...

Totti5
Norbi tegnap is odatette magát... egyszerûen olyan jó hogy akár meg is nyerheti.

Amúgy ez nem tehetségkutató, mert aki bekerült a 12be az már egy tehetség, és ha akarják kapnak lemezszerzõdést és lesz karrierjük, ha elég felkészültek a feladathoz. Itt a szinpadi teljesítmény a lényeg, hogy mit nyujt az adott pillanatban képes e megfogni a közönséget vizuálisan és elõadásmódba. Ez errõl szól, és ebben Norbi a legjobb Csaba mellett. Ha hangilag kell nézni akkor Veca egyértlemûen. Nicolas is jó és a legultolsó elõadása volt magasan a legjobb, mert végre nem sablon módra énekelet, mint ahogy az elõzõ 5 adásban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tomi-norbi párbaj a jövõhéten? 😄
bár eddig norbi az aki még nem párbajozott! azért örülnék ha nem kerülne rá sor 😄DD

am jövõhéten akkor inkább tomi-nikolas párbaj kéne!
Az jó lett volna. Kíváncsi vagyok, hogy Ildi mégis ki mellett döntött volna akkor, mert még olyan nem volt, hogy mindkét párbajozó egy mentorhoz tartozott volna.

ma egyértelmûen Veca volt a legjobb + Norbinak a második száma ami kibaszottul tetszett!😊
Shiwo
a kisvastag

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ppk
kiesettki!?

Powerball!!!

Shiwo
én meg egy Nikolas vs VT-nek

GrandVitara
Ez így igaz! Én azért jobban örültem volna egy Nikolas kontra Norbi párbajnak!
Shiwo
egyértelmûen ez volt a jó döntés...VT valahogy az Edda számmal szétesett, azt szörnyen énekelte, és utána sem énekelt már jól..a tesója meg javuló tendenciát mutat

GrandVitara
Kár érte, de van még ideje!!!
Jó döntés volt.
Közben leesett.
Csak annyira úgy kezdte a szöveget, hogy megfeledkeztem errõl a tényrõl.
GrandVitara
Akkor még várj egy kicsit, mert õk nem egy mentorhoz tartoznak.
Shiwo
csak épp nem 1hez tartoznak, Csaba a Feróhoz tartozik, Tomi a KI-hez

Szolnokboy1
a legjobb része a mûsornak amikor keresztes agonizál. öröm nézni. 😊 egyszer lehetne, h az õ mentoráltjai párbajoznak és döntenie kell, popcornnal fogom nézni. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Ezt vártam, hogy 2 kiesõ 1 mentorhoz tartozzon, és dönteni kelljen.
Hm😊

Tegnap kiesett Kállai Saunders, tökjó volt a mai X, végre sikerült egy normális sztárvendéget találni,párbajoznak a Vastag tesók is, szép az élet, mi kell még?😊

(Najó mondjuk a Mikulás hozhatna még egy Enikõt ajándékba esetleg😄)
"Saját testvérét ejtette ki. Meg tud valaha bocsájtani?"
Shiwo
meg a Csaba jobban is énekel..

na eljött ez is XD a két tesó párbajozik 😄
am régen vmeik nem azt mondta (asszem a tomi) h nem fog párbajozni mert a bátyjának ez nagyon fontos és neki még van ideje 😄DDDD
Shiwo
nah, holnapi fõcím: dráma az x-faktorban, testvérháború

Egy Vastag hazamegy. Ciki a szitu, egymás ellen.
STREEX
nocsak

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

TDC Geronimo
igeeen \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

STREEX
vastag tomi + veca a párbajban

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

igen bazdmeg😄DDDDDDD
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
norbi megint nem párbajozik 😊 <#worship>
GrandVitara
Norbi elsõ dala meg a Tankcsapda "...hogy élnek anyádék"... nagy slágere volt.
niko :SSSSSSS
na egyik vastag tuti párbajozni fog!
Azért az mindent elmond, hogy 3 fiatal fiú maradt bent, csak 1 lány, és Ferótól is _csak_ a fiú maradt.
köszi!
a visszajátszást láttam és az alapján sokkal jobb mint az elsõ produkciója!
remélem nem kell párbajoznia 😊 nem szeretném ma hallani többet! majd jövõhéten 😄
Nikolas elsõ dala meg a Boogie wonderland az Earth Wind and Fire -tõl.
GrandVitara
Nikolas egyik dala Cserháti Zsuzsa: "Boldogság és én",
Norbi tüzes dala a Def Leppard "Let's Get Rock" száma volt.