X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tabáni miért buzi?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

CalebJoe
ha a torok Norbi nyeri majd meg akkor ráharap a patkára az tuti
így van...nem kell szomorkodni miatta...ha megnyeri mindenki arról pofázott volna h a faterja miatt nyerte volna meg...nem éreztem õt sosem a legjobbnak. az egy más kérdés, ha valaki szép és van megjelenése nála qva nagy elõny

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HöfEE
Igazából a leginkább az dühít hogy az kis görcs norbi még benn van pedig a mai produkciója kritikán aluli volt ( nem mintha máskor sokkal jobb lett volna)

csak összehasonlításképp:

40 es férjezett nõk szokása,tiniknek nics pénz pill alatt lebeszélik illetve felsincs töltve legtöbbs9r

gordon 24
Egyetértek😄

2 iszonyatosan jó hangú nõ..

Most maradt egy kappa, egy csöpögõ csap, meg egy viszonylag normális valaki aki tök egysíkú😄

Gratula a nézõknek!

Downhill!!

MrSpock
Ez cumi!Ennyit errõl,akkor már nyerjen Norbi,csak azért is!
Veca volt a legjobb.:-( Tudtam Keresztes nem vállalja fel,meg fõleg eleve nõ és..nah mindegy.

Go Jeff Go!!!!

ahha mondom ez is azt bizonyítja h nincs manipulálva a szavazás 😊
Geci tetves istok fasza baszna szajba ezt a szopos Keresztest...

FZoleee
+1
srácok azért igy legalább annyit elmondhatunk h nincs bunda? vagy van?
sztem mindeki várta a vecát a döntõbe mert 1 nõ kell oda! szóval igy megbukott soksok ember elmélete 😊
Az ertéel összes "tehetségkutatóját" buzi nyerte

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

jah biztos nem nézem tovább,amúgy norbi nyerte bocs lelövöm a poént.

azt gondoltam, h azért többen fognak rá tenni, mint a Vastagra...

Rage47
<#eljen>
az hogy ez a hangtalan senki király l norbert közösnség szavazttal még csak nem is párbajozott, ez a szégyen... ez a repedtfazék hangú jellemezhetetlen bohóc...
adam46
Norbinak kellett volna haza mennie nem pedig Vecának.
jazzy
És akkor nem a tinipicsák szavaznak a legtöbben, ááá 😊
Vecát még halljuk majd rádioból, Miki felfedezi majd !

ja 1-1 golyó mindkettõnek!
sz4bolcs
Jóóóó, kiesett, aki a legjobban énekelt. xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Narxis
B+ 😄DDDDDDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

HöfEE
Azt hiszem akkor most hagyom abba a mûsor nézését.

limperatore
még a nyomi geszti odaszólt h döntse el... még van pofája miután kiejtette a wolf katit........

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ildikó ugyanazt csinálta, mint a Geszti...szép volt Veca, tehetség, de örülök azért h nem nyerte meg😊

jazzy
No comment. A két legjobb énekest hazaküldték 3 hét alatt, taps. ismét.
Danka88
amugy ja...

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Rage47
így van
Én befejeztem!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kaplan
Ez undorító volt, egyszerûen. Ez a Keresztes Ildikó... hagyjuk is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mondtam,hogy nem szabad a közönségre bízni

limperatore
EZAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

😞(((((((((
nah ezt többet se nézem....

ijj 3 férfi és egy X

Narxis
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

na bazdme gennyi 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
hogy megmondtátok h veca a döntõben lesz xDDDDDDDDDDd
Geszti csak ne súgjon, hogy "hát akkor döntsd el". Õ az utolsó ember, aki ilyet tanácsolhat.
lol szeretne nyugodtan lefeküdni 😄DDDDDDDDDD
bazdmeg érdekes amikor meg nem kellett volna dönteni akkor meg eltudta dönteni faszkalap keresztes :S
csaba nyer sok asszonny miatt...

Rohadj meg!Tarkón kéne vágni egy szívlapáttal..

jazzy
Beszariak már.. Kati is ezért ment haza.
2-2

Kaplan
Keresztes Ildikó annyira, egy jellemtelen félénk kurva. Hihetetlen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

de tudtam a zsûri sajnos imádja a Janicsák lányt....ez van..

am maleknak meg a keresztesnek ugy kellett volna h papirra felirjak a neveket és egyszerre mutassák! igy már keresztes X-re hozhatja!
Fogadjunk boríték...akkor Vecának annyi..

B+ nem énekest keresnek hanem showman-t 😄

VECAAAAA!!!!!!!

Érik az év cikije a mûsornak. De megérdemlik.