X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. a szavazóknak nincs zenei értelemben vet füle <<< ez lenne a szomorúbb verzió
2. protest szavaznak az RTL és a mai magyar popzenei kultúra ellen a legtehetségtelenebb csont nélküli továbbengedésével <<< ez viszont forradalom, yeahh! 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Visszanyalt a fagyi?
Wolf Kati respect!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Miért nyerte eddig az összeset jó hangú elõadó külföldön?
Norbit nagyon szerettem sokáig, de egy pár adás óta lehetett érezni, hogy a hangja nem bírja már ezt az erõltetett menetet, amit a heti komoly próbák diktálnak. A mai két produkciójában már szinte tényleg csak dallamalanul hörgött-rikácsolt. Ma õt kellett volna kiejteni. Igazából én már a Cotton Eye Joe-nál megtettem volna. De hát a háttértáncos seggriszálós bombacsajok még a legszarabb produkciót is feldobják, nyilván.
Mindegy, azt mondom, hogy Wolf Katinak kellett volna vinnie a pálmát itt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
mondjuk speciel én Kis Pál hangjától is falra mászok, ennyi erõvel õ sem nyerhetne meg egy ilyen show-t, mégis elég sok rajongója van
Veca 😞😞😞😞
És tudjátok mit a borzasztó? Csabit ugyanannyira sajnáltam volna és könnycseppet ejtettem volna érte 1 et, ha most esik ki. Veca jó volt a párbajban, de nem átütõ most, Csaba meg ÉLETE LEGJOBBJÁT ÉS FANTASZTIKUSAT hozott......
Nem tudom mit mondjak😞😞😞
Nincs igazság...Igy sem, hogy Veca esett ki, és úgy se lett volna, ha Csabi esik ki ezzel a párbajdallal.......BRILLIANT...Aszem ennél nagyobb dicséretet nemigen kaphat, hogy én írom rá ezt.
Norbi meg a 3 ban...kurvaélet😞😞😞
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Konklúzió: Ildikó rábízta a döntést azokra, akik ha a helyében lennének, ugyanúgy rábízták volna a döntést másokra. 😄😄😄😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de mégis közönségszavazattal!!!! van bent... baszki 😄D
janicsák veca árnyékára sem méltó

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Liebe ist für alle da
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Sajnos itt már a pénz dominál,nem a tehetség.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!