X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg a számokat 😄 de akkor jönnének az elméletek h azt irnak oda amit akarnak 😄DDDD

am bocs a kifejezésért de ez a Nikolas igazi f*szkalap
xDDD

mi az eredeti címe a csabi dalának?
Kaplan
Nem tudom ezt mire alapozod... Nem értem ezt a kibaszott ellenségeskedést Vecával szemben, mikor magyar szinten csodálatos nõi énekhangja van. Fõleg a felsõ hangoknál nyílik ki igazán a hangja.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ez erõs volt mindkettõtöl sztem 2-2 lesz a zsûritõl is...nem merik bevállalni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Risu Führer
na ez kurva jó volt

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

limperatore
mi lesz így a szerelmeddel?😄DDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

jó hangja van, de nem szeretem a csajt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
csaba nagyon jól nyomja

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

jaa tökmind1 a Megasztárba tegnap belekukkantottam hiába voltak ott a százalékok és vezetett a Szíj mégis kiesett... akkor lenne fair, ha mondjuk a músor folyamatos ideje alatt látnánk a szavazat változásokat...

szucsy89
csak a hülyéket bolondítja meg, akiknek nincs fülük... ha boríték lesz tuti Veca megy, a sok hülye picsa miatt akik Vastagra szavaznak...:/
Amúgy tök rossz, hogy pont az a 2 párbajozik, akit szívesebben láttam volna a fix továbbjutókként.
Shiwo
igen, ezért mondtam, hogy már nem is lesz rá lehetõségük, most, hogy továbbjutott...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Norbi az x-faktor Melindája😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

FZoleee
hajrá veca
Danka88
csak én hallom ugy, hogy vecának k*rva jó hangja van? látom sokan vannak ellene itt

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Ez nagyon jó volt Vecától.
limperatore
csabinak tovább kell mennie nicns mese :sss

mflex
Bírom a Norbit, de semmi keresnivalója nincs ott már régóta!

What about the forests?

Ha boríték,akkor csabesz megy tovább..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

pont azon az alapon fogják bent tartni h kell egy csaj a döntõbe....

borzalmas,mit keres bentt a hörgõmester??????
év hangja?😄DDDDDDD

Egyszer már úgy megnéznék egy szavazatösszesítést..

okok tudom 😊
de sztem volt az elmúlt pár mûsorban nem is 1 olyan elõadása amit hangilag is verte az eredetit!
egyébként meg most döbbentem rá h a zsûri mostmár nem fog dönteni senki sorsáról sem!
tehát jövõhéten is az smsesek döntenek elvileg és 1 távozó lesz...
vasárnap meg ugye megint az smsek döntenek elvileg xD tehát így norbinak még van esélye ^^
akárhogy agyalok itt ma a Veca felé fog billenni a mérleg, hacsak a zsûri nem...2-2nél is sztem a Veca lesz elõrébb...

limperatore
még is több embernek tetszik vmiért

megbolondítja az embert

Shiwo
szerintem senki sem az énekhangja miatt kedveli

limperatore
jó de te írtad msn-en hogy szerelmes vagy belé 😄😄😄

szubjektív elméletben Nicholas a legjobb Veca itt maximum 2.😊😉

Pethy23
De az nem zene amit õ produkál az egy jó humoros show, de nem ilyen mûsorba való. Ha te erre azt mondod jó zenét ad át akkor el vagy veszve.
szucsy89
az lenne még a vicc, õ a legjobb... Norbinak kellett volna már régen kiesnie a faszba
limperatore
veca kiesik és szép az este 😊)))

sz4bolcs
Rám vigyorogatükröömmmmmmmmm..... éésígy jóóóó és így jóóóóóóóóó.
Õrültség lehet, hogy itt vagyok, és énekelekkk... hogy szeretem ezta mûsort, de nem tudom a szöveget. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

jaja igénytelen szarok vagyunk 😄
de bezzzeg te .... <#eljen>
amúgy így lesz jogos, 2 nagyon jo hang Nicholas és valszeg Veca (mert õt úgyis imádja a zsûri szépen bejuttatnak) és egy remek színpadi egyéniség is ott van sztem így fair...

Smuge
Mocskos korrupt mûsor! Az a két ember van a döntõben akiknek már rég távozni kellett volna..

Lemaradtam mert cifrafosásom volt, most már vége a mûsornak vagy mivan?

az a gáz, ha Veca megnyerné akkor is ezt mondanánk😉😉

Pethy23
Akiknek ennyi döntõ után még tetszik Norbi annak valami hihetetlen igénytelen zenei ízlése lehet...
Szar korrupt a müsor!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ezt a fost... Norbi a döntõben? Ne röhögtessük már egymást😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
idõsebb Janicsáknak elfogyott a pénze? 😄D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

sz4bolcs
hát igen... Valahogy erre számítottam. Norbit annyian szeretjük, hogy gyakorlatilag tök mindegy, hogy mit csinál ebben a szar mûsorban, úgyis megnyerjük neki. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

az te vagy,kb hetente egyszer ha írok egy órát.de te mindig itt vagy

gordon 24
Nahh bazdmeg

Downhill!!

ez nagyon ott van😄 Csabát megmondtam sajnos/nem sajnos😊

limperatore
EZAZ!!!!!!!! _D_D_D_D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Shiwo
de nem lesz rá lehetõségük 😊

Na csabi vs. veca

megint nem kell párbajoznia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen <#worship><#worship><#worship><#worship>
LordVenom
A fõkocka is befutott...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

jazzy
ajaj na mi lesz itt norbi döntõs