X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ezt a CD fasssságot hagyni kellene...

A legtöbb elõadó idehaza nem a CD-bõl megy 6 csillagos nyaralásra... ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. A legjobbak igen, de ebbõl nem sok van!

A FELLÉPÉSEK, KONCERTEK, HAKNIK hozzák a nagy lóvét és ha belegondolunk, akkor Király L. pontosan ebben kiemelkedõ... showt csinál. Tény, hogy néha határozottan szart.

Tévedés ne essék Wolf Katit akartam látni a dobogó legfelsõ fokán, de ne cédézzünk már kérem szépen...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
A komoly, hogy honnan jött fel a srác az elsõ helyre. Az összes meghallgatáson elfelejtette a szöveget, csupán Ronan Keating-en múlt minden, hogy meglátta benne a potenciált. És lásd kibõl lesz a cserebogár😊 Jó évad volt nagyon ez az Ausztrál Factor.

[merlinw.org]

Hát ez k* jó volt. Alapból imádom ezt a számot, most végig libabõrös voltam, meg is könnyeztem kicsit.
Csávó meg baromi jó. Jó volt az elején a beszélgetés is. Tök hitetlen volt a zsûri, de aztán meg felrobbantotta a házat.
+ baromira tetszett, hogy amikor kérdezte Simon, miért nem jutott eddig elõrébb:"Zenész vagyok, nem manager" 😊
kaposi1
"A Csillagszületikben is Utasi Árpi nyert."

Sokra is vitte. <#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zoliii
Janicsák Veca kár, hogy kiesett 😞
Én azt hittem, hogy Norbi fog kiesni. Jó showman, de énekes ne legyen belõle! 😄 Néha a szöveget alig lehet érteni. Ezek után azon sem csodálkoznék, ha Norbi nyerne.
A Csillagszületikben is Utasi Árpi nyert 😄
Most majd Norbi fog 😄

Dettó.
Szuggesztív rockelõadás 2.0.

Ez pedig az idei ausztrál nyertes. Szerencsétlen osziknak csak ennyi jutott.😊

Na, ezt hívják rockéneklésnek és elõadásnak.
Nem a görcsrohamot, a krákogást, meg a helló kittit a pocin.

Altiyan Childs

TommyC
csakis <#smile>

dixitque deus fiat lux

kaposi1
Remélem pozitív értelemben.

TommyC
Amúgy nekem ez volt az elsõ faktoros videó, amit láttam, és agyon is vágott:

dixitque deus fiat lux

TommyC
az 1. videótól majdnem leestem a székrõl

dixitque deus fiat lux

Nemet X faktor.. A 2 dontos.. A csaj nyert, a divak hengereltek, de nyerni nem tudtak... Mind tud enekelni, jok, es nok.. Nalunk valami huba van a rendszerben....

Edita

Big Soul

zotya10002
Jajj!Köööszönöm szépen!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Mika: Happy Ending.
http://www.youtube.com/watch?v=Im1iId2lNRs
zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002

zotya10002
Sziasztok!!

Ebben a videóban 05:00-tól megy a szám aminek a címe kellene!!

Köszi!!

kaposi1

Muri Enikõ : Because Of You

Szirota Dzsenifer - One night only

Janicsák Veca - Most múlik pontosan

Azt hiszem nem kell kommentálnom mi a véleményem ezek után a mûsorról.

Üzenem azoknak akik a Norbikát szavazzák be hétrõl hétre, hogy élvezzék majd a "hangját" a kiadott CD-n.
Akkor majd talán rájönnek, ezekkel a lányokkal egy lapon se lehet említeni azt amit mûvel.
Nekem ennyi volt az X - Faktor.

Hiteltelen szemét.
Ezek után remélem hogy Vastag Csabi nyer meg az egészet.
Kívánom ezt annak ellenére hogy azt ejtette ki akinek nyernie kellett volna a döntõben.

NessieGraf
Üdvözletem kedves édesanyádnak! Tökéletes a meglátása.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Pontosan. Én akkor vesztettem el a mûsor iránti bizalmam, amikor Katit ejtették ki Norbi helyett.
A csúnya dolog az, hogy a tegnapi adásban Ildikó is elismerte, nem tud énekelni a srác. Ebben az esetben azon kellene gondolkodnia, hogy mekkorát hibázott, amikor beválasztotta, és most vállalnia kellene büszkén, hogy Norbi mellõl - egyértelmûen - tehetségesebb emberek hullanak ki, de nem ez jött le..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hungary27
Nikolasnak a Michael Jackson száma volt eddig a legjobbja.
ppk
veca erdemelte volna meg, igen felfejlodott, nikolasz is jo, kicsit sablonossa valt, de most kezd ujat is mutatni. Csaba is csak a sarmja miatt tart itt ahol tart, igy egy befutott szinesz is enekel. Norbi pedig tenyleg jopofa volt , de mar uncsi kicsit, az meg a zsuri hibaja, h eddig elendegtek, na meg a szavazoke, de konyorgom, ne most vagdossak a fejehez, h nincs hangja

Powerball!!!

Mostmár komolyan azt kívánom, hogy a Norbi nyerje meg a döntõt, mert akkor legalább annyira lejáratják magukat, hogy nem lesz több szériája ennek a szarnak. Így meg legalább annyi haszna lesz, hogy megvan a Kész Átverés következõ mûsorvezetõje...

gordon 24
Anyukám mondta jól😄

Mit várunk egy olyan országtól ahol Jimmy a király?😄

Downhill!!

Egyetértek veled, ennél még a Melinda is jobb volt a Megasztárban, mert annak legalább van jó hangja /bár én nemigen nézem a Megasztárt, csak részleteket látok belõle/.
Az a baj, hogy valóban színpadra termett ember, de a zene nem csak errõl szól. Egy CD-n vagy akár rádión ez nem fog átjönni. De majd a sok kis hülye fiatal szavazó majd akkor jön rá mikor tévedt nagyot, amikor letölti az mp3-at Norbi CD-jérõl (nehogy megvegye, ááá...), és beteszi a telefonjába, aztán fél perc múlva megkérdezi, mi ez a szar. 😄DD

Malek meg is jegyezte tegnap Norbinak, h a hangja az termeszetesen rekecses -e vagy netan mas 😄 remelem ertitek 😄 A lenyeg az volt, h tonkreteszi magat ezzel a rekecses rikoltozassal, mert ez nem hang hanem eroltetes...

nem nem ide való "már" hanem sosem vbolt ide való, az elején lehetett "behalni" a mókás kis játékától, meg tán volt még is némi hangja full rekedt elõadók számaihoz, de magam részérõl mélyen megdöbbentem, hogy ez az ember itt van... ráadásul most már a legjobb 3 között... anniyra röhejes, hogy kifejezni sem tudom. vagy túl durva lennék,annak meg mi értelme, végülis nem emberileg idegesít, mert lehet, hogy egy jó arc ez a fiú, de hogy annyi tehetsége van ehhez mint nekem a marsutazás tervezéséhez az is biztos.
A hülye bohócként ugrálok meg tüzet okádok show elemekkel menjen a cirkuszba, ettõl nem kéne már elhasalni. Illetve nem is idegesítem magam, ahol SP és társai meg justin bieber GIGA sztár, az már a vég kezdete.
darkerlomy
egyetértek de ha már õk négyen voltak akkor már ne a két legjobbnak kelljen párbajozni. Király l. norbit én is bírtam de tegnap nagyon rossz volt azt gondoltam biztos nicolassal fog párbajozni erre õk ketten jutnak tovább... ennnyit az x faktorrol..

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

bigivan
Mea culpa: inkább hallja <#falbav><#ravasz1>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

bigivan
Nem gondolnám, nem is nekik kellett volna menni. Pontosan látja MINDENKI, hogy a Norbi, akit tisztelek, becsülök a kitartásáért, a lendületéért, nem ide való már. Innentõl neki nem lenne szabad itt lennie, tegnap tényleg borzasztó volt, már gyakorlatilag csak óbégatott !! Ez meg végül is mégiscsak énekestehetségeket-kutató verseny, vagy mi a szösz. S aki nem tud vmi jól énekelni, az ....

hungary27
valaki írta hogy kire szavazna Ildikó ha Norbi és Nikolas párbajozna.

Én ha szervezõ lennék azt csinálnám hogy ha egy mentortól van a két párbajozó, akkor hagynám hogy a másik három döntse el ki menjen haza.
ez is lehet egy szempont...

erre az egyre sztem senki nem gondolt, hogy három úriember marad márcsak...és mekkora poén már, hogy Ildikónak 2 mentoráltja is ott van a döntõben😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

neked adok igazat egyedül te vagy itt reális...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem rég szedett fel valakit egy egész jó csajt, aki már az élettársa...szval nem buzi és sztem jogosan nyerte meg a Csillagot...😊

limperatore
miért ha csaba esik ki az jobb?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Igazad van!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bigivan
Egyetlen mondat a véleményem: megszületett a mûsorsorozat legszégyenletesebb döntése. Azt kapja az ország itt is, amit érdemel !!!

limperatore
<#taps><#eljen><#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

wesker24
Én most hagytam abba a nézését innentõl kezdve már nem érdekel az egész ! Bekaphatják azt csinálnak amit akarnak ! Keresztest meg felnyárslnám és élve elégetném szánalmas egy ribanc !

Nem vagyok kiváncsi már az egészre ! Itt nem tehetséget keresnek hanem showman-t !

Ha választani kéne akkor már inkább az idösebb vastag nyerje meg !
Kaplan
Szerintem szépen szól. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

No offense, de erre az un. kimûvelt felsõ énekhangra én szó szerint téptem le a fejemrõl a fülest, annyira irritált.

Mondjuk Királynak a második attól még nagyon el lett cseszve.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Phyisikus
Egy valamit biztos elértek az RTLs szak emberek...általános közfelháborodás miatt legtöbb helyen a mûsorról van szó.

Liebe ist für alle da

Bocs, nem ide akartam.
"nem igaz, hogy ez az ember nem ért semmibõl" - mondta Buci Alekoszra Gigi elutasítására célozva.
Bakker, neki hány baleset kell még, hogy tanuljon belõle?
Rage47
valami hangosítást értettem
STREEX
Tényleg a norbi vajon mit súgott oda az ördög nórinak?😊

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Az mar eleg nagy gaz volt, amikor a donteskor kezdtek kifutyulni az eredmenyt a kozonseg.

Vecát azért is sajnálom nagyon, mert szerencsétlen amiatt esett ki, hogy igaza van BSS-nek.

Vagyis nem elsõsorban maga miatt (oké kellett az is ,hogy Csaba tökéleteset énekeljen )
hanem Geszti miatt, hogy annyi aljasságot csinált a mûsorban, hogy most visszanyalt neki a fagyi, és ennek lett Veca az áldozata....
3. illetve a harmadik esetleg a birka effektus, vagyis benyalták errõl a szegény srácról, amit hetek óta sulykol az RTL, hogy micsoda tehetség.

Nekem a 2. tetszene. Az kemény pofon lenne a médiának.

Voltan
Azt hiszem, mindnyájan sejtjük, melyik verzió is az igaz 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"