X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legtöbb elõadó idehaza nem a CD-bõl megy 6 csillagos nyaralásra... ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. A legjobbak igen, de ebbõl nem sok van!
A FELLÉPÉSEK, KONCERTEK, HAKNIK hozzák a nagy lóvét és ha belegondolunk, akkor Király L. pontosan ebben kiemelkedõ... showt csinál. Tény, hogy néha határozottan szart.
Tévedés ne essék Wolf Katit akartam látni a dobogó legfelsõ fokán, de ne cédézzünk már kérem szépen...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Csávó meg baromi jó. Jó volt az elején a beszélgetés is. Tök hitetlen volt a zsûri, de aztán meg felrobbantotta a házat.
+ baromira tetszett, hogy amikor kérdezte Simon, miért nem jutott eddig elõrébb:"Zenész vagyok, nem manager" 😊
Sokra is vitte. <#falbav>#falbav>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Én azt hittem, hogy Norbi fog kiesni. Jó showman, de énekes ne legyen belõle! 😄 Néha a szöveget alig lehet érteni. Ezek után azon sem csodálkoznék, ha Norbi nyerne.
A Csillagszületikben is Utasi Árpi nyert 😄
Most majd Norbi fog 😄
Szuggesztív rockelõadás 2.0.
Na, ezt hívják rockéneklésnek és elõadásnak.
Nem a görcsrohamot, a krákogást, meg a helló kittit a pocin.
Altiyan Childs
dixitque deus fiat lux
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
http://www.youtube.com/watch?v=Im1iId2lNRs
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ebben a videóban 05:00-tól megy a szám aminek a címe kellene!!
Köszi!!
Muri Enikõ : Because Of You
Szirota Dzsenifer - One night only
Janicsák Veca - Most múlik pontosan
Azt hiszem nem kell kommentálnom mi a véleményem ezek után a mûsorról.
Üzenem azoknak akik a Norbikát szavazzák be hétrõl hétre, hogy élvezzék majd a "hangját" a kiadott CD-n.
Akkor majd talán rájönnek, ezekkel a lányokkal egy lapon se lehet említeni azt amit mûvel.
Nekem ennyi volt az X - Faktor.
Hiteltelen szemét.
Ezek után remélem hogy Vastag Csabi nyer meg az egészet.
Kívánom ezt annak ellenére hogy azt ejtette ki akinek nyernie kellett volna a döntõben.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
A csúnya dolog az, hogy a tegnapi adásban Ildikó is elismerte, nem tud énekelni a srác. Ebben az esetben azon kellene gondolkodnia, hogy mekkorát hibázott, amikor beválasztotta, és most vállalnia kellene büszkén, hogy Norbi mellõl - egyértelmûen - tehetségesebb emberek hullanak ki, de nem ez jött le..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Powerball!!!
Az a baj, hogy valóban színpadra termett ember, de a zene nem csak errõl szól. Egy CD-n vagy akár rádión ez nem fog átjönni. De majd a sok kis hülye fiatal szavazó majd akkor jön rá mikor tévedt nagyot, amikor letölti az mp3-at Norbi CD-jérõl (nehogy megvegye, ááá...), és beteszi a telefonjába, aztán fél perc múlva megkérdezi, mi ez a szar. 😄DD
A hülye bohócként ugrálok meg tüzet okádok show elemekkel menjen a cirkuszba, ettõl nem kéne már elhasalni. Illetve nem is idegesítem magam, ahol SP és társai meg justin bieber GIGA sztár, az már a vég kezdete.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Én ha szervezõ lennék azt csinálnám hogy ha egy mentortól van a két párbajozó, akkor hagynám hogy a másik három döntse el ki menjen haza.
erre az egyre sztem senki nem gondolt, hogy három úriember marad márcsak...és mekkora poén már, hogy Ildikónak 2 mentoráltja is ott van a döntõben😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nem vagyok kiváncsi már az egészre ! Itt nem tehetséget keresnek hanem showman-t !
Ha választani kéne akkor már inkább az idösebb vastag nyerje meg !
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mondjuk Királynak a második attól még nagyon el lett cseszve.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Liebe ist für alle da
Bakker, neki hány baleset kell még, hogy tanuljon belõle?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Vagyis nem elsõsorban maga miatt (oké kellett az is ,hogy Csaba tökéleteset énekeljen )
hanem Geszti miatt, hogy annyi aljasságot csinált a mûsorban, hogy most visszanyalt neki a fagyi, és ennek lett Veca az áldozata....
Nekem a 2. tetszene. Az kemény pofon lenne a médiának.