X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleve már az elsõ kiadott hang a torkán jobb, mint az összes döntõs egyetlen produkciója -.-
Kumiho #2179
De ez egy népszerûségi vetélkedõ, nem zenei. Mint a VV4. Csak zeneinek álcázzák, ezzel a sok énekelgetéssel.
Phil Collins:
Queen:
3442-es hozzaszolasomban nezd meg legyszi az elso videot.
Muri Enikõ : Because Of You
Ha o nem tehetseges akkor nem tudom neked mi a szint.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
hát igen, egy ilyen magas röptû mûsor, valóban :/
kíváncsi voltam rá, hogy kit tartanak tehetségesnek itt az emberek, csupán ennyi.
de attól még maga a mûsor szánalmas, hogy lehetnek benne tehetségek. csak eddig nem ez jött le, mivel nem is láttam mindenkit.
amúgy meg ne köszöngessé, imádom amikor a hozzád hasonló emberek személyes sértésnek veszik, ha valakinek nem tetszik valami, ami nekik igen. vicc. és akkor kinek a szintjérõl is beszélünk most?
nekem nem állt szándékomban sértegetni, csupán feltettem egy mezei kérdést, amire nem kaptam választ.
Kumiho #2179
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kumiho #2179
Kumiho #2179
nézhetetlen
leona lewis, leon jackson? kik ezek? -.-"
Kumiho #2179
Leona Lewis,az X-faktor egyik gyõztese
nyomorék 97 millió view...
Shayne Ward,2. évad gyõztese,azóta 3 albumot adott ki,abból kettõ dobogós volt angliában
4. évad gyõztese,Leon Jackson
eddig 1 albuma volt,4 klippel,ebbõl a when you believe angliában az élen volt több hétig
tovább nem folytatnám
ez a mûsor külföldön is szánalmas, tele nyomikkal, nyomi zsûrivel, és még ennél is megrendezettebb kamu
Kumiho #2179
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Eleve borzalmas, hogy az az ember érzése, hogy az elejétõl kezdve profikat néz, hogy tökéletes szimpadi megjelenés, kamerába bámulás, stb...az embernek nem tud az az érzete lenni, hogy egy amatõrbõl profivá érõ valakit néz.
Fõleg, hogy nincs is messze az igazságtól, miután az egyiknek már videoklippje van, a másiknak 1000 fellépés a háta mögött színházakban musicalekben etc...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Norbi összes elõadása gyenge volt. Tudta ezt a zsûri is, de dicsérni kellett, mert sok szavazatot hozott. Szerették a kocka csávót, aki nem tipikus Ez volt kiadva Csak eltúlozták a dolgot, és benyalta a közönség, hogy tényleg jó. Most már kínos nekik. Tegnap óta a kiesésére játszanak, mert a mûsor átment Ciki-faktorba.
Õ az akit túlsztároltak.
Most már egyre több egykori "rajongóját" fárasztja. Gyorsan elmúlt a rajongás. Pár hete még énekes zseni volt, akinek Cockertõl, az AC/DC-n át a Tankcsapdáig minden a torkában van, sõt jobb mint az eredeti. Ma már sokhelyütt csak "jó showman" a titulusa. Showman? Mint Gyõzike? Õt is showmannek hívják. És milyen sikeres! Fejõstehén az tévének.
A többi versenyzõ rajongóit meg idegesíti, hiszen úgy érzik, hogy tehetséges kedvencüktõl veszi el a lehetõséget.
Mivel személy szerint egyik versenyzõnek sem drukkolok, számomra egy nagy kérdõjel. Jobb esetben a hazai közönség polírozott egyenénekesek elleni lázadása, karikatúrája. Rosszabb esetben a zeneileg igénytelen tömegek rágógumija.
Kipukkant a Norbi-lufi, jobban mondva szép lassan kezd leereszteni. Ezt a lufit egyébként nem õ, hanem az RTL fújta nagyra. Õ csak az eszköz, ahogy közeli kollégája Gyõzike is az. Kíváncsi vagyok meddig lehet még utántölteni...levegõ helyett finggal?
De nem nekik kellene itt lenni.
Downhill!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Soha semmilyen formában nem kommentáltam ilyen stílusban senki hozzászólását.
De a te hozzászólásod kiverte nálam a biztosítékot kissé.
Miért nem normális szavakkal írod le ki, miért nem tetszik.
Sorry de fel ment a pumpa kissé.
Tudod mit mozgathatna meg benned?
Ráadásul hátulról.<#kocsog>#kocsog>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Minek is töltenék le? Minden vackomban ott a wi-fi, ott a youtube, keresztbe-hosszába zenél még a t.k.m is már lassan...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azt kell megnézni, hogy jól énekel vagy sem. És nem utolsó sorban azt, hogyha kiad egy lemezt megeveszed-e..
Megnyerheti a megasztárt vagy az x-factort valaki, de ha az amit kiad szar. Úgyis elsüllyed a kakiba😄
Itt van pl a Szíj Melinda. Baromi jól énekel, de bárki is kimenne egy ilyen koncertre? Hogy nézz egy ilyen szerencsétlent?
Vagy a Norbi.. Tök faja showman. Kimész egy koncertre jó, de ezt otthon senki nem fogja hallgatni.
Viszont ezzel szemben, ha egy Wolf Kati vagy egy Veca kiad egy lemezt, amin normális minõségû értékes zenét elénekel azt megfogják venni, és hallgatni fogják..
Egy Nicolast, vagy egy Csabát a 14-15 éves tini picsák fogják hallgatni max, mert egy érett felnõtt ember nem fog elmenni egy csöpögõs ember koncertjére, vagy ha elmegy az már rég gáz😄
Nahh de mindegy meddõ vita ez. Kinek a pap kinek a pané tudod..
De azért a stílust jó lenne kulturált keretek között tartani.
Downhill!!
szerintem az összes versenyzõ mû, mesterkélt, szimpátiát egyik felé sem tudok nagyon érezni.
a quimbyt egy fosnak tartom, de ez egy dolog, a csíkzenekar version valamivel jobb, és azt gondolom, hogy azzal, hogy a kis veca egy picit köcsögebb artikulációval és énektechnikával elénekelte gyakorlatilag pont ugyanúgy, mint a csík, semmit sem tett hozzá ahhoz a zenéhez.
inkább elvett...
Hallgasd meg a Rock zenéiként. Cadaveres, Superbutt, sorolhatnám.. Itthon kb fingja nincs az embereknek kik õk. Kint sok helyen sztárok😄
Csak ugye nem a reflektor fényben lévõ fostaliga pop zenét játsszák, hanem olyat ami elég réteg zene.. Itthon szinte fellépni nem léphetnek fel sehol. Kint külföldön meg hívják õket😄 Ez a gáz..
Downhill!!
Ha ilyen véleményed van a magyar népzenérõl már rohadtul nem érdekel senkit a véleményed.
Plusz ilyen stílusba meg pláne nem.. Most nincs irritáló hülye picsa, csak 3 pali biztos sokkal jobb😄
Downhill!!
Megában volt egy komoly felszólalása Mesternek a hazai zene minõségérõl és petíciót hirdet az angol nyelvû, nemzetközi minõségû muzsikák készítésére. Mert valóban, ami itthon zajlik zene címen, az röhej.
[merlinw.org]
Ez a fa hangú retek norbi 100x többet megmozgat bennem, mint ez a kelt kalács képá liba