X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ennyit arról, hogy valószínûleg csak max a Kész átverés showt vezetheti...sztár lesz belõle és megmutatja minden kétkedõnek azt, ami rejlik benne...
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Az se 100-as mûsor,de legalább vegyes döntõ volt,és lány nyerte meg(Tolvai Renáta)
Itt meg maradt a hörgõs,és a két buzikezdemény...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szerintem hagyjuk is, jövõre újra indul, nem ér meg annyit, hogy több szót pazaroljunk rá😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Enikõ tehetséges ez tény.
Nem a legjobb a hangja, (csak a legjobb 4-5 ben van) de csinos, fiatal, csiszolatlan gyémánt, rengetegre vihetné.
Csakhogy: emellett egy nagyképû, beképzelt fasz, arrogáns hülye picsa, aki azt hiszi, õ már most befutott világsztár, és mindenki hülye, csak õ a helikopter, egy szóval emberileg hatalmas nulla, és igy, ilyen mentalitással SEMMIRE se fogja vinni az égvilágon, el fog tûnni a süllyesztõben.
Kár érte, mert a tehetsége alapján SOKKAL, SOKKAL többre lenne hivatott.
Csak egy megfelelõ pasi kellene mellé, meg egy kurvajó zenetanár, aki egyben biztatja is ha erre van szöksége , de tanít neki kis alázatot is.
Meg egy Veca.. Akkor lehet, hogy el kéne menned fülészhez😄 Mert valami baj van....
Downhill!!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
És leszek is, mert tetszik a hangja.
képes lennél Vecat hallgatni?😄
Ha ezeknek az új Italo Maxi lemezeknek a beszerzésére a héten darabjáért volt 30-40 Euróm, ami jobb estben 4 rosszabb esetben 2 számot tartalmaz lemezenként.
Akkor talán egy magyar kiadású lemezre is futja még.<#nyes>#nyes>
Nem érdekel hogy kinek milyen egyénisége van ill. milyen show-t csinál a haknikon.
Nekem egy a lényeg.
Ha megveszem valakinek a lemezét azt tudjam élvezni a hang miatt.
És ez jele esetben Vecánál igaz, Norbinál nem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
(nem vagyok Norbi rajongó, mielõtt azt hinnéd)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Most vettem meg az újság mellékletét, amiben az X-Faktor dalok vannak veszteségmentes formátumban.
Hallgattam ennek a Norbi gyereknek a számát
All Summer Long
Majd meghallgattam Veca számát a
Ha volna két életem címmel
Nos majd akkor istenítsétek a Norbikátokat amikor már nem társul hozzá show, csak az "énekhangja"
Zongorázni lehet a különbséget.
Janicsák Vecá-t így lemezen is egy élmény hallgatni ellentétben Norbival.
Gratulálok a sok elvakult Király-L.Norbi rajongónak.
Egyétek meg amit fõztetek.
Most már remélem meg is veszitek majd Norbika a hörgését ha lesz lemeze.
Azt is egy élmény hallgatni.
Csak más élmény. <#falbav>#falbav><#nyes>#nyes>
Jó lenne hallani, hogy mit mond a történtekrõl. 😊
fry day fry day sálálálláláá
egyéniség a srác, meg jól tudja elõadni magát, de a mezõnyben hátul kullog szakmailag...
Az utána következõ dalai mutatták meg, hogy lett volna még mit csiszolni rajta. De nagyon szívesen láttam volna a 12 között. Csak sajna pont a lányok mezõnye volt a legerõsebb. A mentor házban 6 olyan lány volt, aki közül bárki bekerülhetett volna.
Valóban, Enikõ már kész.
Vele már semmit nem kellett volna kezdeni.
Sajnos ezt már visszacsinálni nem lehet.
Akire valóban nemzetközi szinten is felkapták volna a fejüket,na olyan már nincs az X-faktorban.
Sajnálom elkúrták.
Ne kicsit, nagyon.
Az ilyen Eurovíziós fasságokon is elég jó helyezést szoktak elérni a bohócok, szinte minden évben, mert viccesek, könnyen megjegyezhetõk. Volt ez a magyar repper csávó pár éve, aki szar angoljával lett két napra világsztár a Youtube-on. Neve sem jut eszembe, de millióan megnézték és röhögtek rajta.
Ahogy itthon, úgy kint is sokan poénból vagy szánalomból rá szavaznának. A hosszabb nemzetközi karrier viszont szinte kizárt. Nem hiába keresnek értékelhetõ énekhangokat, félig kész sztárokat mindenütt a világban. A tömegeknek ezt lehet hosszabb távon eladni. A bohócokat hamar megunják.
Én is sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon a Dzseni és az Enikõ miért nem jutott a döntõkig, s úgy gondolom, hogy a Feró mondta meg a tutit, mikor kérdezte az Enikõt, hogy: " csak tudnám, mit fognak veled a mentorok kezdeni, hiszen már kész vagy !"
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Ezek szerint csak most jöttek rá,hogy mégis hülyén nézne ki,ha Norbika nyerné meg az elsõ magyarországi X-faktort ?
Szerintem már késõ ! A botfülû,Norbival szimpatizáló tömeg megválassza majd az X-faktor bohóccává !<#idiota>#idiota>
Engem az zavar, hogy nagyjából mindig rockszámokat énekelt, de ezek mint rockprodukciók nem voltak értékelhetõk. A kifinomult tánc általában nem alapvetõ a rockban, az õserõ, energia igen. Kifinomultság nem is volt benne, az energiát ráfoghatjuk, de...
Az összes száma koncepciója az elejétõl fogva hibás volt. A kommersz tévék és a nagyközönség is a rock és metál zenészeket fekete bõrbe öltözött, keménykedõ, kiabáló, színpadon futkosó, villát mutogató õrültekként látja és láttatja. Csak ennyit látnak, a mélybõl semmit. Csak apró, figyelemfelkeltõ külsõségeket. Ezek benne vannak a rockban, de nem csak ennyibõl áll.
Teljesen jól le lehetett mérni ezt az rock estnek keresztelt döntõn. Ördög Nórika ördögvillát tanult, a Nyári lányok szexi bõrdémonokként vonaglottak a színpadon (mellesleg tényleg látványosan 😛).
Norbi egy buta tévés showmûsorhoz igazodva, minden energikus produkciójában csak ezeket a kliséhegyeket adja vissza, mert õ sem tudja milyen az valójában. Tovább táplálja ezeket a kliséhalmokat és az átlagnézõ tudatlanságát. Az énektudás hiányával pedig még jobban rátesz, és nem visszaadja, hanem parodizálja a mûfajt.
Sok rockelõadóhoz hasonlították már, de ezek mindegyike évek kemény munkájával érte el, ahol most tart. Koncertek százával, próbák ezreivel.
Ez alap a rockzenében. Stones, AC/DC, Cocker, Brown, Tankcsapda, Charlie, még Kid Rock is. Õk teremtették ezeket a kliséket. Õk maguk a klisék. Norbi a felszínt kapargatja, egyelõre 0 tudással.
Sokan mondják, hogy majd megtanul énekelni. Lehet, de egyrészt nekem nincs türelmem kivárni, hogy egy utcáról beszédült fickót évek alatt kikupálnak. Másrészt a tévé eddig totál tévútra vitte el az összes eddigi perfomance-ával. Mert ez rockparódia volt mind egy szálig. Nem tudom a zongoraleckéken kívül mennyit zenélt elõtte, de mindenki azt mondja õ az igazi laikus. Sajnos meglátszik. Ha nem adja a paródiát és komolyabb, lassabb próbál lenni még a fanok is fikázzák. Elveszik az X-Faktor.
Lemegyek az elsõ klubba, és ennél 100x színvonalasabb rockbandát hallgatok 17 éves gimisekbõl, akik még szintén csak a külsõségeket látják, de lépdelnek végig a létrán. Ha ügyesek egyediek lesznek, ha szerencsések is, befutnak.
Norbi szerencsés volt és most befutott a tévés világba. Ennyi sztárolást soha nem kapott volna, ha maga kezd el zenélni, haverokkal és tolják az AC/DC-ket a pincében.
Nekem meg nincs türelmem kivárni, amíg zenész lesz belõle. Úgyhogy kösz szépen, részemrõl felejtõ.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bot füle van az embereknek ennyi. Egy jó színpadi show 0 hanggal ezek szerint meggyõzõbb mint egy tehetséges énekelni tudó ember..
Ez van az emberek nem hallanak jól vagy a korhatár aki szavaz túl alacsony. Én ezt tartom valószínûnek..
A 14 éves kis hülye gyerekek nem fognak egy idõsebb nõre szavazni, vagy egyáltalán egy nõre..
Nedves a bugyi megy a Csabára a voks.. Ennyi. Ezért valóban egyetértek, szánalmas, a döntõbe résztvevõ emberek listája.
Nem ezeknek kellene itt lennie..
Downhill!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az angol x-factorban most idén volt egy olyan újítás, hogy mentoronként +1 embert mégis visszahívtak és indulhatott az élõ showban. Ez egy nagyon jó döntés volt, meghálálták a bizalmat, mert sokuk még mindig ott van.
Amúgy nálunk volt még nagyon sok ígéretes ember a válogatókon, csak sokan kipotyogtak olyannal pl., hogy elfelejtette a szöveget, stb.
Meg egy bohócot, mert azt a cirkuszban is mindenki szereti. És tényleg!