11324
-
Suffering #10764 Geszti és Szikora igyis ellentétek lesznek, Geszti képviseli a szigorúságot akinek semmi se fog tetszenni, Szikora meg azt akinek mindenki jó lesz. Alföldi helyettesíti Malek Miklóst, de ők egyáltalán nem ugyanolyan stilusúak. -
#10763 Szikora és Alföldi azért kellettek hogy meglegyen a "hideg-meleg" egyensúly a zsűriben :) -
Suffering #10762 Alföldi Róbert minek oda, hányni tudnék mikor meglátom. Szikora, Tóth Gabi ok. Gesztit utáltam a legjobban az elöző 4-esből erre pont ő maradt... -
#10761 ripacs :) zeneileg sem túl sokoldalú... csikidám azt annyi -
IXEMGabeo #10760 Szikorával mi bajotok? -
Ironman2 #10759 ja! -
#10758 szánalom :) -
Ironman2 #10757 Ők lesznek a mentorok:
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ime-az-x-faktor-uj-mentorai-2187251 -
Ironman2 #10756 2 estés lesz az X-faktor! Külföldön is így van.Másnap lesz az eredményhirdetés:
http://index.hu/bloghu/comment/2013/04/27/ket_estes_lesz_az_x-faktor -
Ironman2 #10755 -
Ironman2 #10754 ...és nem kértél tőle autogrammot? Nahát? -
Lord Mortanius #10753 Ma de 11 óra felé egy buszon utaztam Csobot Adéllal. Budaörs, 240-es busz egyébként, első megállónál szállt fel valami kölyökkel(iskolatárs?). Ide járna az Illyés gimnáziumba?
Egyébként semmi különös, egy vékony középiskolás lány a tömegből. -
Dean Winchester #10752 ááááh
mind1, maradok ameddig bírom :D bár majd mondjuk a műsor indulásakor dől el,hogy bírom-e vagy sem... bár eddig sem volt különösebb gond. max. annyit kérnék tőletek, hogy ha megint elindulna a c****ás téma akkor egyből szóljatok a modi topicba be és kész. -
#10751 Mi van? Beindul a tip-mix szezon? :d -
Dean Winchester #10750 dehogy hagyom el :D csak ha van aki vállalná akkor átadnám , ennyi ! továbbra is jönnék,jövök ha tudok :) -
IXEMGabeo #10749 felmondasz, mert elakarod hagyni a süllyedő hajót mi?:D -
Dean Winchester #10748 Ki az aki elvállalná a hg szerepét?
-
Mentoloshurka #10747 Adélkának itt több esélye lett volna
-
IXEMGabeo #10746 -
Ironman2 #10745 -
#10744 de lökött vagy:D -
Ironman2 #10743 Nemsokára előbujik a kisördög
-
Ironman2 #10742 -
#10741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szinte előre tudtam hogy ez lesz és ehhez még a finálét se kellett volna megnézni mert szinte borítékolható volt a cowboyos faszi győzelme már akkor tudtam hogy vele fogják megnyeretni amikor hetente Carly-val voltak az élen ! Nem is tudom mire számítottál hogy pont egy tökéletes ének hangú kis csaj fogja meg nyerni az X-faktort ? Bár ugy lett volna de Amerika nem igy gondolta miért is gondolta volna másképp ez is olyan kiszámítható volt mint a hazai X-faktor elöre lehetett tudni hogy ki fogja megnyerni ! -
#10740 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah a köcsög kovboy nyerte...kiscsaj kiesett :( -
#10739 azért megnézném h valójában mennyi volt :D
ezek a manipulált számok nem sok mindent mondanak -
#10738 Holnap megtudjuk,hogy Carly megnyeri e,nagy sansza van rá! Ugye a híres dal..amikor már mindneki a haját tépte :D De valahogy így kell elénekelni!
De én azt mondom hajrá Fifth Harmony! :) Eszméletlen jók voltak most is,happen hangulat,és persze Demivel a duett,és a let is be! Azért tudnak valamit ezt bekell valani. Tate is rendben volt főleg az utolsó dalban.
Most aki egymás után megnézné a mi döntőnket,és ezt..háááát :( -
#10737 Hagyjad mar en valamikor talan a negy vagy nyolc kozott beleneztem egy fel percre,ahol valami csajt aki vegig menetelt tovabbjutattak, de a szam kozepen elkellett kapcsolnom a csatornarol, mert annyira hamisan es rosszul enelket, hogy az ingerkuszobom mar nem birta.
Aztan amikor visszakapcsoltam azt kellett latno szegyenszemre, hogy o volt az elso akit tovabbjuttatak. Onnantol kezdve meginkabb nem neztem azt az egesz bullshitet, mondjuk nem mintha elotte is annyira neztem volna, de legalabb megkimeltem magamat ezektol a gagyi enekesektol. :D -
#10736 az a vicc,hogy szavazatok alapján JFK-nek kellett volna 4.-nek lennie,és Szabó Dávid ilyen 5. vagy 6. helyen :DDDD sok a halláskárosult itthon -
#10735 fuu baszki kompletten tönkreverte a mezőnyt OG. Megnéznék egy ilyen táblát az első szériáról is -
#10734 avagy Oláh Gergő végig alázta a mezőnyt :P
Zámbó Krisztián 3x is 3. helyezést ért el ami eléggé szánalmas :)
Szabó Dávid pedig a kemény átlagos 5% -ával elverekedte magát a 4. helyig ami szintén vicces :)
-
#10733 szavazatok alakulása az itthoni X-Faktorban
-
#10732 Hát ebből is látszik hogy az Amerikai X-faktor és a hazai X-faktor között óriási különbség van ! :D -
#10731 Rendesen cafatokra rázott a hideg, pedig a magyar faktorban, megutáltatták velem ezt a zenét :) -
#10730 Hát én is remélem nagyon megérdemelné ! -
#10729 A kiscsaj megint alakított, remélem ma megnyeri! :)
-
majky1990 #10728 Sziasztok! Tudna valaki segíteni egyik X-faktoros zene illetve betétdal érdekelne! Van hangfelvételem hátha így könnyebb:
Íme a keresett zene -
#10727 Az sem rossz, de szerintem nem annyira mint ez az enekhang, legalabbis az en velemenyem szerint. Egyszeruen megdobento, hogy ilyen fiatalon, ilyen enekhanggal rendelkezik egy kislany.
-
#10726 nah ma a fókuszba, megmutatják a szavazatokat ilyesmiket , kivi leszek :) -
#10725 sejthető volt,szerintem valamelyik színházban is szerepet fog kapni,kétségkívül ő lesz az idei X legnagyobb nyertese