X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
"És ha már ott van, nyomni kell, mert ha nem az rasszizmus, meg ugye sok szavazattól elesnek."

jaja ezért lett pl. a Megasztárban Tóth Vera az elsõ és nem Oláh Ibolya...

"...csak egy hétre költözzön le hozzájuk és iszogasson velük."

lehet mondasz valamit, õ sztem semmivel sem alábbvaló egy magyarnál, és mondom ezt úgy hogy én is magyar vagyok

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Nem írok szerintem már inkább semmit, mert nem éri meg. Leírtam már mit gondolok. Attol, hogy az emberekben kialakult egy kép errõl a fajról, attól még lehetnek kivételek, mindig vannak, voltak és lesznek. Az, hogy az ember milyen lesz a családtól függ, hogyan nevelik fel, milyen a társasága. Zárásként tényleg csak annyit mondok, hogy vannak kivételek, attól mert cigány még nem szabad elítélni, de ez mindenkivel így van. Akár francia, bulgár, török stb, mind mások vagyunk valamiben, elõbb meg kell ismerni azt az embert, és aztán lehet konkrét véleményt mondani. Addig csak találgatások, feltételezések születnek.
Grove4
Van ritka kivétel 1000bõl 2. Igen. De ha felszállok a villamosra csak õket látom, hazamegyek és a tv-ben is nyomatják õket, na ez az undorító. Menjek csak gereblyézni, meg közmunkát végezni, esetleg tanulni. Az országnak sokkal nagyobb szüksége van ilyenekre, mint egy 1000. megcsinált énekesre (más kérdés hogy ez most rövidtávon nyilván jobban megéri neki)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

az,hogy mi lesz vele pár hónap múlva azt csak magának (és zene szöveg írójának) köszönheti. ha készítenek 1-2 dalt ami nyerõ lehet, sokan szeretnek akkor hívni fogják továbbra is. egyébként kb. 1 évig te lesznek turnéval 😄 de gondolom a pár hónapot csak véletlen írtad...
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Grove4
Engem az idegesít a legjobban, hogy nincs egy olyan mûsor ahol ne lenne egy kokeró. És ha már ott van, nyomni kell, mert ha nem az rasszizmus, meg ugye sok szavazattól elesnek.

A másik ez a puncsolás és seggnyalás mindenkinek. Mûmosoly, életigazságok beböfögése,belehazudnak a nézõk szemébe, szakmaiságnak jele nincs, ordítozás meg cirkusz az egész.
Amúgy ki a faszom az a geszti péter, hogy egy "zenei tehetségkutatóban" mentor lehet??? Vicc!

Az a szerencse, hogy pár hónap múlva tényleg csak max ilyen búcsúkba fogják elhívni õket és senki sem fog emlékezni rájuk.

Ja és igen, amikor nincs más nézem, néztem, de jövõre tuti nem fogom mert undorító amit az rtl tévézés néven mûvel.

A sok együttérzõ (családjáért harcol, meg ne cigányozz) emberke csak egy hétre költözzön le hozzájuk és iszogasson velük.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ez az egyik, no meg azért kevés cigány van aki angolul ilyen jól tud, vagy tud angolul is énekelni...
azért nem annyira hülye gyerök ez .)

Amúgy Timi meg párbaj nélkül esett ki :S
FrezeR
Az amiért itt sokan cigányoznak az egy sztereotípia amit nem a Gergõhöz hasonló emberek vívtak ki a köztudatban. Na és sajnos nem alap azon emberek körében, hogy értelmesen tudjanak fogalmazni. Többek közt ezért sincs értelme Gergõt fikázni õ így tv-n keresztül értelmes normális embernek látszik. Az, hogy az RTL mit mûvel és mennyire néz hülyének minket más kérdés és pont ezért nem kell nekik elhinni semmit ez tény.

kicscsalád szávázott?!
Grove: Ennyi erõbõl az összes versenyzõröl ellehetne ezt mondani, hogy a való életbe teljesen mások. Igen ez bizonyára így van, hisz a média elõtt azért mindenki kicsit más, de az alapvetõ dolgok megmaradnak.
Hiába mondok bármit látom nem lehet megváltoztatni a véleményed, ez nagyon lerí az írásodról. Nem is akarom megváltoztatni, csupán rászeretnélek világítani, hogy attól mert egy ember cigány még lehet tökre normális és kedves ember. Vannak butábbak, de az mindenhol van, viszont mindig vannak kivételek, és Gergõn látszik, hogy nem megjátszotta magát kb fél évig a kamerák elõtt.
limperatore
egy cigányra ki akar irigy lenni? 😄D

ez a közmunkás kurvára intelligens lehet amúgy 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Szerintem meg az szánalmas, ha olyan hülyék vagyunk, hogy hagyjuk magunkat hülyére venni és benyelni a sok faszságot amit a RTL lenyom a torkunkon.

Amúgy azt mibõl veszitek le, hogy Gergõ intelligens? Mert el tud mondani két értelmes mondatot egymás után? Ez nagyon alap kéne, hogy legyen. Meg megint más mit mutat egy ember a médiában meg milyen a való életben.

Synchronous
most muszáj volt mindenkinek megtudni hogy egyetemre jársz <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Szerintem is tök mindegy fiú vagy lány nyer... Ez nem a nemtõl függ, hanem teljesítményileg. Jelenleg mindkettejük fantasztikus volt, de Gergõnek most nagyobb szerencséje volt. Timi viszont ahogy már írtam szerintem folytatni foglya ezt, és sikeresen elfog érni sok mindent e téren. Az meg, hogy a származás miatt elítélni valakit... -.- Valóban sok cigány nagyon buta tud lenni, de ez igaz a fehérekre is, de mindig vannak kivételek. Gergõ egy kivétel és ennek örülni kell, hogy vannak ilyenek is, akik tényleg normálisak.
extra sensory
hagyjuk már ezt a cigányozást... ez szánalmas... mintha emiatt nyert volna... pff... szánalmasak az ilyen emberek

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Vágom😄 Csak tisztába raktam a dolgokat😄

Amúgy jah, szerintem is hagyd ott az egyetemet, és nyerd meg az x-faktort inkább.. én is ott hagyom szerintem a gépészetet, úgyse lenne vele jövõm<#pardon1>..
Grove4
Poén volt, vágom, hogy 19 vagy, csak egy kicsit sarkítottam.

a felesége 😄D aztán bejött , mert beengedték de egybõl nem mehet oda mert kell egyéni képkocka is gergõ örömérõl
Grove4
Jaja kibaszott irigy vagyok egy cigányra, mert nyert egy szarfaktort, ott is hagyom az egyetemet... <#wilting>

Hogyne ihatnék?<#smile> Tizenkilenc vagyok😄
lol... látszik hogy belõled is az irigység beszél

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Grove4
Te még ne<#mf1>m is ihatsz, úgyhogy maradj csendben! 😄

mint itt néhány emberrel*
Amúgy itt nektek nem rohadt mindegy, hogy fiú nyer vagy lány? Én Gergõnek szurkoltam, de ha Timi nyert volna, akkor ugyanúgy gratuláltam volna neki. Nekem mind1 volt. Azért nyert mert cigány? Nem mind1 milyen a származása? A tehetséget nem ebben mérik..ha nem az nyer, akit akartok, akkor az nem is igazságos, ugye? Most ha Timi nyert volna mivel lenne jobb? Semmivel sem.. Azoknak meg külön gratulálok, akik a cigány származása miatt gúnyt ûznek belõle... ezerszer inkább ülnék be Gergõvel egy italra, mint néhány emberrel..
kill3r21
ki lehetett az a csaj aki befutott? 😄
Timinek szurkoltam, mert õ sokkal jobb és színesebb hang, de Gergõ is ugyanúgy megérdemelte. Õk voltak a kedvenceim, és itt már tényleg nem számít végül is ki nyer. Ha jó a hangja, akkor lesz karrierje. Muri Enikõ is 2. lett, de mégis nagy karrierje lett, sok száma, koncertje stb. Balicz Gergõnek is, aki harmadik volt tavaly. Timi karrierje is nagyon szépen fog menni. Anyagilag talán jobb is, hogy Gergõé a nyeremény, kicsit rendbe hozhatják magukat, de ez a pénz Timinek is hamar megfog jönni. 😊
Most már megvan a jövõ évi bivalyb@sznádi búcsú fellépõje a vattacukros mellett.

Grove4
És ez ki a faszt érdekel, hogy kiért küzdött?

Bokafix2
Gergõ az elsõ aki tisztán, párbaj nélkül nyerte meg az X Fakort, eddig ez még senkinek sem sikerült, Vastag Csaba és Kocsis Tibor is párbajozott legalább egyszer.

Megérdemelte az 1. helyezést. Van olyan jó (ha nem jobb) hangja mint Timinek. Másrészt õ a családjáért küzdött, Timi meg csak önmagáért.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

RTL-s szavazómüsort még soha nem nyert lány! Való világban is lement már 5 széria és még ott se nyert 1 lány se!

kill3r21
hát nem nyerhet csaj
Aztán nehogy így járjon az rtl stábja salgótarjánban!

whiskeyman
Majd a Stohl haverod <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

matyi0323
Remélem nem!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Na ki más nyert mint egy cigány. az rtl-nek az lett volna a legjobb ha az elsõ helyezett zsidó a második egy cigány a harmadik egy zsici.
retekklub
Victor1103
Szerintetek jövõre is Ördög Nóri vezeti majd? Vagy most hogy bruttósítva lett már nem sok esély van rá?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

számomra igen és ez abban nyilvánul meg,hogy a két kedvencem a döntõig jutott XD elõtte Tarány kiesett akinek drukkoltam de igazi kedvenc nem volt az elõzõ évadban. elsõ széria kln miatt volt jó és most meg Gergõ és Timi miatt 😄
Majd Gyõzi,Lajcsi,Fásy v. akárki "felkarolja".😊
A tegnapi volt egyébként érdekes,hogy hárman megkapták a saját cédéjüket.Ahhoz nem kellett volna stúdió és szerzõdés?
Vagy ma már így megy?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Fõleg most a hétvégén simán jobb volt.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Kongy
Tökmind1 ki nyert, fél év múlva már azt se fogjátok tudni ki az az oláh gergõ XD csak egy a sok cigány közül

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Simán elõfordul hogy ma este Oláhéknál már csengetnek a cigók hogy kéne pénz mert hát nyert 12 millát 😊

Victor1103
😄DD

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ez felér egy segéllyel, biztos a kapott lovét majd szétosztja a FAMILIÁNAK

Victor1103
Szvsz az Antal Timi jobb volt. Õ nyerhetett volna. De sebaj. Ettõl holnap nem lesz olcsóbb a kenyér, se a benzin szóval I don't give a fuck

tarjánban úgy örülnek mint mikor a segélyt osszák <#idiota>

whiskeyman
jáj dicsák a tázsvírek, hogy kiabálnak <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Krisztiam
úristen Salgótarjánba mennyi cigány van pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ÚRISTEN HÁNY CIGÁNY UGRÁL OTT A SALGÓTARJÁNI MÜVELÕDÉSI HÁZBAN

Krisztiam
cigány nyert hát ez fasza.. grat rtl

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

cigányfaktor jeee