X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Oláh Gergõ - Törj ki a csendböl! (X-Faktor 2012 Gyöztes dal) (3:32)
Studió minõség! Nincs belekiabálás és taps! töltsétek! :)
http://www28.zippyshare.com/v/79495740/file.html
De örülök neki hogy ök estek ki igy a 2 kedvencem bent van a TOP 3-ban !
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Épp elég interjút adott õ a NAV-nak mostanában... :D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gergõnek azért volt 1-2 borzalmas átirata, ok, hogy nem ugyanazt kell énekelni mint az eredeti de volt olyan ami nem tetszett.., de olyan is volt ami nagyot ütött (többségében).
Még annyit fûznék hozzá az egészhez hogy sokban segítette szerintem Gergõt a hovatartozása, megnézném kíváncsiságból, hogy hány roma származású polgár szavazott Antal Tímeára, esélyes hogy ez a szám a 0 felé konvergál.
Viszont ezzel ellentétben nagyon sok magyar ember van aki ellenzi a gyûlölködést és szavazott Gergõre.. Ebbõl csak annyi következik, hogy akinek nem tetszik Gergõ gyõzelme, az okolja honfitársait akik rá szavaztak.
Amíg pedig gyûlölködés van, ami nyilván mindig is lesz, addig valószínû, hogy még sok ilyen hasonló gyõzelmet fogunk még látni!
A másik meg 1 telefonszámhoz 1 sms-t rendelnék hozzá, úgy igazságos.
egyszer megszervezhetnék az ns bandák tehetségkutató versenyét
én biztos nem..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
3 évig mentorált itt, most már eljött az ideje,hogy a saját magát is mentorálja, vmi ilyesmit mondott.
visszatér a zeneíráshoz,hangszereléshez a studiójába
szóval õ mondta, nem ilyen blikkben olvastam :D
Nem lenne rossz egy új banner amelyben az eddigi széria 1.2.3. helyezettjei lennének láthatóak. persze az x faktor logó és egy fasza háttér is ott lenne :S
Én Puzsérnak örülnék :D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Miki othhagyta :D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A felvázolt állapotokból következik az erõsödõ rasszizmus, annak ismertetõjegye az általánosítás ennek alanya pedig Gergõ.
Erre meg már írtam egyszer ezt, #10675.
csak a cigányok 10ed annyian vannak és 20 bûncselekménybõl 19-t cigány követ el akkor megint mirõl beszélünk? tudatlanság határtalan az kurva élet
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Abba ne is menjünk bele, hogy arányaiban mennyivel több a cigányok által elkövetett erõszakos bûncselekmény mert ezt minden épeszû ember tudja.
#10676 -ra meg magyar (fehér) is elköveti ugyanezeket.
a vicc hogy a mûsor eleje óta tudni lehetett hogy oláh gergõ nagy esélyes a gyõzelemre, mégis csak miután megnyerte utána pattognak itt az emberek
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gergõt én nem bántanám a helyedben mert abból amit a személyiségébõl meg lehetett tudni az alapján egy visszafogott, csendes, szerény gyereknek tûnik, aztán persze sosem tudni.
De a mûsorban õ volt a legjobb, megérdemelten nyert.
Engettesék már meg h egy kicsit höbölögjünk h egy tetü nyerte azt amit egy nagyon tehetséges fiatal kislánynak kellett vna.A tegnapi nap meg extra kirívó esetvolt mert így nem nagyon látott senki h a zsizsi halálba csókolgatja a tetü cigányt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.